Hemsida
Ge kurs
 
 • (5 recensioner)
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon... Läs mer »
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :) Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk. Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan. Jag rekommenderar henne starkt. »
450kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad lärarprofil
Svarstid 24h
Kurs som erbjuds av Sara
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos hen
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Bikram yoga
Nivåer
 • Alla nivåer

Erfaren och utbildad yogi hjälper dig framåt i din träning i Borås.

Metodologi

Jag bygger min undervisning utefter elevens/kundens behov och målsättning. Jag kan erbjuda en helhet genom olika yoga-stilar, tilllämpa avslappnings- och meditationsövningar samt andningsövningar och chanting på sanskrit om så önskas!

Bakgrund

Jag har utövat hatha yoga sedan 2003 och Bikram yoga sedan 2008. Jag utbildade mig till yogalärare i Bali 2014.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 450kr/h
Kurs som erbjuds av Sara
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Bikram yoga
Nivåer
 • Alla nivåer

5 recensioner på Sara
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

5 rekommendationer

Adrian

Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :)

Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk.

Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan.

Jag rekommenderar henne starkt.

Suzana

Jag lärde känna Sara i samband med min sons träning, jag har aldrig förut sett någon vara så dedikerad sin träning. Sara är också en varm människa. Jag önskar henne lycka till men vet att hon komner att lyckas med vad hon än företar sig.

Boris

Hej
Sara är intresserad av att hjälpa andra. Hon har presterat bra som yoga lärare i våran Academy i Guatemala. Sina stora kunskaper samt troliga ödmjuka personlighet kommer att göra att hon blir utmärkt tillskott i eran organisation.
Vi kan stark rekommendera Sara och vid dessa rader ge henne våra allra bästa vitsord

MVH

Martial Arts Academy
Shaolin Chuan Guatemala

J
Josefin

Hej,
Jag heter Josefin och träffade Sara på gymmet lite mer än två år sedan. Mitt första intryck av henne var att hon är positive och energisk. Vi började träna tillsammans och hon lede alltid yoga och stretch delen av träningen. Jag fick lära mig jätte mycket av Sara som jag inte viste om kroppen och träning även om jag har tränat olika sporter hela mitt liv.

Hon är en Super lärare för att hon tar tid att förklara olika rörelser och berätta vad dom är bra för. Hon är också jätte duktig på att anpassa träningen för specifika personen. Jag har lärt mig så mycket av Sara inte bara om stretch och yoga men också om meditation och självkänsla. Jag är så tacksam över att jag fick träffa Sara och är mycket starkare och mår mycket bättre i kroppen och i tankarna på grund av hennes vänskap.

Vi har många fina erfarenheter tillsammans men en som jag kom ihåg nu var när jag visade henna mina mål som jag ville klara inför året och jag hade skrivit ner mycket saker som jag skulle göra för att hjälpa mig att få bättre själv förtroende (jag är ganska hårt mot mig skalv och perfektionist med allt jag gör) då sa hon att jag inte får glömma att tänka på självkänslan också och att älska och acceptera mig själv för den jag är nu och att man också borde öva på det. Jag brukade oftast bli väldigt ledsen när jag inte klarade något eller stressa över det, men att börja älska mig själv nu har hjälpt mig så mycket och jag tror att jag klarar mycket mer för jag behöver inte bära pressen av att vara perfekt hela tiden. Tillexempel om kroppen inte mådde 100% brukar jag ändå pusha mig själv att köra hårda pass, men Sara har hjälpt mig med alternative pass som jag kan köra som ändå leder till mina stora mål men ger min kropp det den behöver den specifika dagen. Jag har också fåt lära mig några andnings tekniker som hjälper mig att centrera mig och fokusera på nuet när jag är stressad eller har för många tankar i huvet.

Jag rekommenderar Sara till andra super medlemmar för jag vet hur mycket hon har att ge! Jag lär mig något nytt av henna varje gång vi umgås! Hon är känslig att läsa situationer och kan läsa personer och vet vad man behöver höra för att bli motiverad.
Vico

Sara är en duktig Yoga instruktör med mycket erfarenhet och väldigt passionerad i det hon gör. Sara och jag har varit aktiva inom kampsport och yoga, och där har jag själv fått se hur duktig och kunnig hon är inom det hon lär ut. Sara har också varit utomlands och vidareutbildat sig i Asien och i Mellanamerika som instruktör. Hon har också kunskaper inom Esoterism och Chikung vilket enligt min åsikt gör henne till en mer komplett utövare av Yoga.

Jag rekommenderar henne starkt!

Liknande lärare

bikram yogakurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.

Malmö
Indian Tradition yoga for good physical and mental health ,in Malmö.
450 kr
Nivedita
Första kursen gratis!

Jag visar mina alla poser och asanas till praktikanter. Jag berätter fördelar av varje aasan. Om vi har mild musik , den...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Örebro
Vinyasa Yoga and Pilates teacher from Cyprus in Örebro teaching in English
999 kr
Sila
Första kursen gratis!

I teach in English. I prefer teaching dynamic sequences to help my students become stronger, more flexible and more balanced...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 450kr 450kr 450kr
Boka en kurs