Skapa min profil
Skapa min profil

Jobba som privatlärare,
dela din passion!

Gratis och utan mellanhänder, Superprof hjälper dig att träffa fantastiska elever att undervisa antingen hemma eller online. Språk, sport, musik, konst, hobbies eller läxhjälp, mer än 1000 ämnen att dela med sig av och undervisa i.

Elever, lärare, självlärda, entusiaster, akademiker och proffs... Alla är välkomna till Superprof! Gå med i gruppen av superlärare! Vi väntar på dig 😍

Jobba som privatlärare,
dela din passion!

Skapa din profil

Registrering via Google
eller
Registrering via e-post

Genom att registrera dig godkänner du våra användarvillkor.

Gratis och utan mellanhänder, Superprof hjälper dig att träffa briljanta elever. Språk, sport, musik, konst, hobbies eller läxhjälp, mer än 1000 ämnen att dela med sig av och undervisa i.

Gå med i Superprofs gemenskap

Hurbli en
Superlärare?

01

Skapa din annons

Superprof tar ingen registreringsavgift för att skapa en annons för dina kurser och lektioner.

02

Sätt dina villkor

Du har total kontroll över din tillgänglighet, dina priser och din arbetsmetod. Du kan organisera dina kurser och din läxhjälp fritt.

03

Dela din passion!

När din annons har publicerats kan eleverna kontakta dig. Om du har några frågor finns vi här för dig!

Vi finns här för dig

Förtroende mellan elev och lärare är viktigt. Därför delar vi inga kontaktuppgifter innan elev och lärare godkänt det. Samtidigt ger vi elev och lärare full kontroll över organisationen och schemaläggningen av lektionerna. Ett gott samarbete är nyckeln till framgångsrik privatundervisning. Om du behöver hjälp så finns Superprof vid din sida under hela processen, från kursförfrågan till avslutande betalning. Vi besvarar alla dina frågor, ger dig råd och vägleder dig. Välkommen att kontakta oss på hej@superprof.com

Din personliga information är skyddad
Seriösa och motiverade elever
Ett skräddarsytt supportsystem
Ett nätverk av lärare som delar upplevelser

Bli din egen chef

Sätt ditt eget timpris

Det är du som sätter dina priser. Priset som visas i din annons är det pris du själv har valt.

Inga dolda kostnader!

Du som lärare och läxhjälpare behöver inte betala något för att ha din annons på sidan, och vi tar inte kommission på din lön.

Ge undervisning och läxhjälp, online, över hela världen

Med över 1000 olika ämnen är möjligheterna många! Att skapa annonser är helt gratis, och du kan skapa så många annonser som vi har ämnen. Kom ihåg att skapa en annons per ämne som du vill lära ut.

Superprof har:

23 miljoner

lärare

18 miljoner

kurser

+1000

ämnen

Att ge privatlektioner, hur fungerar det egentligen?

Hur blir jag privatlärare?

Om du vill jobba med läxhjälp, eller som lärare online för olika ämnen har du kommit helt rätt. Med över 1 miljon privatlärare världen över, finns det många som kan intyga om hur lätt och smidigt det är att annonsera på Superprof. Du kommer dessutom att kunna hitta elever för dina lektioner världen över. Du kan välja att jobba som läxhjälpare på plats eller online, eller lärare i vilka andra ämnen du vill.


Att börja med undervisning är väldigt enkelt. Genom att landa på den här sidan är du redan halvvägs där. På bara 10 minuter kan du skapa din online-undervisningsannons på Superprof, annonsera för att ge kurser lokalt och via nätet. Det enda du behöver göra är att skapa din profil. Där ger du en kort beskrivning av tidigare erfarenheter, om du har arbetat tidigare som läxhjälpare eller lärare.


Oavsett om du är certifierad lärare, algebra-lärare, fransklärare, personlig tränare eller yogainstruktör som letar efter studenter har du kommit till rätt plats! Oavsett bakgrund: Superprof-reklam är helt gratis för dig som vill bli privatlärare. Du ställer in dina egna timpriser och betalar nollprovision till Superprof.

Vad krävs för att börja arbeta som lärare?

Som lärare eller tränare som arbetar för dig själv finns det juridiska överväganden att tänka på för att skydda dig själv och dina elever. Det är viktigt att se till att dina inkomster och skatter är uppdaterade, och det är ett lagligt krav att ange din inkomst.

 Är Superprof involverat i betalning?

Nej, Superprof är inte involverat i betalningsprocessen mellan lärare och studenter: det är för båda parter att bestämma hur de ska betalas, vare sig det är kontant, banköverföring eller på annat sätt. Försäkra dig själv. Det är inte ett lagkrav att vara försäkrad som privatlärare i Sverige, men det är vanligt att göra det.


Kom ihåg att se till att du har alla de försäkringar som garanterar en trygg arbetsmiljö. Var uppmärksam på hälsa och säkerhet. Detta innebär att ge en säker miljö för studenter att lära sig. Detta är mycket viktigt om du planerar att undervisa hemifrån. Annonsera ärligt. Alla anspråk som du gör måste vara faktiskt korrekta och du måste kunna tillhandahålla dokumentation om alla kvalifikationer du påstår ha.

Vilka ämnen kan jag lära ut som privatlärare?

Hos Superprof erbjuder vi mer än tusen ämnen i dussintals kategorier (sport / akademi / hobby / musik / etc.). Du behöver inte nödvändigtvis vara en kvalificerad lärare eller tränare för att vara en effektiv lärare. Till exempel är en professionell pianist uppenbarligen kvalificerad att ge pianolektioner. Vi tror starkt på att undervisning innebär mycket mer än certifiering. Det kräver passion; kärlek till ditt hantverk, entusiasm och förmåga att marknadsföra dessa attribut för dina elever.


En pianolärare behöver inte nödvändigtvis vara en konsertpianist, men de måste ha goda idéer om hur man blir en och hur man behärskar instrumentet och musiken. Till att börja med engelska måste du ha behärskat språket själv, vara flytande eller tvåspråkig och kunna förklara begreppen skrift, grammatik och accentreduktion. Du kan också behöva lära dina elever grunderna i kultur och historia i de länder där språket talas.

Hur skapar jag min egen undervisningsannons?

Att skapa en annons kan inte vara enklare, följ bara steg-för-steg-instruktionerna i Superprof och fyll i varje avsnitt. Här är några användbara tips för att göra det så synligt som möjligt för blivande studenter så att de kan hitta dig: Markera dina styrkor (dina färdigheter, din erfarenhet ...).

Fråga dig själv varför en potentiell kund kan välja dig framför en annan lärare. Förklara vad som skiljer dig och gör dina privata lektioner exceptionella. Förklara din inlärningsstil och din undervisningsmetod. Berätta din historia. Undervisning handlar inte bara om att förmedla din kunskap; det handlar också om att bygga ett förtroendeband med dina elever.


Att visa din mänskliga sida är mycket viktigt. Visar att du är en intressant och tankeväckande person, villig och kan lyssna på andra. Nämn hobbyer, grupper du är en del av, dina resor, din tidigare arbetslivserfarenhet och framgångar i livet.


Fokusera på fördelarna: Vad ger du dina framtida studenter? Försök att undvika tekniska termer som är svåra att förstå. Undvik också intetsägande eller clichéer som inte anger vad du vill ge. Till exempel, säg inte bara "Jag undervisar matematik på alla nivåer och för alla förmågor", nämn de exakta nivåerna du undervisar.


Förutom de exakta teman (p-matematik, r-matematik, s-matematik, kalkyl, etc.) Inkludera en bild som gör att du sticker ut. En tydlig bild av ditt ansikte är ett viktigt sätt för elever och lärare att lära sig om varandra. Du ökar antalet länkar genom att lägga till en profilbild av hög kvalitet till dig själv.


Granska din annons. En annons full av fel kommer inte att tas på allvar. Läs din annons igen med en textredigerare och gör en sista granskning innan du publicerar. Varför ska jag erbjuda min första lektion gratis? Om du inte redan har en studentgranskning kräver Superprof att du erbjuder din första session gratis, men det behöver inte vara en formell lektion.


Det första mötet är vanligtvis reserverat för att lära känna varandra, förstå elevens mål och möten och komma överens om en läroplan som fungerar för alla. Det första mötet kan ta den form som är bäst för båda parter.


Även om du har en recension rekommenderar Superprof att du erbjuder den första timmen gratis eftersom; Det låter dig skapa en anslutning med eleven. Syftet med det första mötet är inte att ge en klass till din student, utan att lära känna och förstå vad deras behov är, att sätta upp en undervisningsplan och en undervisningsmetod som gör att din student kan nå sina mål. Det är en liten investering för en större belöning.


Erbjuder en timme av din tid gratis till en student som kanske använder till en student som kan använda dina tjänster hela året och sprida ordet om dina tjänster är en utmärkt investering. Det lugnar eleverna. Studenter kommer att kontakta dig oftare; det är mer engagerande för dem. Varför vara lyhörda för kursförfrågningar.


Om din undervisningslista intresserar en blivande student kommer Superprof automatiskt att skicka ett e-postmeddelande / SMS för att informera dig om att en student kommer att undervisa med dig. Var reaktiv! Vissa elever kontaktar flera handledare samtidigt för att se till att de hittar en perfekt matchning. Ju längre du väntar på att svara på dem, desto mer troligt är det att de hittar en annan lärare under tiden.


Ju mer lyhörd du är, desto mer Superprof kommer att förbättra synligheten för din annons (reaktivitet är en del av Superprofs urvalskriterier). En specifik metod för undervisning. Den viktigaste aspekten av din kurs är att återställa studenternas självkänsla och bygga deras självkänsla.


Oavsett om du vill lära dig engelska online, franska, datavetenskap, biokemi eller piano är det viktigt att vara entusiastisk och uppmuntrande. I en relation mellan student och lärare är det viktigt att eleverna känner sig bekväma att ställa frågor och utmana sig själva.


Det finns inget magiskt recept för undervisning. Varje lärare har sina egna övningar, kursplan och tips för att hjälpa eleven att lyckas. Varje privatlärare måste ägna tid åt att skapa ett individualiserat, strukturerat och personligt program för varje elev. Genom detta tillvägagångssätt kan eleven förvärva nya och förstärka gamla metodologiska färdigheter.