Pierre - Matematiklärare - Göteborg

Den ultimata läraren. Kvalitetsprofil, utmärkta kvalifikationer, garanterad respons. Pierre kommer organisera er första matematiklektion med stor noggrannhet.

Pierre

 • Timpris 300kr
 • Svarstid 13h
 • Antal elever 50+
Pierre - Matematiklärare - Göteborg
 • 5 (18 recensioner)

300kr

Första lektionen gratis!

Boka en kurs

Första lektionen gratis!

Första lektionen gratis!

 • Matematik
 • Algebra
 • Geometri
 • Fysik
 • Trigonometri
 • Teknik

Karriärsdriven utvecklingsingenjör med lång coach-erfarenhet. Med rätt coachning når vi ditt mål!

Kursplatser

  • Online
  • Hos dig : kan resa max 40 km

Ambassadör

Hos Superprof finner du de bästa lärarna! Hos oss finner du lärare med kvalitetsprofiler, lång erfarenhet och svarsgaranti. Pierre skulle med glädje organisera er första Matematiklektion.

Om Pierre

Vad är ett arbete och varför studerar vi?
Mitt namn är Pierre, 29 år, arbetar som Scrum Master inom projektledning och coachar yngre racingförare samt fotograferar/filmar vid sidan av.

Sedan tidig ålder har jag haft ett stort intresse för teknik, racing och film.
Jag hade jättesvårt att bestämma mig om både gymnasial- och högskoleinriktning då jag hade splittrade intressen. Med tiden insåg jag dock att problemlösning var något som gav mig ett driv vilket resulterade till att jag valde det tekniska spåret.

Racing och film fick bli mina hobbys vilket jag än idag tycker mycket om och har som morot till kommande utmaningar.

Se mer

Om lektionen

 • Förskola
 • Grundskola
 • Gymnasieskolan
 • +4
 • nivåer :

  Förskola

  Grundskola

  Gymnasieskolan

  Vuxenutbildning

  Kandidatexamen

  Dagis

  Yrkeshögskola

 • Engelska
 • Svenska

Lektionerna är tillgängliga på följande språk :

Engelska

Svenska

Utöver min erfarenhet som coach är jag även en certifierad Scrum Master inom agil-arbetsmetodik.
Som person är jag flexibel, social och målorienterad. Nyckeln till en god relation mellan ledare/lärare och teamet/elever är att finna gemensamma nämnare.

Jag undervisar och ser till att personen/personerna känner sig trygga och bekväma med de instruktioner jag förser. Kunskap är något som skall delas med genom att vara öppen för att ta emot den, likaså är det ytterst viktigt att bekanta sig med sällskapet och skapa målsättningar tillsammans.

En målorienterad, trygg och agil undervisningsmetod är det jag erbjuder.

Se mer

Priser

Timpris

 • 300kr

Paketpriser

 • 5h 1500kr
 • 10h 2800kr

online

 • 300kr/h

resa

 • + R50kr kr

gratis lektioner

Använd den kostnadsfria lektionen för att lära känna din lärare och ta reda på om hen har möjlighet att ge dig den hjälp du behöver.

 • 1h

Förtydliganden

Kurspaket (Gäller för onlinekurser):
- 5h: 1500 SEK
- 10h: 2800 SEK
- 20h: 5300 SEK

50 SEK / tillfälle tillkommer vid undervisning på plats.

Paketpris erläggs i förhand för att försäkra tillgänglighet och kapacitet.

Ta reda på mer om Pierre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ta reda på mer om Pierre

 • När började du intressera dig för detta ämne och för att ge privatlektioner?

  I tidig ålder har jag alltid tyckt om att hjälpa andra och få människor att se värdet i att stötta varandra.
  Vi alla har våra brister och ingen är perfekt. Min teori om lärdom är att med rätt inställning och attityd kan man lära sig det mesta och bli väldigt bra på det.

  Tyvärr ser allt fler yngre begreppet "hjälp" som en akt av osäkerhet. I mina ögon är de som söker support med rätt inställning och attityd de som ser värdet i att nå sitt kompetensmål på ett effektivt sätt genom att dela med sig av kunskap och bolla med varandra.
  På så vis uppmanar man andra att prata med varandra och se hinder med olika perspektiv vilket kan leda till vägar man aldrig kunnat föreställa sig från första början.

  Jag undervisar och lär mina elever med ett genuint intresse. Likaså på mitt jobb som Scrum Master där jag coachar mina team-medlemmar och likaså på min fritid där jag coachar yngre racingförare.
 • Berätta mer om ämnet du lär ut, och vad du gillar att dela med eleverna (och möjligen vad du gillar mindre)!

  Matematik är ett ämne jag är fascinerad utav då logik och tillämpning möter varandra på ett spännande vis.
  Att förstå kopplingen mellan vetenskap, forskning och verklighet är i synnerhet en svår puck att tackla där matematiken är ett redskap och enkelt sagt vår livlina. Utan matematiken kan vi bara anta vilket grottmänniskorna fick göra i all utsträckning, så enkelt som att ta reda på ifall eld är farligt eller inte. Idag görs givetvis studier och test i en stor utsträckning också, skillnaden är dock att vi har en hel del erfarenhet att gå på vilket gör processen smidigare och framförallt säkrare för vår del.

  Jag gillar att dela med mig av kunskap, händelser och energi. Genom att vara närvarande, lyssna på vem jag undervisar, hur de är som personer och vilka målsättningar de har kan jag som lärare få en god uppfattning om vad vi tillsammans kan åstadkomma.
  Jag tycker om att se möjligheter och väcka en inre glöd hos andra vilket jag ofta insett handlar om våga vara sig sig själv och framförallt tro på sig själv. Förstås är min prioritet att få eleven att känna sig trygg i det som undervisas, men samtidigt känner jag att elevens välmående och inre motivation är lika viktig för inlärningsprocessen.
 • Berätta om dina idoler, oavsett om det är en lärare eller ett konstverk som inspirerat dig.

  Mina största idoler är mina föräldrar. De har lärt mig att uppföra sig, respektera mig själv innan jag kan respektera andra och försöka vara den bästa versionen av mig själv i alla lägen.
  "Bemöt andra så som du själv hade velat bli bemött" - Detta citat har jag burit med mig så länge jag kan minnas.

  Sedan har jag idoler som Ayrton Senna och Denzel Washington. Motorsport och film/teater ligger varmt om hjärtat. Ayrton Senna är en brasiliansk flerfaldig världsmästare i Formula 1 och Denzel Washington är en väletablerad skådespelare med flertal Oscar utmärkelser på hyllan. Dessa idoler har inspirerat mig på många plan. Bortsett från det givna att jag på min fritid sysslar med både racing och film så har deras karaktärer inspirerat mig ohyggligt mycket. Strävan efter perfektion med vetskapen av att aldrig komma uppnå det låter förmodligen tragiskt för många öron. I mina öron är detta vad jag kallar för livets gång. Att alltid sträva efter att bli bättre men acceptera att du aldrig kommer uppnå perfektion, detta har gjort mitt liv betydligt mindre stressat då jag i tidig ålder lyckades skapa mig en prestationsångest som jag senare insåg var onödig.
 • Vilket är enligt din mening den mest nödvändiga kvaliteten för att vara expert på ditt område?

  Enkelt sagt, förståelse. För att bli duktig på något behöver man förstå VAD man lägger sin energi på. Vem som helst kan bli duktig inom valfritt område genom att lägga tid på det. Med rätt inställning och attityd kombinerat med tid kan man åstadkomma väldigt mycket. För att bli expert inom något så krävs det en djupare förståelse och ett genuint intresse som oftast går hand i hand att ha rätt inställning och attityd från första början.

  I många fall har tyvärr undervisningens utfall skadat synsättet på vad man kan åstadkomma inom ett valfritt område. Min ambition som privatlärare är att påvisa de primära nödvändiga kvalitéerna som krävs för att förbättra sig inom ämnet.
 • En anekdot relaterad till ditt ämne eller utbildning du vill berätta om?

  Jag gillar att dra exempel med elever som gör att dem förstår varför vi lär oss det vi lär oss. Vissa formler och delar av matematiken kan kännas obegripliga och meningslösa i dagliga rutiner. Givetvis kan jag inte förespråka och tala om för mina elever att allt du lär dig inom matematiken kommer du att ha nytta utav i framtiden. Däremot, vill jag påvisa om att matematik är en stor del utav grunden till logik och förståelse.

  Som liten spelade jag en del schack med min farfar och tyckte att han var ett geni då han alltid lyckades dra nytta av mina drag jag valde att göra på brädet. I livets gång har jag insett att schack kan jämföras med i princip allt, d.v.s. beroende på vilka val du gör i livet så skapar det konsekvenser och beroende på vilket drag du gör på brädet så har det sina konsekvenser.
  För att förstå denna metodologi och därmed skapa en bild av sina dagliga val är matematik ett ämne som kan hjälpa en på traven.
 • Trots dina talanger har du kanske haft svårigheter i skolan också? Berätta!

  I tidig ålder hade jag oerhört mycket prestationsångest. Jag ville aldrig göra mina föräldrar besvikna genom att underprestera i skolan och hade svårt att prata om mina brister med andra. I slutändan hamnade jag i en fas där jag valde att inte lägga någon energi alls på skolan vilket mina lärare snabbt fångade upp och talade om för mina föräldrar. Jag minns dagen som om den vore igår när jag i högstadiet satt på utvecklingssamtalet med min handledare och mina föräldrar. Den osäkerheten och den ångesten jag hade var något jag aldrig vill uppleva igen.

  Bägge mina föräldrar stöttade mig men inget verkade hjälpa tills att min far la märke till hur glad jag blev av att köra gokart med honom en dag. Efter redan några körningar insåg min far att jag hade en talang för att köra och framförde därmed ett förslag till mig i ung ålder. Ifall jag presterar i skolan så får jag köra gokart. En morot jag aldrig kommer att glömma och räddade min skolgång. Helt plötsligt försvann prestationsångesten för att jag hade ett mål.

  Något jag kommer att ta med mig livet ut är att utan målsättningar så är det väldigt lätt hänt att man som person hamnar i ett läge där man enbart tänker "jag måste" men förstår inte riktigt varför. Ifall man inte har sitt "varför" tydligt nog så leder denna inställning oftast till något negativt snarare än positivt.
 • Hjälp oss att lära känna dig bättre genom att berätta om dina intressen (som du kanske delar en dag via Superprof).

  Mina primära intressen är racing och film/teater. Som tidigare nämnt har dessa intressen format mig till den jag är idag.
  Genom racing blev jag motiverad och genom film blev jag inspirerad. Att tävla i racing och dessutom coacha andra är en härlig kombination som utvecklar mitt sinne för racing men också på en personlig nivå. Film och sättet regissörer väljer att förmedla ett budskap eller en känsla genom en viss handling och skådespeleri är jag väldigt fascinerad utav.

  Hur vi människor kan påverka varandra genom vad vi ser och vad vi hör är för mig ett underliggande mysterium som jag aldrig tröttnar på gå in på djupet. Kanske en vacker dag får jag möjligheten att ställa mig framför kameran och förmedla en känsla eller ett budskap!
  Andra intressen jag har är att spendera tid med vänner och familj, träna och försöka uppleva så mycket som möjligt.
  Man kan väl säga att jag är lite utav en Nicke Nyfiken som tycker om att testa på olika saker, resa runt, äventyra och se vad världen har att erbjuda!
 • Vad gör dig till en Superprof (förutom att du har svarat på den här intervjun)?

  Jag skulle väl säga att lyckan av att få möjligheten att få lära ut och inspirera andra är det som gör mig till en Superprof :)
--
--

Liknande Matematiklärare i Göteborg

 • En student med internationella priser inom matte, The International Mathematical Olympiad, är en hjälpsam person som alltid hjälper vänner med matte och fysik. Har alltid toppbetyg i de nämnda ämnena.

  Layth

  Göteborg

  5 (10 recensioner)

  Mina lektioner sker på distans, möjligtvis på något bibliotek i Göteborg. Jag använder mig mycket av Whiteboards och...

  • 175kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Vill du ha hjälp med matteplugg från en student som läser Industriell Ekonomi på Chalmers?

  Filip

  Göteborg

  5 (9 recensioner)

  Vill du ha hjälp att plugga inför ett prov? Eller kanske känner du bara att det går lite snabbt på lektionerna och att...

  • 350kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Läkarstudent med stort intresse och kunskap inom naturvetenskap. Hjälper dig att förstå först helheten och sedan detaljer för att lyckas nå dina maximala resultat!

  Keva

  Göteborg

  5 (5 recensioner)

  Vi kommer tillsammans se vad du har för kunskapsbakrund samt finna luckor vi kan jobba med! Vi kommer jobba med olika...

  • 260kr/h
 • Chalmers civilingenjörsstudent, tredje året. Lär ut Fysik och alla relaterade ämnen till alla nivåer, Undervisning sker online, Chalmers campus eller hos er. Tidigare jobbat som privatlärare.

  Robin

  5 (2 recensioner)

  För mig är det viktigt att använda sig av beprövade metoder, därför gillar jag att lägga fokus på meotder såsom...

  • 199kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • STUDIEHJÄLP MATTE + FYSIK Studerar 3:e året på Naturvetenskapsprogrammet. Undervisning i matte upp till matematik 4 samt fysik upp till fysik 2.

  Mohammad

  Göteborg

  5 (2 recensioner)

  Undervisning sker via Microsoft Teams, Google Meet eller i Göteborg vid Stadsbiblioteket. Jag använder mig av mina egna...

  • 350kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Chalmers student som gillar att hjälpa människor lära sig matematik i princip alla nivåer!

  Mohamad

  Göteborg

  5 (2 recensioner)

  Jag är en person som gillar att simplifiera matematiken, det ska inte vara svårare än vad det egentligen är.

  • 250kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • En kreativ gymnasiestudent som går naturlinjen ger matematikkurs på högstadienivå till enskilda elever eller i grupp.

  Natalie

  Mölndal

  5 (1 recensioner)

  Min undervisningsmetod är att ge mycket tips om både problemlösning (genom exempeluppgifter) samt studieteknik varvat med...

  • 250kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Tandläkarstudent på Göteborgsuniversitet som ger privatlektioner i Matte, stor erfarenhet av läxhjälp.

  Qossay

  Göteborg

  5 (1 recensioner)

  Min undervisningsmetod bygger på att presentera ämnet, se vad du kan om det och sedan förklara det som du inte kan. Efter...

  • 210kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Jag studerar andra året på Industriell ekonomi på Chalmers tekniska högskola. Jag kan undervisa matematik och fysik på gymnasienivå. Oavsett om du vill få högsta betyg eller bara vill få godkänt hade

  August

  Göteborg

  5 (1 recensioner)

  Det jag kan hjälpa till med är att svara på eventuella frågor som har kommit upp eller att jag går igenom det ni ska ha...

  • 250kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Engineering student at Chalmers teaching math & physics for all types of students!!! Contact me more more details.

  Pranav

  Göteborg

  I've taught young kids in India and I'm willing to do the same. I've also taught school kids for some robotic workshops in...

  • 200kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • An Engineering masters student with experience from taking classes for a school kids.

  Motasim

  Göteborg

  I will use the most advanced tests and methods for teaching. Including apps for self learning.

  • 150kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Högskolestudent som ger matematik- kemi, och fysik kurser från högstadiet upp till universitetsnivå i Göteborg.

  Fady

  Göteborg

  Kursöversikt, planering, kurslista, moduler osv.

  • 200kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Ingenjörsstudent och lärarstudent (dubbelexamen) från Chalmers i Göteborg ger fysik- och matematikhjälp!

  John

  Göteborg

  Bygger på forskning i pedagogik för att väcka intresse, fördjupa kunskaper och repetera för att befästa dessa....

  • 300kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Ingenjörstudent som älskar matte som gärna kan hjälpa dig utveckla din kunskaper och förmågor

  Alexander

  Göteborg

  Min pedagogiska teknik är att introducera varje del i ett ämne från grunden. Därifrån tillsammans med student kan jag...

  • 180kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Masterstudent i matematik undervisar i matematik på kandidat- och gymnasienivå i Chalmers lokaler

  Nicolas

  Göteborg

  Individanpassade lektioner i matematik på ca 2 timmar för gymnasie- och kandidatstudenter. Träffas företrädesvis i...

  • 250kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Master student at Chalmers provide private or group lessons in Maths, Science, Coding or Technology. 4 years of experience in teaching and guiding school kids

  Anish

  Göteborg

  I have been teaching school kids for the last 4 years with a very good results. According to my student, I break the...

  • 160kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Ingenjörsstudent som lär ut matematik och IT på gymnasienivå. Undervisningen kan ske online eller på plats om du bor i eller runt Göteborg.

  Emilia

  Hej! Mina lektioner kan anpassas för gymnasienivå och lägre. Jag undervisar mest med uppgifter/problem som vi löser...

  • 200kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Ni kan få en effektiv och kul undervisning i mattematik till årskurs 9 .

  Bahar

  Göteborg

  Det tror jag att metoden kan vara olika för olika person. Jag försöker att hitta en unik metod för dig. Jag hittar din...

  • 240kr/h
  • Första lektionen gratis!
 • Mattelärare, lång erfarenhet, precis slutat en lärartjänst där jag hjälpt elever att få slutbetyg i matte på högstadiet

  Ingemar

  Göteborg

  Jag ger eleverna en stabil grund genom att ge många exempelövningar så att det blir överinlärning, dvs kunskaperna ska...

  • 215kr/h
  • Första lektionen gratis!