Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom Akademisk handledning i Göteborg

Se fler lÀrare

424 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 424 kr / timme

10 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 10 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i Akademisk handledning

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Göteborg.

FAQ

💾Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en Akademisk handledninglektion i Göteborg?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Göteborg Ă€r 424 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lĂ€rare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte pĂ„ plats i Göteborg med lĂ€raren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess lĂ€ngd

97% av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Göteborg?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Göteborg kan du lĂ€ra sig Akademisk handledning snabbare.


VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.


En kursförfrĂ„gan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lĂ€rarna pĂ„ vĂ„r webbplats och samrĂ„da med dem om dina lektioner i Göteborg.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’»Kan man lĂ€ra sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledning online.


Om du inte hittar rĂ€tt privatlĂ€rare i Göteborg kan du söka pĂ„ alla som ger kurser online. För att söka efter en lĂ€rare i Akademisk handledning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur mĂ„nga lĂ€rare i Akademisk handledning ger lektioner i Göteborg?

Det finns för nĂ€rvarande 8 lĂ€rare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Göteborg.


Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning?

MĂ€tt över recensioner gav vĂ„ra elever i Göteborg  ett medelbetyg pĂ„ av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.


Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

De bÀsta lÀrarna i din stad: Göteborg inom din favoritkurs, t.ex:

Ta hjÀlp av en akademisk handledare och maximera ditt studerande!

Att studera pÄ universitet och högskolor blir idag allt vanligare och vanligare. Det finns helt enkelt en stark kunskapstörst som gör att mÀnniskor vÀljer att anskaffa sig mer kunskap i diverse olika Àmnen. Trenden Àr ocksÄ tydligt sÄtillvida att man vÀljer att studera senare i livet. En student pÄ ett universitet kan idag vara allt mellan 19 och 100 Är gammal. Denna utveckling kÀnns riktigt positiv, och det finns en rad olika teorier kring varför det nu Àr sÄ.

En anledning tros vara att arbetsmarknaden börjar tÀtna. Det finns en konkurrens som gör att varje person behöver kÀmpa för att ge sig sjÀlv sÄ goda kunskaper och diplom som möjligt, för att sticka ut i mÀngden av sökande. Allt fler arbetsgivare idag förvÀntar sig helt enkelt att de som söker jobbet ska ha en viss utbildning för att fÄ kandidera till tjÀnsten. Det finns inte samma lugn som det kanske fanns tidigare - lugnet som innebar att man fÄr lÀra sig allt pÄ jobbet. Idag ser det helt enkelt annorlunda ut och det Àr tydligt att vi mÀnniskor anpassar oss snabbt.

Eftersom konkurrensen ökar sÄ blir det ocksÄ en större press pÄ universiteten att kunna leverera ett brett utbud av utbildningar. Detta innebÀr i sin tur att det finns mÄnga, oerhört mÄnga, kurser att vÀlja mellan. Detta i sin tur gör att det kan upplevas som lite av en djungel. Vilka kurser bör jag lÀsa? Vilket program tar mig nÀrmast mina mÄl? FrÄgorna blir mÄnga.

Att fÄ akademisk handledning blir allt viktigare

Universitet idag erbjuder ofta akademiska handledare för att hjÀlpa studenterna genom denna djungel. Det börjar bli allt vanligare att en student trÀffar en handledare ofta för att se till att man ligger i fas med sin utbildning.
Men du behöver inte vÀnda dig till ditt universitet för att fÄ hjÀlp med akademisk handledning - det gÄr att finna en akademisk handledare bortom universitetens vÀrld. HÀr pÄ Superprof finns det en mÀngd erfarna och kunniga handledare som kan hjÀlpa dig nÄ dina akademiska mÄl. MÄnga av dem finns dessutom i- och kring Göteborg.
LÀs mer nedan sÄ gÄr vi igenom vad akademisk handledning faktiskt Àr, samt berÀttar hur du kan hitta den optimala handledaren för just DIG!

Vad hjÀlper en akademisk handledare dig med?

Att handleda nÄgon Àr helt enkelt att "hÄlla nÄgon i handen". Att studera kan som du vet vara krÀvande pÄ mÄnga sÀtt, och man kan lÀtt förlora sig sjÀlv i allt studerande. Det Àr vanligt att en person Àndrar sig vad gÀller vad man vill göra i livet. Man vet helt enkelt inte allt om sig sjÀlv, eller om vÀrlden, nÀr man Àr i tjugoÄrsÄldern nÀr de flesta börjar studera. Det Àr sÄledes helt naturligt att man Àndrar sig. Att Àndra sig mitt i en utbildning kan dock vara svÄrt och krÀvande. Man kanske skulle vilja sadla om lite grann, och vÀlja en lite annan inriktning. Hur gÄr man till vÀga dÄ? En akademisk handledare hjÀlper dig maximera din utbildning pÄ dina villkor, sÄ att du kan nÄ dina kortsiktiga- och lÄngsiktiga mÄl.

Handledning av akademiska arbeten Àr en mycket omfattande och bred pedagogisk verksamhet som idag anvÀnds inom sÄ gott som all högre utbildning. En akademisk handledare har som uppgift att hjÀlpa studenten fÄ en klarare och tydligare bild av vad hen kan förvÀnta sig och nÄ genom sin utbildning. Det finns oÀndligt med vÀgar man kan ta genom livet, och detta gÀller Àven inom akademin. Att ta hjÀlp av en akademisk handledare ger dig en grund att stÄ pÄ, och en erfaren person att bolla med under din utbildnings gÄng.

Uppsatshandledning

En stor del av att gÄ en utbildning Àr vanligtvis att skriva uppsatser. Uppsatsens form och kÀrna kan variera stort, men sjÀlva uppsatsskrivandet Àr en kunskap och en konst i sig som man behöver bemÀstra för att ge sig sjÀlv sÄ goda förutsÀttningar som möjligt. Att studera Àr tidskrÀvande, och i detta gÀller i synnerhet nÀr det kommer till att skriva uppsatser. Det Àr en teknik att lÀra sig, precis som att laga mat, installera en hÄrddisk eller surfa - det gÀller att lÀra sig den rÀtta tekniken.

Dina betyg kommer i slutÀndan vara till stor del grundade pÄ vilka betyg du fÄtt pÄ dina uppsatser. Du bör dÀrför ge dig sjÀlv sÄ goda förutsÀttningar som möjligt. Att anlita en uppsatshandledare kan vara helt rÀtt vÀg att gÄ för dig som vill maximera ditt studerande och din inlÀrningsprocess.

MÄnga uppsatser tar Är att skriva, andra tar en vecka, andra tar nÄgra mÄnader. Det varierar helt enkelt beroende pÄ uppgiften. Att ha en uppsatshandledare Àr dÀrför speciellt pÄ mÄnga sÀtt. Det stÀlls höga krav pÄ studentens sjÀlvstÀndighet, samtidigt som studenten och handledaren fÄr en tÀtare och ofta mer lÄngvarig relation Àn i andra handledningsfall.

NÄgra viktiga utmaningar för uppsatshandledaren Àr:

  • Att berömma och bekrĂ€fta studenten, samtidigt som man behöver stĂ€lla krav.
  • Att bibehĂ„lla och öka studentens motivation, samtidigt som man ger konstruktiv kritik.
  • Att hitta en god balans mellan en professionell och en mer personlig handledningsrelation.
  • Att stötta studenten i uppsatsarbetet och finnas dĂ€r, och samtidigt uppmuntra sjĂ€lvstĂ€ndighet.

Att hitta akademisk handledning i Göteborg

Att arbeta med en akademisk handledare har mÄnga fördelar. I en stad som Göteborg finns anrika universitet som Göteborgs Universitet och Handelshögskolan, bland andra. Om du bor i- eller kring Göteborg Àr du som student i gott sÀllskap. MÄnga mÀnniskor flyttar frÄn hela Sverige, ibland vÀrlden, för att studera i Sveriges nÀst största stad. Göteborgs Universitet Àr vackert belÀget nÀra det smÄtt otroligt sköna Haga, som Àr klassisk vÀstkustsk mark.

För dig som söker en akademisk handledare Àr Göteborg en bra stad. Det finns mÄnga kunniga och erfarna handledare som sjÀlva studerat pÄ Göteborgs Universitet eller andra anrika institutioner, och som nu gÀrna delar med sig av sin kunskap till andra. Genom att hitta rÀtt handledare kan du undvika mÄnga "fÀllor". För att maximera nyttan av din utbildning Àr det av stor vikt att du lÀgger tid pÄ rÀtt saker och fÄr feedback och kritik pÄ det du gör innan du hinner komma för lÄngt i fel riktning. En akademisk handledare hjÀlper dig med detta.

Hitta din perfekta akademiska handledare pÄ Superprof!

Du kan redan idag anmÀla dig hos en akademisk handledare hos oss pÄ Superprof. HÀr finns mÀngder av erfarna och kunniga personer - i din nÀrhet! Om du bor i- eller kring Göteborg har du en stor mÀngd möjligheter.
SÄ gÄ in pÄ vÄr sida, sök runt bland profilerna och hitta den akademiska handledare som passar just dig redan idag!

 

 

 

 

Vad vill du lÀra dig?