Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Akademisk handledning i Göteborg

424 kr/h

100% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 424 kr/h

10 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 10 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig akademisk handledning
i Göteborg!

2. Organisera dina lektioner i Akademisk handledning

Kommunicera med din lärare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt äventyr

Elevpasset (vårt månadsabonnemang) ger dig tillgång till alla våra lärare. Upptäck och engagera dig i nya ämne i Göteborg.

FAQ

💰Vad kostar en Akademisk handledninglektion i Göteborg?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Göteborg är 424 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Göteborg med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Göteborg?

Med hjälp av en lärare i Göteborg kan du lära sig Akademisk handledning snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Göteborg.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledninglektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Göteborg kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Akademisk handledning använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur många Akademisk handledninglärare ger lektioner i Göteborg?

Det finns för närvarande 8 lärare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Göteborg.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Akademisk handledning?

Mätt över recensioner gav våra elever i Göteborg  ett medelbetyg på av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig akademisk handledning i Göteborg?

Välj bland vårt stora utbud av akademisk handledninglärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner i från engagerade lärare i Göteborg

Ta hjälp av en akademisk handledare och maximera ditt studerande!

Att studera på universitet och högskolor blir idag allt vanligare och vanligare. Det finns helt enkelt en stark kunskapstörst som gör att människor väljer att anskaffa sig mer kunskap i diverse olika ämnen. Trenden är också tydligt såtillvida att man väljer att studera senare i livet. En student på ett universitet kan idag vara allt mellan 19 och 100 år gammal. Denna utveckling känns riktigt positiv, och det finns en rad olika teorier kring varför det nu är så.

En anledning tros vara att arbetsmarknaden börjar tätna. Det finns en konkurrens som gör att varje person behöver kämpa för att ge sig själv så goda kunskaper och diplom som möjligt, för att sticka ut i mängden av sökande. Allt fler arbetsgivare idag förväntar sig helt enkelt att de som söker jobbet ska ha en viss utbildning för att få kandidera till tjänsten. Det finns inte samma lugn som det kanske fanns tidigare - lugnet som innebar att man får lära sig allt på jobbet. Idag ser det helt enkelt annorlunda ut och det är tydligt att vi människor anpassar oss snabbt.

Eftersom konkurrensen ökar så blir det också en större press på universiteten att kunna leverera ett brett utbud av utbildningar. Detta innebär i sin tur att det finns många, oerhört många, kurser att välja mellan. Detta i sin tur gör att det kan upplevas som lite av en djungel. Vilka kurser bör jag läsa? Vilket program tar mig närmast mina mål? Frågorna blir många.

Att få akademisk handledning blir allt viktigare

Universitet idag erbjuder ofta akademiska handledare för att hjälpa studenterna genom denna djungel. Det börjar bli allt vanligare att en student träffar en handledare ofta för att se till att man ligger i fas med sin utbildning.
Men du behöver inte vända dig till ditt universitet för att få hjälp med akademisk handledning - det går att finna en akademisk handledare bortom universitetens värld. Här på Superprof finns det en mängd erfarna och kunniga handledare som kan hjälpa dig nå dina akademiska mål. Många av dem finns dessutom i- och kring Göteborg.
Läs mer nedan så går vi igenom vad akademisk handledning faktiskt är, samt berättar hur du kan hitta den optimala handledaren för just DIG!

Vad hjälper en akademisk handledare dig med?

Att handleda någon är helt enkelt att "hålla någon i handen". Att studera kan som du vet vara krävande på många sätt, och man kan lätt förlora sig själv i allt studerande. Det är vanligt att en person ändrar sig vad gäller vad man vill göra i livet. Man vet helt enkelt inte allt om sig själv, eller om världen, när man är i tjugoårsåldern när de flesta börjar studera. Det är således helt naturligt att man ändrar sig. Att ändra sig mitt i en utbildning kan dock vara svårt och krävande. Man kanske skulle vilja sadla om lite grann, och välja en lite annan inriktning. Hur går man till väga då? En akademisk handledare hjälper dig maximera din utbildning på dina villkor, så att du kan nå dina kortsiktiga- och långsiktiga mål.

Handledning av akademiska arbeten är en mycket omfattande och bred pedagogisk verksamhet som idag används inom så gott som all högre utbildning. En akademisk handledare har som uppgift att hjälpa studenten få en klarare och tydligare bild av vad hen kan förvänta sig och nå genom sin utbildning. Det finns oändligt med vägar man kan ta genom livet, och detta gäller även inom akademin. Att ta hjälp av en akademisk handledare ger dig en grund att stå på, och en erfaren person att bolla med under din utbildnings gång.

Uppsatshandledning

En stor del av att gå en utbildning är vanligtvis att skriva uppsatser. Uppsatsens form och kärna kan variera stort, men själva uppsatsskrivandet är en kunskap och en konst i sig som man behöver bemästra för att ge sig själv så goda förutsättningar som möjligt. Att studera är tidskrävande, och i detta gäller i synnerhet när det kommer till att skriva uppsatser. Det är en teknik att lära sig, precis som att laga mat, installera en hårddisk eller surfa - det gäller att lära sig den rätta tekniken.

Dina betyg kommer i slutändan vara till stor del grundade på vilka betyg du fått på dina uppsatser. Du bör därför ge dig själv så goda förutsättningar som möjligt. Att anlita en uppsatshandledare kan vara helt rätt väg att gå för dig som vill maximera ditt studerande och din inlärningsprocess.

Många uppsatser tar år att skriva, andra tar en vecka, andra tar några månader. Det varierar helt enkelt beroende på uppgiften. Att ha en uppsatshandledare är därför speciellt på många sätt. Det ställs höga krav på studentens självständighet, samtidigt som studenten och handledaren får en tätare och ofta mer långvarig relation än i andra handledningsfall.

Några viktiga utmaningar för uppsatshandledaren är:

  • Att berömma och bekräfta studenten, samtidigt som man behöver ställa krav.
  • Att bibehålla och öka studentens motivation, samtidigt som man ger konstruktiv kritik.
  • Att hitta en god balans mellan en professionell och en mer personlig handledningsrelation.
  • Att stötta studenten i uppsatsarbetet och finnas där, och samtidigt uppmuntra självständighet.

Att hitta akademisk handledning i Göteborg

Att arbeta med en akademisk handledare har många fördelar. I en stad som Göteborg finns anrika universitet som Göteborgs Universitet och Handelshögskolan, bland andra. Om du bor i- eller kring Göteborg är du som student i gott sällskap. Många människor flyttar från hela Sverige, ibland världen, för att studera i Sveriges näst största stad. Göteborgs Universitet är vackert beläget nära det smått otroligt sköna Haga, som är klassisk västkustsk mark.

För dig som söker en akademisk handledare är Göteborg en bra stad. Det finns många kunniga och erfarna handledare som själva studerat på Göteborgs Universitet eller andra anrika institutioner, och som nu gärna delar med sig av sin kunskap till andra. Genom att hitta rätt handledare kan du undvika många "fällor". För att maximera nyttan av din utbildning är det av stor vikt att du lägger tid på rätt saker och får feedback och kritik på det du gör innan du hinner komma för långt i fel riktning. En akademisk handledare hjälper dig med detta.

Hitta din perfekta akademiska handledare på Superprof!

Du kan redan idag anmäla dig hos en akademisk handledare hos oss på Superprof. Här finns mängder av erfarna och kunniga personer - i din närhet! Om du bor i- eller kring Göteborg har du en stor mängd möjligheter.
Så gå in på vår sida, sök runt bland profilerna och hitta den akademiska handledare som passar just dig redan idag!

 

 

 

 

Vad vill du lära dig?