Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom Akademisk handledning i Malmö

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och över 1 recensioner.

221 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 221 kr / timme

0 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 0 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i Akademisk handledning

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Malmö.

FAQ

💾Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en Akademisk handledninglektion i Malmö?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Malmö Ă€r 221 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lĂ€rare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte pĂ„ plats i Malmö med lĂ€raren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess lĂ€ngd

97% av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Malmö?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Malmö kan du lĂ€ra sig Akademisk handledning snabbare.


VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.


En kursförfrĂ„gan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lĂ€rarna pĂ„ vĂ„r webbplats och samrĂ„da med dem om dina lektioner i Malmö.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’»Kan man lĂ€ra sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledning online.


Om du inte hittar rĂ€tt privatlĂ€rare i Malmö kan du söka pĂ„ alla som ger kurser online. För att söka efter en lĂ€rare i Akademisk handledning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur mĂ„nga lĂ€rare i Akademisk handledning ger lektioner i Malmö?

Det finns för nĂ€rvarande 10 lĂ€rare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Malmö.


Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning?

MĂ€tt över 1 recensioner gav vĂ„ra elever i Malmö  ett medelbetyg pĂ„ 5.0 av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.


Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

De bÀsta lÀrarna i din stad: Malmö inom din favoritkurs, t.ex:

VÀlj rÀtt vÀg i din utbildning - anlita en akademisk handledare!

Det börjar bli allt vanligare att vi mÀnniskor vÀljer att utbilda oss i olika skeden av livet. "Den Högre Kunskapen" som förr i tiden bara var tillgÀnglig för de som hade det bÀttre stÀllt Àr nu tillgÀngligt för gemene man, och detta Àr ett underbart tecken! Att fler mÀnniskor kan anförskaffa sig kunskap gör hela vÄrt demokratiska samhÀlle bÀttre. Grymt ju! Men, det Àr inte det vi ska tala om just nu.

Varför vÀljer allt fler mÀnniskor att utbilda sig pÄ univsersitet och högskolor? Anledningarna kan naturligtvis vara mÄnga, och jag kommer inte lÄtsas som om jag sitter pÄ alla svaren. Men en teori Àr helt enkelt att arbetsmarknaden börjar hÄrdna och tÀtna. Det finns en konkurrenssituation idag som inte liknar nÄgot vi sett i vÄr civilisation tidigare. Allt fler ser karriÀren som en prioritet, och det innebÀr att fler gör allt de kan för att ge sig sjÀlv sÄ bra karriÀrsmÀssiga förutsÀttningar som möjligt. En akademisk handledare kan hjÀlpa dig nÄ den utbildning du sjÀlv vill. HÀr pÄ Superprof finns mÄnga akademiska handledare, och flera av dem Àr ocksÄ lokaliserade i Malmö. SÄ om du Àr intresserad av akademisk handledning och bor i- eller kring Malmö, lÀs vidare!

Nya krav frÄn arbetsgivare och universitet

Den ökade konkurrensen gör att arbetsgivare idag kan stÀlla helt andra krav Àn de kunde göra för ett tiotal Är sedan. Idag förvÀntar sig ofta arbetsgivare att man har studerat för att man ens ska ha möjlighet att söka ett jobb. Dagens arbetsgivare förvÀntar sig helt enkelt att de sökande har vissa kunskaper pÄ förhand, och att de kan visa upp dessa i form av ett diplom frÄn ett lÀrosÀte.

Denna konkurrens pÄverkar ocksÄ universiteten som behöver bli bredare och bredare. Idag finns det en gigantisk djungel av program och kurser, och att bara kunna navigera sig runt i denna djungel krÀver nÀstan en utbildning i sig. SÄ, hur gör man egentligen för att "överleva" i denna tÀta djungel som den akademiska vÀrlden har blivit? Hur vet man vilka kurser man ska lÀsa för att nÄ sina mÄl? Vilket program, pÄ vilken skola? NÀr man vÀl valt program - hur ska man lÀgga upp sitt studerande för att nÄ maximalt resultat? FrÄgorna blir mÄnga. En akademisk handledare kan hjÀlpa dig rÀta ut dessa frÄgor och göra dem till svar.

Akademisk handledning - idag en naturlig del i en students liv

De allra flesta, om inte alla, universitet som finns i Sverige idag erbjuder akademiska handledare till sina studenter. Det Àr idag inte ovanligt att en student trÀffar en akademisk handledare flera gÄnger i mÄnaden för att se till att man Àr pÄ rÀtt spÄr och ligger i fas med sin utbildning.

Du behöver dock inte vÀnda dig till ett universitet eller en skola för att fÄ hjÀlp med akademisk handledning. Skickliga akademiska handledare kan finnas överallt, och mÄste inte finnas pÄ ett universitet. HÀr pÄ Superprof finns det en stor mÀngd erfarna, engagerade och skickliga handledare som kan hjÀlpa dig nÄ dina akademiska mÄl. NÄgra av dem finns dessutom i- eller kring Malmö, vilket ger dig som bor i vÄr tredje största stad en rad möjligheter!

Vad gör en akademisk handledare?

Att handleda nÄgon innebÀr helt enkelt att man vÀgleder och stöttar en person genom nÄgonting. Att handleda lÄter ocksÄ som att man "hÄller nÄgon i handen", vilket inte Àr helt fel. Rent metaforiskt kan det ocksÄ vara sÄ enkelt som att man visar med handen vilken riktning personen bör gÄ Ät. Ja, jag Àr inte helt sÀker pÄ vad ordet "handledning" kommer ifrÄn. NÄvÀl, lÄt oss gÄ vidare.

Det finns mÀnniskor av alla Äldrar som vÀljer att studera, och det Àr inte lÀngre ovanligt att man vÀljer att lÀra sig mer nÀr man kommit upp i en högre Älder. Men detta till trots Àr det vanligast att man studerar i tjugoÄrsÄldern. Att vid en sÄ ung Älder ta ett beslut om vad man ska göra i resten av sitt liv Àr inte lÀtt. Man vet helt enkelt inte allt om sig sjÀlv, om omvÀrlden eller om vad man vill fÄ ut av sitt liv. Det Àr sÄledes naturligt att mÄnga behöver hjÀlp. Det Àr vanligt att börja med en utbildning, för att nÄgot Är senare Ängra sig och börja med nÄgot helt annat. Detta Àr helt naturligt!

Men Àven om man vet exakt vad man vill sÄ kan det vara svÄrt att hitta rÀtt vÀg dit. En akademisk handledare kan berÀtta för dig vilka kurser och program som passar just dina mÄl. NÀr du sen vÀl börjat kan en skicklig akademisk handledare hjÀlpa dig lÀgga upp ditt studerande pÄ rÀtt sÀtt, och ge viktig feedback och konstruktiv kritik pÄ dina arbeten.

Det finns en oas av vÀgar du kan ta genom livet, och detta gÀller Àven inom akademin. Att ta hjÀlp av en akademisk handledare kan ge dig en viktig grund att stÄ pÄ!

Uppsatshandledning

Att skriva uppsatser Àr en viktig del av varje students akademiska bana. Uppsatsens mÄl och kÀrna kan variera vÀldigt mycket beroende pÄ Àmne och vem betygsÀttaren Àr, men oavsett sÄ Àr uppsatsskrivandet i sig en konst som man behöver öva pÄ. Det Àr inte nödvÀndigtvis sÄ att den som vet mest om ett Àmne skriver den bÀsta uppsatsen - utan det gÀller att kunna omvandla sin kunskap till ord i den ganska snÀva form som en akademisk uppsats krÀver.

Dina betyg kommer i slutÀndan att till stor del vara baserade pÄ hur du skrivit dina uppsatser. Du bör dÀrför se till att ge dig sjÀlv sÄ goda förutsÀttningar som möjligt för att maximera ditt skrivande. För att göra detta gÀller det att hitta rÀtt teknik. Om man vill lÀra sig rÀtt teknik inom uppsatsskrivande, Àr det av stor vikt att ta hjÀlp av rÀtt personer. En erfaren akademisk handledare kommer kunna vÀgleda dig igenom ditt uppsatsskrivande och ge dig helt andra redskap Àn du tidigare haft.

En uppsatshandledares uppgifter

En uppsats kan i vissa fall ta flera Är att skriva. Andra tar nÄgra dagar, andra tar nÄgra mÄnader. Det Àr helt enkelt oerhört varierande beroende pÄ vad uppsatsen handlar om och hur omfattande den Àr. Att ha en uppsatshandledare kan hjÀlpa dig pÄ mÄnga sÀtt. Eftersom arbetet ibland Àr oerhört lÄngvarigt blir relationen till en uppsatshandledare speciell, och det gÀller att vÀlja med omsorg.

NÄgra viktiga utmaningar för en uppsatshandledare Àr:

  • Att ge beröm och bekrĂ€ftelse till studenten, samtidigt som man stĂ€ller rimligt höga krav
  • Att motivera studenten till att prestera Ă€nnu bĂ€ttre, samtidigt som man ser till studentens liv och helhet
  • Att hitta en god balans mellan en professionell och mer personlig handledningsrelation.

Hitta din perfekta akademiska handledare i Malmö - pÄ Superprof!

Du kan redan idag anmÀla dig hos din akademiska handledare hÀr pÄ Superprof! Vi har en stor mÀngd handledare som bara vÀntar pÄ att fÄ dela med sig av sin kunskap till kunskapstörstiga studenter i Malmö.

Sök igenom profilerna pÄ vÄr sida och jÀmför dem sedan för att hitta den handledare som passar just DIG! DÀrefter Àr det bara att höra av sig till sin favorit och sÀtta igÄng.
Ta ett smart kliv mot att bli en bÀttre student - anmÀl dig hos en akademisk handledare frÄn Superprof redan idag!

 

 

Vad vill du lÀra dig?