Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Akademisk handledning i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och över 1 recensioner.

221 kr/h

100% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 221 kr/h

3 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 3 timmar

Att lära sig akademisk handledning i Malmö! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera dina lektioner i Akademisk handledning

Kommunicera med din lärare i akademisk handledning, förklara dina behov och diskutera tillgänglighet för att samordna er första lektion.

3. Ett nytt äventyr

Det fantastiska elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla våra lärare i 1 månad. Upplev engagerade lärare och upptäck nya passioner i Malmö.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en akademisk handledninglektioner lektion i i Malmö?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Malmö är 221 kr.

Priset varierar beroende på:

  • Vad din lärare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionens plats: hemma eller online, samt den geografiska platsen
  • Lektionernas längd och frekvens

97% av våra lärare erbjuder den första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig i (0).

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Malmö?

Med hjälp av en erfaren lärare i Akademisk handledning har du möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer själv din lärare och ihop planerar ni om lektionerna ska ske ansikte mot ansikte eller online på distans.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med våra lärare direkt för att välja och organisera dina lektioner med fullständig sinnesro.


Vår sökmotor tillåter dig att söka bland hundratals lärare för att hitta den som passar perfekt för just dig i Malmö.


Starta enkelt din sökning med bara ett klick.

💻 Erbjuder akademisk handledning lärare distanskurser?

Majoriteten av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder akademisk handledninglektioner online.

Läs i lärarens annons eller använd vår sökfunktion genom att filtrera på online för att hitta Akademisk handledning lektioner som är tillgängliga via webbkamera.

🎓Hur många Akademisk handledninglärare ger lektioner i Malmö?

Det finns för närvarande 10lärare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Malmö.


Du kan söka bland de olika lärarprofilerna för att hitta den som bäst passar dina förväntningar i Malmö.


Välj din kurs från fler än 10-profiler.

✒️ Vilket genomsnittligt betyg ges till Akademisk handledninglärare i i Malmö?

I ett urval av 1 betyg ger elever ett medelbetyg på 5.0 av 5.


Om du har några frågor eller stöter på något problem är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Läs mer om de vanligaste frågorna.

Vill du lära dig akademisk handledning i Malmö?

Välj bland vårt stora utbud av akademisk handledninglärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner i från de bästa lärarna i Malmö

Välj rätt väg i din utbildning - anlita en akademisk handledare!

Det börjar bli allt vanligare att vi människor väljer att utbilda oss i olika skeden av livet. "Den Högre Kunskapen" som förr i tiden bara var tillgänglig för de som hade det bättre ställt är nu tillgängligt för gemene man, och detta är ett underbart tecken! Att fler människor kan anförskaffa sig kunskap gör hela vårt demokratiska samhälle bättre. Grymt ju! Men, det är inte det vi ska tala om just nu.

Varför väljer allt fler människor att utbilda sig på univsersitet och högskolor? Anledningarna kan naturligtvis vara många, och jag kommer inte låtsas som om jag sitter på alla svaren. Men en teori är helt enkelt att arbetsmarknaden börjar hårdna och tätna. Det finns en konkurrenssituation idag som inte liknar något vi sett i vår civilisation tidigare. Allt fler ser karriären som en prioritet, och det innebär att fler gör allt de kan för att ge sig själv så bra karriärsmässiga förutsättningar som möjligt. En akademisk handledare kan hjälpa dig nå den utbildning du själv vill. Här på Superprof finns många akademiska handledare, och flera av dem är också lokaliserade i Malmö. Så om du är intresserad av akademisk handledning och bor i- eller kring Malmö, läs vidare!

Nya krav från arbetsgivare och universitet

Den ökade konkurrensen gör att arbetsgivare idag kan ställa helt andra krav än de kunde göra för ett tiotal år sedan. Idag förväntar sig ofta arbetsgivare att man har studerat för att man ens ska ha möjlighet att söka ett jobb. Dagens arbetsgivare förväntar sig helt enkelt att de sökande har vissa kunskaper på förhand, och att de kan visa upp dessa i form av ett diplom från ett lärosäte.

Denna konkurrens påverkar också universiteten som behöver bli bredare och bredare. Idag finns det en gigantisk djungel av program och kurser, och att bara kunna navigera sig runt i denna djungel kräver nästan en utbildning i sig. Så, hur gör man egentligen för att "överleva" i denna täta djungel som den akademiska världen har blivit? Hur vet man vilka kurser man ska läsa för att nå sina mål? Vilket program, på vilken skola? När man väl valt program - hur ska man lägga upp sitt studerande för att nå maximalt resultat? Frågorna blir många. En akademisk handledare kan hjälpa dig räta ut dessa frågor och göra dem till svar.

Akademisk handledning - idag en naturlig del i en students liv

De allra flesta, om inte alla, universitet som finns i Sverige idag erbjuder akademiska handledare till sina studenter. Det är idag inte ovanligt att en student träffar en akademisk handledare flera gånger i månaden för att se till att man är på rätt spår och ligger i fas med sin utbildning.

Du behöver dock inte vända dig till ett universitet eller en skola för att få hjälp med akademisk handledning. Skickliga akademiska handledare kan finnas överallt, och måste inte finnas på ett universitet. Här på Superprof finns det en stor mängd erfarna, engagerade och skickliga handledare som kan hjälpa dig nå dina akademiska mål. Några av dem finns dessutom i- eller kring Malmö, vilket ger dig som bor i vår tredje största stad en rad möjligheter!

Vad gör en akademisk handledare?

Att handleda någon innebär helt enkelt att man vägleder och stöttar en person genom någonting. Att handleda låter också som att man "håller någon i handen", vilket inte är helt fel. Rent metaforiskt kan det också vara så enkelt som att man visar med handen vilken riktning personen bör gå åt. Ja, jag är inte helt säker på vad ordet "handledning" kommer ifrån. Nåväl, låt oss gå vidare.

Det finns människor av alla åldrar som väljer att studera, och det är inte längre ovanligt att man väljer att lära sig mer när man kommit upp i en högre ålder. Men detta till trots är det vanligast att man studerar i tjugoårsåldern. Att vid en så ung ålder ta ett beslut om vad man ska göra i resten av sitt liv är inte lätt. Man vet helt enkelt inte allt om sig själv, om omvärlden eller om vad man vill få ut av sitt liv. Det är således naturligt att många behöver hjälp. Det är vanligt att börja med en utbildning, för att något år senare ångra sig och börja med något helt annat. Detta är helt naturligt!

Men även om man vet exakt vad man vill så kan det vara svårt att hitta rätt väg dit. En akademisk handledare kan berätta för dig vilka kurser och program som passar just dina mål. När du sen väl börjat kan en skicklig akademisk handledare hjälpa dig lägga upp ditt studerande på rätt sätt, och ge viktig feedback och konstruktiv kritik på dina arbeten.

Det finns en oas av vägar du kan ta genom livet, och detta gäller även inom akademin. Att ta hjälp av en akademisk handledare kan ge dig en viktig grund att stå på!

Uppsatshandledning

Att skriva uppsatser är en viktig del av varje students akademiska bana. Uppsatsens mål och kärna kan variera väldigt mycket beroende på ämne och vem betygsättaren är, men oavsett så är uppsatsskrivandet i sig en konst som man behöver öva på. Det är inte nödvändigtvis så att den som vet mest om ett ämne skriver den bästa uppsatsen - utan det gäller att kunna omvandla sin kunskap till ord i den ganska snäva form som en akademisk uppsats kräver.

Dina betyg kommer i slutändan att till stor del vara baserade på hur du skrivit dina uppsatser. Du bör därför se till att ge dig själv så goda förutsättningar som möjligt för att maximera ditt skrivande. För att göra detta gäller det att hitta rätt teknik. Om man vill lära sig rätt teknik inom uppsatsskrivande, är det av stor vikt att ta hjälp av rätt personer. En erfaren akademisk handledare kommer kunna vägleda dig igenom ditt uppsatsskrivande och ge dig helt andra redskap än du tidigare haft.

En uppsatshandledares uppgifter

En uppsats kan i vissa fall ta flera år att skriva. Andra tar några dagar, andra tar några månader. Det är helt enkelt oerhört varierande beroende på vad uppsatsen handlar om och hur omfattande den är. Att ha en uppsatshandledare kan hjälpa dig på många sätt. Eftersom arbetet ibland är oerhört långvarigt blir relationen till en uppsatshandledare speciell, och det gäller att välja med omsorg.

Några viktiga utmaningar för en uppsatshandledare är:

  • Att ge beröm och bekräftelse till studenten, samtidigt som man ställer rimligt höga krav
  • Att motivera studenten till att prestera ännu bättre, samtidigt som man ser till studentens liv och helhet
  • Att hitta en god balans mellan en professionell och mer personlig handledningsrelation.

Hitta din perfekta akademiska handledare i Malmö - på Superprof!

Du kan redan idag anmäla dig hos din akademiska handledare här på Superprof! Vi har en stor mängd handledare som bara väntar på att få dela med sig av sin kunskap till kunskapstörstiga studenter i Malmö.

Sök igenom profilerna på vår sida och jämför dem sedan för att hitta den handledare som passar just DIG! Därefter är det bara att höra av sig till sin favorit och sätta igång.
Ta ett smart kliv mot att bli en bättre student - anmäl dig hos en akademisk handledare från Superprof redan idag!

 

 

Vad vill du lära dig?