UtmÀrkt
recensioner pÄ

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Akademisk handledning

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 20 recensioner.

227 kr/h

BÀsta priserna: 97% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 227 kr / timme

3 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 3 timmar

Att lÀra sig nÄgot nytt
har aldrig varit sÄ lÀtt

2. Planera dina kurser i Akademisk handledning online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Akademisk handledning och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

Vanliga frÄgor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Akademisk handledning online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

Det finns mÄnga olika lösningar:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Messenger
 • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.


96lÀrare erbjuder undervisning online i akademisk handledning.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom akademisk handledninglektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.


100%Verifierade betyg - nÀtverkets bÀsta verktygVÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom akademisk handledninglektioner

96 lÀrare inom Akademisk handledning erbjuder online undervisning i akademisk handledning.


Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som passar dina inlÀrningsbehov bÀst.


VÀlj din lÀrare bland bÄra 96 profiler.💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för undervisning i akademisk handledninglektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Akademisk handledning Ă€r 227Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Akademisk handledning
 • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom akademisk handledning?

Ett urval av 20 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DÄ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populÀrt bland vÄra studenter.


Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.96 Akademisk handledninglÀrare finns tillgÀngliga

hÀr för att hjÀlpa dig.

Vill du lÀra dig nÄgot nytt i Akademisk handledning ?

VÀlj bland vÄrt stora utbud av akademisk handledninglÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

FÄ hjÀlp frÄn de bÀsta akademiska handledarna i vÀrlden

Vi har framförallt under de senaste 10 Ären sett en otroligt stor ökning i antalet personer som vÀljer att ta hjÀlp frÄn en akademisk handledare. Detta gÀller inte bara för högskolestudenter utan Àven barn, unga vuxna och vuxna vÀljer att ta hjÀlp frÄn en expert i samband med sina studier. Anledningen till detta Àr att allt fler har insett till vilken stor nytta en akademisk handledare kan vara till. Men de som framförallt har insett vilken otrolig fördel det Àr att ge elever en akademisk handledare Àr skolor, som under de senaste Äret ökat antalet anstÀllda handledare vÀldigt mycket. Detta innebÀr att allt fler elever fÄr ta del av de mÄnga fördelarna som kommer frÄn att fÄ hjÀlp av en akademisk handledare. Men tyvÀrr Àr det ofta sÄ att skolornas resurser inte rÀcker till för att ge alla den hjÀlp de behöver. 

LÄs upp nya nivÄer med hjÀlp av en akademisk handledare

Vad gör dÄ egentligen en akademisk handledare, och vad har de för egenskaper för att du ska kunna ny nya nivÄer i ditt lÀrande akademiska karriÀr. Det finns otroligt mÄnga olika saker en akademisk handledare kan hjÀlpa dig med, en duktig handledare kommer inte bara kunna identifiera och anpassa sitt arbete efter vad du behöver utan har ocksÄ svaren pÄ frÄgor som du inte ens visste att du undrade över. HÀr kommer bara nÄgra av de mÄnga saker som en akademisk handledare kommer att kunna hjÀlpa dig med:

 • LĂ€gga upp en plan för att nĂ„ dina akademiska mĂ„l
 • HjĂ€lpa dig att hitta den utbildning som passar dig
 • VĂ€gleda dig inom vilken karriĂ€r du ska utforska
 • Guida dig genom utbildningsdjungeln
 • HjĂ€lpa dig med akademiska arbeten sĂ„som gymnasiearbete, kandidat uppsats eller andra uppsatser / inlĂ€mningar
 • HjĂ€lpa dig hitta rĂ€tt skola
 • Stötta dig med lĂ€xor och annat studiematerial

Som du förstÄr finns det otroligt mÄnga scenarion och situationer dÀr en akademisk handledare skulle vara en perfekt hjÀlp eller lösning. Vi ska nu ta en nÀrmare titt pÄ nÄgra av dessa scenarion.

Vilken skola ska jag vÀlja?

Sverige Àr kanske inte det största landet nÀr det kommer till antalet mÀnniskor som bor hÀr, men Àr definitivt en av de större lÀnderna i vÀrlden nÀr man rÀknar landmassa. I detta avlÄnga land finns det dÀrmed ocksÄ mÄnga stÀder vilket i sin tur innebÀr mÄnga olika skolor. MÄnga unga vuxna som har tagit examen pÄ gymnasiet stÀller sig frÄgan ifall de ska ytterligare utveckla sina kunskaper och dÀrmed söka till en högskola. Till bÄde det positiva och negativa Àr det dock sÄ att i mÄnga fall att ens hemstad inte har ett universitet eller högskola som passar den utbildning man Àr intresserad av. Om man exempelvis vill utbilda sig till jurist Àr det inte alla skolor som tillhandahÄller den typen av utbildning, men det Àr inte heller sÄ att endast en skola gör det. Det betyder att man ofta har ett val pÄ mellan 4 till 12 skolor runt om i Sverige att vÀlja mellan, vilket verkligen inte Àr ett lÀtt val. 

Det finns otroligt mÄnga aspekter och synvinklar att ta del av nÀr det kommer till att avgöra vilken skola man vill söka till, exempelvis hur mÄnga som bor i staden, om det Àr nÀra till sin hemstad, vad skolans rykte Àr, hur bostadssituationen ser ut och sÄ vidare. Detta Àr ocksÄ som sagt bara ett par av de aspekter man behöver ta in, dessutom nÀr man Àr ung Àr det svÄrt att sjÀlvsÀkert kunna ge ett svar pÄ mÄnga av dessa frÄgor. Vad kan dÄ vara en bÀttre lösning Àn att ta hjÀlp frÄn en expert? Genom att fÄ hjÀlp frÄn en akademisk handledare kommer du fÄ en van experts Äsikt pÄ dina frÄgor vilket kommer kunna guida dig till att göra rÀtt val.

FÄ stöd med uppsatser och inlÀmningar

En av de största och mest krÀvande delarna i mÄnga av de utbildningar som finns i Sverige Àr de större uppsatserna och arbeten man behöver göra för att fÄ ta examen. Den vanligaste typen av uppsatser brukar ofta vara mindre i form av inlÀmningar i olika kurser, men Àven dessa kan vara ytterst krÀvande och att fÄ hjÀlp i ett sÄdant moment skulle kunna vara det som faktiskt gör att du verkligen nÄr det betyg du vill.

Men som du vet kommer Àven dessa uppsatser eller arbeten i mycket större former Àn mindre inlÀmningar, tvÄ exempel pÄ detta Àr gymnasiearbetet och kandidatuppsatsen. Dessa tvÄ stora uppsatser tillhör nÄgra av de mest krÀvande bitarna i skolan och Àr just det moment som mÄnga har svÄrast för. De bÄda arbeten Àr mycket lÄnga och kan pÄgÄ i flera mÄnader, genom att dÄ ta hjÀlp frÄn en akademisk handledare som hjÀlper till med planering informationssamlande och annat kan arbetet gÄ frÄn vÀldigt krÀvande till helt plötsligt enkelt.

NÀr man stöter pÄ arbeten som pÄgÄr under en vÀldigt lÄng tid kan det ofta vara svÄrt att fÄ en bra fungerande planering, det Àr inte ovanligt att man sparar allt för mycket arbete till slutet vilket orsakar onödig stress och ofta ett sÀmre resultat. Genom att dÄ ha en guidande person som hjÀlper till under arbetet kan man komma ifrÄn dessa fÀllor. 

Utnyttja den digitala eran

Som vi var inne pÄ innan Àr det inte ovanligt att den skola du studerar pÄ tillhandahÄller en akademisk handledare för sina eleve, men vad hÀnder om man inte tycker att man fÄr det stödet man behöver för att lyckas, eller att skolans handledare inte har de resurser eller tid som krÀvs för att kunna tillfredsstÀlla elevernas behov. 

Som tur Àr sÄ Àr detta inte lÀngre ett problem, tidigare var man bunden till den stad man bor i eller den skola man studerar pÄ, men sÄ Àr inte lÀngre fallet. TvÀrtom sÄ har du alla möjligheter i vÀrlden att verkligen fÄ kontakt med de absolut bÀsta akademiska handledarna i Sverige, eller i vÀrlden för den delen! Du Àr bara ett par klick bort frÄn att fÄ kontakt med de absolut bÀsta handledarna.

Hur hittar man en akademisk handledare?

Processen av att hitta den bÀsta akademiska handledaren för dig har aldrig varit lÀttare Àn idag tack vare Superprof. Det enda du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida dÀr du anger att du Àr ute efter en akademisk handledare. Du kommer dÀrefter att fÄ förslag pÄ de bÀsta handledarna som Àr tillgÀngliga varav du kan kolla runt och vÀlja den som passar dig bÀst.

Du kan lÀtt sortera efter pris vilket innebÀr att alla kommer kunna hitta en handledare som passar deras budget. NÀr du hittat nÄgon som lÄter bra kan du besöka deras profil pÄ Superprof och lÀsa om deras tidigare erfarenheter, recensioner frÄn andra elever, metodik och sÄ mycket mer. Detta Àr ett perfekt sÀtt att fÄ en bild av hur handledaren Àr som lÀrare innan du ens behöver boka nÄgot. En annan av de största fördelarna med att anvÀnda sig av just Superprof Àr att majoriteten av de handledare som finns pÄ Superprof erbjuder första timman utan kostnad. Detta gör dem för att sÀkerstÀlla att du efter lektionen kommer vara nöjd. 

SÄ sÀtt igÄng redan idag och kontakta den perfekta akademiska handledaren för dig sÄ du kan nÄ de akademiska resultat du drömmer om!

Vad vill du lÀra dig?