Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom Akademisk handledning i Stockholm

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och över 2 recensioner.

254 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 254 kr / timme

7 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 7 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i Akademisk handledning

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Stockholm.

FAQ

💾Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en Akademisk handledninglektion i Stockholm?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Stockholm Ă€r 254 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lĂ€rare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte pĂ„ plats i Stockholm med lĂ€raren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess lĂ€ngd

97% av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Stockholm?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Stockholm kan du lĂ€ra sig Akademisk handledning snabbare.


VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.


En kursförfrĂ„gan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lĂ€rarna pĂ„ vĂ„r webbplats och samrĂ„da med dem om dina lektioner i Stockholm.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’»Kan man lĂ€ra sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledning online.


Om du inte hittar rĂ€tt privatlĂ€rare i Stockholm kan du söka pĂ„ alla som ger kurser online. För att söka efter en lĂ€rare i Akademisk handledning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur mĂ„nga lĂ€rare i Akademisk handledning ger lektioner i Stockholm?

Det finns för nĂ€rvarande 8 lĂ€rare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Stockholm.


Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning?

MĂ€tt över 2 recensioner gav vĂ„ra elever i Stockholm  ett medelbetyg pĂ„ 5.0 av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.


Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Akademisk handlÀggning, allt vanligare. Ta del av den absolut bÀsta akademiska handledningen i Stockholm!

Vi stÀlls alla inför mÄnga val i livet, val som kommer att ha en stor pÄverkan vart man kommer hamna inom 5 Är. TyvÀrr behövs allt för mÄnga av dessa val göras nÀr man Àr ung och oerfaren. NÀr man Àr mellan 18 och 22 kan man ofta kÀnna sig oövervinnelig och som om man har all erfarenhet och kunskap i vÀrlden. Ofta Àr detta dock inte den verkligen situationen, ibland kan det tillochmed bli sÄ att man gör val som man kommer att Ängra i framtiden.

Men det finns ju faktiskt mÀnniskor med otrolig erfarenhet kring allt ifrÄn utbildningsval till jobbmöjligheter, sÄ varför tar inte fler hjÀlp frÄn dessa personer? Den trend vi ser Àr att det faktiskt Àr sÄ att allt fler inser hur pass bra det Àr med att ta hjÀlp frÄn andra, iochmed detta har allt fler faktiskt valt att ta hjÀlp frÄn en akademisk handledare. Det Àr tillochmed sÄ att pÄ de flesta skolor pÄ gymnasiet och högre sÄ finns det nÄgon typ av akademisk handlÀggare. Men Àven pÄ grundskolan finns det personer som arbetar med att vÀgleda 

Vilken skola ska jag söka till?

HÀr i Stockholm har vi otroligt mÄnga val till vad för skola eller utbildning man vill söka. Som nÄgon som vill studera pÄ högskola har du möjligheter till att bli allt frÄn konstnÀr till ingenjör. 

I Stockholm har vi flera högt vÀrderade högskolor som mÄnga skulle drömma om att studera pÄ, men av alla dessa skolor och utbildningar vad ska man vÀlja? Kanske Àr du intresserad av en mer teknisk utbildning du kan fÄ ta del av pÄ KTH: Stockholms Kungliga Tekniska Högskola, eller Àr du mer intresserad av en utbildning inom konst? DÄ kan KKH: Stockholms Kungliga Konsthögskola vara nÄgot som skulle kunna passa dig.

Men en akademisk handledare behöver inte bara vara aktuellt för en person som har gÄtt ut gymnasiet och Àr ute efter en högskoleutbildning, utan det Àr Àven mycket vanligt för elever som gÄtt ut grundskolan som vill ha stöd kring vad för skola eller linje man ska vÀlja. Som sagt Àr det mÄnga som i sina unga dar vÀljer en gymnasielinje pÄ grund av vÀnner eller annat istÀllet för att vÀlja den utbildning som kommer gynna dig i det lÄnga loppet.

Men Àr det verkligen bara ungdomar och unga vuxna som kan dra nytta av en akademisk handlÀggare? SjÀlvklart inte, att sadla om eller att gÄ över till ett nytt kapitel i livet genom en utbildning Àven för vuxna har blivit allt vanligare de senaste Ären. Det Àr aldrig försent för att lÀra sig nya saker, tvÀrtom bör vi mÀnniskor aldrig sluta lÀra oss nya saker oavsett Älder! Som du vet Àr detta verkligen inte nÄgot lÀtt val och att ta hjÀlp frÄn ett proffs Àr ett perfekt sÀtt för att se till att man gör ett val man kan vara nöjd över flera Är i framtiden.

Vad gör en akademisk handledare?

Vi har tidigare i texten varit inne pÄ nÄgra av de saker som en akademisk handledare kommer att hjÀlpa dig med. Men för att enkelt förklara vad en akademisk handledare gör Àr det en person som hjÀlper dig att hÄlla en översiktlig plan över ditt akademiska lÀrande. Denna handledare kommer inte bara att kunna hjÀlpa dig med val du stÀlls inför sÄ som vilken utbildning eller skola utan kommer ocksÄ kunna gÄ in i mer detalj och hjÀlpa dig med saker som sjÀlva lÀrandet i vissa kurser. MÄnga av de akademiska handledarna har inte bara en god översikt kunskap i val kring ditt lÀrande utan har ofta goda kunskaper inom de Àmnen som du kanske lÀser, pÄ sÄ sÀtt kan du ocksÄ fÄ hjÀlp med lÀxor och annat. 

Tillsammans med din akademiska handledare kommer ni kunna sÀtta upp en plan pÄ mÄl och delmÄl samt hur du ska nÄ dit. IstÀllet för att du ska behöva ge dig pÄ ett berg helt sjÀlv kommer din akademiska handledare att hjÀlpa dig med att lÀgga upp en plan som kommer göra att allt kÀnns mycket lÀttare och roligare. 

FÄ hjÀlp genom uppsatshandledning

En av de vanligaste momenten förutom prov / tentamen pÄ bÄde högskolan och gymnasiet tilldelas uppsatser eller inlÀmningar. Att ta hjÀlp med att lÀgga upp och planera en uppsatts Àr en av de bÀsta saker som en akademisk handledare kommer kunna hjÀlpa dig med. En av de största arbeten man brukar göra pÄ högskolan Àr en kandidatuppsats, i detta mycket stora arbete som ofta Àr avslutningen pÄ en lÀngre utbildning sÄ stÀlls det mycket stora krav pÄ eleven. Eftersom detta Àr ett sÄ pass stort och viktigt arbete kan det vara till stor hjÀlp att ta hjÀlp frÄn en expert. MÄnga akademiska handledare Àr experter pÄ just detta moment och du kommer dÀrmed att fÄ en synvilken pÄ din uppsats frÄn en expert.

Men inte Àr det bara pÄ högskolan man behöver skriva större uppsatser, ett annat exempel som Àr tillhör gymnasiet Àr det sÄ kallade gymnasiearbetet eller Àven kÀnt som gymnasieuppsats. Detta arbete Àr oftast obligatoriskt för de flesta linjerna och Àr Äterigen ett slags avslutande arbete för att man ska kunna ta examen. Arbetet brukar man göra under ett helt lÀsÄr vilket betyder att det inte bara stÀlls höga krav utan det krÀvs ocksÄ en god planering och uppdelning av arbetet. Genom att ta hjÀlp frÄn en person som har varit med om dessa moment flertalet gÄnger kommer du inte pÄ samma sÀtt stöta pÄ hinder i ditt arbete.

Var hittar man en akademisk handledare i Stockholm?

SÄ nÀr du vÀl insett till vilken bra hjÀlp en akademisk handledare skulle vara för dina studieresultat och vÀl bestÀmt dig för att anlita en, Àr det bara stÀlla sig frÄgan hur man kommer i kontakt med denna handledare. Detta Àr absolut ingen konstig frÄga för ofta kan processen se tuff ut, tidigare har man helt och hÄllet i de flesta fall varit beroende av ifall skolan kan tillhandahÄlla en akademisk handledare, men tack vare internet och digitaliseringen Àr du inte lÀngre bunden till din skola. 

Superprof Àr den sida som Àgnat hela sin existens till att föra samman mÀnniskor som vill lÀra med mÀnniskor som vill lÀra ut och tack vare vÄr plattform Àr processen lÀttare Àn nÄgonsin.

Ta hjÀlp av Superprofs tjÀnst för att hitta den bÀsta akademiska handledaren i Stockholm.

Som tidigare sagt Ă€r processen av att finna en akademisk handledare enklare Ă€n nĂ„gonsin tack vare Superprof, allt du behöver göra Ă€r att gĂ„ in pĂ„ Superprofs platform och söka efter “akademisk handledning” varav du sedan anger att du befinner dig i Stockholm. DĂ€refter kommer det komma upp alla tillgĂ€ngliga lĂ€rare som erbjuder sin tjĂ€nst inom akademisk handledning. Du kan lĂ€tt sortera mellan alla potentiella förslag allt frĂ„n pris eller om du skulle föredra en specifik plats.

NÀr du vÀl hittat ett par kandidater kan du enkelt gÄ in pÄ deras profil och lÀsa om allt ifrÄn tidigare recensioner frÄn elever till lÀrarens utbildning och mycket annat. Ett av de bÀsta sÀtten för att bilda sig en uppfattning av lÀraren innan du behöver boka nÄgot Àr just att lÀsa tidigare recensioner frÄn elever som faktiskt upplevt denna lÀrare i praktiken. 

För att verkligen sÀkerstÀlla att du ska kÀnna dig inför din första lektion med en lÀrare genom Superprof har vi Ànnu en funktion: nÀmligen att den första lektionen i de flesta fall Àr gratis! Tack vare detta behöver du inte oroa dig över att du betalar pengar till en lÀrare varav att du sedan har Ängrat dig. Du kan i trygg och ro uppleva den första lektionen utan att behöva betala lÀraren. Skulle du mot all förmodan tycka att en lektion inte kÀndes bra kan du alltid byta till en ny lÀrare utan att behöva betala.

SÄ sÀtt igÄng redan idag med att nÄ dina drömbetyg med hjÀlp av en akademisk handledare i Stockholm via Superprof!

Vad vill du lÀra dig?