Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Akademisk handledning i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och över 2 recensioner.

291 kr/h

100% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 291 kr/h

5 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 5 timmar

Att lära sig akademisk handledning i Stockholm! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera dina lektioner i Akademisk handledning

Kommunicera med din lärare i akademisk handledning, förklara dina behov och diskutera tillgänglighet för att samordna er första lektion.

3. Ett nytt äventyr

Det fantastiska elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla våra lärare i 1 månad. Upplev engagerade lärare och upptäck nya passioner i Stockholm.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en akademisk handledninglektioner lektion i i Stockholm?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Stockholm är 291 kr.

Priset varierar beroende på:

  • Vad din lärare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionens plats: hemma eller online, samt den geografiska platsen
  • Lektionernas längd och frekvens

97% av våra lärare erbjuder den första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig i (0).

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Stockholm?

Med hjälp av en erfaren lärare i Akademisk handledning har du möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer själv din lärare och ihop planerar ni om lektionerna ska ske ansikte mot ansikte eller online på distans.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med våra lärare direkt för att välja och organisera dina lektioner med fullständig sinnesro.


Vår sökmotor tillåter dig att söka bland hundratals lärare för att hitta den som passar perfekt för just dig i Stockholm.


Starta enkelt din sökning med bara ett klick.

💻 Erbjuder akademisk handledning lärare distanskurser?

Majoriteten av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder akademisk handledninglektioner online.

Läs i lärarens annons eller använd vår sökfunktion genom att filtrera på online för att hitta Akademisk handledning lektioner som är tillgängliga via webbkamera.

🎓Hur många Akademisk handledninglärare ger lektioner i Stockholm?

Det finns för närvarande 7lärare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Stockholm.


Du kan söka bland de olika lärarprofilerna för att hitta den som bäst passar dina förväntningar i Stockholm.


Välj din kurs från fler än 7-profiler.

✒️ Vilket genomsnittligt betyg ges till Akademisk handledninglärare i i Stockholm?

I ett urval av 2 betyg ger elever ett medelbetyg på 5.0 av 5.


Om du har några frågor eller stöter på något problem är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Läs mer om de vanligaste frågorna.

Vill du lära dig akademisk handledning i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av akademisk handledninglärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Akademisk handläggning, allt vanligare. Ta del av den absolut bästa akademiska handledningen i Stockholm!

Vi ställs alla inför många val i livet, val som kommer att ha en stor påverkan vart man kommer hamna inom 5 år. Tyvärr behövs allt för många av dessa val göras när man är ung och oerfaren. När man är mellan 18 och 22 kan man ofta känna sig oövervinnelig och som om man har all erfarenhet och kunskap i världen. Ofta är detta dock inte den verkligen situationen, ibland kan det tillochmed bli så att man gör val som man kommer att ångra i framtiden.

Men det finns ju faktiskt människor med otrolig erfarenhet kring allt ifrån utbildningsval till jobbmöjligheter, så varför tar inte fler hjälp från dessa personer? Den trend vi ser är att det faktiskt är så att allt fler inser hur pass bra det är med att ta hjälp från andra, iochmed detta har allt fler faktiskt valt att ta hjälp från en akademisk handledare. Det är tillochmed så att på de flesta skolor på gymnasiet och högre så finns det någon typ av akademisk handläggare. Men även på grundskolan finns det personer som arbetar med att vägleda 

Vilken skola ska jag söka till?

Här i Stockholm har vi otroligt många val till vad för skola eller utbildning man vill söka. Som någon som vill studera på högskola har du möjligheter till att bli allt från konstnär till ingenjör. 

I Stockholm har vi flera högt värderade högskolor som många skulle drömma om att studera på, men av alla dessa skolor och utbildningar vad ska man välja? Kanske är du intresserad av en mer teknisk utbildning du kan få ta del av på KTH: Stockholms Kungliga Tekniska Högskola, eller är du mer intresserad av en utbildning inom konst? Då kan KKH: Stockholms Kungliga Konsthögskola vara något som skulle kunna passa dig.

Men en akademisk handledare behöver inte bara vara aktuellt för en person som har gått ut gymnasiet och är ute efter en högskoleutbildning, utan det är även mycket vanligt för elever som gått ut grundskolan som vill ha stöd kring vad för skola eller linje man ska välja. Som sagt är det många som i sina unga dar väljer en gymnasielinje på grund av vänner eller annat istället för att välja den utbildning som kommer gynna dig i det långa loppet.

Men är det verkligen bara ungdomar och unga vuxna som kan dra nytta av en akademisk handläggare? Självklart inte, att sadla om eller att gå över till ett nytt kapitel i livet genom en utbildning även för vuxna har blivit allt vanligare de senaste åren. Det är aldrig försent för att lära sig nya saker, tvärtom bör vi människor aldrig sluta lära oss nya saker oavsett ålder! Som du vet är detta verkligen inte något lätt val och att ta hjälp från ett proffs är ett perfekt sätt för att se till att man gör ett val man kan vara nöjd över flera år i framtiden.

Vad gör en akademisk handledare?

Vi har tidigare i texten varit inne på några av de saker som en akademisk handledare kommer att hjälpa dig med. Men för att enkelt förklara vad en akademisk handledare gör är det en person som hjälper dig att hålla en översiktlig plan över ditt akademiska lärande. Denna handledare kommer inte bara att kunna hjälpa dig med val du ställs inför så som vilken utbildning eller skola utan kommer också kunna gå in i mer detalj och hjälpa dig med saker som själva lärandet i vissa kurser. Många av de akademiska handledarna har inte bara en god översikt kunskap i val kring ditt lärande utan har ofta goda kunskaper inom de ämnen som du kanske läser, på så sätt kan du också få hjälp med läxor och annat. 

Tillsammans med din akademiska handledare kommer ni kunna sätta upp en plan på mål och delmål samt hur du ska nå dit. Istället för att du ska behöva ge dig på ett berg helt själv kommer din akademiska handledare att hjälpa dig med att lägga upp en plan som kommer göra att allt känns mycket lättare och roligare. 

Få hjälp genom uppsatshandledning

En av de vanligaste momenten förutom prov / tentamen på både högskolan och gymnasiet tilldelas uppsatser eller inlämningar. Att ta hjälp med att lägga upp och planera en uppsatts är en av de bästa saker som en akademisk handledare kommer kunna hjälpa dig med. En av de största arbeten man brukar göra på högskolan är en kandidatuppsats, i detta mycket stora arbete som ofta är avslutningen på en längre utbildning så ställs det mycket stora krav på eleven. Eftersom detta är ett så pass stort och viktigt arbete kan det vara till stor hjälp att ta hjälp från en expert. Många akademiska handledare är experter på just detta moment och du kommer därmed att få en synvilken på din uppsats från en expert.

Men inte är det bara på högskolan man behöver skriva större uppsatser, ett annat exempel som är tillhör gymnasiet är det så kallade gymnasiearbetet eller även känt som gymnasieuppsats. Detta arbete är oftast obligatoriskt för de flesta linjerna och är återigen ett slags avslutande arbete för att man ska kunna ta examen. Arbetet brukar man göra under ett helt läsår vilket betyder att det inte bara ställs höga krav utan det krävs också en god planering och uppdelning av arbetet. Genom att ta hjälp från en person som har varit med om dessa moment flertalet gånger kommer du inte på samma sätt stöta på hinder i ditt arbete.

Var hittar man en akademisk handledare i Stockholm?

Så när du väl insett till vilken bra hjälp en akademisk handledare skulle vara för dina studieresultat och väl bestämt dig för att anlita en, är det bara ställa sig frågan hur man kommer i kontakt med denna handledare. Detta är absolut ingen konstig fråga för ofta kan processen se tuff ut, tidigare har man helt och hållet i de flesta fall varit beroende av ifall skolan kan tillhandahålla en akademisk handledare, men tack vare internet och digitaliseringen är du inte längre bunden till din skola. 

Superprof är den sida som ägnat hela sin existens till att föra samman människor som vill lära med människor som vill lära ut och tack vare vår plattform är processen lättare än någonsin.

Ta hjälp av Superprofs tjänst för att hitta den bästa akademiska handledaren i Stockholm.

Som tidigare sagt är processen av att finna en akademisk handledare enklare än någonsin tack vare Superprof, allt du behöver göra är att gå in på Superprofs platform och söka efter “akademisk handledning” varav du sedan anger att du befinner dig i Stockholm. Därefter kommer det komma upp alla tillgängliga lärare som erbjuder sin tjänst inom akademisk handledning. Du kan lätt sortera mellan alla potentiella förslag allt från pris eller om du skulle föredra en specifik plats.

När du väl hittat ett par kandidater kan du enkelt gå in på deras profil och läsa om allt ifrån tidigare recensioner från elever till lärarens utbildning och mycket annat. Ett av de bästa sätten för att bilda sig en uppfattning av läraren innan du behöver boka något är just att läsa tidigare recensioner från elever som faktiskt upplevt denna lärare i praktiken. 

För att verkligen säkerställa att du ska känna dig inför din första lektion med en lärare genom Superprof har vi ännu en funktion: nämligen att den första lektionen i de flesta fall är gratis! Tack vare detta behöver du inte oroa dig över att du betalar pengar till en lärare varav att du sedan har ångrat dig. Du kan i trygg och ro uppleva den första lektionen utan att behöva betala läraren. Skulle du mot all förmodan tycka att en lektion inte kändes bra kan du alltid byta till en ny lärare utan att behöva betala.

Så sätt igång redan idag med att nå dina drömbetyg med hjälp av en akademisk handledare i Stockholm via Superprof!

Vad vill du lära dig?