Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

LÀr dig Akademisk handledning! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 15 omdömen.

229 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 229 kr/h

3 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din Akademisk handledning

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

3. LÀr dig nya saker om LÀxhjÀlp.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

FAQ

💰Vad kostar lektioner med en privatlĂ€rare i Akademisk handledning?

Genomsnittspriset för en kurs i Akademisk handledning Ă€r 229 kronor.


Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 • Erfarenheten som lĂ€raren har inom Akademisk handledning
 • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
 • Kursernas lĂ€ngd och frekvens pĂ„ lektionerna

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.


UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Akademisk handledning?

Akademisk handledning med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller att ni möts pĂ„ plats.  


En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner pĂ„ det sĂ€tt som passar er.


VĂ„r sökfunktion hjĂ€lper dig att hitta rĂ€tt privatlĂ€rare. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Akademisk handledning!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i akademisk handledning erbjuder kurser inom


Akademisk handledning online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Akademisk handledning  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Akademisk handledning?

110 lĂ€rare inom Akademisk handledning erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 


VÀlj bland alla tillgÀngliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemÄl allra bÀst.


VĂ€lj mellan 110 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning mottagit?

Bland 15 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning sÄ snabbt som möjligt.


För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

NÄ nÀsta nivÄ genom Akademisk Handledning

Allt fler skolor förstÄr vikten av att anstÀlla en akademisk handledare, tidigare var det nÄgot ovanligt att en skola tillhandahöll en sÄdan handledare men idag har det nÀst intill blivit en slags norm. Denna trend Àr inte pÄ grund av en slump utan skolor som ofta har en stram budget vÀljer att allokera sina resurser i akademiska handledare eftersom de förstÄr de otroligt stora fördelarna som kommer frÄn att göra sÄ. Detta Àr inte heller nÄgot som vi bara ser i Sverige utan Àr nÄgot som lÀnge har blivit allt vanligare Àven runt om i vÀrlden. 

Under livets gÄng sÄ kommer alla att stÀllas inför tuffa val inte bara nÀr det kommer till personliga relationer och annat utan ocksÄ gÀllande mer akademiska eller karriÀrmÀssiga frÄgor. Dessutom kommer mÄnga av dessa val att behöva göras nÀr man Àr ung, framförallt nÀr det gÀller studieval. NÀr man Àr ung kan det ofta kÀnnas som man har all vÀrldens kunskap och erfarenhet, ofta kan man uppleva en kÀnsla odödlighet. TyvÀrr Àr det ofta sÄ att man faktiskt inte har denna kunskap eller erfarenhet Àn, mÄnga gör tyvÀrr val i sina unga dar gÀllande sina studier som man Ängrar nÀr man blir Àldre. SÄ vad skulle kunna vara bÀttre Àn att faktiskt ta hjÀlp frÄn en expert som har Àgnat hela sitt liv Ät att hjÀlpa unga vuxna och barn med denna typen av frÄgor. Det finns otroligt mÄnga olika frÄgor som man kan fÄ hjÀlp med, hÀr kommer bara nÄgra av de mÄnga frÄgor man kan fÄ hjÀlp med:

 • Vilket program pĂ„ gymnasiet ska jag vĂ€lja?
 • Vilken skola ska jag söka till?
 • Borde jag flytta eller studera pĂ„ distans?
 • Vilken typ av utbildning skulle passa mig?
 • Vad kan jag förvĂ€nta mig frĂ„n denna skola?
 • Vad skulle jag kunna jobba med efter denna utbildning?
 • Hur planerar jag ett större arbete eller uppsats?

Som du förstÄr finns det otroligt mÄnga frÄgor och situationer man kan fÄ hjÀlp med frÄn en akademisk handledare. Men det finns sÄ mÄnga fler fördelar med att ta denna typ av hjÀlp, inte Àr det bara olika frÄgor som du skulle kunna fÄ svar pÄ utan en akademisk handledare kommer praktiskt Àven kunna hjÀlpa dig med sÄ mÄnga olika saker. 

Vad kan en akademisk handledare hjÀlpa dig med i praktiken?

SÄ förutom att ha möjligheten och de kunskaper som krÀvs för att kunna svara pÄ alla frÄgor som man kan tÀnka sig, vad gör dÄ en akademisk handledare i praktiken för att hjÀlpa dig? Som du sÀkert förstÄr finns det massor av olika saker som du kan fÄ hjÀlp med, men om man ska förenkla det sÄ handlar det frÀmst om att guida dig och hjÀlpa dig med dina studier pÄ alla sÀtt och vis. Allt ifrÄn att praktiskt hjÀlpa dig med olika arbeten eller lÀxor till att stötta dig och lÀgga upp en plan för ditt lÀrande. Men för att ge dig lite förslag pÄ vad man faktiskt kan fÄ hjÀlp med sÄ kommer nÄgra exempel hÀr:

 • LĂ€gga upp en plan för att nĂ„ dina akademiska mĂ„l
 • HjĂ€lpa dig att hitta den utbildning som passar dig
 • VĂ€gleda dig inom vilken karriĂ€r du ska utforska
 • Guida dig genom utbildningsdjungeln
 • HjĂ€lpa dig med akademiska arbeten sĂ„som gymnasiearbete, kandidat uppsats eller andra uppsatser / inlĂ€mningar
 • HjĂ€lpa dig hitta rĂ€tt skola
 • Stötta dig med lĂ€xor och annat studiematerial

Ta hjÀlp frÄn en akademisk handledare med uppsatser eller arbeten

För att kunna fÄ sin college- och gymnasieexamen Àr ett av de vanligaste elementen tilldelningen av uppsatser eller uppgifter. Att fÄ hjÀlp med att stÀlla in och planera din uppsats Àr en av de bÀsta saker som en akademisk instruktör kan hjÀlpa dig med. Ett av de största jobben du brukar göra pÄ universitetet Àr en kandidatexamen. Detta mycket stora projekt Àr vanligtvis slutet pÄ en lÄngvarig studie och stÀller höga krav pÄ studenter. Eftersom detta Àr en stor och viktig uppgift kan det vara till stor hjÀlp att fÄ experthjÀlp. MÄnga akademiska handledare Àr experter pÄ just detta avsnitt, sÄ du kan fÄ nya idéer om din avhandling dessa experter.

Men som ni vet Àr formatet för dessa uppsatser eller arbeten mycket större Àn för smÄ uppgifter. Ett exempel Àr pÄ gymnasiet dÀr man skriver ett slags avslutande arbete som kallas gymnasiearbetet. Detta huvud papper Àr skolans mest krÀvande papper och de Àr den svÄraste delen av mÄnga uppgifter. Arbetet Àr mycket lÄngt och kan pÄgÄ i flera mÄnader, men om det istÀllet utförs med hjÀlp av en akademisk handledare som hjÀlper till att planera och mycket annat blir arbetet helt plötsligt inte bara lÀttare utan roligare. 

Hur hittar man en Akademisk Handledare i Sverige?

Precis som mÄnga andra har du redan nu kanske insett till vilken stor fördel det skulle vara att fÄ ta del av de goda resultaten en akademisk handledare kommer bringa, men hur ska man hitta och komma i kontakt med en handledare som inte bara Àr duktig utan ocksÄ passar dig. Vissa vÀljer att gÄ till sin lokala skola och söka höra ifall det finns nÄgon handledare tillgÀnglig, men tyvÀrr Àr det allt för ofta sÄ att skolan antingen inte har de resurser som behövs för att anstÀlla en handledare eller att skolans anstÀllda handledare har sÄ pass mycket göra att hen inte hinner med att trÀffa dig. 

Men som tur Àr finns den perfekta lösningen för dig bara nÄgra klick bort, Superprof har nÀmligen svaret pÄ din frÄga....

Hitta den perfekta akademiska handledaren med hjÀlp av Superprof

Superprof Àr den platform som har Àgnat hela sin existens till att föra samman de mÀnniskor som vill lÀra med de som vill lÀra ut. Processen av att hitta en instruktör, lÀrare eller handledare har aldrig tidigare varit sÄ lÀtt som den Àr idag. Runt om i hela Sverige sÄ finns det massor av handledare som tidigare inte haft en plattform för att komma i kontakt med elever som behöver deras hjÀlp. Superprof var svaret för bÄde dessa elever och handledare. 

Allt du som elev behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och sedan ange att du Àr ute efter en akademisk handledare plus vart du befinner dig. Du kommer dÄ att fÄ flera resultat pÄ olika lÀrare som alla Àr redo för att hjÀlpa dig med just det du behöver. 

Efter att du hittat en handledare som verkar bra kan du lÀtt besöka deras profil pÄ Superprof dÀr du kan lÀsa allt ifrÄn recensioner frÄn tidigare elever till deras erfarenheter. Detta Àr ett otroligt bra verktyg för att verkligen fÄ en bra bild av en handledare innan du ens behöver boka en lektion. 

LÄt mig berÀtta om ytterligare en av de bÀsta sakerna som Superprof erbjuder; nÀmligen att cirka 95% av de handledare och lÀrare som finns pÄ Superprof erbjuder sin första trÀff eller lektion gratis. Detta för att sÀkerstÀlla att du som elev kÀnner dig trygg i att testa pÄ deras tjÀnst innan du behöver betala dem. 

Som du förstÄr finns det egentligen inga nackdelar med att redan idag genom Superprofs fantastiska tjÀnst kontakta en akademisk handledare som kommer vÀgleda dig till att nÄ de betyg och resultat som just du Àr ute efter. SÄ besök vÄr hemsida redan idag och hitta din perfekta akademiska handledare.

Vad vill du lÀra dig?