Utmärkt
recensioner på

Lär dig akademisk handledning online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 21 omdömen.

244 kr/h

Bra priser: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 244 kr/h

3 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 3 timmar.

Att lära sig akademisk handledning har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Akademisk handledning

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Läxhjälp.

Vårt fantastiska Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰Vad kostar privatlektioner i akademisk handledning?

Genomsnittspriset för en kurs i akademisk handledning är 244 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som

 • Privatlärarens erfarenhet inom akademisk handledning
 • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på den geografisk platsen
 • Lektionernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder den första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Akademisk handledning?

Akademisk handledning med en erfaren lärare är en möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära dig.

Starta din sökning enkelt med ett klick.

💻 Erbjuder akademisk handledning lärare lektioner online?

Majoriteten av våra lärare i akademisk handledning erbjuder akademisk handledninglektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka lektioner i Akademisk handledning online.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i akademisk handledning?

116 privatlärare i akademisk handledning erbjuder att hjälpa dig på Superprof.


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 116 lärarprofiler.✒️ Vad är det genomsnittliga betyget för lärare i akademisk handledning?

Bland 21 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig akademisk handledning?

Du har många talangfulla lärare i akademisk handledning att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Nå nästa nivå genom Akademisk Handledning

Allt fler skolor förstår vikten av att anställa en akademisk handledare, tidigare var det något ovanligt att en skola tillhandahöll en sådan handledare men idag har det näst intill blivit en slags norm. Denna trend är inte på grund av en slump utan skolor som ofta har en stram budget väljer att allokera sina resurser i akademiska handledare eftersom de förstår de otroligt stora fördelarna som kommer från att göra så. Detta är inte heller något som vi bara ser i Sverige utan är något som länge har blivit allt vanligare även runt om i världen. 

Under livets gång så kommer alla att ställas inför tuffa val inte bara när det kommer till personliga relationer och annat utan också gällande mer akademiska eller karriärmässiga frågor. Dessutom kommer många av dessa val att behöva göras när man är ung, framförallt när det gäller studieval. När man är ung kan det ofta kännas som man har all världens kunskap och erfarenhet, ofta kan man uppleva en känsla odödlighet. Tyvärr är det ofta så att man faktiskt inte har denna kunskap eller erfarenhet än, många gör tyvärr val i sina unga dar gällande sina studier som man ångrar när man blir äldre. Så vad skulle kunna vara bättre än att faktiskt ta hjälp från en expert som har ägnat hela sitt liv åt att hjälpa unga vuxna och barn med denna typen av frågor. Det finns otroligt många olika frågor som man kan få hjälp med, här kommer bara några av de många frågor man kan få hjälp med:

 • Vilket program på gymnasiet ska jag välja?
 • Vilken skola ska jag söka till?
 • Borde jag flytta eller studera på distans?
 • Vilken typ av utbildning skulle passa mig?
 • Vad kan jag förvänta mig från denna skola?
 • Vad skulle jag kunna jobba med efter denna utbildning?
 • Hur planerar jag ett större arbete eller uppsats?

Som du förstår finns det otroligt många frågor och situationer man kan få hjälp med från en akademisk handledare. Men det finns så många fler fördelar med att ta denna typ av hjälp, inte är det bara olika frågor som du skulle kunna få svar på utan en akademisk handledare kommer praktiskt även kunna hjälpa dig med så många olika saker. 

Vad kan en akademisk handledare hjälpa dig med i praktiken?

Så förutom att ha möjligheten och de kunskaper som krävs för att kunna svara på alla frågor som man kan tänka sig, vad gör då en akademisk handledare i praktiken för att hjälpa dig? Som du säkert förstår finns det massor av olika saker som du kan få hjälp med, men om man ska förenkla det så handlar det främst om att guida dig och hjälpa dig med dina studier på alla sätt och vis. Allt ifrån att praktiskt hjälpa dig med olika arbeten eller läxor till att stötta dig och lägga upp en plan för ditt lärande. Men för att ge dig lite förslag på vad man faktiskt kan få hjälp med så kommer några exempel här:

 • Lägga upp en plan för att nå dina akademiska mål
 • Hjälpa dig att hitta den utbildning som passar dig
 • Vägleda dig inom vilken karriär du ska utforska
 • Guida dig genom utbildningsdjungeln
 • Hjälpa dig med akademiska arbeten såsom gymnasiearbete, kandidat uppsats eller andra uppsatser / inlämningar
 • Hjälpa dig hitta rätt skola
 • Stötta dig med läxor och annat studiematerial

Ta hjälp från en akademisk handledare med uppsatser eller arbeten

För att kunna få sin college- och gymnasieexamen är ett av de vanligaste elementen tilldelningen av uppsatser eller uppgifter. Att få hjälp med att ställa in och planera din uppsats är en av de bästa saker som en akademisk instruktör kan hjälpa dig med. Ett av de största jobben du brukar göra på universitetet är en kandidatexamen. Detta mycket stora projekt är vanligtvis slutet på en långvarig studie och ställer höga krav på studenter. Eftersom detta är en stor och viktig uppgift kan det vara till stor hjälp att få experthjälp. Många akademiska handledare är experter på just detta avsnitt, så du kan få nya idéer om din avhandling dessa experter.

Men som ni vet är formatet för dessa uppsatser eller arbeten mycket större än för små uppgifter. Ett exempel är på gymnasiet där man skriver ett slags avslutande arbete som kallas gymnasiearbetet. Detta huvud papper är skolans mest krävande papper och de är den svåraste delen av många uppgifter. Arbetet är mycket långt och kan pågå i flera månader, men om det istället utförs med hjälp av en akademisk handledare som hjälper till att planera och mycket annat blir arbetet helt plötsligt inte bara lättare utan roligare. 

Hur hittar man en Akademisk Handledare i Sverige?

Precis som många andra har du redan nu kanske insett till vilken stor fördel det skulle vara att få ta del av de goda resultaten en akademisk handledare kommer bringa, men hur ska man hitta och komma i kontakt med en handledare som inte bara är duktig utan också passar dig. Vissa väljer att gå till sin lokala skola och söka höra ifall det finns någon handledare tillgänglig, men tyvärr är det allt för ofta så att skolan antingen inte har de resurser som behövs för att anställa en handledare eller att skolans anställda handledare har så pass mycket göra att hen inte hinner med att träffa dig. 

Men som tur är finns den perfekta lösningen för dig bara några klick bort, Superprof har nämligen svaret på din fråga....

Hitta den perfekta akademiska handledaren med hjälp av Superprof

Superprof är den platform som har ägnat hela sin existens till att föra samman de människor som vill lära med de som vill lära ut. Processen av att hitta en instruktör, lärare eller handledare har aldrig tidigare varit så lätt som den är idag. Runt om i hela Sverige så finns det massor av handledare som tidigare inte haft en plattform för att komma i kontakt med elever som behöver deras hjälp. Superprof var svaret för både dessa elever och handledare. 

Allt du som elev behöver göra är att gå in på Superprofs hemsida och sedan ange att du är ute efter en akademisk handledare plus vart du befinner dig. Du kommer då att få flera resultat på olika lärare som alla är redo för att hjälpa dig med just det du behöver. 

Efter att du hittat en handledare som verkar bra kan du lätt besöka deras profil på Superprof där du kan läsa allt ifrån recensioner från tidigare elever till deras erfarenheter. Detta är ett otroligt bra verktyg för att verkligen få en bra bild av en handledare innan du ens behöver boka en lektion. 

Låt mig berätta om ytterligare en av de bästa sakerna som Superprof erbjuder; nämligen att cirka 95% av de handledare och lärare som finns på Superprof erbjuder sin första träff eller lektion gratis. Detta för att säkerställa att du som elev känner dig trygg i att testa på deras tjänst innan du behöver betala dem. 

Som du förstår finns det egentligen inga nackdelar med att redan idag genom Superprofs fantastiska tjänst kontakta en akademisk handledare som kommer vägleda dig till att nå de betyg och resultat som just du är ute efter. Så besök vår hemsida redan idag och hitta din perfekta akademiska handledare.

Vad vill du lära dig?