Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare
inom Akademisk handledning i Uppsala

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och över 2 recensioner.

290 kr/h

FrÄn bÀsta priser: 100% av lÀrare erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 290 kr / timme

15 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 15 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din kurs i Akademisk handledning

Kommunicera med din lÀrare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt Àventyr

Elevpasset (mÄnadsabonnemang) ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. UpptÀck och engagera dig i nya Àmnen. TrÀffa underbara lÀrare i Uppsala.

FAQ

💾Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en Akademisk handledninglektion i Uppsala?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Uppsala Ă€r 290 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lĂ€rare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte pĂ„ plats i Uppsala med lĂ€raren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess lĂ€ngd

97% av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Uppsala?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Uppsala kan du lĂ€ra sig Akademisk handledning snabbare.


VÄra privatlÀrare delar sin expertis sÄ att du kan göra alla Àmnen till ditt eget.


En kursförfrĂ„gan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lĂ€rarna pĂ„ vĂ„r webbplats och samrĂ„da med dem om dina lektioner i Uppsala.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

đŸ’»Kan man lĂ€ra sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledning online.


Om du inte hittar rĂ€tt privatlĂ€rare i Uppsala kan du söka pĂ„ alla som ger kurser online. För att söka efter en lĂ€rare i Akademisk handledning anvĂ€nd "webbkamera"-filtret i vĂ„r sökmotor. NĂ€r detta Ă€r gjort hittar du en översikt över lĂ€rare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur mĂ„nga lĂ€rare i Akademisk handledning ger lektioner i Uppsala?

Det finns för nĂ€rvarande 5 lĂ€rare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Uppsala.


Du kan se de olika lÀrarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒Hur betygsĂ€tts vĂ„ra lĂ€rare i Akademisk handledning?

MĂ€tt över 2 recensioner gav vĂ„ra elever i Uppsala  ett medelbetyg pĂ„ 5.0 av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har nÄgra frÄgor eller stöter pÄ nÄgot Àr vÄr kundtjÀnst redo att hjÀlpa dig.


Du kan se anvÀndarrecensionerna genom denna sidan.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

De bÀsta lÀrarna i din stad: Uppsala inom din favoritkurs, t.ex:

Ta hjÀlp av en akademisk handledare och fÄ ut det bÀsta av din utbildning!

Kunskapstörsten blir allt större och mer omfattande runtom i vÀrlden, vilket resulterar i att alltfler mÀnniskor bestÀmmer sig för att utbilda sig mer och mer. Trenden visar ocksÄ att man idag vÀljer att utbilda sig allt högre upp i Äldrarna. Vad detta beror pÄ finns det mÄnga olika teorier kring, men utvecklingen Àr likvÀl oerhört tydlig.

En av anledningarna tros vara att konkurrensen pÄ arbetsmarknaden helt enkelt blir bredare och bredare. Fler arbetsgivare förvÀntar sig att de ansökande ska ha en viss utbildning för att vara kandidater till att förtjÀna en tjÀnst. Med tanke pÄ den vÀxande konkurrens-situation som rÄder i sÄ gott som alla branscher blir ocksÄ sjÀlva skolgÄngen en utmaning i sig. MÄnga universitet erbjuder dÀrför ocksÄ en akademisk handledare till varje elev för att se till att eleven gör smarta akademiska val och jobbar mot ett klart mÄl.

Men du behöver inte förlita dig pÄ ett universitet för att ta hjÀlp av akademisk handledning - det gÄr att hitta akademiska handledare bortom universitetens vÀrld. HÀr pÄ Superprof finns det kunniga och erfarna personer som vill dela med sig av sin kunskap för att hjÀlpa dig nÄ dina akademiska mÄl. MÄnga av dem finns dessutom i nÀrheten av Uppsala. SÄ om du bor i eller kring Uppsala - lÀs mer sÄ gÄr vi igenom detta ytterligare!

Vad gör en akademisk handledare?

Handledning av akademiska arbeten Àr en bred pedagogisk verksamhet som anvÀnds inom i princip all högre utbildning. Det ingÄr i de flesta universitetslÀrares undervisningsvardag, som en naturlig del i jobbet. En akademisk handledare har som mÄl att ge studenten en klarare och tydligare bild av vad hen kan nÄ genom sin utbildning. MÄnga utbildningar, kanske till och med alla, har diverse olika inriktningar man som student kan vÀlja. Om du exempelvis lÀser Statsvetenskap fÄr du vid andra Äret möjlighet att vÀlja inriktning. Alternativen kan vara inriktningar som globala studier, nationalekonomi eller miljöpolitik.

Att ta hjÀlp av en akademisk handledare gör i dessa fall att man kan ta ett beslut baserat pÄ rÀtt grund. Valen du gör nu kommer pÄ olika sÀtt- och i olika grad pÄverka dina möjligheter i arbetslivet senare. Detta Àr varför allt fler vÀljer att ta hjÀlp av en erfaren person i form av en akademisk handledare. Syftet Àr kort och gott att maximera ens utbildning och fÄ ett sÄ gott resultat som möjligt.

Uppsatshandledning

Att studera pÄ universitet kan vara tufft pÄ mÄnga vis. Det Àr mentalt utmanande och kan periodvis dessutom vara extremt tidskrÀvande. Det Àr viktigt för en student att vara mÄlmedveten och veta vad man vill. Detta underlÀttar, sÀrskilt eftersom det hjÀlper en att vara disciplinerad.

En stor del av sÄ gott som alla universitets-utbildningar Àr uppsatsskrivande. Att författa en uppsats kan ibland vara en konst i sig - det Àr en teknik precis som allting annat. En students betyg kommer i slutÀndan vara oerhört beroende pÄ hur bra studentens uppsatser Àr skrivna under kursen, och dÀrför finns det ofta handledning att fÄ nÀr det kommer till att skriva en uppsats.
Vissa uppsatser Àr oerhört omfattande projekt som tar lÄng tid. Uppsatshandledning Àr sÄledes ganska speciellt. Exempelvis stÀlls det höga krav pÄ studenters sjÀlvstÀndighet, samtidigt som handledaren fÄr en tÀtare och ofta mer lÄngvarig relation till studenten Àn i andra fall.

Uppsatshandledares utmaningar Àr:

  • Att stötta studenten i uppsatsarbetet och samtidigt uppmuntra sjĂ€lvstĂ€ndighet
  • Hitta en god balans mellan en professionell och mer personlig handedningsrelation
  • Berömma och bekrĂ€fta studenten nĂ€r det krĂ€vs, men samtidigt vara öppen för att lĂ€raren som i slutĂ€ndan sĂ€tter betyget kan resonera annorlunda.

Akademisk handledare i Uppsala

Det finns en stor mÀngd fördelar med att arbeta med en akademisk handledare, och detta kan vara sÀrskilt aktuellt i en sÄ anrik universitetsstad som Uppsala. Uppsala Universitet Àr ett av landets allra frÀmsta och vÀlrenommerade universitet, och man har lÀrare av högsta klass och erfarenhet. I Uppsala finns mÄnga skickliga handledare som sjÀlva gÄtt igenom den tuffa och krÀvande, men samtidigt givande, tid som det Àr att gÄ pÄ Uppsala Universitet.

Genom att hitta rÀtt handledare kan du undvika mÄnga fÀllor. Studerandet i sig, alltsÄ sjÀlva inlÀrningsprocessen, Àr helt enkelt en konst som Àr viktig att bemÀstra för att kunna ha ett balanserat liv som student. Genom att ta hjÀlp av nÄgon som varit igenom samma situation som du sjÀlv, kan du undvika mÄnga fÀllor och spara massvis av tid.

Men viktigast av allt - du kan maximera nyttan av din utbildning. En skicklig och erfaren akademisk handledare kan hjÀlpa dig hitta rÀtt spÄr. Det Àr pÄ mÄnga sÀtt en djungel att utbilda sig, och hela arbetslivet Àr dÀrefter en enda stor, tjock skog. Det gÀller att ge sig sjÀlv rÀtt förutsÀttningar - och detta kan en handledare hjÀlpa dig med.

Hitta en akademisk handledare i Uppsala

Om du har lÀst igenom hela denna lÄnga text sÄ antar jag helt enkelt att du Àr intresserad av att hitta en akademisk handledare för att hjÀlpa dig igenom dina studier. Bra! DÄ har vi goda nyheter till dig; du kan hitta en akademisk handledare hÀr pÄ Superprof! Bra va?
PÄ vÄr sida finns mÀngder av privatlÀrare i alla olika Àmnen, och mÄnga av dem erbjuder ocksÄ akademisk handledning - och de finns hÀr i Uppsala!

Ta en titt pÄ vÄr sida och sök igenom de olika profilerna för att se vad som passar dig bÀst. PÄ profilerna ser du vem handledaren Àr, vad hen har för pris, vad hen har för akademisk bakgrund, vad hen har för instÀllning till handledning och mycket mer. Du ser dessutom givetvis var personen finns rent geografiskt. JÀmför profilerna för att se vilken handledare som tycks passa just DIG. NÀr du valt ut en sÄ Àr det bara att höra av sig genom vÄr sida, snabbt och enkelt. Du och din handledare kan sen göra upp om tider och schemalÀggning.

Att studera Àr tufft, sÄ ge dig sjÀlv rÀtt förutsÀttningar. Anlita en handledare frÄn Superprof, i Uppsala, och ta dina första kliv mot ett smartare studerande redan idag!

Vad vill du lÀra dig?