Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Akademisk handledning i Uppsala

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och över 2 recensioner.

290 kr/h

100% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 290 kr/h

15 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 15 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig akademisk handledning
i Uppsala!

2. Organisera dina lektioner i Akademisk handledning

Kommunicera med din lärare, förklara vad du letar efter och diskutera olika möjligheter. Planera din första klass tillsammans.

3. Ett nytt äventyr

Elevpasset (vårt månadsabonnemang) ger dig tillgång till alla våra lärare. Upptäck och engagera dig i nya ämne i Uppsala.

FAQ

💰Vad kostar en Akademisk handledninglektion i Uppsala?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Uppsala är 290 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Akademisk handledning har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Uppsala med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Uppsala?

Med hjälp av en lärare i Uppsala kan du lära sig Akademisk handledning snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Uppsala.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Akademisk handledning online?

Majoriteten av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder sina kurser i

Akademisk handledninglektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Uppsala kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Akademisk handledning använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Akademisk handledning via webcam.

🎓Hur många Akademisk handledninglärare ger lektioner i Uppsala?

Det finns för närvarande 5 lärare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Uppsala.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Akademisk handledning?

Mätt över 2 recensioner gav våra elever i Uppsala  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Akademisk handledning.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig akademisk handledning i Uppsala?

Välj bland vårt stora utbud av akademisk handledninglärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner i från engagerade lärare i Uppsala

Ta hjälp av en akademisk handledare och få ut det bästa av din utbildning!

Kunskapstörsten blir allt större och mer omfattande runtom i världen, vilket resulterar i att alltfler människor bestämmer sig för att utbilda sig mer och mer. Trenden visar också att man idag väljer att utbilda sig allt högre upp i åldrarna. Vad detta beror på finns det många olika teorier kring, men utvecklingen är likväl oerhört tydlig.

En av anledningarna tros vara att konkurrensen på arbetsmarknaden helt enkelt blir bredare och bredare. Fler arbetsgivare förväntar sig att de ansökande ska ha en viss utbildning för att vara kandidater till att förtjäna en tjänst. Med tanke på den växande konkurrens-situation som råder i så gott som alla branscher blir också själva skolgången en utmaning i sig. Många universitet erbjuder därför också en akademisk handledare till varje elev för att se till att eleven gör smarta akademiska val och jobbar mot ett klart mål.

Men du behöver inte förlita dig på ett universitet för att ta hjälp av akademisk handledning - det går att hitta akademiska handledare bortom universitetens värld. Här på Superprof finns det kunniga och erfarna personer som vill dela med sig av sin kunskap för att hjälpa dig nå dina akademiska mål. Många av dem finns dessutom i närheten av Uppsala. Så om du bor i eller kring Uppsala - läs mer så går vi igenom detta ytterligare!

Vad gör en akademisk handledare?

Handledning av akademiska arbeten är en bred pedagogisk verksamhet som används inom i princip all högre utbildning. Det ingår i de flesta universitetslärares undervisningsvardag, som en naturlig del i jobbet. En akademisk handledare har som mål att ge studenten en klarare och tydligare bild av vad hen kan nå genom sin utbildning. Många utbildningar, kanske till och med alla, har diverse olika inriktningar man som student kan välja. Om du exempelvis läser Statsvetenskap får du vid andra året möjlighet att välja inriktning. Alternativen kan vara inriktningar som globala studier, nationalekonomi eller miljöpolitik.

Att ta hjälp av en akademisk handledare gör i dessa fall att man kan ta ett beslut baserat på rätt grund. Valen du gör nu kommer på olika sätt- och i olika grad påverka dina möjligheter i arbetslivet senare. Detta är varför allt fler väljer att ta hjälp av en erfaren person i form av en akademisk handledare. Syftet är kort och gott att maximera ens utbildning och få ett så gott resultat som möjligt.

Uppsatshandledning

Att studera på universitet kan vara tufft på många vis. Det är mentalt utmanande och kan periodvis dessutom vara extremt tidskrävande. Det är viktigt för en student att vara målmedveten och veta vad man vill. Detta underlättar, särskilt eftersom det hjälper en att vara disciplinerad.

En stor del av så gott som alla universitets-utbildningar är uppsatsskrivande. Att författa en uppsats kan ibland vara en konst i sig - det är en teknik precis som allting annat. En students betyg kommer i slutändan vara oerhört beroende på hur bra studentens uppsatser är skrivna under kursen, och därför finns det ofta handledning att få när det kommer till att skriva en uppsats.
Vissa uppsatser är oerhört omfattande projekt som tar lång tid. Uppsatshandledning är således ganska speciellt. Exempelvis ställs det höga krav på studenters självständighet, samtidigt som handledaren får en tätare och ofta mer långvarig relation till studenten än i andra fall.

Uppsatshandledares utmaningar är:

  • Att stötta studenten i uppsatsarbetet och samtidigt uppmuntra självständighet
  • Hitta en god balans mellan en professionell och mer personlig handedningsrelation
  • Berömma och bekräfta studenten när det krävs, men samtidigt vara öppen för att läraren som i slutändan sätter betyget kan resonera annorlunda.

Akademisk handledare i Uppsala

Det finns en stor mängd fördelar med att arbeta med en akademisk handledare, och detta kan vara särskilt aktuellt i en så anrik universitetsstad som Uppsala. Uppsala Universitet är ett av landets allra främsta och välrenommerade universitet, och man har lärare av högsta klass och erfarenhet. I Uppsala finns många skickliga handledare som själva gått igenom den tuffa och krävande, men samtidigt givande, tid som det är att gå på Uppsala Universitet.

Genom att hitta rätt handledare kan du undvika många fällor. Studerandet i sig, alltså själva inlärningsprocessen, är helt enkelt en konst som är viktig att bemästra för att kunna ha ett balanserat liv som student. Genom att ta hjälp av någon som varit igenom samma situation som du själv, kan du undvika många fällor och spara massvis av tid.

Men viktigast av allt - du kan maximera nyttan av din utbildning. En skicklig och erfaren akademisk handledare kan hjälpa dig hitta rätt spår. Det är på många sätt en djungel att utbilda sig, och hela arbetslivet är därefter en enda stor, tjock skog. Det gäller att ge sig själv rätt förutsättningar - och detta kan en handledare hjälpa dig med.

Hitta en akademisk handledare i Uppsala

Om du har läst igenom hela denna långa text så antar jag helt enkelt att du är intresserad av att hitta en akademisk handledare för att hjälpa dig igenom dina studier. Bra! Då har vi goda nyheter till dig; du kan hitta en akademisk handledare här på Superprof! Bra va?
På vår sida finns mängder av privatlärare i alla olika ämnen, och många av dem erbjuder också akademisk handledning - och de finns här i Uppsala!

Ta en titt på vår sida och sök igenom de olika profilerna för att se vad som passar dig bäst. På profilerna ser du vem handledaren är, vad hen har för pris, vad hen har för akademisk bakgrund, vad hen har för inställning till handledning och mycket mer. Du ser dessutom givetvis var personen finns rent geografiskt. Jämför profilerna för att se vilken handledare som tycks passa just DIG. När du valt ut en så är det bara att höra av sig genom vår sida, snabbt och enkelt. Du och din handledare kan sen göra upp om tider och schemaläggning.

Att studera är tufft, så ge dig själv rätt förutsättningar. Anlita en handledare från Superprof, i Uppsala, och ta dina första kliv mot ett smartare studerande redan idag!

Vad vill du lära dig?