Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare
inom Akademisk handledning i Västerås

197 kr/h

100% av våra lärare erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 197 kr/h

3 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 3 timmar

Att lära sig akademisk handledning i Västerås! har
aldrig varit så lätt!

2. Organisera dina lektioner i Akademisk handledning

Kommunicera med din lärare i akademisk handledning, förklara dina behov och diskutera tillgänglighet för att samordna er första lektion.

3. Ett nytt äventyr

Det fantastiska elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla våra lärare i 1 månad. Upplev engagerade lärare och upptäck nya passioner i Västerås.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en akademisk handledninglektioner lektion i i Västerås?

Det genomsnittliga priset för Akademisk handledninglektioner i Västerås är 197 kr.

Priset varierar beroende på:

 • Vad din lärare i Akademisk handledning har för erfarenhet
 • Lektionens plats: hemma eller online, samt den geografiska platsen
 • Lektionernas längd och frekvens

97% av våra lärare erbjuder den första kursen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig i (0).

🎯Varför ska du ta Akademisk handledninglektioner i Västerås?

Med hjälp av en erfaren lärare i Akademisk handledning har du möjlighet att utvecklas snabbare.


Du väljer själv din lärare och ihop planerar ni om lektionerna ska ske ansikte mot ansikte eller online på distans.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med våra lärare direkt för att välja och organisera dina lektioner med fullständig sinnesro.


Vår sökmotor tillåter dig att söka bland hundratals lärare för att hitta den som passar perfekt för just dig i Västerås.


Starta enkelt din sökning med bara ett klick.

💻 Erbjuder akademisk handledning lärare distanskurser?

Majoriteten av våra lärare i Akademisk handledning erbjuder akademisk handledninglektioner online.

Läs i lärarens annons eller använd vår sökfunktion genom att filtrera på online för att hitta Akademisk handledning lektioner som är tillgängliga via webbkamera.

🎓Hur många Akademisk handledninglärare ger lektioner i Västerås?

Det finns för närvarande 3lärare i Akademisk handledning som erbjuder kurser i Västerås.


Du kan söka bland de olika lärarprofilerna för att hitta den som bäst passar dina förväntningar i Västerås.


Välj din kurs från fler än 3-profiler.

✒️ Vilket genomsnittligt betyg ges till Akademisk handledninglärare i i Västerås?

I ett urval av betyg ger elever ett medelbetyg på av 5.


Om du har några frågor eller stöter på något problem är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Läs mer om de vanligaste frågorna.

Vill du lära dig akademisk handledning i Västerås?

Välj bland vårt stora utbud av akademisk handledninglärare i Västerås!

Se fler lärare Nu kör vi!

Nå dina drömbetyg genom de bästa Akademiska Handledarna i Västerås

Går du kanske redan idag på Mälarens Högskola här i Västerås eller är du intresserad av att börja där? De flesta vet redan om att det krävs allt högre betyg för att kunna komma in på den utbildning man vill ha, speciellt om man är ute efter en utbildning inom något som har hög konkurrens men få platser såsom läkare eller ingenjör. I samband med att konkurrensen blir allt högre tar fler och fler till andra hjälpmedel för att kunna nå deras dröm om att komma in på ett sådant program. En av de mest effektiva och mest använda sätten för att öka sina resultat i skolan har sedan en lång tid tillbaka varit att ta hjälp från en akademisk handledare. 

Detta är absolut inget nytt, speciellt för de många skolor som redan idag anställt en akademisk handledare för sina elever. Vi har länge faktiskt sett en trend kring att skolor börjar anställa fler och fler av dessa proffs. Skolor är också inte speciellt kända för slösa resurser på något de inte behöver, tvärtom är det en av de viktigaste delarna för att se till så att en skolas ekonomi går ihop. Just därför har fler och fler skolor valt att allokera resurser till att just kunna ta in dessa akademiska handläggare, eftersom man vet om att detta är en av de sätt man får mest värde för pengarna. 

Vad gör en akademisk handledare?

En akademisk handledare har många olika användningar för både skolor och elever, men för att göra en kortare sammanfattning så du får en idé om syftet bakom en handledare är att hen stödjer en elevs inlärning. En akademisk handledare brukar tillsammans med en elev eller framtida elev sätta upp och bygga en plan på vart man resultatmässigt vill nå och hur man ska nå dit. Vill en elev bli lärare på gymnasiet sätter sig handledaren och eleven tillsammans och sätter upp en plan för hur eleven ska nå dit. Men handledaren kommer inte bara att sätta upp en plan utan kommer självklart också följa upp denna plan samt hjälpa till med flera moment under vägen. Denna hjälp skulle kunna bestå av allt från läxhjälp till stöd i större arbeten som uppsatser. 

Som du förstår finns det många olika typer av situationer där man kommer kunna få god användning av en akademisk handledare, men för du ska få en ytterligare förståelse kommer vi nu ge några exempel:

 • Lägga upp en plan för att nå dina akademiska mål
 • Hjälpa dig att hitta den utbildning som passar dig
 • Vägleda dig inom vilken karriär du ska utforska
 • Guida dig genom utbildningsdjungeln
 • Hjälpa dig med akademiska arbeten såsom gymnasiearbete, kandidat uppsats eller andra uppsatser / inlämningar
 • Hjälpa dig hitta rätt skola
 • Stötta dig med läxor och annat studiematerial

Få svaret på alla dina frågor

Utöver att praktiskt kunna hjälpa dig med alla möjliga saker inom din utbildning kommer din personliga akademiska handledare att kunna hjälpa dig genom att svara på alla möjliga saker du kan undra över kopplade till din utbildning. Här kommer några av de vanligaste frågorna som många undrar över:

 • Hur ska jag nå detta resultat?
 • Vad kan jag förvänta mig om att studera i denna stad?
 • Hur lägger jag upp arbetet för en uppsats?
 • Hur ska jag planera arbetet gällande gymnasiearbetet?
 • Vad är den bästa studietekniken?
 • Hur ska jag veta vilken linje jag ska välja?
 • Vilken skola är mest anpassad för min utbildning?
 • Vad kan jag få för jobb efter denna utbildningen?

Som du förstår skulle denna lista kunna fortsätta in i oändligheten, när man är påväg in i ett nytt kapitel i livet vilket det ofta innebär när man ska börja studera har man ofta otroligt många frågor man vill ha svar på. Istället för att ställa dessa frågor till någon som inte har koll eller att försöka lista ut allt själv så kan du nu vända dig till din egna akademiska handledare, som kommer ha svaret på alla dessa frågor. 

Få hjälp med uppsatser

I skolan brukar man säga att en av de tuffaste momenten i de flesta utbildningarna är att skriva uppsatser eller större arbeten. Anledningen till detta är för att arbetet ofta kräver enorm planering samt är mycket tidskrävande. Större uppsatser brukar ofta tillhöra slutet på en utbildning och är obligatoriska för att man ska kunna få ta examen från utbildningen. Tyvärr är det också så att detta moment är ofta det som är svårast för många att klara av vilket i vissa fall leder till att man inte får ta examen. 

På många högskolelinjer är det vanligt att man skriver en stor uppsats kopplad till sin utbildning för att ställa sina kunskaper man samlat på sig under utbildningen på prov. Denna uppsats brukar i många fall ha en hel termin designerad till sig, och ofta utan att lärare lägger sig i arbetet. Detta kräver iochmed detta enorm självdisciplin och planering, vilket som många vet inte är det lättaste. Genom att då kunna ta hjälp från en akademisk handledare blir allt så pass mycket lättare. Du kommer tillsammans med din handledare då att bygga upp en plan för arbetsprocessen och sedan tillsammans med hen göra själva arbetet. Detta kommer inte bara att göra arbetsprocessen till något mycket roligare utan det kommer också att ge dig ett högre betyg eller resultat

Precis som att man ofta avslutar sitt högskoleprogram genom en avsolutande uppsats så fungerar även gymnasiet på liknande sätt. På gymnasiet så gör man i de flesta fall ett så kallat gymnasiearbete som precis som tidigare är till för att ställa de kunskaper man samlat på sig under utbildningen på prov. Precis som på högskolan innebär även detta arbete ett stort krav på självdisciplin samt planering. Detta är även något som din akademiska handledare kommer hjälpa dig och guida dig genom. 

Att hitta en akademisk handledare i Västerås

Efter att ha fått höra om alla dessa fantastiska fördelar väljer de flesta att faktiskt kontakta en akademisk handledare för dess hjälp. Men den naturliga frågan är då självklart hur kommer man i kontakt med en sådan handledare? Som tidigare nämnt så erbjuds en handledare ofta på många skolor så ifall du går på en skola här i Västerås kan du höra ifall det finns någon möjlighet till att få hjälp.

Tyvärr är dock ofta svaret man får att skolan inte har en anställd akademisk handledare eller att trots att man har en handledare så är hen inte tillgänglig på grund av bristande resurser. Då är man ofta på ruta 1 igen och behöver leta efter en handläggare på egen hand, men som tur är; tack vare Superprof är processen lättare än någonsin. Det enda du behöver göra för att komma i kontakt med en akademisk handledare här i Västerås är att gå in på Superprofs hemsida, skriva in att du är ute efter en akademisk handledare samt ange att du befinner dig i Västerås. Du kommer direkt efter detta att få flera olika förslag med handledare som alla är redo för att hjälpa dig. 

Du kan sortera bland alla de givna förslagen efter pris och därmed hitta den handledare som passar din budget bäst. När du hittat en handledare som du tror skulle passa kan du sedan gå in på dennes profil och läsa om allt ifrån dess tidigare utbildning till recensioner från tidigare klienter. 

Men detta är inte den enda fördelen med att använda sig av Superprof, för utöver att du kommer få ta del av de bästa akademiska handledarna kommer du också att få din första träff gratis. Detta är något som de absolut flesta handledarna och lärarna på Superprof erbjuder för att du ska kunna känna dig trygg i att boka den första träffen utan att behöver betala. 

Som du förstår finns det egentligen inga nackdelar med att använda sig av Superprof, så ta redan idag del av de otroliga fördelarna som kommer med att använda sig av en egen akademisk handledare genom att besöka Superprofs hemsida.

Vad vill du lära dig?