Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privattränare i Fotboll i Västerås

513 kr/h

De flesta fotbollstränare erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset är 513kr/h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig fotboll
i Västerås!

2. Planera din individuella träning

Med elevpasset kan du ta kontakt med alla våra tränare. Planera fotbollskurser ihop baserat på din målsättning.

3. Utvecklas inom fotboll

Med fotbollskursen kommer du snabbt att utvecklas inom sporten. Passa också på att utforska våra andra ämnen. Kanske är du intresserad av näringslära eller PT?

FAQ

💰Vad kostar en Fotbolllektion i Västerås?

Det genomsnittliga priset för Fotbolllektioner i Västerås är 513 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Fotboll har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Västerås med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Fotboll erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Fotbolllektioner i Västerås?

Med hjälp av en lärare i Västerås kan du lära sig Fotboll snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Västerås.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Fotboll online?

Majoriteten av våra lärare i Fotboll erbjuder sina kurser i

Fotbolllektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Västerås kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Fotboll använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Fotboll via webcam.

🎓Hur många Fotbolllärare ger lektioner i Västerås?

Det finns för närvarande 4 lärare i Fotboll som erbjuder kurser i Västerås.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Fotboll?

Mätt över recensioner gav våra elever i Västerås  ett medelbetyg på av 5 för deras lektioner i Fotboll.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig fotboll i Västerås?

Välj bland vårt stora utbud av fotbolllärare i Västerås!

Se fler lärare Nu kör vi!

Individanpassad extra träning fotboll i Västerås

Fotboll är mer än bara en samhällsrörelse, det har också renande och berikande effekter på individnivå. Att lära sig behärska sportens alla komplexa delar kan ge dig minnen för livet, kontakter och utmaningar du längtar efter. Så ta chansen och lär dig mer om fotboll nu!

Träna fotboll med en privattränare i Västerås

Fotboll finns på många olika nivåer, och detta är en av de största fördelarna med sporten. Sverige har en stolt och vacker föreningstradition som hjälper oss svenskar att utöva sin favoritidrott på den nivån som passar en själv. I Västerås finns det gott om fina och anrika föreningar att spela i om man känner för det. Den mest kända och framgångsrika klubben på senare år har varit Västerås SK.

 

Den numera guldbollen-meriterade mittbacken Victor Lindelöf startade sin karriär på fotbollsplaner runtom i Västerås, och VSK fostrade Lindelöf innan han blev såld till Benfica. Genom att Lindelöf därefter såldes till Manchester United lyckades man genom en klausul tjäna ytterligare en hacka, och den har man förvaltat väl. Nu är man istället en kraft att räkna med i fotbollssverige, och det kommer många fotbollsspelare i Västerås ha stor lycka av framöver.

 

Det finns många andra föreningar än VSK att utvecklas i om du letar efter fotbollsklubbar i Västerås. Klubbar som Västerås IK, IFK Västerås och Skiljebo SK är också alternativ för den som vill bli en bättre fotbollsspelare. Slutmålet med att spela fotboll kan vara många och varierande, men en stor anledning till att man spelar fotboll är vanligtvis att kunna spela i ett lag. Att känna gemenskapen i ett omklädningsrum, att träna tillsammans, slita tillsammans och att nå ett gemensamt mål. Att spela i ett fotbollslag kan vara oerhört givande socialt och individuellt. Men en sak är säker - fotboll blir roligare ju bättre du behärskar det själv. Det är här egenträning kommer in i bilden!

 

Att träna med ett lag är kanon, men du får inte alltid utforma och lägga upp träningen exakt som du själv vill. Tänk om du skulle kunna träffa en tränare som kan träna just dig, privat, när det passar dig? Tänk om du skulle kunna träffa denna lärare i din hemstad Västerås? Det vore ju grymt… men OJ! Det verkar visst som att det är möjligt! Här på Superprof finns anmälda “privattränare” inom fotboll som bara väntar på att få lära dig sina knep. Ta chansen!

Utvecklas som fotbollsspelare i Västerås

Fotboll är inte för alla. Många ser det som ett slöseri med tid, eftersom de helt enkelt inte har fallenhet för det och därmed inte hittat det fantastiskt fina med att spela fotboll. Detta får man helt enkelt respektera, det är ju onekligen så att vi alla är olika och därmed har olika intressen. Men många, oerhört många, känner tvärtom. De älskar fotboll. De känner en stark, instinktiv och nästan barnsligt kittlande lust att gå ut på det gröna fältet mellan de vita linjerna och uttrycka sig själva genom fotbollens förföriska konst.

 

En del gillar fotboll för att man attraheras av det taktiska spelet. Man gillar strategin, hur man ska positionera sig på planen och hjälpa sina lagkamrater för att nå målet. Andra gillar att vara målvakter, att göra spektakulära räddningar när alla tror att bollen är påväg in i målets nät. En del får en ofattbar kick av att göra mål, medan andra får en endorfinskjuts av att stoppa motståndaren från att göra mål. Faktorerna är så gott som oändliga.

 

Oavsett vad du själv gillar, och vilken typ av fotboll du gillar att spela, så finns det möjlighet för dig att bli bättre. Som boende i Västerås har du många alternativ, och du bör kika på att hitta en privattränare som kan ta ditt fotbollsspelande till nästa nivå.

 

Även om du är en spelare i ett U19-lag i VSK som vill ta klivet upp till A-laget, eller om du är en äldre spelare i Skiljebo SK som vill utvecklas, så finns det grymma möjligheter för dig som bor i Västerås. Med en privattränare har du möjligheten att lägga upp träningen på exakt det sätt du vill. Vill du träna skott? Träna hörnor? Träna försvarsspel? Eller träna upp din fotbollsfysik? Allt är möjligt, och det är möjligt i din egen hemstad Västerås (om du bor i Västerås, alltså!).

Hur blir man bättre på fotboll?

För att verkligen lära sig fotbollens vackra konst är det först och främst ytterst fördelaktigt att studera duktiga fotbollsspelare. Titta på matcher från de främsta ligorna, men också de lägre serierna i Sverige. Där kan finnas mycket intressanta analyser att ta till sig av. Man kan också gå till videostream hemsidan YouTube för att se världens främsta spelare “in action”. Att studera spelare som Henrik Larsson, David Beckham, Erling Haaland, Jadon Sancho, Robert Lewandowski… ja, listan kan göras lång.

 

Det vi vill säga är att det finns enormt många skickliga spelare som du kan lära dig av om du bara vill. Vill du till exempel se ett praktexempel på hur man skjuter ett mäktigt volleyskott så kan vi rekommendera att du söker upp Stefan Rodevågs volley med Falkenbergs FF mot BK Häcken i Allsvenskan. Kolla upp det, du lär inte ångra dig!

 

Den nyligen bortgångne holländska legendaren Johann Cruyff var så fantasifull och innovativ att han kom på ett helt nytt sätt att vända med fotbollen. Det kallas nu i folkmund “Cruyff-vändningen”. Med detta vill vi säga att sporten är i ständig utveckling, och om du inspireras av rätt spelare kan du hitta nya intressanta vägar.

 

Många spelare har påbörjat sina karriärer med att stå och passa mot en vägg. Detta är ett bra sätt att få upp bollkänslan. Men det räcker inte med bra bollkontroll för att ta dig framåt på fotbollsstigen. Du behöver en fysik som är väl anpassad till din position. Är du mittback behöver du troligtvis besitta en grundstyrka, och en ytter bör kunna slå bra inlägg och inspel.

 

Att träna fotboll med en kunnig privattränare kan vara oerhört viktigt. Rätt tränare kan hjälpa dig utveckla rätt kvaliteter, och framförallt kan rätt tränare ge dig bättre insyn i vad du själv kan och behöver förbättra. Ge dig själv möjlighet att glänsa genom att bedriva egenträning med en privattränare från Superprof.

 

Spelintelligens kan man förskaffa sig genom att analysera och iaktta spelet, men att ha rätt tränare kan ta dig långt. Här på Superprof finns många anmälda lärare i Västerås som kan lära dig sina taktiska knep för att hjälpa dig ta nästa steg. Så vänta inte längre, ta chansen nu! 

Vad vill du lära dig?