Page d'accueil
Ge undervisning
Stockholm 
Stockholm 
 • (3 recensioner)
H
Håkan
« Perfekt! Peter är en jättebra pedagog och väldigt målmedveten och... Läs mer »
H
Håkan
« Perfekt! Peter är en jättebra pedagog och väldigt målmedveten och fokuserad lärare som jag lämnar mina varmaste rekommendationer. Peter hjälpte min fästmö med matte 2b under en månads tid; när vi engagerade Peter så hade min fästmö hamnat långt efter kursplanen men Peter lyfte hennes kunskaper på ett fantastiskt sätt. Peter hoppade in med kort varsel och var alltid väldigt flexibel bra att ha och göra med. Stort tack Peter :) »
220kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad profil och diplom
Svarstid 2h
Kurs som erbjuds av Peter
 • individuell
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos hen
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Matematik
 • Algebra
 • Geometri
 • Trigonometri
 • Statistik
 • IT
Nivåer
 • Grundskola
 • Gymnasieskolan
 • Vuxenutbildning

Matte för Gymnasiet & Grundskolan - Elevanpassad Studiehjälp i Stockholm av Erfaren Lärare & Finansekonom med Peppande och Coachande stil

Metodologi

"Matte är roligt!"

Som lärare finner jag stor glädje i att undervisa i ämnet som jag brinner för. Jag är lyhörd för min elevs kunskapsnivå och är bra på att anpassa min undervisning därefter. Det är viktigt för mig att alltid ha en positiv attityd och vara flexibel och kreativ i min utlärning. Jag vill få min elev att växa kunskapsmässigt och även att stärkas med ett bättre självförtroende.

Kärnan i min pedagogik består främst av att tre delar.

Empati & Lyhördhet

Alla har olika förutsättningar i lärandet och det är viktigt för mig som lärare och mentor att förstå varje elevers sätt att lära sig och ta till sig ny kunskap. För mig är det minst lika viktigt att jag som lärare lyssnar på min elev som det omvända.

Engagemang & Glädje

Jag älskar matematik och finner stor glädje i att dela med mig av mina kunskaper. Att ha en positiv attityd till både ämnet och eleven är viktigt för mig. Det är oerhört givande när kunskap och engagemang smittar av sig till mina elever.

Coachande & Positiv feedback

Jag blandar upp min pedagogik med en coachande och peppande stil för att stärka varje enskild individ. Att ofta berömma och ge mina elever ärlig positiv feedback kommer naturligt för mig som person. Kombinationen att som elev både få bättre teoretisk kunskap och samtidigt stärkt självförtroende gör att de ofta utvecklas snabbare resultatmässigt.

Bakgrund

Meriterad finansekonom och lärare med mångårig erfarenhet inom finansbranschen som ger elevanpassad studiehjälp i matematik i Stockholm och Nacka

Hej!

Mitt namn är Peter. Jag är ekonom och bor i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm. Jag tycker att matematik är superkul och ännu roligare att få lära ut det till mina elever.

Jag är 48 år och har jobbat i finansbranschen i över tjugo år. Under dessa år har jag jobbat hos ett flertal större banker och kapitalförvaltare både i Sverige och utomlands. Huvudfokus har varit sparande och placeringar och jag har en bred erfarenhet inom investment banking.

Sedan en tid tillbaka undervisar jag som klasslärare i matematik och fysik på olika nivåer runt om på olika skolor i Stockholmsområdet. Bland annat har jag undervisning på Hedvig Elenora Skola på Östermalm och Bredängsskolan i Skärholmen. Nu går det även att boka mig för individuell och elevanpassad privatundervisning i enskilda lektioner i matematik på gymnasie- eller grundskolenivå.

Kombinationen av ekonomi och matematik samt att få undervisa människor ligger mig varmt om hjärtat. Jag har lätt för logiskt tänkande och tycker att problemlösning är oerhört roligt. Samtidigt är jag lyhörd och bra på att fånga upp mina elevers olika behov.

Jag tror och hoppas att jag med min erfarenhet och kunskap inom matematik kan ha en hel del att bidra med till er eller ert barn/ungdoms kunskapsutveckling.

Välkommen att höra av er!

Peter

Priser

Priser för webbkamerakurs : 200kr/h
Kurs som erbjuds av Peter
individuell
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Matematik
 • Algebra
 • Geometri
 • Trigonometri
 • Statistik
 • IT
Nivåer
 • Grundskola
 • Gymnasieskolan
 • Vuxenutbildning

3 recensioner på Peter
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.
H
Håkan

Perfekt! Peter är en jättebra pedagog och väldigt målmedveten och fokuserad lärare som jag lämnar mina varmaste rekommendationer. Peter hjälpte min fästmö med matte 2b under en månads tid; när vi engagerade Peter så hade min fästmö hamnat långt efter kursplanen men Peter lyfte hennes kunskaper på ett fantastiskt sätt. Peter hoppade in med kort varsel och var alltid väldigt flexibel bra att ha och göra med. Stort tack Peter :)

Svara från Peter

Kejal jobbade mycket bra och dedikerat. Det har varit väldigt roligt och givande att sammarbeta med Kejal och Håkan. Kejal har gjort klara framsteg kunskapsmässigt. Tidsbristen var en faktor som begränsade möjligheterna. Rekommenderar Kejal att inte ge upp utan att fortsätta med matematiken.

2 rekommendationer

E
Erik

Jag har arbetat både som kollega och chef för Peter på Nordea Asset Management. ansvarade alltid för upplärning av nya anställda i teamet. Peter skötte upplärningen på ett mycket strukturerat och pedagogiskt sätt. Peter har ett naturligt sätt att lära ut och är dedikerad till att det ska bli bra. Som person är Peter mycket sympatisk och blir snabbt omtyckt!

D
David

Jag arbetade under ca 2 år med Peter på Nordea Investment Management. Under min introduktion på min tjänst som analytiker introducerade Peter mig i arbetsuppgifterna.
Han är empatisk, pedagogisk, snäll och hade väldigt bra tålamod gentemot mig vilket var väldigt behjälpligt.
Peter är väldigt logisk, har fantastiskt siffersinne och som högskoleutbildad inom både ekonomi och statistik vore det en guldkant för vemsomhelst att få ha som lärare.

/David Andersson

Liknande lärare

matematik kurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.
Superprof kan också föreslå algebra kurs att hjälpa dig.
Å lære er ikke et problem, geometri kurs för alla!
Att ta en trigonometrikurs har aldrig varit enklare: du kommer att lära dig nya färdigheter.

Johanneshov
Studerar andra året på naturvetenskapslinjen och ger läxhjälp i matte från grundskolenivå upp till matte 2b.
200 kr
Moa
Första kursen gratis!

Vi bygger studietillfällena mycket kring vad som fungerar för just dig. Jag lägger stort fokus vid individuellt anpassade...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Nacka
Civilingenjörsstudent på KTH som ger läxhjälp i matte, kemi, fysik och biologi upp till universitetsnivå
220 kr
Filip
Första kursen gratis!

Jag tycker det är viktigt att alltid gå igenom nya områden sakta och ordentligt istället för att hasta sig igenom, så...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Stockholm
Gymnasieelev på Norra Real ger privatlektioner i matte upp till högstadienivå !
150 kr
Eirini
Första kursen gratis!

Mitt plan är att anpassa undervisningsmetoden på elevens behov. I min åsikt är det lättast att lära sig matematik...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Glad ingenjörsstudent undervisar i matematik på gymnasienivå, visar att matte vist är kul.
250 kr
Elin
Första kursen gratis!

Jag undervisar utifrån studentens behov - fyller luckor och diskuterar. Jag är en människokännare och har inga problem...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Johanneshov
5års ingenjörstudent som ger kurser I matte från gymnasienivå till envariabel, flervariabel och vektor analys samt kurser I matematiska modeller för grundläggande machine learning.
300 kr
Arne Morten
Första kursen gratis!

Mitt mål är att studenterna ska känna sig säkra I användning av metoder och koncepter inom matematikken. Jag tror detta...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Lärare i kemi som bor i Södermalm ger kursen på kemi, matte och fysik.
200 kr
Hasan
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod beror på eleven. Först bestämmer jag elevers behov, sedan ritar jag en färdplan och fortsätter....

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Bf elev kan hjälpa till i Matematik, SO, NO, Engelska och Svenska upp till gymnasienivå i Stockholm
80 kr
Hampus
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är att försöka hitta en lösning som kan få min klient intresserad av att plugga. Man kan alltid...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Enskededalen
Pedagogisk systemvetenskapsstudent med passion för kunskap och undervisning. Har 4 års erfarenhet som långtidsvikarie i gymnasium. Undervisat i Matte, naturämnen, it, historia, psykologi och religion
300 kr
Kisslo
 • (5 recensioner)
Första kursen gratis!

Jag fokuserar mycket på individen som ska lära sig, jag tror på att hjärnan är byggd på liknande principer som kroppen...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Nacka
Matematiklärare i Nacka som brinner för att just DU ska förstå matte!
350 kr
Sofie
Första kursen gratis!

Jag tror att ALLA kan lära sig matte och jobbar mycket med förståelse och coaching. Ibland behöver vi bara någon som...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Ekonom på Handelshögskolan - Hjälper dig med statistik, matematik, ekonomi, etc på både universitets- och gymnasienivå
800 kr
William
Första kursen gratis!

Du får en individuellt anpassad undervisning utefter dina behov och förutsättningar för att du ska nå dina studiemål....

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Stockholm
Färdigutbildad civilingenjör inom industriell ekonomi som undervisar i matematik och andra ämnen till och med gymnasienivå.
800 kr
Evelina
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Jag kan lära ut genom video och träffar på helger eller kvällstid under vardagar. Jag kan hjälpa dig att plugga till...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Nacka
Doktorand - (MA psychology; genomgående högsta betyg) hjälper dig med statistik och metod!
400 kr
Tony
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Är helt beroende på var du befinner dig i processen. Just statistik är ett moment som många känner stor frustration...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Natur-elev på Viktor Rydbergs gymansium, som undervisar matematik upp till nians mattenivå.
250 kr
Michelle
Första kursen gratis!

Jag brukar utgå ifrån elevens material om det finns annars förbereder jag uppgifter inför mina privatlektioner som...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Tekniskt basårs student på KTH som vill undervisa matematik upp till matte 2b i stockholm
250 kr
Jacob
Första kursen gratis!

Det viktigaste i ett ämne som matematik är att förstå vad du gör. Förstår du vad du gör dvs. Innebörden av...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Master's (Engineering) Student at KTH providing lessons in Physics and Maths. Experienced in teaching engineering courses.
200 kr
Rohit Kumar
Första kursen gratis!

I prefer teaching a small group or single student rather than teaching a whole class, as it removes the communication...

Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Johanneshov
Civil engineer is giving Mathematics, Physics and Chemical classes in Tyresö / Stockholm
260 kr
Luisa
Första kursen gratis!

I am constantly in communication with my students, I usually create exercises to practice and practice (and more practice)...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Snäll tjej på naturlinjen på Norra Real erbjuder högstadieelever hjälp med valfria skolämnen
200 kr
Hanna
Första kursen gratis!

Jag anpassar undervisningen mycket till barnet men såklart inom tydliga ramar. Elevens ålder, grad av mognad och valda...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Civilingenjörsstudent från KTH ger matematik stöd för alla matematikkurser under gymnasiet.
400 kr
Oliver
 • (3 recensioner)
Första kursen gratis!

• Först ber jag eleven att försöka lösa flera uppgifter med ökande svårighet. För att observera elevens...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Historie- och samhällkunsskap student på universitet som kan undervisa i alla grundskole- och högstadieämnen.
199 kr
Mel
Första kursen gratis!

Beroende på elevens personlighet och behov, jag anpassar studiemetoden efter den rådande situationen. Jag tror främst på...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Matematikstudent ger lektioner i matte/kemi/fysik upp till universitetsnivå (även andra skolämnen på grundskolenivå)
350 kr
Sepideh
Första kursen gratis!

Jag tror på att bygga upp stabila grundkunskaper inom skolämnen istället för att "lära sig rätta svar". När man...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 220kr 220kr 200kr
Boka en kurs