Hemsida
Ge kurs
s:58594:"
 
 • (5 recensioner)
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon... Läs mer »
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :) Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk. Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan. Jag rekommenderar henne starkt. »
450kr/timme
1. kurs gratis!
Verifierad lärarprofil
Svarstid 24t
Kurs som erbjuds av Sara
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos hen
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Lär dig äta sunt
 • Viktminskning
 • Näringslära
 • Avslapping
 • Massage
 • Massageterapi
Nivåer
 • Alla nivåer

Medicinsk massageterapeut med verktyg för din vardag och glädje, lugn och ro

Metodologi

Jag anpassar min undervisning utifrån mottagarens önskemål vad gäller massage, avslappning, träning, stretchning, smärthantering, kosthållning, viktnedgång. Jag har i över 10 år fördjupat mig i kropp, sinne och hur våra vanor påverkar dessa. Jag har undersökt många alternativa mediciner mot muskulär spänning/smärta, ångest, stress, akne, magproblem/IBS.

Bakgrund

Jag är medicinsk massageterapeut med examen från Axelsons 2010. Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv. Jag har bland annat tränat dans (enskild och pardans), yoga, styrketräning, simning, löpning, tai chi. Jag har ett stort intresse av esoteriska teorier, mindfulness/tankens förmåga att påverka vår kropp och sinnesstämning. Förutom i Sverige har jag studerat dessa ämnen i Bali och i Guatemala.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 450kr/timme
Kurs som erbjuds av Sara
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Lär dig äta sunt
 • Viktminskning
 • Näringslära
 • Avslapping
 • Massage
 • Massageterapi
Nivåer
 • Alla nivåer

5 recensioner på Sara
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

5 rekommendationer

Adrian

Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :)

Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk.

Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan.

Jag rekommenderar henne starkt.

Suzana

Jag lärde känna Sara i samband med min sons träning, jag har aldrig förut sett någon vara så dedikerad sin träning. Sara är också en varm människa. Jag önskar henne lycka till men vet att hon komner att lyckas med vad hon än företar sig.

Boris

Hej
Sara är intresserad av att hjälpa andra. Hon har presterat bra som yoga lärare i våran Academy i Guatemala. Sina stora kunskaper samt troliga ödmjuka personlighet kommer att göra att hon blir utmärkt tillskott i eran organisation.
Vi kan stark rekommendera Sara och vid dessa rader ge henne våra allra bästa vitsord

MVH

Martial Arts Academy
Shaolin Chuan Guatemala

J
Josefin

Hej,
Jag heter Josefin och träffade Sara på gymmet lite mer än två år sedan. Mitt första intryck av henne var att hon är positive och energisk. Vi började träna tillsammans och hon lede alltid yoga och stretch delen av träningen. Jag fick lära mig jätte mycket av Sara som jag inte viste om kroppen och träning även om jag har tränat olika sporter hela mitt liv.

Hon är en Super lärare för att hon tar tid att förklara olika rörelser och berätta vad dom är bra för. Hon är också jätte duktig på att anpassa träningen för specifika personen. Jag har lärt mig så mycket av Sara inte bara om stretch och yoga men också om meditation och självkänsla. Jag är så tacksam över att jag fick träffa Sara och är mycket starkare och mår mycket bättre i kroppen och i tankarna på grund av hennes vänskap.

Vi har många fina erfarenheter tillsammans men en som jag kom ihåg nu var när jag visade henna mina mål som jag ville klara inför året och jag hade skrivit ner mycket saker som jag skulle göra för att hjälpa mig att få bättre själv förtroende (jag är ganska hårt mot mig skalv och perfektionist med allt jag gör) då sa hon att jag inte får glömma att tänka på självkänslan också och att älska och acceptera mig själv för den jag är nu och att man också borde öva på det. Jag brukade oftast bli väldigt ledsen när jag inte klarade något eller stressa över det, men att börja älska mig själv nu har hjälpt mig så mycket och jag tror att jag klarar mycket mer för jag behöver inte bära pressen av att vara perfekt hela tiden. Tillexempel om kroppen inte mådde 100% brukar jag ändå pusha mig själv att köra hårda pass, men Sara har hjälpt mig med alternative pass som jag kan köra som ändå leder till mina stora mål men ger min kropp det den behöver den specifika dagen. Jag har också fåt lära mig några andnings tekniker som hjälper mig att centrera mig och fokusera på nuet när jag är stressad eller har för många tankar i huvet.

Jag rekommenderar Sara till andra super medlemmar för jag vet hur mycket hon har att ge! Jag lär mig något nytt av henna varje gång vi umgås! Hon är känslig att läsa situationer och kan läsa personer och vet vad man behöver höra för att bli motiverad.
Vico

Sara är en duktig Yoga instruktör med mycket erfarenhet och väldigt passionerad i det hon gör. Sara och jag har varit aktiva inom kampsport och yoga, och där har jag själv fått se hur duktig och kunnig hon är inom det hon lär ut. Sara har också varit utomlands och vidareutbildat sig i Asien och i Mellanamerika som instruktör. Hon har också kunskaper inom Esoterism och Chikung vilket enligt min åsikt gör henne till en mer komplett utövare av Yoga.

Jag rekommenderar henne starkt!

Liknande lärare

lär dig äta sunt kurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.
Superprof kan också föreslå viktminskningkurs att hjälpa dig.
Å lære er ikke et problem, näringslära kurs för alla!
Att ta en avslappingkurs har aldrig varit enklare: du kommer att lära dig nya färdigheter.

Hägersten
Kostens betydelse för hälsa, prestation och välmående. Lär dig grundläggande näringslära och hur du planerar en kost för hälsa och optimal prestation.
300 kr
Niklas
1. kurs gratis!

Vi börjar alltid med grundläggande näringslära för att ha en bas att stå på och därefter fördjupar vi oss inom de...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hägersten
Stockholm: Psykologistudent lär ut fitness och hälsa samt viktminskning. Integrerad coachning mellan två unika disciplin
300 kr
Egor
1. kurs gratis!

Jag använder mig av väldigt få hjälpmedel då jag ser alltid till att prata direkt med dem jag undervisar. Om jag...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Bromma
Kock, delipersonal och matnörd ger lektioner i att laga sund mat för kropp och knopp
289 kr
Miriam
 • (1 recension)
1. kurs gratis!

Finns det något bättre än att kunna konsten att laga sund och god mat som man kan bjuda på och njuta av med härliga...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Arvika Ö
Hälsocoach som kan hjälpa dig utveckla hälsosammare livstil. Daglig coachning via meddelande och Skyp varje vecka
100 kr
Anamarija
1. kurs gratis!

My coaching consist from individual assessment of nutritional needs using online dietary assessment tool,daily follow-up via...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Vessigebro
Vill du starta om på nytt? Hamnat tillbaka i dåliga vanor? Då har du kommit rätt, välkommen att kontakta mig så går vi vidare där ifrån sedan.
600 kr
Nelly
1. kurs gratis!

Jag kommer ha ett schema man kan gå efter när det gäller kost och träning. Men även Skype samtal vid extra pepp och...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Björnlunda
Hälsocoach i Gnesta med ett långsiktigt perspektiv på din hälsa. Online eller personligt möte.
500 kr
Michael
1. kurs gratis!

Jag ger dig som en personligt anpassad plan för hur du ska bli friskare och mer välmående. Både i kroppen och sinnet.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Gemla
19 årig grabb som mer än gärna hjälper folk att nå sina mål när det kommer till muskelbyggning, viktminskning och träning i allmänhet.
250 kr
Viktor
1. kurs gratis!

Jag planerar att lära ut genom de frågor som du har eller bara genom de mål som du strävar efter.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Du är bara en tanke ifrån att göra dig av med ditt beroende!
150 kr
Annelie
1. kurs gratis!

Via personliga möten och videosamtal! Jag föredrar promenadsamtal då de ofta upplevs avslappnade och kravlöst! Men du...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Läser ständigt den nyaste forskningen för att hålla mig uppdaterad och allt jag påstår är vetenskapligt förankrat
200 kr
Karl
1. kurs gratis!

Jag lär ut genom att beskriva verkligheten såsom den är - komplicerad - men på ett så lättförståeligt sätt som...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Handen
Kostrådgivare hjälper dig med att äta dig smal, frisk och ökad energi!
180 kr
Robert
1. kurs gratis!

Min undervisningsmetod är konsulting inom kost, näring och förebyggande av sjukdom. Detta sker via videosamtal eller...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Katrineholm
Examinerad undersköterska och fritidstränare ger tränings & kost råd. Ger coaching och tips samt motiverar.
130 kr
Lina
1. kurs gratis!

Jag kan undervisa genom personliga och fysiska träffar, online via skrift och eller/videosamtal. Jag presenterar en plan...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Vagnhärad
Gå ner i vikt? Jag har varit där själv, delar gärna med mig av mina egenskaper
242 kr
Caroline
1. kurs gratis!

Mitt mål är att du ska nå ditt mål , följa upp och finns till hands, en hjälp på traven

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Brålanda
Lär dig att må bra, inifrån och ut. Du kommer tacka mig
130 kr
Nathalie
1. kurs gratis!

Det bestämmer vi ihop. Målet är att vi trivs ihop och att du får ut så mycket som möjligt på ditt egna sätt.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Enskede
Bli mästare över dina negativa tankar och känslor genom mindfullness i Stockholm
500 kr
Jeanette
 • (3 recensioner)
1. kurs gratis!

Utifrån min utbildning som NLP Coach, Zencoaching, meditation sedan 2003 samt mitt egna inre resa och återhämtande 2012...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Norrtälje
Hälsopedagogsstudent lär ut grunder i näringslära och hur kosten påverkar vår hälsa.
200 kr
Felix
1. kurs gratis!

Lätta föreläsningar om 10-15 minuter följt av frågor samt diskussion.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Luleå
Vill du äta och vara hälsosam? Tveka inte att fråga mig .
220 kr
Montaser
1. kurs gratis!

Presentera ämnet och vissa hur jag gör för att det ska funka så bra som möjligt för individens kropp .

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 450kr 450kr 450kr
Boka en kurs
";