Hemsida
Ge kurs
 
 • (5 recensioner)
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon... Läs mer »
Adrian
« Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :) Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk. Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan. Jag rekommenderar henne starkt. »
450kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad lärarprofil
Svarstid 24h
Kurs som erbjuds av Sara
 • individuell
 • I grupp
Dessa kurser kan äga rum
 • Hos hen
 • Hos dig
 • Via webbkamera
Kurser erbjuds
 • Lär dig äta sunt
 • Viktminskning
 • Näringslära
 • Massage
 • Avslapping
 • Massageterapi
Nivåer
 • Alla nivåer

Medicinsk massageterapeut med verktyg för din vardag och glädje, lugn och ro

Metodologi

Jag anpassar min undervisning utifrån mottagarens önskemål vad gäller massage, avslappning, träning, stretchning, smärthantering, kosthållning, viktnedgång. Jag har i över 10 år fördjupat mig i kropp, sinne och hur våra vanor påverkar dessa. Jag har undersökt många alternativa mediciner mot muskulär spänning/smärta, ångest, stress, akne, magproblem/IBS.

Bakgrund

Jag är medicinsk massageterapeut med examen från Axelsons 2010. Jag har varit fysiskt aktiv i hela mitt liv. Jag har bland annat tränat dans (enskild och pardans), yoga, styrketräning, simning, löpning, tai chi. Jag har ett stort intresse av esoteriska teorier, mindfulness/tankens förmåga att påverka vår kropp och sinnesstämning. Förutom i Sverige har jag studerat dessa ämnen i Bali och i Guatemala.

Priser

Priser för webbkamerakurs : 450kr/h
Kurs som erbjuds av Sara
individuell
I grupp
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
webbkamera
Kurser erbjuds
 • Lär dig äta sunt
 • Viktminskning
 • Näringslära
 • Massage
 • Avslapping
 • Massageterapi
Nivåer
 • Alla nivåer

5 recensioner på Sara
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.

5 rekommendationer

Adrian

Jag träffade Sara första gången på kulturkalaset i Göteborg. Hon dansade bachata tillsammans med hennes dansgrupp. Jag kände hennes danslärare sen innan som även hon var med. Det började regna och genom facebook bad jag dansläraren bjuda över Sara till stora teatern på en drink. Nu lever jag och Sara tillsammans och väntar barn :)

Sara är en väldigt ambitiös och tålmodig person som mår som bäst när hon får höja andra människor och hjälpa dem uppnå sina mål och drömmar. Sara strävar efter att alla människor i hennes omgivning skall må så bra som möjligt och har alltid ett leende på läpparna. Sara är kunnig inom yoga, meditation, fysisk aktivitet i största allmänhet och språk.

Sara har fått mig att vakna upp. Jag har börjat meditera. Jag träffar min familj betydligt oftare. Jag stannar upp och njuter av min omgivning. Jag ser värdet i det jag åstakommit i livet. Jag arbetar med mig själv och hur jag vill vara som person. Jag har blivit bättre helt enkelt. På alla plan.

Jag rekommenderar henne starkt.

Suzana

Jag lärde känna Sara i samband med min sons träning, jag har aldrig förut sett någon vara så dedikerad sin träning. Sara är också en varm människa. Jag önskar henne lycka till men vet att hon komner att lyckas med vad hon än företar sig.

Boris

Hej
Sara är intresserad av att hjälpa andra. Hon har presterat bra som yoga lärare i våran Academy i Guatemala. Sina stora kunskaper samt troliga ödmjuka personlighet kommer att göra att hon blir utmärkt tillskott i eran organisation.
Vi kan stark rekommendera Sara och vid dessa rader ge henne våra allra bästa vitsord

MVH

Martial Arts Academy
Shaolin Chuan Guatemala

J
Josefin

Hej,
Jag heter Josefin och träffade Sara på gymmet lite mer än två år sedan. Mitt första intryck av henne var att hon är positive och energisk. Vi började träna tillsammans och hon lede alltid yoga och stretch delen av träningen. Jag fick lära mig jätte mycket av Sara som jag inte viste om kroppen och träning även om jag har tränat olika sporter hela mitt liv.

Hon är en Super lärare för att hon tar tid att förklara olika rörelser och berätta vad dom är bra för. Hon är också jätte duktig på att anpassa träningen för specifika personen. Jag har lärt mig så mycket av Sara inte bara om stretch och yoga men också om meditation och självkänsla. Jag är så tacksam över att jag fick träffa Sara och är mycket starkare och mår mycket bättre i kroppen och i tankarna på grund av hennes vänskap.

Vi har många fina erfarenheter tillsammans men en som jag kom ihåg nu var när jag visade henna mina mål som jag ville klara inför året och jag hade skrivit ner mycket saker som jag skulle göra för att hjälpa mig att få bättre själv förtroende (jag är ganska hårt mot mig skalv och perfektionist med allt jag gör) då sa hon att jag inte får glömma att tänka på självkänslan också och att älska och acceptera mig själv för den jag är nu och att man också borde öva på det. Jag brukade oftast bli väldigt ledsen när jag inte klarade något eller stressa över det, men att börja älska mig själv nu har hjälpt mig så mycket och jag tror att jag klarar mycket mer för jag behöver inte bära pressen av att vara perfekt hela tiden. Tillexempel om kroppen inte mådde 100% brukar jag ändå pusha mig själv att köra hårda pass, men Sara har hjälpt mig med alternative pass som jag kan köra som ändå leder till mina stora mål men ger min kropp det den behöver den specifika dagen. Jag har också fåt lära mig några andnings tekniker som hjälper mig att centrera mig och fokusera på nuet när jag är stressad eller har för många tankar i huvet.

Jag rekommenderar Sara till andra super medlemmar för jag vet hur mycket hon har att ge! Jag lär mig något nytt av henna varje gång vi umgås! Hon är känslig att läsa situationer och kan läsa personer och vet vad man behöver höra för att bli motiverad.
Vico

Sara är en duktig Yoga instruktör med mycket erfarenhet och väldigt passionerad i det hon gör. Sara och jag har varit aktiva inom kampsport och yoga, och där har jag själv fått se hur duktig och kunnig hon är inom det hon lär ut. Sara har också varit utomlands och vidareutbildat sig i Asien och i Mellanamerika som instruktör. Hon har också kunskaper inom Esoterism och Chikung vilket enligt min åsikt gör henne till en mer komplett utövare av Yoga.

Jag rekommenderar henne starkt!

Liknande lärare

lär dig äta sunt kurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.
Superprof kan också föreslå viktminskningkurs att hjälpa dig.
Å lære er ikke et problem, näringslära kurs för alla!
Att ta en massage kurs har aldrig varit enklare: du kommer att lära dig nya färdigheter.

Hägersten
Kostens betydelse för hälsa, prestation och välmående. Lär dig grundläggande näringslära och hur du planerar en kost för hälsa och optimal prestation.
300 kr
Niklas
Första kursen gratis!

Vi börjar alltid med grundläggande näringslära för att ha en bas att stå på och därefter fördjupar vi oss inom de...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Holistitsk hälsa i Malmö med fokus på mat, meditation och smart träning
500 kr
Joel
Första kursen gratis!

Jag undervisar antingen vid fysiska träffar eller online. Vi sätter upp en långsiktig plan där vi tillsammans tar små...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Eksjö
Utbildad undersköterska i taktilmassage och har en ryggsäck fylld med erfarenheter av olika avslappningstaktiker
180 kr
Alex
Första kursen gratis!

Jag kommer i undervisande syfte komma med flertal förslag på hur just DU kan känna dig som mest avslappnad. Man måste...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hägersten
Stockholm: Psykologistudent lär ut fitness och hälsa samt viktminskning. Integrerad coachning mellan två unika disciplin
300 kr
Egor
Första kursen gratis!

Jag använder mig av väldigt få hjälpmedel då jag ser alltid till att prata direkt med dem jag undervisar. Om jag...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Bromma
Kock, delipersonal och matnörd ger lektioner i att laga sund mat för kropp och knopp
289 kr
Miriam
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Finns det något bättre än att kunna konsten att laga sund och god mat som man kan bjuda på och njuta av med härliga...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Arvika Ö
Hälsocoach som kan hjälpa dig utveckla hälsosammare livstil. Daglig coachning via meddelande och Skyp varje vecka
100 kr
Anamarija
Första kursen gratis!

My coaching consist from individual assessment of nutritional needs using online dietary assessment tool,daily follow-up via...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Vessigebro
Vill du starta om på nytt? Hamnat tillbaka i dåliga vanor? Då har du kommit rätt, välkommen att kontakta mig så går vi vidare där ifrån sedan.
600 kr
Nelly
Första kursen gratis!

Jag kommer ha ett schema man kan gå efter när det gäller kost och träning. Men även Skype samtal vid extra pepp och...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Limhamn
Personlig Träning, Livsstilsrådgivning, Massage , Lär dig att ta hand om dig själv och din hälsa!
490 kr
Johan
Första kursen gratis!

När det kommer till träningsbiten så börjar jag alltid med att undersöka din hållning, rörlighet, styrka, svagheter...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Linköping
Undersöterskestudent, livsstil, hälsa & ohälsa, mat vanor, livsmedel , fysik aktivitet, sovvanor. Hälsa helt enkelt.
200 kr
Cornelia
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är mycket individuell utifrån individens mål. Jag skapar min undervisning med hjälp av individen...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Björnlunda
Hälsocoach i Gnesta med ett långsiktigt perspektiv på din hälsa. Online eller personligt möte.
500 kr
Michael
Första kursen gratis!

Jag ger dig som en personligt anpassad plan för hur du ska bli friskare och mer välmående. Både i kroppen och sinnet.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Gemla
19 årig grabb som mer än gärna hjälper folk att nå sina mål när det kommer till muskelbyggning, viktminskning och träning i allmänhet.
250 kr
Viktor
Första kursen gratis!

Jag planerar att lära ut genom de frågor som du har eller bara genom de mål som du strävar efter.

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Stockholm
Du är bara en tanke ifrån att göra dig av med ditt beroende!
150 kr
Annelie
Första kursen gratis!

Via personliga möten och videosamtal! Jag föredrar promenadsamtal då de ofta upplevs avslappnade och kravlöst! Men du...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 450kr 450kr 450kr