Hem
Ge undervisning
Halmstad 
Halmstad 
 • Ambassadör
 • (10 recensioner)
S
Samer
« Perfekt! Snabb och väldigt pedagogiskt med utmärkt kommunikation. tack för... Läs mer »
S
Samer
« Perfekt! Snabb och väldigt pedagogiskt med utmärkt kommunikation. tack för hjälpen :) »
250kr/h
Första kursen gratis!
Verifierad profil och diplom
Svarstid 1h
Kurs som erbjuds av Hugo
 • individuell
Dessa kurser kan äga rum
Kurser erbjuds
 • Ekonomi
 • Mikroekonomi
 • Makroekonomi
 • Internationell handel
 • Organisationshantering
Nivåer
 • Förskola
 • Grundskola
 • Gymnasieskolan
 • Vuxenutbildning
 • Kandidatexamen
 • Yrkeshögskola
 • Dagis
 • MBA

Privatlektioner i Ekonomistyrning, Makroekonomi, Affärsredovisning, Organisation & Ledarskap, Internationell handel, Bokföring och Mikroekonomi. Examinerad med högsta betyg i kurserna. Tidigare jobbat

Metodologi

Min undervisning metod är att gå igenom den grundläggande faktan för kursen till att börja med för att sedan utveckla vidare till praktiska exempel.

Jag föredrar att använda mig av webkamera tillsammans med en digital presentation med möjlighet till att rita för att förklara så att du verkligen kommer förstå.

Jag anpassar min undervisning väldigt mycket utefter dina önskemål. Jag kan ha genomgångar på hela segment av kurser eller endast vissa räkneexempel om dem är knepiga för dig.

Ambassadör

En av våra bästa lärare! Högkvalitativ profil, verifierat examensbevis, svarsgaranti. Hugo organiserar noggrant den första kursen.

Bakgrund

Mitt namn är Hugo Forsberg och Jag är studerande civilekonom, har tidigare jobbat som lärare. Examinerad och godkänd i Mikroekonomi och Ekonomistyrning och undervisar i dessa ämnen.

Jag har tidigare erfarenhet av att erbjuda privatundervisning till andra på skolan i dessa ämnen.

Jag är ifrån Varberg men bor nu i Halmstad.

Jag är ifrån Sverige och talar även flytande engelska.

Priser

Reseutgifter : 100kr
Priser för webbkamerakurs : 250kr/h
Pris för 5 timmar med kurs : 1200kr
Pris för 10 timmars kurser : 2400kr
Kurs som erbjuds av Hugo
individuell
Dessa kurser kan äga rum
Hos hen
Hos dig
Kurser erbjuds
 • Ekonomi
 • Mikroekonomi
 • Makroekonomi
 • Internationell handel
 • Organisationshantering
Nivåer
 • Förskola
 • Grundskola
 • Gymnasieskolan
 • Vuxenutbildning
 • Kandidatexamen
 • Yrkeshögskola
 • Dagis
 • MBA

10 recensioner på Hugo
 • 5/5

Alla våra recensioner samlas in via våra kanaler och är 100% tillförlitliga. De motsvarar en verklig upplevelse en elev har haft med sin lärare.
S
Samer

Perfekt! Snabb och väldigt pedagogiskt med utmärkt kommunikation. tack för hjälpen :)

Svara från Hugo

Mycket duktig och engagerad elev med höga ambitioner. Trevlig och vältalig. Samer kan nu grunderna innom lönsamhetsanalyser samt läsa av ett aktiebolags årsredovisning.

P
Patrick

Perfekt! Hugo är oerhört pedagogisk och hjälpsam då han kan förklara på ett enkelt och strukturerat sätt så att man förstår. Rekommenderas starkt!

Svara från Hugo

Duktig trevlig kille med god möjlighet inom ekonomi. Tycker han har gräppat ekonomistyrning väl.

8 rekommendationer

L
Lucas

Hugo är en jättetydlig och pedagogisk lärare. Han förstod vad jag hade svårt för och skulpterade våran tid utefter det. Rekomenderar starkt!

L
Lovisa

Hugo var till stor hjälp. Rekommenderas starkt!

K
Kasper

Snäll kille, fin och bra lärare som förklara tydligt så att man förstår. Rekommenderas starkt! :)

J
Johannes

Jag kan varmt rekommendera Hugo som lärare. Han är kunnig, seriös och pedagogisk. Att man sedan har roligt samtidigt är bara ett stort plus! ️

E
Edmon

Hugo har hjälp mig igenom kursen helt ypperligt, med genomgångar på kapitel och uppgifter. Med Hugo så får ni en hjälpande hand som är driven, entusiastisk och pedagogisk. Förutom att vara en fantastisk lärare så är Hugo en god vän som vill ditt bästa.

B
Besmir

Jag träffade Hugo genom högskolan i Halmstad och han har hjälpt mig väldigt mycket med att kunna nå mina mål i kurserna som vi haft hittills. Hugo är en go kille som vill verkligen hjälpa till. Han förklarar väldigt bra och får det han lär ut, till att fastna. Han brukar även ha genomgångar för min grupp i högskolan och får även oss till att vilja lära oss mer och ha högre mål. Jag rekommenderar honom starkt om det är något ni inte förstår eller vill bara bli mer kunniga om!

L
Liviu

Vi går på samma högskola och samma linje (civilekonomprogrammet). Hugo är en väldigt duktig och allmänbildad person, han är väldigt seriös och bryr sig om andra personer. Hugo har även lärt mig och min grupp väldigt mycket, han själv har haft föreläsningar och genomgångar åt oss. Han gör det väldigt simpelt och lätt att förstå. Hugo är en topplärare, ni där ute borde verkligen riktar er mot Hugo om ni vill lära er effektivt och bra. Ni kommer aldrig glömma det Hugo hart lärt er, det kan jag lova! Han har hjälpt mig att få godkända betyg!

S
Sidar

Hugo är en väldigt driven människa som vill hjälpa andra att lyckas med deras mål. Han har bland annat hjälpt mig med kurserna inom civilekonomprogrammet och visat mig hur man löser olika frågor på ett bra sätt. Han har varit den bidragande faktorn till mina godkända betyg. Om du vill ha en snäll, hjälpsam, driven samt omtänksam lärare så ska du genast anlita Hugo!

intervju med Hugo

frågor 01 | 08
När började du intressera dig för ekonomi och för privatlektioner?
Hugo — Jag har sen flera år varit intresserad av ekonomi, alltifrån börsen till ekonomiska teorier. Det som började mitt intresse var när jag startade mitt eget företag, en av de roligaste delarna var just ekonomi vilket har gjort att jag konstant varje dag haft ett driv till att utveckla mina kunskaper inom ämnet. Jag har alltid varit engagerad i att hjälpa andra att lära sig, det började från grundskolan där jag hjälpte andra att klara skolan. Detta har sedan utvecklats till att jag vill hjälpa andra med att förstå mitt favoritämne; ekonomi!
frågor 02 | 08
Berätta mer om ämnet du lär ut, och vad du gillar att dela med eleverna (och möjligen de som du gillar mindre)!
Hugo — Jag vill verkligen att mina elever ska förstå grunderna för ekonomin eftersom det sedan kan utvecklas till en stor förståelse för hela ämnet. Jag tycker personligen att det är roligast att prata om en blandning av makroekonomi med börsen.
frågor 03 | 08
Berätta om dina idoler, oavsett om det är en lärare eller ett konstverk som inspirerat dig.
Hugo — En av mina idoler är Nicklas Andersson som jobbar på Avanza. Han var den personen som växte mitt intresse inom börsen och han har med sin podcast inspirerat mig till att lära mig mer inom ämnet samt sprida vidare kunskap för att hjälpa andra att förstå.
frågor 04 | 08
Vilket är enligt din mening den mest nödvändiga kvaliteten för att vara expert på ditt område?
Hugo — För att förstå sig på ekonomi och verkligen bli expert inom ämnet krävs en stor faktakunskap för att sedan bygga vidare på kunskaperna för att förstå varför olika företag lyckas väl och andra inte gör det. Men faktan gör bara så du kommer halva vägen, för att verkligen kunna göra goda investeringar samt förstå ämnet krävs också en stor kunskap om omvärlden samt hur människor och konsumenter tänker, så även en stor del skulle man kunna säga är psykologin.
frågor 05 | 08
En story relaterad till ditt ämne eller utbildning du vill berätta?
Hugo — Ett av mina favoritexempel inom ekonomi som jag älskar att berätta och förklara om är hur oljepriset kunde bli negativt år 2020? Hur kan det sluta i att folk är villiga att betala pengar för att bli av med olja, något som är så fundamentalt i vårt samhälle och något som annars anses vara mycket värdefullt. Det är ett bra exempel som blandar avancerad ekonomi med grunden och ger en god förståelse inom nationalekonomi och börskunskap.
frågor 06 | 08
Trots dina talanger kanske du haft svårigheter i skolan också? Berätta!
Hugo — Jag hade i gymnasiet vissa svårigheter i skolan där jag inte tog det speciellt seriöst och ville hellre hålla på med annat. Men efter det nyfunna intresset i lärande och utlärande hittade jag motivation till att sträva efter kunskap samt dela med mig av den.
frågor 07 | 08
Hjälp oss att lära känna dig bättre genom att berätta om dina intressen (som du kanske delar en dag via Superprof).
Hugo — På fritiden så tycker jag som tidigare sagt om att läsa om ekonomi samt handla på börsen. Jag brukar även spendera mycket tid med vänner med att spela spel, tennis eller bara umgås.
frågor 08 | 08
Vad gör dig till en Superprof (förutom att du har svarat på den här intervjun :-P)?
Hugo — Det som gör mig till en bra lärare är att jag kan väldigt flexibelt anpassa min undervisning till elevens önskemål. Jag vill även anpassa mitt sätt att lära ut efter varje individuell elev för att just den personen ska verkligen förstå och lära sig på sitt sätt, alla lär sig på olika sätt men det är viktigt att varje elev får lära sig på just det sätt som passar hen.

Liknande lärare

ekonomikurs i närheten? Här är ett urval av lärarannonser du kan kolla in.
Superprof kan också föreslå mikroekonomikurs att hjälpa dig.
Å lære er ikke et problem, makroekonomi kurs för alla!
Att ta en internationell handel kurs har aldrig varit enklare: du kommer att lära dig nya färdigheter.

Stockholm
Ekonomi och relaterade ämnen: Economics and related Subjects such as Microeconomics, Macroeconomics, Development Economics, Environmental Economics and Mathematical Economics.
500 kr
Syed
 • (14 recensioner)

Following are elaborations on how I approach and formulate my teaching preferences: Conceptualization and constructs: to...

Kurs på webbkamera Godkänd profil Svarar inom en timme
Falun
Jag är ekonomi student och går 1an på gymnasiet och jag brinner för ekonomi och har ett stort intresse för pengar och finans överlag!
90 kr
Neo
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod skulle vara att jag till en början gör ett test för att se vart jag har min elev och vad elevens...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Helsingborg
Tjena kompis! Jag är lärarstudent som ger privatlektioner i samhällskunskap och historia. Du kommer att få tankeredskap som kommer att ge dig A utan problem. Har även specialpedagogisk kompetens :)
99 kr
Brian
Första kursen gratis!

Tillsammans bygger vi en undervisningsmetod som du känner passar dig bäst. Jag har specialpedagogisk kompetens och är...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte
Bollnäs
Företagsekonom att ge provatlektioner i olika ämne till privata och grupp studenter
370 kr
Farouk Tutu
Första kursen gratis!

Min u dervisnings metod bygger på att ge studenter den kunskapen som behovs att förbereda de till högskolan eller...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kista
Student på doktorandprogrammet ger privat och grupplektioner i mikroekonomi och ekonometri . - help with Microeconomics and Econometrics
250 kr
Behnam
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är att berätta om exempel i verkligheten och sedan pratar om teori och modeller. Efter det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kalmar
En juridikstudent som lär ut om ekonomi, företagsekonomi, internationell ekonomi, marknadsföring, bokföring mm.
200 kr
Aisté
Första kursen gratis!

Mina undervisningsmetoder: Först och främst är det viktigt att utgå från elevens behov och arbetsuppgifter och därmed...

Kurs på webbkamera Godkänd profil Svarar inom en timme
Stockholm
Ekonom på Handelshögskolan - Hjälper dig med statistik, matematik, ekonomi, etc på antingen universitets- eller gymnasienivå
800 kr
William
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Du får en individuellt anpassad undervisning utefter dina behov och förutsättningar för att du ska nå dina studiemål....

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Kungälv
Manager ger utbildning inom alla managements områden, sälj, företag, konsult, omvärldsanalys, keyaccountmangement
400 kr
Sven
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Min erfarenhet och min utbildning inom ekonomi, pedagogik, management gör att jag kan hantera flera olika områden om man...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil Svarar inom en timme
Kista
Student på doktorandprogrammet ger privat och grupplektioner i makroekonomi och ekonometri . - help with econometrics and macroeconomics
250 kr
Behnam
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är att berätta om exempel i verkligheten och sedan pratar om teori och modeller. Efter det...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Sundsvall
Jag är en erfaren certifierad redovisningskonsult som erbjuder utbildningar i ekonomi.
400 kr
Patricia
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Jag är flexibel beroende på materialet som används. Viktigt med aktiv deltagande från studenten. Gillar att ge...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Täby
Tidigare företagsledare, ger utbildning i företagsekonomi, ledarskap och mentorskap, Stockholm med omnejd
800 kr
Roland
Första kursen gratis!

Bygger kunskapen genom att först ha en förståelse och gemensam syn om helheten. Då blir detaljkunskap lätt att ta till...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Angered
Ekonomstudent som erbjuder kurser inom bokföring! Företagsekonomi 1 och 2. Lär dig snabbt med mig!
200 kr
Gabriele
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod bygger på att grunderna av ämnet ska sitta i ryggmärgen! Därefter förstå logiken bakom alla...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Linköping
Ekonomistudent som erbjuder hjälp med företagsekonomi, nationalekonomi samt samhällskunskap upp till gymnasial nivå
300 kr
Tibell
 • (1 recension)
Första kursen gratis!

Min undervisningsmetod är annorlunda beroende på hur min elev är. Jag bygger då kursen efter sättet han/hon lär sig...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Strängnäs
Civilekonom lär dig investera i kryptovalutor även om du helt saknar förkunskaper
250 kr
Hans
Första kursen gratis!

Min målsättning är att på ett enkelt sätt förmedla praktiska kunskaper som kursdeltagaren sedan kan omsätta i...

Kurs på webbkamera Godkänd profil
Stockholm
Ingenjörsstudent som erbjuder läxhjälp och provhjälp i matte och ekonomi upp till gymnasienivå
300 kr
Eric
Första kursen gratis!

Min undervisning bygger på att eleven själv har koll på vad hen vill plugga och förbereder sig inför lektionen. Jag ser...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Malmö
Förverkliga Din affärsidé. Skapa ett företag . I Malmö eller på Webben.
750 kr
Peter
Första kursen gratis!

Med utgångspunkt i affärsutvecklingsmodeller segmenterar vi Din affärsidé, omformulerar, analyserar Din produkt eller...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Göteborg
Ung Fastighetschef undervisar i företagsförvaltning och ledarskap, coachar dig till din bästa utveckling.
350 kr
Juliano
Första kursen gratis!

Jag bygger min undervisning på mötes-liknande tillfällen. Jag kommer ha en agenda över ämnen/diskussioner/utveckling...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Oxie
Samhällslärare som kan lära ut om samhällsekonomi upp till gymnasienivå. Ekonomi kan verka som det där tråkiga ämnet för många men med rätt lärare kan det tråkigaste bli det mest spännande.
300 kr
Ramlaa
Första kursen gratis!

Jag utgår från mina studenter/elever och vart de befinner sig. Jag har jobbat för det mesta med högstadiebarn så jag...

Kurs på webbkamera Kurser ansikte mot ansikte Godkänd profil
Hos hen Hos dig Via webbkamera
1 timma 250kr 350kr 250kr
5 timmar 1200kr 1700kr 1250kr
10 timmar 2400kr 3400kr 2500kr
Boka en kurs