Tvivlar du på att ta SFI lektioner för att du är rädd för att misslyckas? Denna artikel kommer att ta bort alla tvivel du kan ha om att ta en lektion. Och hålla i en lektion om det är det du är ute efter också.

De bästa lärarna i SFI tillgängliga
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
299 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rosie
5
5 (11 recensioner)
Rosie
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Márcia eliasson
5
5 (10 recensioner)
Márcia eliasson
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Zakaria
5
5 (6 recensioner)
Zakaria
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (8 recensioner)
Maria
210 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Benyamin
5
5 (4 recensioner)
Benyamin
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Renata
5
5 (2 recensioner)
Renata
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ulla
Ulla
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
299 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rosie
5
5 (11 recensioner)
Rosie
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Márcia eliasson
5
5 (10 recensioner)
Márcia eliasson
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Zakaria
5
5 (6 recensioner)
Zakaria
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (8 recensioner)
Maria
210 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Benyamin
5
5 (4 recensioner)
Benyamin
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Renata
5
5 (2 recensioner)
Renata
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ulla
Ulla
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Privata SFI lektioner är gynnsamma

Om du alltid vill använda en viss bok eller kalkylblad, för onlinehandledning  finns det flera oumbärliga verktyg som hjälper dig att förfina din metod :

  • Skype Screen Share: Du kan dela din skärm med din elev. Under en handledning kan du till exempel arbeta igenom olika delar. Du kan till och med använda den för att visa elevers sidor från en viss lärobok!
  • Google Dokument: Att dela dokument är enkelt med Google Dokument ! Allt du behöver är ett Google-konto och med Google Dokument kan du skapa och dela dokument med flera användare gratis. Studenten och handledaren kan också skriva på samma dokument samtidigt. Det är en perfekt lösning för att göra och korrigera övningar i realtid, anteckningar och granska deras arbete! Du kan använda den för att klargöra punkter som eleverna inte förstår.
  • E-post och Whatsapp: Om din elev måste skicka en övning som du har gett dem är inget enklare än ett e-postmeddelande! De kan också bara ta ett foto av sitt arbete på sin smartphone och skicka det via Whatsapp. Appen, som länkar till ditt mobilnummer, kan skicka din elevs övning direkt till dig och du kan skicka ett foto av deras feedback och korrigeringar direkt tillbaka till dem!

Kortfattat:

  • Internet är nu ett oumbärligt  verktyg för privata lärare! Alla lärare som brinner för undervisning bör veta att de bästa handledarna känner till Internet, oavsett om det är för att marknadsföra sina tjänster, gå med i ett online-handledningsföretag eller hålla lektioner på Skype.
  • Priserna för handledning online är desamma som för privata hemundervisning:  mellan 150 och 30o kronor i timmen , beroende på ämnet, nivån och den privata handledarens erfarenhet. Så varför inte ställa in ditt pris och prova handledning själv?
  • Så länge studenten är motiverad är en online-handledning lika effektiv som en självstudie hemma!
  • Om du menar allvar med att ta din handledning online, var noga med att  få bra ljud- och videoutrustning så att du kan erbjuda kvalitetshandledning online.
  • Få ut det mesta av de onlineverktyg som finns tillgängliga för dig för att bygga en online-närvaro som handledare och för att ge de bästa online-handledningarna på det mest effektiva sättet du kan!
SFI
Om du vill bli handledare och undervisa i SFI, glöm inte att nämna i din annons att du använder kvalitetsutrustning. Bild: Unsplash

Övertygad? Vi väntar på att du ska gå med i vår Superprof-cirkel och hjälpa studenter som letar efter en bra privatlärare för examensförberedelser, testförberedelser, akademiskt stöd, kompletterande instruktioner, för att utveckla studiefärdigheter, slutföra ett uppdrag eller bara för lite läxhjälp.

Hur och var kan jag ta privata SFI lektioner utanför skolan?

Skönheten i hemundervisning är att du, som namnet antyder, kan ta dina lektioner i ditt eget hem!

Privat undervisning sker helt utanför klassrummet och utanför skolan, eftersom lektioner vanligtvis genomförs i ett hem eller på en offentlig plats.

Du kan överväga att träffa din handledare någonstans där du känner dig trygg och bekväm, det här kan vara ett café, ett bibliotek, en park - varhelst det fungerar bäst för dig.

För de flesta studenter är det väldigt viktigt att deras handledare kan resa, och du kan göra detta till en av dina prioriteringar när du letar efter någon att anställa. Detta kan innebära att de har sin egen bil eller cykel, eller har en lätt tillgänglig för användning. På samma sätt kan det betyda att de kan använda kollektivtrafik för att komma runt enkelt och punktligt.

Det är mycket vanligt att handledare genomför sina privata handledningar i sina egna hem. Detta kan vara enkelt och bekvämt för alla inblandade och kan skapa en avslappnad atmosfär som du inte alltid kan hitta i ett klassrum!

Det finns naturligtvis många risker om du bestämmer dig för att gå till din handledare för privata lektioner. Det finns många faktorer du kanske vill överväga, till exempel hälso- och säkerhetsriskerna, oavsett om din handledare har någon personlig försäkring och om de har ett DBS-certifikat eller grundläggande bakgrundskontroll.

Dessa är alla viktiga element för lärare att tänka på också. Som handledare måste du se till att ditt hem är rent och snyggt utan potentiella faror. Det kan vara allt från vatten på golvet till lösa mattor eller ledningar.

Det rekommenderas starkt att du som handledare tecknar rätt försäkringar för att täcka dig för skador eller skador när du arbetar med allmänheten i ditt eget hem. Om något går fel och någon av parterna har en olycka är det viktigt att skydda dig själv och din klient.

DBS-kontroller är också en riktigt viktig del av privatundervisning - men de är inte obligatoriska för handledare.

För studenter eller föräldrar är det ganska vanligt att en privatlärare kommer hem till dig för att handleda dig eller ditt barn. Detta fungerar vanligtvis bäst om du är fastspänd för tiden och har ett hektiskt schema, så att du kan eliminera tid och kostnader för resor.

SFI
Skönheten i hemundervisning är att du, som namnet antyder, kan ta dina lektioner i ditt eget hem! Med oändligt mycket kaffe för att hålla dig alert! Bild: Unsplash

En av de största delarna av hemundervisningen nu är online-handledning . Med onlineundervisning kan både studenten och handledaren arbeta hemifrån eller var som helst med internetåtkomst och webbkamera!

Webbplatser som Superprof är en bra plattform för att hitta handledare eller studenter, och sedan är det upp till dig att välja om du träffas personligen eller gör dina lektioner via videosamtal. Superprof är helt gratis och lätt att använda, med en enorm online-community som nås över hela världen.

Det betyder att du kan undervisa SFI i Spanien eller få gitarrlektioner från New York - var du än är i världen kan du handleda och studera från din dator hemma!

Det blir mer och mer vanligt att handledare utomlands, vare sig online eller genom att flytta utomlands. Den brittiska handledarindustrin blomstrar, så att många företag expanderar internationellt och öppnar kontor över hela världen.

Fler och fler människor börjar undervisa vid sidan av sitt nuvarande heltids- eller deltidsarbete och studier. Det är så enkelt att göra, särskilt via en online-plattform som Superprof, och kan enkelt organiseras mellan handledare och student.

Handledningssessioner kan vara så formella eller informella som du vill - det är helt upp till dig, studenten! Det kan vara lika avslappnat som att träffa en kopp kaffe på väg hem från universitetet, eller så professionell som en helt planerad lektion på ditt kontor hemma.

Oavsett vad du bestämmer dig för, och hur du än väljer att genomföra eller ta dina privata handledningssessioner, se bara till att det är säkert och passar enkelt in i din livsstil. Träna priser, scheman och innehåll i förväg med din handledare för att göra sessionerna så organiserade och bekväma som möjligt.

När du funderar på att anställa en handledare för dig själv eller ditt barn finns det alla möjliga frågor att ställa innan, kom ihåg det. Det är viktigt att du känner dig hundra procent nöjd med dig val. Det kommer garanterat att underlätta inlärningen och du kommer definitivt att lära dig svenska snabbare.

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.