Den här guiden kommer att ta itu med alla de viktigaste frågorna som elever och föräldrar i allmänhet har när de börjar ta privata SFI lektioner, inklusive:

  • Hur och var kan jag ta privata SFI lektioner utanför skolan?
  • Är privat SFI handledning en långsiktig lösning?
  • Garanterar privat SFI handledning långsiktig framgång?
  • Är SFI handledning värt pengarna?

Alla dessa frågor ställs ofta, och att ställa dem hjälper dig att fatta rätt beslut när det gäller att börja leta efter en personlig handledare och hur du ska anställa en och organisera ditt undervisningsschema.

De bästa lärarna i SFI tillgängliga
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
299 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rosie
5
5 (11 recensioner)
Rosie
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Márcia eliasson
5
5 (10 recensioner)
Márcia eliasson
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Zakaria
5
5 (6 recensioner)
Zakaria
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (8 recensioner)
Maria
210 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Benyamin
5
5 (4 recensioner)
Benyamin
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Renata
5
5 (2 recensioner)
Renata
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ulla
Ulla
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
299 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rosie
5
5 (11 recensioner)
Rosie
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Márcia eliasson
5
5 (10 recensioner)
Márcia eliasson
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Zakaria
5
5 (6 recensioner)
Zakaria
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (8 recensioner)
Maria
210 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Benyamin
5
5 (4 recensioner)
Benyamin
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Renata
5
5 (2 recensioner)
Renata
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ulla
Ulla
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Ta privata SFI lektioner utanför skolan

Skönheten i hemundervisning är att du, som namnet antyder, kan ta dina lektioner i ditt eget hem!

Privat undervisning sker helt utanför klassrummet och utanför skolan, eftersom lektioner vanligtvis genomförs i ett hem eller på en offentlig plats.

Du kan överväga att träffa din handledare någonstans där du känner dig trygg och bekväm, det här kan vara ett café, ett bibliotek, en park - varhelst det fungerar bäst för dig.

För de flesta studenter är det väldigt viktigt att deras handledare kan resa, och du kan göra detta till en av dina prioriteringar när du letar efter någon att anställa. Detta kan innebära att de har sin egen bil eller cykel, eller har en lätt tillgänglig för användning. På samma sätt kan det betyda att de kan använda kollektivtrafik för att komma runt enkelt och punktligt.

Det är mycket vanligt att handledare genomför sina privata handledningar i sina egna hem. Detta kan vara enkelt och bekvämt för alla inblandade och kan skapa en avslappnad atmosfär som du inte alltid kan hitta i ett klassrum!

SFI
Den här guiden kommer att ta itu med alla de viktigaste frågorna som elever och föräldrar i allmänhet har när de börjar ta privata SFI lektioner. Bild: Unsplash

Det finns naturligtvis många risker om du bestämmer dig för att gå till din handledare för privata lektioner. Det finns många faktorer du kanske vill överväga, till exempel hälso- och säkerhetsriskerna, oavsett om din handledare har någon personlig försäkring och om de har ett certifikat eller grundläggande bakgrundskontroll.

Dessa är alla viktiga element för lärare att tänka på också. Som handledare måste du se till att ditt hem är rent och snyggt utan potentiella faror. Det kan vara allt från vatten på golvet till lösa mattor eller ledningar.

Det rekommenderas starkt att du som handledare tecknar rätt försäkringar för att täcka dig för skador eller skador när du arbetar med allmänheten i ditt eget hem. Om något går fel och någon av parterna har en olycka är det viktigt att skydda dig själv och din klient.

För studenter eller föräldrar är det ganska vanligt att en privatlärare kommer hem till dig för att handleda dig eller ditt barn. Detta fungerar vanligtvis bäst om du är fastspänd för tiden och har ett hektiskt schema, så att du kan eliminera tid och kostnader för resor.

En av de största delarna av hemundervisningen nu är online-handledning. Med onlineundervisning kan både studenten och handledaren arbeta hemifrån eller var som helst med internetåtkomst och webbkamera!

Webbplatser som Superprof är en bra plattform för att hitta handledare eller studenter, och sedan är det upp till dig att välja om du träffas personligen eller gör dina lektioner via videosamtal. Superprof är helt gratis och lätt att använda, med en enorm online-community som nås över hela världen.

Det betyder att du kan undervisa SFI i Spanien eller få gitarrlektioner från New York - var du än är i världen kan du handleda och studera från din dator hemma!

Det blir mer och mer vanligt att handledare utomlands, vare sig online eller genom att flytta utomlands. Den brittiska handledarindustrin blomstrar, så att många företag expanderar internationellt och öppnar kontor över hela världen.

Fler och fler människor börjar undervisa vid sidan av sitt nuvarande heltids- eller deltidsarbete och studier. Det är så enkelt att göra, särskilt via en online-plattform som Superprof, och kan enkelt organiseras mellan handledare och student.

Handledningssessioner kan vara så formella eller informella som du vill - det är helt upp till dig, studenten! Det kan vara lika avslappnat som att träffa en kopp kaffe på väg hem från universitetet, eller så professionell som en helt planerad lektion på ditt kontor hemma.

Oavsett vad du bestämmer dig för, och hur du än väljer att genomföra eller ta dina privata handledningssessioner, se bara till att det är säkert och passar enkelt in i din livsstil. Träna priser, scheman och innehåll i förväg med din handledare för att göra sessionerna så organiserade och bekväma som möjligt.

SFI handledning är värt pengarna

Det här är frågan som människor funderar över i åldrar när de överväger privatundervisning.

Studenter och föräldrar betalar för kvalitet. De vill ha lektioner som levereras med hög standard, vilket garanterar en höjning av betyg och ett ökat förtroende för ämnet.

Så handledning kan ofta vara värt pengarna om du har hittat något som fungerar för dig.

När du överväger att anställa en hemlärare måste du tänka på vad dina mål är. Som student eller förälder är målen vanligtvis mycket definierade. Du kommer att överväga vilka betyg du vill uppnå, hur mycket pengar du har råd att spendera och hur de passar in i ditt schema.

Men det är oftast frågan om pengar som oftast tänks på. Som vi har sett kan privat handledning bli ganska dyr, och du kan känna dig pressad att betala mer för att få en bättre service.

Så det är upp till dig som betalande kund att göra din forskning. Titta runt online och i ditt lokala område för att få en uppfattning om priser och konkurrens. Platser som skolor och bibliotek är ett bra ställe att hitta annonser, och webbplatser som Superprof ger dig en bra uppfattning om vad som finns där ute.

När du väl vet vad du vill uppnå och hur mycket du är beredd att betala för det kan du börja göra förfrågningar. Om det är SFI det rör sig om kan du antagligen anställa en handledare med lägre erfarenhetsnivå och ändå få bra resultat.

Om du letar efter A-nivå eller till och med universitetsnivåundervisning måste du naturligtvis hitta en handledare med minst universitetsutbildning eller en praktiserande professionell. Återigen är det upp till dig vem du känner dig bekväm att anställa.

SFI
Kom också ihåg att det är tillrådligt att investera i ljud- och videoutrustning av hög kvalitet. Det kan kosta dig mer än du normalt skulle spendera på teknisk utrustning, men det hjälper dig att tänka på det som en investering. Bild: Unsplash

Var inte rädd för att pröva olika handledare heller! Ett förhållande mellan elev och lärare är aldrig i sten, och du kanske bara vill betala för en lektion och se hur det fungerar för dig. Du kommer snart att se om du får dina pengar och om det är en lönsam investering för dig.

När det gäller att lära sig språk är handledning utan tvekan värt pengarna. Du kan prova gratisappar eller billiga onlinekurser, och även vissa klasser kan vara ett anständigt alternativ, men det bästa sättet att lära sig ett språk är en mot en med en modersmål.

Privata SFI lektioner ger dig den hjälp och det stöd du behöver i en avslappnad miljö. Du kan lära dig allt mer utmanande element som grammatik och stavning med kalkylblad och läroböcker, men en handledare ger dig något som inte alltid är lätt att hitta: autentisk konversationsövning.

Det här är något som ingen mängd YouTube-videor eller språkappar kan erbjuda - och det är det bästa sättet att lära sig ett språk medan du bor i landet! Det finns några riktigt fantastiska onlinetjänster tillgängliga, men när det gäller språkinlärning är undervisning onekligen värt pengarna! 

Det är självklart upp till dig och ditt intryck av handledaren när du överväger att anställa dem. Men kom ihåg att betala för lite kommer sannolikt att garantera dig en lågkvalitativ eller oerfaren handledare. Genom att betala lite mer kan du förmodligen garantera bättre kvalitet och därmed också bättre resultat.

Kom också ihåg att det är tillrådligt att investera i ljud- och videoutrustning av hög kvalitet. Det kan kosta dig mer än du normalt skulle spendera på teknisk utrustning, men det hjälper dig att tänka på det som en investering.

Om din dators inbyggda webbkamera inte spelar in högkvalitativ video och den inbyggda mikrofonen tar upp irriterande bakgrundsbrus, byt ut dem båda. Att investera i bra utrustning kommer bara att förbättra kvaliteten på kommunikationen och minska klyftan orsakad av geografiskt avstånd.

Så som du kan se finns det många saker att tänka på innan du börjar som privat SFI lärare eller innan du anställer en.

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.