Språk är viktigt i mångkulturella Jönköping. Av dessa skäl finns det många engelska kurser att välja mellan. Och jönköpingsborna är stolt över sin långa historia, sin kultur och sitt arv. De facto, staden arrangerar många kulturella evenemang och festivaler under hela året. Alla dessa människor måste åtminstone polera sina kunskaper i engelska någonstans, då det är ett av de många språken som talas bland stadens invånare, svenska är så klart ett annat språk.

Så varför inte hitta en handledare som kan lära dig engelska och svenska samtidigt?

Med många handledare utspridda över hela staden och omgivningen och med lektioner som är schemalagda hela dagen och kvällen, kan man säga att tillgängligheten är det ingen brist på. Så låt oss hjälpa dig att hitta de lektioner du behöver genom att hitta en kvalificerad handledare som kan hjälpa dig.

De bästa lärarna i Engelska
Första kursen gratis!
Franco
5
5 (13 recensioner)
Franco
270 kr
/h
Första kursen gratis!
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
100 kr
/h
Första kursen gratis!
Gregory
4,9
4,9 (11 recensioner)
Gregory
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Ida
5
5 (4 recensioner)
Ida
200 kr
/h
Första kursen gratis!
David
5
5 (4 recensioner)
David
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Lauk
Lauk
120 kr
/h
Första kursen gratis!
Louisa
Louisa
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Yulia
5
5 (6 recensioner)
Yulia
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Franco
5
5 (13 recensioner)
Franco
270 kr
/h
Första kursen gratis!
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
100 kr
/h
Första kursen gratis!
Gregory
4,9
4,9 (11 recensioner)
Gregory
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Ida
5
5 (4 recensioner)
Ida
200 kr
/h
Första kursen gratis!
David
5
5 (4 recensioner)
David
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Lauk
Lauk
120 kr
/h
Första kursen gratis!
Louisa
Louisa
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Yulia
5
5 (6 recensioner)
Yulia
300 kr
/h
Första kurstimmen gratis>

Att lära sig engelska i Jönköping

För att kunna bo och arbeta i Sverige måste två villkor vara uppfyllda:

  • 1. Du måste lämna in officiellt pappersarbete för uppehållstillstånd och / eller ansöka om medborgarskap, och
  • 2. Du måste visa att du har uppnått en viss nivå av svenska.

Dock är svenska inte alltid så lätt så att kunna engelska är bättre än inget alls och det ökar dessutom dina chanser. Tycker du att svenska är för svårt att lära sig? Inga problem – hitta en handledare som kan hjälpa dig att bygga vidare på engelskan i sådana fall! Superprof har handledarna du söker! Och du behöver inte oroa dig för att dessa handledare är volontärer; var och en är en kvalificerad handledare med en gedigen erfarenhet. Dessutom är handledarna medvetna om kulturell känslighet och grupperar därför sina engelska elever inte bara efter deras nivå av talad engelska – nybörjare, mellanliggande eller avancerade – utan också efter deras preferenser.

Men det kan vara svårt att hitta någon som lär dig engelska i ett land där engelska inte är huvudspråket.

Inte om du går via Superprof! På varje Superprof handledares sida kan du nämligen se hur mycket utbildning och erfarenhet de har och om de har certifikat för att undervisa. Du kan också se om de kan arbeta med dig online, i ditt hem, och om de kan undervisa engelska till en liten grupp människor. För detta ändamål har de satt upp flera klasser, mest riktade till absoluta nybörjare och nybörjare i engelska. Superprof-handledare är inte särskilt dyra; genomsnittspriset för en timme är cirka 200 kronor och de flesta Superprof handledare ger dig sin första lektion gratis! Kurserna du kan ta sträcker sig från allmän engelska till affärsengelska, med kurser var som helst från ett par veckor till ett år eller mer.

Lär dig engelska
Föredrar du att ta en engelskakurs online? Vad sägs om i ditt hem? Eller kanske vill du ha en handledare som är villig att träffa dig ute på ett fik? Våra Superprof-handledare erbjuder många olika undervisningsmetoder. Bild: Unsplash

Att lära sig engelska generellt

Handledare tillbringar enormt mycket tid och ansträngningar för att utveckla lektionsplaner som riktar sig till elever på alla nivåer i engelska, från den absoluta nybörjaren till de som är flytande men kanske inte kan läsa eller skriva särskilt bra på engelska. Det som är riktigt bra med detta är hur dessa kurser är strukturerade: de behandlar de fyra huvudområdena för språkinlärning: läsning och skrivning, tal och lyssnande.

Inlärning sker bäst i små grupper eller privat.

Ganska ofta känner internationella studenter själva att deras språkkunskaper saknas oavsett hur kompetenta de verkligen är – det är en anledning till att de söker extra utbildning i engelska. Så varför inte ta en engelska för nybörjare kurs bara för att börja lätt och bekvämt? Det finns en hel del handledare på Superprof som undervisar i just det – engelska för nybörjare. Tror du att privata lektioner skulle vara i det dyraste laget? 250 kronor per timme för en elev – det är ett svårslaget pris och du kan inte hitta ett bättre pris på en engelskspråkig skola, det garanterar vi. Och du skulle inte få personliga instruktioner dessutom. Många som söker upp sådana kurser har åtminstone en grundläggande kunskap om språket och behöver bara lite mer utbildning för att öka sin kunskap.

En Superprof-handledare kan även komma hem till dig.

Handledaren skulle även kunna lära dig engelska online om det är det som skulle göra dig mer bekväm. Eller du kan fråga din Superprof-handledare om han / hon kanske kan hjälpa dig att lära dig engelska online men engelska uttal hemma hos sig eller dig. Du kan ta lektioner i allmän engelska, akademisk engelska, affärsengelska eller för att förbereda dig för en tentamen som IELTS eller någon av Cambridge English-tentorna. Ännu bättre: du kan välja att ta lektioner på deltid eller heltid, under dagen eller på kvällen. Du behöver inte oroa dig för vilken engelska kurs du ska gå; när du anmäler dig kommer du att träffa handledaren som ger dig ett test för att se vilken nivå av engelska du ligger på. Du kan börja med engelska för nybörjare och lära dig läsa och skriva och snart gå vidare till högre nivåer om du är osäker på om du klarar av en högre nivå. Den bästa delen av dessa lektioner är att när du har avslutat den kursen är du vara redo att registrera dig för lektioner som så småningom kan ge dig kompetens för att hjälpa dig att hitta ett bättre jobb. Så hejdå engelska för nybörjare!

Att lära sig engelska med en av våra handledare

Föredrar du att ta en engelskakurs online? Vad sägs om i ditt hem? Eller kanske vill du ha en handledare som är villig att träffa dig när du är ute och motionerar? Fråga bara våra Superprof-handledare vad de erbjuder för undervisningsmetoder. Arbetar de med enbart dig eller kan de arbeta med flera så att ni är en grupp.

Superprofs handledare är särskilt skickliga på att ge lektioner online.

Om du vill lära dig engelska online kan du hitta en privatlärare här.

Med alla talanger och erfarenheter som Superprof handledare kanske du undra om det skulle vara dyrt att ta privata lektioner på engelska. Du behöver inte oroa dig! Genomsnittspriset för en timme är cirka 200 kronor, och det bästa är att du får välja din handledare så att han eller hon kommer att lära dig exakt det du behöver. De har förmodligen allt material du behöver också. Har du gått bortom grundläggande engelska?

Är du redo för en mer djupgående nivå av språket?

Oavsett vilken nivå din engelska är på, vet du nu vart du ska vända dig för att hitta de hjälpmedel du behöver för att kultivera språket. Du kanske tycker om att lära dig med:

  • En handledare som har erfarenhet av att undervisa både barn och vuxna.
  • En handledare med erfarenhet av att undervisa små grupper såväl som individer i alla åldrar
  • En handledare som kan jobbar med elever som är 15 år och äldre fokuserar på vad studenten behöver.
  • En handledare som har undervisat utomlands.
Lär dig engelska
Superprofs handledare är särskilt skickliga på att ge lektioner online. Dessutom är dessa lektioner billigare än de andra. Bild: Unsplash

Många Superprof-handledare har lärt sig konversationsengelska i andra länder, vilket innebär att de har både de certifieringar och kulturella kunskaper som behövs för att vägleda dig i din engelskspråkiga utveckling. Naturligtvis är det svårt att veta vem som skulle vara en bra handledare för dig.

Det är därför de flesta Supeprof-handledare ger dig din första engelska-lektion gratis.

Detta är ett sätt för dig att träffa din handledare, ta reda på hur han / hon kommer att hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter på och om du tror att du kan lära dig engelska snabbt och bra med dem. Ett annat sätt att upptäcka om en handledare är bra eller inte, är att läsa vad andra studenter säger. På varje handledares profilsida på Superprof finns det utrymme för dig att se vad läraren har för erfarenhet av att undervisa i engelska och hur många år han / hon har undervisat, du kan också läsa kommentarer – om andra studenter gillade den här handledaren eller inte.

Om du förbereder dig för din allmänna TOELF tentamen kan din Superprof-handledare också hjälpa dig med examensförberedelser.

En Superprof-handledare kan hjälpa dig att utveckla din hörförståelse och hjälpa dig med att förbättra ditt akademiska skrivande. Du kommer att bli förvånad över hur överkomlig en Superprof handledare är: den genomsnittliga kostnaden för en timme är cirka 250 kronor – även om vissa tar ut mer och en hel del tar mindre än det.

Visste du att de flesta handledare utanför Jönköping tar mindre betalt för sina lektioner per timme?

Du kan ta engelska lektioner online med en sådan handledare och spara pengar! Fantastiskt vi vet! Upptäck nu andra städer i Sverige där du kan lära dig engelska med en handledare!

Lär dig engelska i Stockholm.
Lär dig engelska i Göteborg.
Lär dig engelska i Malmö.
Lär dig engelska i Örebro.
Lär dig engelska i Västerås.
Lär dig engelska i Gävle.
Lär dig engelska i Uppsala.

Behöver du en lärare i Engelska?

Gillar du artikeln?

5,00/5 - 1 vote(s)
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.