Utmärkt
recensioner på

Alla våra privatlärare tillgänliga för engelskaundervisning

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 279 omdömen.

209 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 209 kr/h

2 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 2h.

Att lära sig engelska har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Engelska

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Engelska.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Engelska?

Genomsnittspriset för en kurs i Engelska är 209 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens
  •  

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

 

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Engelska?

Engelska med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Engelska!

Majoriteten av våra lärare i engelska erbjuder kurser inom online! 

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna inom engelska via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Engelska?

2852 lärare inom Engelska erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Välj mellan 2852 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Engelskal mottagit?

Bland 279 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

 

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig engelska?

Du har många talangfulla lärare i engelska att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Ta engelska lektioner med en privatlärare på Superprof

Bli flytande i engelska med Superprof

Som svensk invånare och del av vårt globala samhälle måste du ha goda kunskaper i engelska. Engelska är ett världsspråk som vi alla har stor användning för, både privat och i yrkeslivet. Engelska är ett av tre kärnämnen i svensk utbildning, där vi lär oss att läsa, skriva och tala engelska redan från lågstadiet. Så vad händer om man fortfarande inte behärskar språket efter gymnasiet?

Några lektioner med en privatlärare är ett väldigt effektivt alternativ för den som vill fördjupa sig i engelska eller komma ikapp i skolan. Privatlektioner är skräddarsydda med din unika inlärningsstil nivå i åtanke. Du har säkert redan stött på hemsidor och appar som utlovar kostnadsfria engelskakurser, men fungerar dem? Sanningen är att alla resurser är välkomna, men för långsiktiga och hållbara resultat krävs professionell handledning och uppföljning.

I Stockholm råder det ingen brist på privatlärare i engelska. På Superprof hittar du engagerade privatlärare nära dig som mer än gärna hjälper dig till nästa nivå. Varför inte ta hjälp av en duktig språkstudent från Stockholms universitet? Eller en riktig engelsman med lång erfarenhet av privatundervisning? I Stockholm finns det ett brett utbud av privatlärare - allt du behöver göra är att hitta din favorit!

Förbättra din engelska i Stockholm

Det är ingen hemlighet att många människor i Stockholm kämpar med det engelska språket, både när det gäller att läsa, skriva och att tala. Svensk utbildning är bland de bästa i världen men för att lära sig ett nytt språk krävs praktisk övning.

Tack vare en mängd engelskspråkiga tv-program och filmer hör vi engelska i stort sett varje dag, men hur ofta får vi egentligen möjligheten att prata engelska? Även fast svenskar ofta förstår engelska kan blyghet stå i vägen för vår utveckling. Det kan kännas obehagligt att använda ett språk som man förväntas kunna men aldrig egentligen utövat ordentligt. Många studenter på Stockholms universitet blir garanterat förfärade över den mängd engelsk kurslitteratur de förväntas läsa.

Att sedan söka jobb på internationella (eller t.o.m svenska) företag där man förväntas kommunicera med utländska kunder eller kollegor på perfekt engelska kan ställa till med riktiga bekymmer. Det kommer helt klart komma situationer i livet där du tvingas prata engelska, så det är lika bra att ta tag i språket så snart som möjligt.

Även de som lyckades väldigt bra i skolan glömmer bort vokabulär och grammatik eller känner sig osäkra. Ingen fara, det är helt naturligt! Att se över sina kunskaper med en privatlärare i Stockholm är alltid en bra idé. Speciellt om privatlivet, jobbet, eller en kommande resa kräver det inom en snar framtid.

Privatlektioner i engelska

Ett par privatlektioner med en erfaren lärare i Stockholm kan göra stor skillnad för din framtid. Är du orolig inför högskoleprovet och önskar utvärdera din nivå för att se vad du kan jobba mer på? Kämpar du med en ansökan till ett amerikanskt universitet?

En privatlärare i Stockholm kan hjälpa dig med engelskan oavsett vilka mål du har. Stockholmare lever hektiska liv. Det finns mycket vi skulle vilja lära oss eller förbättra, så engelskan är inte alltid prio ett - vi fattar. Men kom ihåg att engelska ofta är en förutsättning för att lyckas bra i dagens samhälle. Både när det gäller arbetsmarknaden, lära känna nya kulturer och människor eller ta del av information i internationella medier.

Det kan kännas jobbigt att återgå till skolbänken. Men privatlektioner är något helt annat. En timme med en privatlärare är både mer effektivt, avslappnat och roligt. Varför inte träffas på något av Stockholms mysiga caféer och förbättra din muntliga engelska med konversationsövningar? Eller föredrar du att läraren kommer hem till dig där ni kan jobba i lugn och ro?

När du jobbar med en privatlärare i Stockholm är upplägget flexibelt. Ni kan komma överens om var lektionerna ska äga rum och hur ofta ni ska träffas. Om du inte har lust med regelbundna lektioner är det heller inget krav. Du kanske bara behöver hjälp med ett engelskt CV eller har ett specifikt vokabulär du vill öva på inför ett nytt jobb? Du kan ta så många eller få engelskalektioner du vill. Via Superprof hittar du privatlärare i Stockholm för alla smaker och behov.

Hitta den perfekta engelskaläraren i Stockholm

Oavsett om du vill förbättra din grammatik, stavning, ditt uttal eller något helt annat, kan en privatlärare i engelska bli din räddande ängel. Det spelar ingen roll om du söker en lärare för ditt barns räkning, eller om du själv går på högstadiet, gymnasiet eller universitetet. Det är aldrig för tidigt eller för sent för att ta lektioner i engelska.

Tvärtom - nu är alltid den bästa tidpunkten! På Superprof kan du göra en sökning baserat på område (hela Stockholm, Södermalm, Östermalm, Solna eller Bromma, osv), pris, nivå, svarstid och modersmål. Precis, du kan välja en privatlärare med engelska som modersmål om du föredrar - valet är ditt! Priset per lektioner varierar en del beroende på lärarens kvalifikationer och din nivå.

Om du vill läsa engelska på avancerad nivå är det antagligen en utbildad lärare eller en modersmålstalare du behöver. Om det handlar om lättare engelska kanske det räcker med en duktig student som ger engelskalektioner vid sidan av sina egna studier. Det finns inga rätt och fel när det kommer till valet av engelskalärare i Stockholm.

Huvudsaken är att ni trivs ihop och att lärarens metodik passar dig. Om du har ett tajt schema och dåligt om tid kan distansundervisning online vara bra. De flesta lärare i Stockholm har inga problem med att hålla lektionerna online istället för fysiskt. Ofta kan det t.o.m vara billigare eftersom läraren slipper förflytta sig. Utforska alla tillgängliga privatlärare i Stockholm redan idag - och oroa dig inte, du kommer vara flytande i engelska på nolltid!

Vad vill du lära dig?