UtmÀrkt
recensioner pÄ

LÀr dig engelska online eller pÄ plats med vÄra privatlÀrare

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 245 omdömen.

208 kr/h

Bra priser: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris pÄ 208 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

Att lÀra sig engelska har aldrig
varit sÄ enkelt

2. Planera dina lektioner i Engelska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och betala tryggt via vÄr plattform.

3. LĂ€r dig nya saker om Engelska.

VÄrt Elevpass ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. Passa pÄ att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Engelska?

Genomsnittspriset för en kurs i Engelska Àr 208 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens
  •  

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

 

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Engelska?

Engelska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Engelska!

Majoriteten av vÄra lÀrare i engelska erbjuder kurser inom online! 

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna inom engelska via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Engelska?

2560 lÀrare inom Engelska erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

VÀlj mellan 2560 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Engelskal mottagit?

Bland 245 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

 

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lÀra dig engelska?

Du har mÄnga talangfulla lÀrare i engelska att vÀlja mellan!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

Ta engelska lektioner med en privatlÀrare pÄ Superprof

Bli flytande i engelska med Superprof

Som svensk invÄnare och del av vÄrt globala samhÀlle mÄste du ha goda kunskaper i engelska. Engelska Àr ett vÀrldssprÄk som vi alla har stor anvÀndning för, bÄde privat och i yrkeslivet. Engelska Àr ett av tre kÀrnÀmnen i svensk utbildning, dÀr vi lÀr oss att lÀsa, skriva och tala engelska redan frÄn lÄgstadiet. SÄ vad hÀnder om man fortfarande inte behÀrskar sprÄket efter gymnasiet? MÄste man verkligen gÄ en kurs pÄ Stockholms universitet eller ta dyra lektioner pÄ en sprÄkskola för att förbÀttra sin engelska? Ibland rÀcker det med att lÀsa engelska nyheter eller titta pÄ engelsksprÄkiga filmer och serier för att utvecklas - men i mÄnga fall krÀvs mer Àn sÄ. NÄgra lektioner med en privatlÀrare Àr ett vÀldigt effektivt alternativ för den som vill fördjupa sig i engelska eller komma ikapp i skolan. Privatlektioner Àr skrÀddarsydda med din unika inlÀrningsstil nivÄ i Ätanke. Du har sÀkert redan stött pÄ hemsidor och appar som utlovar kostnadsfria engelskakurser, men fungerar dem? Sanningen Àr att alla resurser Àr vÀlkomna, men för lÄngsiktiga och hÄllbara resultat krÀvs professionell handledning och uppföljning. I Stockholm rÄder det ingen brist pÄ privatlÀrare i engelska. PÄ Superprof hittar du engagerade privatlÀrare nÀra dig som mer Àn gÀrna hjÀlper dig till nÀsta nivÄ. Varför inte ta hjÀlp av en duktig sprÄkstudent frÄn Stockholms universitet? Eller en riktig engelsman med lÄng erfarenhet av privatundervisning? I Stockholm finns det ett brett utbud av privatlÀrare - allt du behöver göra Àr att hitta din favorit!

FörbÀttra din engelska i Stockholm

Det Ă€r ingen hemlighet att mĂ„nga mĂ€nniskor i Stockholm kĂ€mpar med det engelska sprĂ„ket, bĂ„de nĂ€r det gĂ€ller att lĂ€sa, skriva och att tala. Svensk utbildning Ă€r bland de bĂ€sta i vĂ€rlden men för att lĂ€ra sig ett nytt sprĂ„k krĂ€vs praktisk övning. Tack vare en mĂ€ngd engelsksprĂ„kiga tv-program och filmer hör vi engelska i stort sett varje dag, men hur ofta fĂ„r vi egentligen möjligheten att prata engelska? Även fast svenskar ofta förstĂ„r engelska kan blyghet stĂ„ i vĂ€gen för vĂ„r utveckling. Det kan kĂ€nnas obehagligt att anvĂ€nda ett sprĂ„k som man förvĂ€ntas kunna men aldrig egentligen utövat ordentligt. MĂ„nga studenter pĂ„ Stockholms universitet blir garanterat förfĂ€rade över den mĂ€ngd engelsk kurslitteratur de förvĂ€ntas lĂ€sa. Att sedan söka jobb pĂ„ internationella (eller t.o.m svenska) företag dĂ€r man förvĂ€ntas kommunicera med utlĂ€ndska kunder eller kollegor pĂ„ perfekt engelska kan stĂ€lla till med riktiga bekymmer. Det kommer helt klart komma situationer i livet dĂ€r du tvingas prata engelska, sĂ„ det Ă€r lika bra att ta tag i sprĂ„ket sĂ„ snart som möjligt. Även de som lyckades vĂ€ldigt bra i skolan glömmer bort vokabulĂ€r och grammatik eller kĂ€nner sig osĂ€kra. Ingen fara, det Ă€r helt naturligt! Att se över sina kunskaper med en privatlĂ€rare i Stockholm Ă€r alltid en bra idĂ©. Speciellt om privatlivet, jobbet, eller en kommande resa krĂ€ver det inom en snar framtid.

Privatlektioner i engelska

Ett par privatlektioner med en erfaren lĂ€rare i Stockholm kan göra stor skillnad för din framtid. Är du orolig inför högskoleprovet och önskar utvĂ€rdera din nivĂ„ för att se vad du kan jobba mer pĂ„? KĂ€mpar du med en ansökan till ett amerikanskt universitet? En privatlĂ€rare i Stockholm kan hjĂ€lpa dig med engelskan oavsett vilka mĂ„l du har. Stockholmare lever hektiska liv. Det finns mycket vi skulle vilja lĂ€ra oss eller förbĂ€ttra, sĂ„ engelskan Ă€r inte alltid prio ett - vi fattar. Men kom ihĂ„g att engelska ofta Ă€r en förutsĂ€ttning för att lyckas bra i dagens samhĂ€lle. BĂ„de nĂ€r det gĂ€ller arbetsmarknaden, lĂ€ra kĂ€nna nya kulturer och mĂ€nniskor eller ta del av information i internationella medier. Svenska i alla Ă€ra, men hundratals miljoner mĂ€nniskor talar engelska - vill du inte kunna kommunicera med dem och utnyttja alla möjligheter som kommer med tvĂ„sprĂ„kighet?

 

Det kan kÀnnas jobbigt att ÄtergÄ till skolbÀnken. Men privatlektioner Àr nÄgot helt annat. En timme med en privatlÀrare Àr bÄde mer effektivt, avslappnat och roligt. Varför inte trÀffas pÄ nÄgot av Stockholms mysiga caféer och förbÀttra din muntliga engelska med konversationsövningar? Eller föredrar du att lÀraren kommer hem till dig dÀr ni kan jobba i lugn och ro? NÀr du jobbar med en privatlÀrare i Stockholm Àr upplÀgget flexibelt. Ni kan komma överens om var lektionerna ska Àga rum och hur ofta ni ska trÀffas. Om du inte har lust med regelbundna lektioner Àr det heller inget krav. Du kanske bara behöver hjÀlp med ett engelskt CV eller har ett specifikt vokabulÀr du vill öva pÄ inför ett nytt jobb? Du kan ta sÄ mÄnga eller fÄ engelskalektioner du vill. Via Superprof hittar du privatlÀrare i Stockholm för alla smaker och behov.

Hitta den perfekta engelskalÀraren i Stockholm

Oavsett om du vill förbĂ€ttra din grammatik, stavning, ditt uttal eller nĂ„got helt annat, kan en privatlĂ€rare i engelska bli din rĂ€ddande Ă€ngel. Det spelar ingen roll om du söker en lĂ€rare för ditt barns rĂ€kning, eller om du sjĂ€lv gĂ„r pĂ„ högstadiet, gymnasiet eller universitetet. Det Ă€r aldrig för tidigt eller för sent för att ta lektioner i engelska. TvĂ€rtom - nu Ă€r alltid den bĂ€sta tidpunkten! PĂ„ Superprof kan du göra en sökning baserat pĂ„ omrĂ„de (hela Stockholm, Södermalm, Östermalm, Solna eller Bromma, osv), pris, nivĂ„, svarstid och modersmĂ„l. Precis, du kan vĂ€lja en privatlĂ€rare med engelska som modersmĂ„l om du föredrar - valet Ă€r ditt! Priset per lektioner varierar en del beroende pĂ„ lĂ€rarens kvalifikationer och din nivĂ„. Om du vill lĂ€sa engelska pĂ„ avancerad nivĂ„ Ă€r det antagligen en utbildad lĂ€rare eller en modersmĂ„lstalare du behöver. Om det handlar om lĂ€ttare engelska kanske det rĂ€cker med en duktig student som ger engelskalektioner vid sidan av sina egna studier. Det finns inga rĂ€tt och fel nĂ€r det kommer till valet av engelskalĂ€rare i Stockholm. Huvudsaken Ă€r att ni trivs ihop och att lĂ€rarens metodik passar dig. Om du har ett tajt schema och dĂ„ligt om tid kan distansundervisning online vara bra. De flesta lĂ€rare i Stockholm har inga problem med att hĂ„lla lektionerna online istĂ€llet för fysiskt. Ofta kan det t.o.m vara billigare eftersom lĂ€raren slipper förflytta sig. Utforska alla tillgĂ€ngliga privatlĂ€rare i Stockholm redan idag - och oroa dig inte, du kommer vara flytande i engelska pĂ„ nolltid!

Vad vill du lÀra dig?