Hem
Ge undervisning

Engelska Kurser Online

đŸ„‡ BĂ€sta av de bĂ€sta
đŸ’» 1022 lĂ€rare
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Engelska

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 91 recensioner.

211 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 211 kr / timme

2 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 2 timmar

01

Hitta rÀtt lÀrare för dig

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) inom Engelska.

02

Planera dina kurser i Engelska online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Engelska och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Engelska

5.0
Vendy EngelsklÀrare

VÀldigt inlyssnande och duktig pÄ kommunikation!

5.0
Nergiz EngelsklÀrare

She is a great teacher, amazingly well in English improvement!

Ammr, för 2 mÄnader sedan

5.0
Denise EngelsklÀrare

VÄr dotter har fÄtt sjÀlvförtroende i engelskan genom Denise, oerhörda givande lektioner av erfaren lÀrare som gör lektionerna lÀrorika och givande. Proffsig och kunnig som lÀr ut pÄ ett lÀrorikt sÀtt

Sandra, för 4 mÄnader sedan

5.0
Denise EngelsklÀrare

Denise Àr en fantastisk, positiv och engagerad lÀrare som vill att lÀrande skall vara roligt och hittar studie- fokus utifrÄn mina egna förutsÀttningar och önskemÄl. Denise inspirerar mig med sitt material, har ger ett allmÀnbildat tÀnk...

Petra, för 8 mÄnader sedan

5.0
David EngelsklÀrare

David is an excellent teacher. Responsive, pedagogical, very attentive to the studentÂŽs needs as well as polite and caring. My 8 year old son loved having lessons with him because he made them so much fun and easy. His English improved tremendously...

Ingrid, för 10 mÄnader sedan

5.0
Joanne EngelsklÀrare

Joanne Àr den bÀsta lÀrare man kan fÄ, snabbt med att höra av sig, extrem kompetent och kan varmt rekommendera till alla som har behov av en engelsk lÀrare. Hon kan sÀkert hjÀlpa er oavsett vilken nivÄ ni behöver hjÀlp med. Tack Joanne

Gabriella, för 2 Är sedan

BlÀddra bland alla vÄra engelskakurser

Hitta engelska pÄ distans

Kan man verkligen lÀra sig sprÄk online?

De flesta svenskar har lĂ€nge varit vana vid att anvĂ€nda internet och sociala medier bĂ„de i jobbet och pĂ„ fritiden. Men det som har hĂ€nt under det gĂ„ngna Ă„ret med Covid-19 (coronaviruset) har lett till att allt fler jobbar hemifrĂ„n och umgĂ„s med slĂ€kt och vĂ€nner via Skype, Facebook, Google Hangouts och andra sociala medier. Det har ocksĂ„ lett till en ökning av videokonferenser och virtuella möten via digitala verktyg som till exempel Zoom. MĂ„nga har snabbt fĂ„tt lĂ€ra sig att anvĂ€nda sina datorer, surfplattor och mobiler pĂ„ nya sĂ€tt – och det gĂ€ller Ă€ven undervisning. Social distansering har inneburit att gymnasieskolor, universitet och högskolor har fĂ„tt övergĂ„ till webbaserad distansundervisning, och mĂ„nga privatlĂ€rare har ocksĂ„ fĂ„tt göra det. För bĂ„de lĂ€rare och elever kĂ€ndes det ovant i början, men de flesta har upptĂ€ckt att det Ă€r ganska lĂ€tt att vĂ€nja sig vid lektioner via Skype, Zoom och andra digitala undervisningsplattformar.

Fördelar med att lÀra sig sprÄk online

Det finns mÄnga fördelar med distansundervisning och Àven om mycket ÄtergÄr till det normala nÀr Covid-19-pandemin Àr över, sÄ kommer online-kurser och privatundervisning via nÀtet troligen att bli allt populÀrare under kommande Är. De nya digitala verktygen Àr anvÀndarvÀnliga och om man bara har en nÄgorlunda bra internetuppkoppling eller wifi-signal, sÄ har man tillgÄng till ett enormt utbud av kurser och lÀrare var man Àn befinner sig i vÀrlden. Man behöver inte resa nÄgonstans, utan kan fÄ undervisning bekvÀmt i sitt eget hem, och det kan spara bÄde tid och pengar. FÀrre resor bör ocksÄ ha en positiv inverkan pÄ miljön.

 

Distansundervisning Ă€r ocksĂ„ speciellt bra för den som vill lĂ€ra sig sprĂ„k – man kanske vill ha lektioner av en infödd lĂ€rare som befinner sig i sitt hemland. NĂ€r det gĂ€ller engelska Ă€r utbudet av online-lektioner stort i Sverige och enormt ur ett internationellt perspektiv. Att kunna kommunicera pĂ„ engelska Ă€r viktigare Ă€n nĂ„gonsin i dagens globala vĂ€rld. En av fyra mĂ€nniskor i vĂ€rlden – drygt 1,5 miljarder – talar engelska. Det Ă€r officiellt sprĂ„k i mĂ„nga lĂ€nder, frĂ€mst Storbritannien, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland, men dessutom arbetssprĂ„k inom mĂ„nga internationella företag och organisationer vĂ€rlden över. Engelskan dominerar ocksĂ„ inom vissa kunskapsfĂ€lt som exempelvis medicin, teknik och naturvetenskap. Goda kunskaper i engelska ökar valmöjligheterna vad gĂ€ller utbildningar och jobb, bĂ„de i Sverige och internationellt.

 

Vi svenskar reser ocksĂ„ mycket och resmĂ„len blir allt fler. I mĂ„nga lĂ€nder tillhandahĂ„lls mycket information pĂ„ engelska och sprĂ„ket Ă€r dĂ€rför viktigt för att vi ska förstĂ„ landets kultur, traditioner och historia. Även i Sverige har vi stor nytta av att förstĂ„ engelska. En mycket stor del av den underhĂ„llning och det kulturutbud vi tar del av har engelska som originalsprĂ„k – film, tv-program, videor och spel. Den som lĂ€ser pĂ„ engelska har ocksĂ„ tillgĂ„ng till en mĂ€ngd böcker, tidningar och tidskrifter – allt frĂ„n deckare och skönlitteratur till vetenskapliga tidskrifter och hobbytidningar.

Vilka erbjuder online-undervisning i engelska?

I Sverige finns ett stort utbud av kurser i engelska pÄ distans och online. Om du vill lÀra dig affÀrsengelska eller akademisk engelska vÀljer du lÀmpligen ett universitet eller en högskola som erbjuder kurser pÄ distans utan sammankomster. Om du dÀremot bara behöver uppdatera din engelska och trÀna fraser inför en semesterresa, sÄ kanske det rÀcker med sjÀlvstudier via en app. Men ett allt populÀrare sÀtt att lÀra sig ett nytt sprÄk eller att förbÀttra sina kunskaper Àr att ta lektioner med en privatlÀrare online.

Universitet och högskolor

MÄnga universitet och högskolor i Sverige erbjuder olika kurser i engelska pÄ distans utan sammankomster. (Tips: Skriv in "engelska" i sökfÀltet och vÀlj sedan "Fler filter" och vÀlj "Distans utan trÀffar".)

 

Komvux och annan vuxenutbildning

HÀr hittar du information om distansutbildningar speciellt för vuxna

 

Folkhögskolor

NÄgra av landets folkhögskolor erbjuder olika typer av kurser i engelska pÄ distans. HÀr hittar du mer information

 

Studiecirklar, kvÀllskurser med mera

Vissa studieförbund och liknande organisationer erbjuder kurser i engelska pÄ distans. HÀr Àr ett urval:

 •         ABF – Arbetarnas bildningsförbund
 •         Folkuniversitetet
 •         Medborgarskolan
 •         Studieförbundet Vuxenskolan

SjÀlvstudiematerial och appar

I dagens digitala vÀrld finns det mÄnga alternativ för den som vill lÀra sig engelska helt pÄ egen hand. Det kanske mest kÀnda sjÀlvstudiematerialet för sprÄkinlÀrning Àr Rosetta Stone som har funnit i över 25 Är. Det bestod ursprungligen av cd-romskivor, men finns numera som app för datorer, surfplattor och smarttelefoner. Med Rosetta Stone lÀr du dig först vanliga ord med hjÀlp av bilder innan du gÄr vidare och lÀr dig att forma fraser och lÀngre meningar.

Ett annat företag som erbjuder sjÀlvstudiematerial Àr Univerb. De har kurser i engelska pÄ olika nivÄer och Àven affÀrsengelska. Materialet finns bÄde som kursböcker med CD-skivor och i nedladdningsbara format. HÀr hittar du mer information

Nedan följer en lista över mÄnga andra populÀra appar som dykt upp pÄ marknaden under de senaste Ären. De flesta har en gratisversion, sÄ att du kan testa och se vilken som passar dig bÀst. De fungerar ocksÄ utmÀrkt som komplement till sprÄkkurser och privatundervisning. En fördel med appar av den hÀr typen Àr att du kan anvÀnda dem i 5-10 minuter Ät gÄngen och dÀrför utnyttja tid till exempel nÀr du vÀntar pÄ bussen, i tvÀttstugan och pÄ fikaraster.

Duolingo Àr en av de mest populÀra apparna för sprÄkinlÀrning och den hjÀlper dig att lÀra dig nya ord och fraser snabbt och effektivt. De korta lektionerna Àr Àmnesbaserade och innehÄller olika typer av övningar. Appen upprepar ocksÄ vissa saker regelbundet, vilket gör det lÀttare att komma ihÄg ord och fraser. Den Àr perfekt för dig som utnyttja korta stunder under dagen nÀr du rÄkar ha lite tid över. HÀr finns mer information

Memrise Àr en annan mycket populÀr app som hjÀlper dig att lÀra dig nya ord pÄ kreativa och roliga sÀtt med text, hörförstÄelse och videoklipp. Det Àr ett effektivt sÀtt att utöka ordförrÄdet, vare sig man Àr nybörjare eller lÀr sig mer avancerad engelska. 

Babbel var en av de första sprÄkapparna och lanserades 2007. Det finns lektioner som Àr skrÀddarsydda för svenskar som vill lÀra sig andra sprÄk. 

50 SprÄk Àr en app som fokuserar pÄ ordlistor, minneskort och tester. Det gÄr ocksÄ att ladda ner ljudfiler, frÄgesport och spel.

WordDive erbjuder lektioner pÄ mÄnga olika nivÄer och du trÀnar sprÄket genom att lÀsa, skriva, lyssna och tala. Du lÀr dig meningsbyggnad och grammatik och det finns exempel pÄ konversationer. 

FluentU fungerar lite annorlunda Àn de flesta andra appar genom att anvÀnda musikvideor, reklam och nyheter med mera för att skapa lektioner. 

Mosalingua fokuserar pÄ de viktigaste engelska orden och fraserna för praktisk anvÀndning i vardagssituationer och lÀmpar sig bra för nybörjare. Det finns Àven material för mer avancerade nivÄer.

Busuu har lektioner som innehÄller dialoger, vokabulÀr, inspelningsövningar och skrivövningar. Det som skiljer den hÀr appen frÄn mÄnga andra Àr att du har möjlighet att ta kontakt med engelsktalande personer och fÄ feedback pÄ övningar.

Mondly Àr en app med mÄnga olika bilder och animationer, och du kan Àven lÀra dig en del grammatik med den.

SkrÀddarsydda lektioner online med en egen privatlÀrare

Det finns mĂ„nga fördelar med klassrumsbaserad undervisning, liksom det finns fördelar med sjĂ€lvstudier via appar. Men den bĂ€sta lösningen för mĂ„nga som vill lĂ€ra sig engelska eller förbĂ€ttra sina kunskaper Ă€r personlig lĂ€rarledd handledning pĂ„ distans via Skype, Zoom eller andra plattformar. Privatundervisning online innebĂ€r att du kan fĂ„ skrĂ€ddarsydda lektioner med det innehĂ„ll, den takt och struktur som passar dig – och du behöver inte ens lĂ€mna ditt hem!

Privat lĂ€rarledd undervisning online Ă€r ett flexibelt sĂ€tt att lĂ€ra sig sprĂ„k. Det Ă€r utmĂ€rkt för dig som har ett lĂ„ngsiktigt mĂ„l, till exempel att uppnĂ„ en viss behörighet eller klara av en viss examen. Din lĂ€rare vĂ€gleder dig i rĂ€tt riktning med relevant material och kan fokusera pĂ„ de moment du behöver trĂ€na pĂ„. Det Ă€r ocksĂ„ perfekt för dig som har ett kortsiktigt mĂ„l – du kanske ska Ă„ka pĂ„ semester och vill kunna bestĂ€lla mat pĂ„ restaurang och handla i butiker. Eller du kanske behöver skriva en uppsats eller hĂ„lla en presentation pĂ„ engelska och behöver tillfĂ€llig hjĂ€lp just med detta.

För dig som Àr nybörjare eller kanske hade svÄrt att ta till dig skolundervisningen i engelska, kan en privatlÀrare hjÀlpa dig att stÀrka ditt sjÀlvförtroende. Du lÀr dig pÄ ett intressant och flexibelt sÀtt, inte bara med kursböcker, utan ofta Àven med tv, video, bilder och spel. YouTube, Instagram, Spotify och olika appar kan ocksÄ anvÀndas som komplement.

Hur hittar jag en privatlÀrare för distansundervisning?

Det finns lĂ€rare som undervisar pĂ„ distans baserade över hela vĂ€rlden. Om du vill ha en lĂ€rare som kan förklara saker för dig pĂ„ svenska, sĂ„ söker du lĂ€mpligen efter en svensktalande engelsklĂ€rare – och de finns inte bara i Sverige. Du börjar lĂ€mpligen med att söka hĂ€r pĂ„ Superprof! Vi har massor av fantastiska lĂ€rare i engelska runtom i Sverige som gĂ€rna ger lektioner online. Om du redan har goda kunskaper i engelska, sĂ„ kanske du hellre vill ha en engelsktalande lĂ€rare som ger lektioner enbart pĂ„ engelska. I sĂ„ fall hittar du mĂ„nga hĂ€r pĂ„ Superprof som Ă€r bosatta i Storbritannien och i andra engelsktalande lĂ€nder. Du kan söka bland dem via din mobil, surfplatta eller dator och se vilken typ av undervisning de erbjuder och vad kostnaden Ă€r.

 

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Engelska online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

 

Det finns mÄnga olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

 

1022lÀrare erbjuder engelska-undervisning online!

 

 

 

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Engelska online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

 

100% UtvÀrderingar sertifisert- nÀtverkets bÀsta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

 

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 1022 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Engelska

80% av vÄra engelskalÀrare inom erbjuder online undervisning.

 

Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som bÀst passar dina inlÀrningsbehov. 

 

VÀlj din lÀrare bland vÄra 1022 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Engelska undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Engelska Àr 211Kr.

 

Detta pris varierat beroende pÄ olika faktorer: 

 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i Engelska
 • KurslĂ€ngden

 

97% av lÀrarna erbjuder den första kursen gratis. Kolla in timpriset för lÀrare nÀra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom engelska?

Ett urval av 91 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pÄ 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsÀtter Superprofs kundtjÀnst att vara tillgÀnglig för att svara pÄ alla sina frÄgor)

Se recensioner i alla Àmnen!

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

 

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

 

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

 

Det finns 1022 engelskalÀrare tillgÀngliga 

hÀr, för att hjÀlpa dig.