Malmö är en av de tre största städerna i Sverige, ett land vars huvudspråk är svenska men med en stor del engelsktalande människor. Det skulle därför vara motiverande att lära sig engelska. Malmö är minsann en internationell stad där många olika språk talas. När vi tittar närmare ännu finns det andra ledtrådar som pekar på skäl till varför människor skulle vilja bosätta sig i Malmö:

  • 1. Denna stad är ett centrum för digitala och kreativa industrier i Sverige
  • 2. Malmö är hem åt en yngre befolkning, åldersgruppen 21-35 är störst.
  • 3. Malmö har visat en stadig ekonomisk tillväxt på ungefär 2% mer än det nationella genomsnittet de senaste 10 åren.

För att inte nämna de tusentals internationella studenter som varje år kommer för att studera på Malmös Universitet. Vilket gör engelskan ännu viktigare att kunna. Det är uppenbart att det finns ett behov av engelska lektioner i och runt Malmö, och genom Superprof kommer du att hitta de bästa för dig.

Hitta en kvalificerad handledare som kan hjälpa dig.

De bästa lärarna i Engelska tillgängliga
Samira
5
5 (8 recensioner)
Samira
800 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Gregory
4,9
4,9 (12 recensioner)
Gregory
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Franco
5
5 (82 recensioner)
Franco
270 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nergiz
5
5 (1 recensioner)
Nergiz
100 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Julia
5
5 (4 recensioner)
Julia
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Joan binwi
5
5 (2 recensioner)
Joan binwi
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Denise
5
5 (4 recensioner)
Denise
325 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Yulia
5
5 (6 recensioner)
Yulia
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Samira
5
5 (8 recensioner)
Samira
800 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Gregory
4,9
4,9 (12 recensioner)
Gregory
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Franco
5
5 (82 recensioner)
Franco
270 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nergiz
5
5 (1 recensioner)
Nergiz
100 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Julia
5
5 (4 recensioner)
Julia
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Joan binwi
5
5 (2 recensioner)
Joan binwi
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Denise
5
5 (4 recensioner)
Denise
325 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Yulia
5
5 (6 recensioner)
Yulia
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Att lära sig engelska i Malmö

För att kunna bo och arbeta i Sverige måste två villkor vara uppfyllda:

  • 1. du måste lämna in officiellt pappersarbete för uppehållstillstånd och / eller ansöka om medborgarskap, och
  • 2. du måste visa att du har uppnått en viss nivå av svenska.

Dock är svenska inte alltid så lätt så att kunna engelska är bättre än inget alls och det ökar dessutom dina chanser. De vars personliga situation gör det möjligt för dem att planera sin flytt till Malmö kan mycket väl redan ha behärskat en nivå på engelska. Kanske har de redan tagit ett test som mäter engelskspråkiga elevers kunskapsdjup; en tentamen vars resultat accepteras globalt. Internationella studenter måste också uppvisa tillfredsställande betyg innan de kan antas till universiteten.

Majoriteten av människor i Sverige är tekniskt kunniga och har ofta examen från universitet i sina ursprungsländer. Det är denna grupp antar vi som sannolikt skulle söka online-kurser för att lära sig engelska. Å andra sidan kan det finnas människor som just har landat i Malmö och, är överväldigade av skillnaden mellan deras land och vårt. Dessa engelskspråkiga personer skulle särskilt då dra nytta av en engelsk handledare som har erfarenhet av att arbeta med grupper.

I själva verket kan en privat lektion vara allt de behöver och saknar.

Med mild uppmuntran och professionell instruktion hjälper de dem att övergå till sitt nya liv, fast på deras språk!

Men det kan vara svårt att hitta någon som lär dig engelska i ett land där engelska inte är huvudspråket.

Hur vet du att de är kvalificerade att undervisa till exempel? Hur kan du veta hur mycket erfarenhet de har? Det är bra frågor som Superprof kan svara på. På varje Superprof handledares sida kan du se hur mycket utbildning och erfarenhet de har och om de har certifikat för att undervisa. Du kan också se om de kan arbeta med dig online, i ditt hem, och om de kan undervisa engelska till en liten grupp människor – på det sättet kan du ha din familj eller vänner med dig när du lär dig. Superprof-handledare är inte särskilt dyra; genomsnittspriset för en timme är cirka 200 kronor och de flesta Superprof handledare ger dig sin första lektion gratis!

Lär dig engelska
Engelska lektioner online, vare sig det är med en handledare eller inte, kan ibland vara billigare. Bild: Unsplash

Att lära sig engelska generellt

Det kostar att läsa engelska som främmande språk och ibland kan det bli en dyr historia. Engelska lektioner online, vare sig det är med en handledare eller inte, kan ibland vara billigare. Privata handledare utmärker sig på att undervisa individer i sitt hem, de flesta har till och med undervisning i små grupper. Och vissa handledare har utvecklat lektionsplaner för att lära unga elever engelska!

Så varför inte leta efter någon via Superprof som till exempel har 30 års erfarenhet av att undervisa engelska, på universitetet såväl som privat.

Hitta någon som betonar vikten av att använda språket som ett sätt att lära sig grammatik och hjälper till att bygga engelska ordförråd genom en mängd inlärningsaktiviteter. Anställ en handledare i engelska som förstår hur det är att vara ny i ett land och som kan hjälpa dig att trivas i ditt nya liv. Varför inte ta en engelska kurs nybörjare bara för att börja lätt och bekvämt? Det finns en hel del handledare på Superprof som undervisar i just det – engelska för nybörjare. Tror du att privata lektioner skulle vara i det dyraste laget? 250 kronor per timme för en elev – det är ett svårslaget pris och du kan inte hitta ett bättre pris på en engelskspråkig skola, det garanterar vi. Och du skulle inte få personliga instruktioner dessutom.

En Superprof-handledare kan även komma hem till dig.

Handledaren skulle även kunna lära dig engelska online om det är det som skulle göra dig mer bekväm. Eller du kan fråga din Superprof-handledare om han / hon kanske kan hjälpa dig att lära dig engelska online men engelska uttal hemma hos sig eller dig. Du kan ta lektioner i allmän engelska, akademisk engelska, affärsengelska eller för att förbereda dig för en tentamen som IELTS eller någon av Cambridge English-tentorna.
Ännu bättre: du kan välja att ta lektioner på deltid eller heltid, under dagen eller på kvällen.

Du behöver inte oroa dig för vilken engelska kurs du ska gå; när du anmäler dig kommer du att träffa handledaren som ger dig ett test för att se vilken nivå av engelska du ligger på.

Du kan börja med engelska för nybörjare och lära dig läsa och skriva och snart gå vidare till högre nivåer om du är osäker på om du klarar av en högre nivå.

Lär dig engelska
Våra handledare skulle även kunna lära dig engelska online om det är det som skulle göra dig mer bekväm. Bild: Unsplash

Att lära sig engelska med en av våra handledare

Superprof har väldigt många duktiga handledare i Malmö och vissa har många års erfarenhet av att lära ut engelska som andraspråk. Med alla talanger och erfarenheter som Superprof handledare kanske du undra om det skulle vara dyrt att ta privata lektioner på engelska. Du behöver inte oroa dig! Genomsnittspriset för en timme är cirka 200 kronor, och det bästa är att du får välja din handledare så att han eller hon kommer att lära dig exakt det du behöver. De har förmodligen allt material du behöver också. Oavsett om du vill lära dig engelska online eller med en personlig handledare i ditt hem, som erbjuder Malmö allt det – är det inte trevligt att veta att du har val?

Många Superprof-handledare har lärt sig konversationsengelska i andra länder, vilket innebär att de har både de certifieringar och kulturella kunskaper som behövs för att vägleda dig i din engelskspråkiga utveckling.

Naturligtvis är det svårt att veta vem som skulle vara en bra handledare för dig. Det är därför de flesta Supeprof-handledare ger dig din första engelska-lektion gratis. Detta är ett sätt för dig att träffa din handledare, ta reda på hur han / hon kommer att hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter på och om du tror att du kan lära dig engelska snabbt och bra med dem.

Ett annat sätt att upptäcka om en handledare är bra eller inte, är att läsa vad andra studenter säger.

På varje handledares profilsida på Superprof finns det utrymme för dig att se vad läraren har för erfarenhet av att undervisa i engelska och hur många år han / hon har undervisat, du kan också läsa kommentarer – om andra studenter gillade den här handledaren eller inte. Om du förbereder dig för din allmänna TOELF tentamen kan din Superprof-handledare också hjälpa dig med examensförberedelser. Om du är en internationell student som redan är inskriven på ett av Malmös många skolor kan en Superprof-handledare hjälpa dig att utveckla din hörförståelse och hjälpa dig med att förbättra ditt akademiska skrivande. Du kommer att bli förvånad över hur överkomlig en Superprof handledare är: den genomsnittliga kostnaden för en timme är cirka 250 kronor – även om vissa tar ut mer och en hel del tar mindre än det.

Visste du att de flesta handledare utanför Malmö tar mindre betalt för sina lektioner per timme?

Du kan ta engelska lektioner online med en sådan handledare och spara pengar! Fantastiskt vi vet! Upptäck nu andra städer i Sverige där du kan lära dig engelska med en handledare!

Lär dig engelska i Stockholm.
Lär dig engelska i Göteborg.
Lär dig engelska i Örebro.
Lär dig engelska i Västerås.
Lär dig engelska i Gävle.
Lär dig engelska i Jönköping.
Lär dig engelska i Uppsala.

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.