Utmärkt
recensioner på

Tillgängliga lärare i Stockholm för privatlektioner i engelska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare i Stockholm har ett snittbetyg på 5.0/5 med fler än 34 omdömen.

226 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första tillfället gratis. I Stockholm kostar privatlektioner i engelska 226kr/h i snitt.

3 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att förbättra sin engelska i Stockholm

2. Kontakta

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare era engelska privatlektioner i Stockholm.

3. Planera

Läraren kommer ta hänsyn till vad du är ute efter, och tillsammans kan ni planera och schemalägga engelskalektionerna i Stockholm. Oavsett om du är ute efter en intensivkurs eller läxhjälp.

Vanliga frågor och svar

💸 Vad är priset för privatlektioner i engelska i Stockholm?

I genomsnitt tar en lärare 226 kr/h för privata engelskalektioner i Stockholm.

Priset för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos läraren)
 • Hur många lektioner du önskar och hur långa de är
 • Målet med din privatundervisning i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs privatlärare erbjuder den första timmen gratis.

Se alla priserna för privata engelskalektioner i ditt område.

🎓 Hur kan jag hitta en engelskalärare i Stockholm?

På Superprof kan du söka bland flera tusen lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista av tillgängliga lärare i engelska nära dig.

 

För att hitta din privatlärare, ta en titt på deras egenskrivna cv för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vårt meddelandeservice på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Stockholm och de närliggande områdena finns 302 privatlärare i engelska tillgängliga för lektioner.

 

Välj att ta en lektion i engelska bland mer än 302 av våra privatlärare som kan språket.

 

💻 Är det möjligt att ta lektioner i engelska online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelskaprovet, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra engelskalärare erbjuder första lektionen gratis. Runt 80% av våra privatlärare i engelska på Superprof erbjuder lektioner via Skype, och de flesta av dem ger sin första lektionstimme gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga mentorer, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se de lärare som erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Att ha en onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller handledaren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👩🏻‍🎓 Vad gör en privatlärare i engelska?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas i så gott som alla länder nu för tiden.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska är ökad arbetsflexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska språklärare tillgängliga för att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att komma framåt med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med förståelsen av texter
 • Nybörjarengelska och att lära dig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Träna på att prata och uttala engelska ord
 • Stavning och konjunktion
 • Lära ut råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska businesstermer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du vill lära dig av dina kurser med din privatlärare.

 

Registrerad dig för kurser i engelska för att lära dig mer om det engelska språket med en certifierad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt chans att bli en mästare på det engelska språket snabbare.

 

Klicka här på profilerna av alla lärare i engelska nära dig.

🏅 Hur många lärare finns tillgängliga för att ge engelskalektioner i Stockholm?

I Stockholm och i närheten av finns det 302 lärare i engelska tillgängliga för att ge språklektioner.

 

Du kan kolla in en av privatlärarnas annonser för mer information om deras undervisning.

 

Välj en språkkurs från en av våra 302 lärarprofiler.

Vill du lära dig engelska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utval av engagerade privatlärare i Stockholm

Se fler lärare Nu kör vi!

Boka privat engelska kurs i Stockholm tillsammans med Superprof

Förbättra din engelska i Stockholm

Det engelska språket får allt större spridning i världen. Att behärska engelska är inte bara hjälpsamt - det är nödvändigt.

Goda kunskaper i engelska ger dig ett försprång på arbetsmarknaden och hjälper dig att klara dina studier. Många böcker som ingår i kurslitteraturen på svenska universitet är skrivna på engelska. Har då lust att plugga utomlands? Då är det ännu viktigare att du har en bra nivå.

Du kommer även att ha nytta av engelska i ditt privatliv. Vi svenskar reser utomlands allt oftare och engelska är det enda språk som är gångbart över hela världen. Visste du att en fjärdedel av jordens befolkning talar engelska?

Vare sig du befinner dig i Paris eller Tokyo kan du vara säker på att engelskan kommer väl till hands!

Majoriteten av alla tv-program är dessutom på engelska i Sverige - för att inte tala om internetsidor och sociala medier. Tänk så begränsat utbudet skulle vara om du bara hade tillgång till svenska serier och filmer?

Är du redo att förbättra din engelska i Stockholm? Bra, då kan vi hjälpa dig!

Skaffa en privatlärare i engelska

Privat handledning kan hjälpa dig att göra snabba framsteg i engelska. Det passar dig som har ett specifikt mål, till exempel att uppnå en viss nivå eller klara av en viss examen.

Din privatlärare vägleder dig i rätt riktning med skräddarsytt material som passar just dina förutsättningar. På så vis kan du fokusera på dina mål - vare sig det gäller att öka ditt ordförråd, finslipa din grammatik, bli bättre på läsförståelse eller något annat.

Privatlektioner kan även hjälpa dig med självförtroendet. Många känner sig osäkra när de talar engelska och undviker därför sådana situationer. Detta är synd, då man kan gå miste om många möjligheter, nya vänskaper och spännande kultur.

Med en privat engelska lärare behöver du inte anpassa dig efter dina klasskompisar. Ni kan avancera snabbt eller repetera de delar du inte förstår - du bestämmer studietakten!

Engelska kurser i Stockholm

Privatundervisning är naturligtvis inte den enda vägen till bättre engelska. I Stockholm finns det hundratals kurser i engelska att välja bland. Du kan läsa upp dina gymnasiebetyg på Komvux, gå en språkkurs eller läsa avancerad akademisk engelska på Stockholms universitet.

Det finns även mycket som du kan göra själv för att förbättra din nivå. Du kan göra kostnadsfria övningar på nätet, prata engelska på språkcafé, läsa engelska böcker och se på engelska filmer utan undertexter.

Boka privatlektioner i Stockholm

Att hitta en privatlärare i Stockholm är antagligen lättare än du tror. På vår plattform finns många lärare som gärna hjälper dig. På Superprof kan du jämföra lärare och boka din första lektion snabbt och enkelt.

En stor fördel med Superprof, är att du kan ta lektioner vi nätet om du vill. Kvalitén på undervisningen är densamma, och allt som krävs är en dator med webbkamera. Lektionerna sker vanligtvis via Zoom eller Skype.

Sugen på att testa? Då har vi goda nyheter - 99% av våra lärare bjuder nämligen på en gratis provlektion!

Lär dig engelska med Superprof

Det finns gott om lärare i Stockholmsområdet, vissa är utbildade engelskalärare medan andra talar engelska som modersmål. Om du har lust att lära dig en särskild dialekt, t.ex brittisk engelska eller amerikansk engelska, har du goda chanser att hitta en kandidat på Superprof.

Oavsett om du läser engelska på gymnasiet (och behöver läxhjälp), eller planerar att flytta till ett engelsktalande land, kan du få snabb hjälp hos oss. Vi har lärare för alla åldrar och nivåer.

Tack vare vårt stora utbud, kan du vara säker på att hitta en lärare som passar dig.

Boka en gratis provlektion

Det är enkelt att ta en engelska kurs privat! Börja med att använda sökfunktionen på Superprof. Där kan du filtrera resultaten efter ort, ämne, nivå, timpris och svarstid. Alla handledare är unika, så läs noggrant igenom alla profiler innan du bestämmer dig.

En privatlektion kostar mellan 150-450 kr i timmen. Som du ser är det stor skillnad på timpriserna - de sätts av lärarna själva, och varierar beroende på lärarens kvalifikationer och nivån de undervisar. Läxhjälp i engelska är i regel billigare än privatundervisning på universitetsnivå.

Välj en lärare som passar din nivå - det är onödigt att betala för mycket. Kvalifikationer är dock ingen garanti för ett lyckat samarbete. Personkemi är minst lika viktigt, och det är därför det är så praktiskt med en kostnadsfri provlektion.

Beskriv dina mål och förväntningar på kursen när ni träffas för första gången. Ju mer din lärare vet om dig, desto bättre blir din skräddarsydda kursplan. Ni kan alltid sätta nya mål senare.

Om du inte hittar din drömlärare i Stockholm kan du alltid utöka sökningen till hela Sverige. Nästan alla handledare undervisar via nätet också.

Vare sig du träffar din lärare hemma hos dig eller online kan vi garantera snabba framsteg - det finns inget effektivare än privatundervisning!

Vad vill du lära dig?