Utmärkt
recensioner på

Tillgängliga lärare i Stockholm för privatlektioner i engelska

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare i engelska har ett snittbetyg på 5.0/5 med fler än 27 omdömen.

228 kr/h

Bra priser: 95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis. Genomsnittspriset: 228kr/h.

4 h

Snabba och duktiga! Våra engelskalärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig engelska
i Stockholm!

2. Organisera din kurs i engelska

Kontakta din engelskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som du kommer att få i din profil när begäran godkänns. Planera sedan ytterligare era engelska privatlektioner i Stockholm.

3. Ökade möjligheter

Studentpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, pedagoger och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor. Kanske hittar du din nästa passion.

FAQ

💸 Vad är priset för privatlektioner i engelska i Stockholm och i närheten?

I genomsnitt tar en lärare 228kr för privatundervisning i engelska i Stockholm.

Kostnaden för lektionerna varierar beroende på:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var dina lektioner äger rum (online, i ditt hem eller hemma hos eleven)
 • Hur ofta du vill ha lektioner och hur långa de är
 • Målet med dina privatlektioner i engelska. Förbereder du dig inför ett prov, vill du förbättra din engelska inför en resa eller vill du läsa engelska för skojs skull?

Majoriteten av Superprofs lärare bjuder på en kostnadsfri lektion.

Se alla priserna för läxhjälp i engelska i din stad.

🎓 Hur kan jag hitta en lärare i engelska nära mig?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarprofiler för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig engelska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, läs deras egenskrivna kursannonser för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Stockholm och de närliggande städerna finns, 247 lärare i engelska tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

Välj din kurs från mer än 247 engelskalärare.

.

 

💻 Är det möjligt att ta privata engelskakurser online?

På Superprof kan du lära dig engelska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför engelska-text, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra engelska lärare i engelska erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra lärare i engelska på Superprof erbjuder engelska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga mentorer, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via Skype ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en engelska lärare online idag på Superprof.

👨🏻‍🎓 Vad kan du lära dig av en språklärare i engelska?

Att lära sig engelska har många fördelar. Engelska är ett av världens mest populära språk och talas otroligt många olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig engelska inkluderar ökad arbetsflexibilitet och förbättrad kommunikation.

 

På Superprof har vi många olika duktiga engelska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En engelskalärare kan hjälpa dig att jobba med många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med texter
 • Nybörjarengelska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på engelsk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Engelska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att bygga ditt självförtroende i dina engelska färdigheter.

 

Du kan diskutera vad du hoppas att lära dig från dina privatledda klasser med din lärare.

 

Alla engelskaprivatkurser med en certifierad mentor ger dig chansen att bemästra det engelska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla engelskalärare i ditt område.

🏅 Hur många lärare i engelska finns tillgängliga för att ge kurs i engelska i Stockholm och i närområdet?

Det finns just nu 247 lärare i engelska som erbjuder engelska-kurs i Stockholm och de närliggande områdena.

 

För att hitta en privatlärare i engelska, kika in deras annonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enprivatkurs från en av våra 247 lärare i engelska.

Vill du lära dig engelska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av engelskalärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Intensivkurs Engelska Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm är en internationell stad med cirka 1,5 miljoner invånare. Här finns många studenter från andra länder och staden besöks också av allt fler utländska turister. Det är troligt att du kommer att träffa på engelsktalande personer på stadens många restauranger, barer och musikställen och det finns många internationella föreningar du kan bli medlem i.

Du hittar även både engelska och irländska pubar där du kan prova engelsk eller irländsk öl och förstås skotsk whisky. Den äldsta engelska puben är Tudor Arms på Grevgatan på Östermalm, som var den första i sitt slag i Sverige när den öppnade 1969. Det finns nu många andra pubar runt om i stan, men många ser Tudor Arms som den enda riktigt genuina brittiska puben. Här kan du titta på Premier League-fotboll och äta typisk engelsk pubmat som till exempel fish & chips och steak & mushroom pie. Det finns många andra engelska pubar, till exempel The Churchill Arms, The Queen's Head och The Bull & Bear Inn. På Lilla Nygatan i Gamla stan hittar du också The Little Britain Shop som säljer typiskt brittiska produkter som engelsk marmelad, Yorkshire-te, och många saker som traditionellt används eller äts vid påsk och jul på Brittiska öarna. Om du är mer intresserad av USA och amerikanska produkter, så hittar du The American Food and Gift Store på Sveavägen.

 

Du som redan kan en del engelska kan träna din hörförståelse och vidga ditt ordförråd genom att gå på en guidad stadsvandring på engelska, eller delta i en guidad visning på engelska på någon av Stockholms många intressanta sevärdheter. Många museer, som till exempel Vasamuseet och Abba-museet, har också ljudguider och annan information på engelska som gör att du får ett intressant besök samtidigt som du tränar din engelska. Under sommaren finns normalt ett stort utbud av guidade turer på engelska, men även under resten av året erbjuds en hel del.

 

Du kan förstås också boka en privat guidning på engelska – det finns många olika teman att välja på. Här är några länkar till sajter som ger dig mer information:

 • Föreningen Stockholms Auktoriserade Guider
 • Vasamuseet
 • Abbamuseumet
 • Storkyrkan
 • Kungliga slottet

Stockholm har ett stort kulturutbud med många teaterscener, biografer, konsertlokaler och festivaler att välja på. Vissa teatrar sätter regelbundet upp pjäser även på engelska. Stockholm är också en stor festivalstad med många evenemang som lockar besökare från hela Sverige och utlandet. Du kan välja bland många musik- och kulturfestivaler och förstås Stockholm Pride – Nordens största pridefestival. 

Hur lär man sig engelska bäst i Stockholm?

Engelskan får allt större spridning i världen. Att kunna kommunicera på engelska är nästan nödvändigt i dagens globala värld och det ökar möjligheterna att hitta utbildningar och jobb, både i Sverige och internationellt. Vi svenskar reser också utomlands allt oftare och engelska är det språk som är mest gångbart runt om i världen – en fjärdedel av världens befolkning kan tala engelska! Även i Sverige har vi nytta av att förstå engelska, med tanke på att en stor del av det kulturutbud och den underhållning vi tar del av har engelska som originalspråk.

 

Om du bor i eller i närheten av Stockholm, har du massor av olika kurser att välja på – allt från nybörjarkurser till avancerade magisterprogram. Du väljer lämpligen en utbildning och metod som passar dina syften och dina förutsättningar. För dig som vill lära dig affärsengelska eller akademisk engelska är en kurs på Stockholms universitet troligen lämpligast. För dig som kanske bara vill uppdatera din engelska och träna fraser inför nästa utlandsresa, räcker det kanske med en kvällskurs eller självstudier. Men det kanske allra bästa och snabbaste sättet att lära sig engelska, eller att förbättra sina kunskaper i språket, är att ta lektioner med en privatlärare. Valet är förstås ditt och nedan följer några exempel på de många möjligheter att studera engelska som finns i Stockholm.

Vilka erbjuder undervisning i engelska i Stockholm?

Universitet och högskolor

Stockholms universitet är en internationell akademisk miljö med forskning och utbildning av hög kvalitet. Universitetet har drygt 27 000 studenter, 1 400 doktorander och 5 700 medarbetare. Den engelska institutionen är en internationell institution med lärare från Storbritannien, Sverige och USA, och är ett av Skandinaviens främsta centra för studier i engelska. Det finns flera kandidat- och magisterkurser att välja på, förutom engelska språket även program med fokus på brittisk eller amerikansk litteratur, världslitteratur på engelska och mycket annat. Det finns även kortare fristående kurser i engelska. 

 

Komvux

Den kommunala vuxenutbildningen i Stockholm erbjuder engelska på olika nivåer. 

 

Studiecirklar, kvällskurser med mera

Det finns många studieförbund och andra organisationer i Stockholm som erbjuder kurser i engelska. Här är några exempel:

 •         Arbetarnas Bildningsförbund (ABF)
 •         Folkuniversitetet
 •         Medborgarskolan
 •         Studiefrämjandet
 •         Studieförbundet Vuxenskolan

Om du är 55 år eller äldre kan du studera engelska på Senioruniversitetet i Stockholm, en ideell förening som erbjuder studiecirklar och många andra evenemang. Det finns kurser i engelska på olika nivåer samt studiecirklar där man diskuterar litteratur eller nyheter på engelska.

Förbättra din engelska på egen hand

Om du redan har en grund i engelska men vill förbättra dina kunskaper utan att delta i en kurs finns det många andra möjligheter. Ett effektivt och spännande sätt är att tillbringa tid i ett engelsktalande land. När man är omgiven av språket och måste använda det dagligen gör man snabba framsteg och lär också känna landet – människorna, samhället, kultur och traditioner. Stockholm är en internationell stad, så även här kan du omge dig med engelska med hjälp av tv, film, musik, böcker och engelsktalande vänner som du kanske kan träffa på någon av stadens många pubar och restauranger eller via någon av de många intresseföreningarna.

Självstudiematerial och appar

För den som vill lära sig engelska helt på egen hand finns det många alternativ i dagens digitala värld. Ett välkänt självstudiematerial för språkinlärning är Rosetta Stone som har funnit i över 25 år. Det bestod ursprungligen av cd-romskivor, men finns numera som app för datorer, surfplattor och smarttelefoner. Med Rosetta Stone lär du dig först vanliga ord med hjälp av bilder innan du går vidare och lär dig att forma fraser och längre meningar. 

 • Univerb är ett annat företag som erbjuder självstudiematerial med kurser i engelska på olika nivåer samt även affärsengelska. 

Många andra populära appar har dykt upp på marknaden under de senaste åren. De flesta har en gratisversion, så att du kan testa och se vilken som passar dig bäst. De fungerar också utmärkt som komplement till språkkurser och privatundervisning. En fördel med appar av den här typen är att du kan använda dem i 5–10 minuter åt gången och därför utnyttja tid till exempel när du väntar på bussen, i tvättstugan och på fikaraster. Här är ett urval:

 • Duolingo är en populär app för språkinlärning som hjälper dig att lära dig nya ord och fraser snabbt och effektivt. De korta lektionerna är ämnesbaserade och har många olika typer av övningar. 

 • Memrise är en annan populär app som hjälper dig att lära dig nya ord på kreativa och roliga sätt via text, hörförståelse och videoklipp. 

 • Babbel lanserades 2007 och var en av de första språkapparna. Det finns skräddarsydda lektioner för svenskar som vill lära sig andra språk. 

Skräddarsydda lektioner med en egen privatlärare

Privat lärarledd undervisning är ett populärt och flexibelt sätt att lära sig språk. Det passar dig som har ett specifikt mål, till exempel att uppnå en viss nivå eller klara av en viss examen. Din lärare vägleder dig i rätt riktning med skräddarsytt material som passar just dina förutsättningar och du kan fokusera på det du behöver, vare sig det gäller konversation, ordförråd, grammatik, läsförståelse, uttal eller något annat. Det är också perfekt för dig som har ett kortsiktigt mål – du kanske behöver hålla en presentation på engelska på jobbet eller skriva en uppsats på engelska för dina studier och behöver tillfällig hjälp just med detta. Eller du kanske planerar att resa utomlands och vill kunna handla i butiker och beställa mat på restauranger.

 

Om du känner dig osäker på att prata engelska kan en privatlärare hjälpa dig att stärka ditt självförtroende. Du lär dig på ett intressant och flexibelt sätt, inte bara med kursböcker, utan ofta även med tv, video, bilder, spel och mycket annat. Din privatlärare anpassar undervisningen till dina förutsättningar och önskemål, och du upptäcker snart hur roligt och spännande det är att lära sig språk!

Hur hittar jag en privatlärare som passar mina önskemål?

Om du vill ha en lärare som kan förklara saker för dig på svenska, då kan du välja en svensktalande engelsklärare. Du hittar många i Stockholmsområdet här på Superprof! Om du redan har goda kunskaper i engelska, då kanske du hellre vill ha en engelsktalande lärare som undervisar helt och hållet på engelska. Det finns många i Stockholm och du hittar dem här på Superprof. Om du inte lyckas hitta en lärare i Stockholmsområdet som passar dig, så finns det förstås ett enormt utbud av lärare i engelska världen över som erbjuder undervisning online via Skype, Zoom och liknande. Du hittar många av dem här på Superprof.

 

Vad vill du lära dig?