Det är alltid en bra idé att lära sig musik. Du kan dock behöva lära dig lite musikteori innan du väljer det instrument du ska lära dig eller vilken musikstil du vill spela.

Många svenskar väljer att lära sig spela trummor. Att spela trummor blir mer populärt. Det beror förmodligen på att det är riktigt kul! När det gäller att välja trumlektioner, du måste välja rätt handledare.

I den här artikeln kommer vi att guida dig genom tankeprocessen du behöver gå igenom innan du börjar leta efter dina handledare och hur du hittar handledare och väljer dem när du har gjort det här.

De bästa lärarna i Trummor
Första kursen gratis!
Rasmus
5
5 (3 recensioner)
Rasmus
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Jabran
5
5 (5 recensioner)
Jabran
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Malte
Malte
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Oliver
Oliver
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Oscar
Oscar
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Helmer
Helmer
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Theodor
Theodor
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Rasmus
5
5 (3 recensioner)
Rasmus
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Jabran
5
5 (5 recensioner)
Jabran
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Malte
Malte
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Oliver
Oliver
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Oscar
Oscar
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Helmer
Helmer
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Theodor
Theodor
250 kr
/h
Första kurstimmen gratis>

Analysera dina trummande behov

Innan du bestämmer dig för hur din första klass kommer att bli och vilken trumlärare du ska arbeta med, måste du bestämma vad du vill, vad dina mål som trummis är, vilka förväntningar du har och vad din budget. I själva verket kanske du vill lära dig att spela trummor gruppklasser eller föredrar att arbeta med en privat handledare i synnerhet.

Undervisningsmetoderna kommer trots allt att vara väldigt olika.

Till skillnad från pianolektioner, flöjtlektioner eller till och med gitarrlektioner är trumlektioner bara för dem som vill lära sig mer om slagverk. När du deltar i en provsmakning ser du exakt vad det innebär att lära sig att spela trummor.

Det finns också några kriterier som du måste tänka på innan du får trumstudier:

  • Vad är mitt mål?
  • Vad är min nivå?
  • Vad är jag villig att betala?
  • Är jag mer bekväm i en gruppklass eller en privat handledning?
  • Har jag ett trumset eller ett trumset och är jag villig att köpa en? (Normalt behöver du en med bastrumma, virveltrumma, cymbaler inklusive en hatt och tom toms)
  • Etc.

Med så många frågor, inlärningsstilar och musikgenrer är det ett beslut du måste ta på allvar. Varje elev är annorlunda och det är därför du måste tänka på alla dessa detaljer så att du kan få ut det mesta av varje lektion.

När du har funderat på allt detta måste du överväga din potentiella handledares erfarenhet och kvalifikationer.

Om det inte gick att lära dig att spela trummor, varför gjorde det inte?

trummor
Att spela trummor blir mer populärt. Det beror förmodligen på att det är riktigt kul! När det gäller att välja trumlektioner, du måste välja rätt handledare. Bild: Unsplash

Att hitta en trumlektion

När du letar efter en privat handledare bör du se till att folk vet att du letar efter en.

Det hjälper dig att hitta rätt handledare för dig till rätt pris! När allt kommer omkring har du också en länk till handledaren via en gemensam vän eller familjemedlem. Detta fungerar för både studenten och handledaren eftersom var och en av dem har ett ansvar att reflektera väl över förmedlaren som förde dem samman.

Privata handledare kan vara mycket närmare än du först trodde. Ord från mun kan hjälpa till att sprida budskapet till dem i samhället att du letar efter ytterligare instruktioner. Det kommer säkert att finnas en vän eller familjemedlem som känner någon som kan hjälpa dig.

När du lär dig spela trummor måste du lära dig mer om musik i allmänhet. Du får se hur viktigt det är när du har instrumentet framför dig. Du måste känna dig bekväm med din handledare och när du hittar en handledare via mun till mun kommer de ofta att vara någon som rekommenderas av någon som känner dig.

Om du har en budget tenderar handledare utan klassisk utbildning att vara billigare. Detta kan vara användbart för någon som inte är helt säker på att lära sig spela trummor eller som har en strikt budget.

När du lär dig att spela ett instrument utanför skolan är det vanligtvis en mer avslappnad process. Du kommer inte att få tester och tentor, till exempel. Vi pratar inte om att lära sig spela piano, klassisk gitarr eller hur man sjunger trots allt. Trummorna är synonyma med att gunga och släppa loss.

Naturligtvis kan du fortfarande lära dig att spela trummor med en seriös lärare om det är vad du föredrar. Vissa studenter föredrar en grundlig och noggrann inställning till lärande och har ingen tid för kul och spel. Detta gäller särskilt för dem som till exempel vill lära sig att spela trummor professionellt.

Lär dig spela trummor online

Internet kan fungera på samma sätt som mun till mun. Du kan lägga upp annonser och hitta en handledare som fungerar för dig. Du hittar den snällaste, mest kvalificerade eller billigaste handledaren tack vare webben.

När allt kommer omkring är webben ett av de mest kraftfulla forskningsverktygen i modern tid och är användbart för att hitta handledare för alla musikinstrument. Det är därför det finns webbplatser som erbjuder musiklektioner för alla instrument från munspel till ukulele för studenter att utvecklas från sitt eget hem.

Det finns många plattformar tillgängliga för blivande musiker också. För att hitta rätt handledare för dig måste du noggrant titta på alternativen, prova olika webbplatser och hitta de bästa priserna för dig. Målet är att få exakt vad du!

Internet är ett snabbt och enkelt sätt att hitta det du letar efter. De flesta handledare finns snabbt på plattformar med en profil som beskriver vem de är, vad de lär ut, deras priser och plats. Om du väljer onlinelektioner behöver du inte ens lämna ditt eget hem.

När det gäller att lära sig spela trummor är det mycket bättre att regelbundet träffa din handledare och öva på att spela trummor hur och när du vill. Under tiden mellan lektionerna kan du också hitta trumlektioner online och gratis trumlektioner från bloggar och plattformar som YouTube.

Du kan också hitta ett brett utbud av musikstilar eftersom varje handledare har sina egna preferenser och favoritgenrer. Naturligtvis, om du hittar en privatlärare online, är det en del av förtroende involverad.

Som sagt, det finns plattformar som kan visa dig vad deras andra studenter tycker om dem såväl som deras erfarenhet och kvalifikationer. Som du säkert har samlat talar vi om webbplatser som Superprof!

trummor
När det gäller att lära sig spela trummor är det mycket bättre att regelbundet träffa din handledare och öva på att spela trummor hur och när du vill. Bild: Unsplash

Lär dig spela trummor med Superprof

Oavsett om du vill lära dig att spela trummor för skojs skull eller för din karriär, erbjuder Superprof en utmärkt lösning för blivande trummisar. Våra handledare finns där för att hjälpa dig att förbättra din musikkunskap och njuta av dina lektioner när du blir bättre på att spela trummor.

De flesta människor har numera inte tid eller pengar att flytta ofta eller regelbundet delta i lektioner på dyra skolor. Du kan hitta den perfekta handledaren för dig på Superprof!

Kolla in vår lista över andra musikskolor i Sverige.

Vad är bättre än att ha kul medan du lär dig spela ett musikinstrument?

Du kan lära dig mer om musikteori och hur ett trumset sätts ihop samtidigt som du förbättrar din musikteknik och dina egna personliga mål som musiker.

Vi är väldigt stolta över hur trevliga och vänliga våra lärare är.

Älskar du modern musik?

Inga problem! Du kan hitta en handledare som är specialiserad på den här typen av trummor. Från folkmusik till kammarmusik kan du få ut det mesta av din trummande med exakt rätt privat trumlärare.

På bara några lektioner börjar du ta hand om trummorna och inse att de inte bara är för rockers! Om du vill förbättra dig snabbt kan du göra det genom att välja rätt handledare.

Är det verkligen så enkelt att lära sig ett musikinstrument?

Det är om du arbetar med rätt privatlärare. Även om det finns många kriterier för att välja en handledare, bör musiken alltid komma först!

Om du inte kan komma till en privatlärare eller om det inte finns någon som bor nära dig, kan du alltid välja privata självstudier online! Det här är till exempel när du ansluter till en handledare via Skype och får din lektion digitalt!

Behöver du en lärare i Trummor ?

Gillar du artikeln?

5,00/5 - 1 vote(s)
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.