PT

Guide: Så hittar du en personlig tränare som passar dig

Du behöver inte invänta nyåret för att göra positiva förändringar i ditt liv, eller lyssna på konstiga hälsoråd och dieter för att komma i form. I den här artikeln tipsar Superprof dig om hur du kan komma i form med hjälp av en personlig tränare. Kanske känner du dig inte särskilt motiverad att börja träna? […]

20 mars 20215 minuters läsmaterial

personlig träning

Guide: Hitta rätt personlig tränare

Vill du träna med en personlig tränare för att komma i form och bygga muskler? Är du osäker på om du ska anställa en personlig tränare som kommer hem till dig eller köra en gruppkurs på gymmet istället? Vet du inte om du ska börja med zumba, gymnastik, abs-träning eller pilates? Med hjälp av den […]

26 januari 20218 minuters läsmaterial

platt mage

Guide till platt mage

Det är inte alltid uppenbart hur du får en platt mage och om du behöver vara på en strikt diet, köra regelbunden träning eller räkna kalorier. Många försöker få en platt mage men det är svårt. Hur får man platt mage utan att träna är dessutom Googles högst rankande sökning när det kommer till platt […]

30 november 20206 minuters läsmaterial

Bygg upp dina muskler med en personlig tränare

Oavsett om du vill tona din kropp eller gå ner i vikt, om du vill stärka specifika muskler (magmusklerna till exempel), eller om du bara vill bygga muskler så är det viktigt att man gör det på rätt sätt. Oavsett vilken muskelgrupp man tränar så påverkar ens hållning och form under övningen resultatet. Se till […]

30 september 20207 minuters läsmaterial

Vill du lära dig om Personlig Träning (PT)?

Våra personliga tränare (PT) och coacher finns här för att vägleda dig inom fysisk träning och hjälp dig uppnå dina mål. Träning, förberedelse, fitness: läs våra instruktörers råd och gör stora framsteg. Superprof är platsen för sporttränare, med mer än 10 000 coacher som litar på oss världen över.

Du kan även ta klasser online och träna från bekvämligheten av ditt hem. Vi har även PTs över hela Sverige, t.ex; Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Online.

Personlig Träning: Varför en Personlig Tränare är Bra för din Träning

Guide till Träning

Ett träningsprogram bör alltid vara utformat för atletens förmåga och målsättning, oavsett tidigare nivå på utförande av träning. För att uppnå bästa möjliga resultat vad gäller styrka och kondition är ett skräddarsytt träningsprogram den optimala vägen att gå. Den mest produktiva framgången uppnås med hjälp av personlig tränare oavsett inom vilket område man vill förbättra […]

31 januari 20206 minuters läsmaterial

Varför ska du träna med en personlig tränare?

Har du någonsin börjat det nya året fast besluten att börja träna mer… men efter några veckor känner du dig omotiverad?

Fitness är inte lätt; det tar mycket energi och fokus att underhålla och vi har ofta tid eller energi att göra det ensamma. Det är därför vissa vänder sig till en personlig tränare.

Det finns många fördelar med att ha en personlig tränare; de kan ge den motivation du behöver för att nå dina mål och ge rätt träning för din kroppstyp.

På Superprof finns det olika handledare som kan träna dig för att nå ditt personliga mål.

Gå ner i vikt

En av sakerna du kommer att märka med en personlig tränare är att de inte bara hjälper dig att förbättra din kondition utan de kommer också att ge dig råd om vilken typ av mat du ska äta för att du ska må så bra som möjligt.

Personliga tränare förstår vilken belastning du lägger på din kropp när du tränar och lyfter vikter, och trots vad du kanske tror hjälper inte lite kalorier dig att gå ner i vikt eller nå dina mål.

De kan guida dig genom de typer av mat som hjälper dig att förbättra dig snabbt och effektivt. Med en personlig tränare går du ner i vikt på nolltid (om det är ditt mål).

 

Hålla sig i form

När du har nått ditt mål kan det vara bra att ha en personlig tränare som visar dig nya tekniker och till och med skulpterar din kropp.

Även om du kanske inte behöver dem så ofta kan personliga tränare ställa nya utmaningar och hjälpa dig att få kroppsform du alltid har drömt om.

En hälsosammare livsstil

Vi känner alla till hälsofördelarna med en bra kost och regelbunden motion. Personliga tränare kan vara svaret på den brist på motivation vi ofta känner efter en lång arbetsdag.

Det är inte lätt att träna i våra dagliga rutiner, men att ha någon som kan vägleda oss gör det mindre utmanande.

En personlig tränare kan vara den motivation du behöver för att bli aktiv och bli friskare.

Hitta den perfekta personliga tränaren på Superprof idag!