Page d'accueil
Ge undervisning

Hitta en lÀrare i Personlig trÀnare (PT)

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Personlig trĂ€nare (PT)
đŸ’» 105 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter personlig trÀnare (pt)kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Personlig trÀnare (PT)! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 8 recensioner.

234 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 234 kr/h

1 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 1h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i personlig trÀnare (pt) enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Personlig trÀnare (PT)

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Fitness.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

Se alla vÄra kurser inom Personlig trÀnare (PT)

LÄt en handledare hjÀlpa dig att vidga dina vyer genom att att utveckla dina kunskaper och fÀrdigheter inom Personlig trÀnare (PT)

FrÄn konditionstrÀning till kroppsbyggnad: Du kan uppnÄ dina konditionsmÄl med personlig trÀning

Online konditionstrÀning? Det rÀcker inte för dig!

Det du letar efter Ă€r mycket mer pĂ„tagligt Ă€n ett par fitnesslektioner online. Även om det Ă€r sant att internet Ă€r överfullt av videor och program som kan vara ganska effektiva. Ditt mĂ„l Ă€r att hitta en hemmaidrottscoach. En personlig trĂ€nare som vet hur man motiverar dig genom att hitta det trĂ€ningsprogram som passar dina behov bĂ€st. För om du Ă€r motiverad Ă€r du redan halvvĂ€gs dĂ€r. Det Ă€r svĂ„rt att engagera sig i en trĂ€ningsrutin som involverar en personlig trĂ€nare nĂ€r du har liten eller ingen motivation ... Det krĂ€ver anstrĂ€ngning, koncentration och flit! Nu Ă€r det upp till dig att hitta en personlig trĂ€nare som vet hur du stadigt leder dig mot dina mĂ„l, vare sig de handlar om att hĂ„lla sig i form, gĂ„ ner i vikt, muskelförstĂ€rkning (pecs, axlar, lĂ„r, kalvar, armar, biceps, triceps , rygg), fĂ„ ​​flexibilitet, ha en platt mage och stenhĂ„rig magsĂ€ck, konditionstrĂ€ning, löpning, cykling etc.

En hemma personlig trÀnare för bÀttre resultat

Du kan inte förneka det: fitnessklasser och sport som dyrkar kroppen Àr mycket trendiga just nu. Till det Àr det viktigt att lÀgga till att mÀnniskor i allmÀnhet Àr mycket mer medvetna om vad de Àter. Som sÄdan kopplas trÀning alltmer ihop med hÀlsosam kost (fÄ mer gröna, frukt och grönsaker, ekologiska produkter och proteiner i vÄr kost). En modefluga, ja, men en som, Àven om den förstÀrks av ett antal trÀningsvideor utspridda över hela internet och Youtube, eller av sportbussar som annonserar sig pÄ sociala medier, Àr först och frÀmst en bra sak. Men nÀr man möter andras framsteg och resultat och försöker jÀmföra dem med din egen brist pÄ framgÄng, vad ska man göra? Vart ska man vÀnda? Varför inte lita pÄ en personlig trÀnare, eller, Ànnu bÀttre, en som kommer till ditt hem? Om personlig coaching representerar en viss budget för dig (Àven om det inte Àr mycket dyrare Àn vissa gym dÀr ute), kan du Ätminstone vara sÀker pÄ att du snabbare nÄr de mÄl du har satt upp för dig sjÀlv. Oavsett om det bara Àr att starta en trÀningskurs, stÀrka dina muskler, förbereda dig för ett evenemang, personlig utveckling, gÄ ner i vikt, torka upp kalorier, försöka trÀna konsekvent eftersom diet inte lÀngre fungerar, Äteruppta en ihÄllande fysisk aktivitet, försöka Àta mer hÀlsosamt, arbeta dina magmuskler, pecs, glutes, förbÀttrar flexibiliteten, gÄr ner i vikt för att ha en platt mage, ÄterhÀmtar dig din figur, hittar din rytm och motivation, bulker upp och skulpterar din kropp, hÄller dig i form eller testar olika övningar, som tyngdlyftning, boxning eller pilates. Om du inte tror att du kan uppnÄ dessa mÄl pÄ egen hand, tveka inte att övervÀga att gÄ med en personlig trÀnare. Att ha en styrka- och konditionstrÀnare som Àr van vid dessa typer av mÄl Àr verkligen det bÀsta sÀttet att nÄ dina mÄl.

Personlig trÀning med en erfaren fitnessinstruktör

Eftersom det Àr ditt dilemma idag. Du Àr ute och letar efter en personlig trÀnare som kommer till ditt hem, men du vet inte vem du ska lita pÄ för snabba och pÄtagliga resultat. Du har aldrig provat det förut, den hÀr trÀningen Àr 100% anpassad till din kroppstyp. Och sÄ undrar du naturligtvis om den hÀr typen av personlig support Àr till och med för dig! Hemligheten Àr att hitta en erfaren coach pÄ hög nivÄ (helst som Àr licensierad). NÄgon för vilken fitness Àr ett yrke och inte bara en sidohobby.

Hur hittar jag din personliga trÀnare?

En idrottsman som har fÄtt ett nivÄ 2 eller nivÄ 3-examen för att bli en professionell trÀnare, en fitnessinstruktörmedlem i en professionell organisation, sÄsom REP eller NRPT ... kort sagt, nÄgon som vet hur man ger fitnesslektioner, anvÀndbart rÄd för att göra framsteg och att inte skadas lÀtt, samt tips för att förbÀttra din kost. I grund och botten en trÀnare som ocksÄ kan fungera som en expert nutritionist. För att trÀna, hÄlla sig i form, stÀrka dina muskler, gÄ ner i vikt, följa ett fitnessregime, förbÀttra din hÀlsa, strÀcka, göra yoga, etc. kan inte anförtros nÄgon som helst trÀnare! Som kund behöver du naturligtvis nÄgon form av garanti för att utöva efter boken.

Personlig trÀning: de oÀndliga möjligheterna att ha en privat fitnessinstruktör

En personlig trÀnare Àr bara ett klick bort. Men att tillgripa en professionell idrottscoach Àr ett beslut som bör studeras noggrant. Det stora utbudet av proffs som vi hittar idag betyder ocksÄ en mÀngd olika övningar och kroppsdelar att arbeta med. Men vad vill du sÀrskilt arbeta med? Nu Àr det en frÄga du absolut mÄste stÀlla dig sjÀlv och som du bör diskutera noggrant med din framtida trÀnare innan du börjar med din atletiska trÀning. För det första sÄ att din trÀnare kan berÀtta om de Àr tillrÀckligt kompetenta i det program som du vill delta i. Men ocksÄ sÄ att de kan implementera lÀmpliga övningar i ditt personliga program och ta med lÀmpligt material till ditt hem för lektionerna . Men vad kan du faktiskt göra under en personlig trÀningspass hemma? Du kan göra nÀstan vad som helst! Börjar med klassiska trÀningsövningar för att gÄ ner i vikt och öka muskelmassan, och sedan gÄ vidare till fysisk och mental konditionering, muskeltoning för att fastna och tona dina glutes och dina lÄr, en rad olika fysiska aktiviteter (löpning, stretchövningar, yoga, styrkaövningar, elliptisk maskin, cykling, löpbandövningar för att testa din hjÀrtfrekvens, magövningar, push-ups och pull-ups, konditionstrÀning, etc.). Tanken Àr att skapa ett fitnessregime för större vÀlbefinnande, att hjÀlpa dig att trÀna för ett maraton eller ett halvmaraton, anvÀnda en Power Plate för att bekÀmpa cellulit, öka för att hjÀlpa till med ryggproblem eller vad ditt mÄl Àn kan vara. Att vÀnda sig till en fitnessinstruktör som kommer till dig betyder inte nödvÀndigtvis att du tar dessa lektioner hemma. Om du tvekar att komma igÄng pÄ egen hand, bÄde pÄ grund av det engagemang det innebÀr och pÄ grund av den förhöjda budgeten, kan du be ditt företag att anstÀlla en personlig trÀnare för en företagsutbildning. PÄ sÄ sÀtt kan ni motivera varandra bland kollegor. Det som Àr viktigt Àr att du Àr i en bekvÀm miljö för att trÀna och gÄ vidare mot dina mÄl. Slutligen kan en personlig trÀnare ocksÄ hjÀlpa dig att styra dig mot en hÀlsosammare livsstil, sÀrskilt om du Àr överviktig eller överviktig. PÄ samma sÀtt kan fitnessinstruktörer ocksÄ bli experter nÀringslÀkare som ansvarar för vad deras kunder Àter och hjÀlper dem att banta om de vill gÄ ner i vikt.

Hitta din personliga trÀnare bland mer Àn 1100 fitnessinstruktörer!

Det Àr ordnat dÄ, du har bestÀmt dig för att gÄ med en personlig trÀnare hemma för att gÄ ner i extra vikt och stÀrka dina muskler. HÀrifrÄn Àr din uppgift enkel. Superprof inbjuder dig att gÄ till vÄr hemsida och upptÀcka alla vÄra fitnessinstruktörer direkt för att hitta de som finns nÀra dig. Lite över 1100 bussar vÀntar pÄ dig online och över hela landet. Du kan ocksÄ notera att den genomsnittliga kostnaden för en personlig trÀningspass Àr i genomsnitt cirka 20 £ per timme. Det Àr sant att detta kan utgöra en viss budget, men tÀnk pÄ var din gymbudget var bra för det senaste Äret, och den tidigare. En sak Àr sÀker, med dina nya personliga fitnesslektioner kommer du definitivt att se snabba resultat.
FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Personlig trĂ€nare (PT)?

Genomsnittspriset för en kurs i Personlig trĂ€nare (PT) Ă€r 234 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Personlig trĂ€nare (PT)?

Personlig trÀnare (PT) med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Personlig trĂ€nare (PT)!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i personlig trĂ€nare (pt) erbjuder kurser inom

Personlig trÀnare (PT) online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Personlig trĂ€nare (pt)  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Personlig trĂ€nare (PT)?

105 lĂ€rare inom Personlig trĂ€nare (PT) erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 105 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Personlig trĂ€nare (PT)l mottagit?

Bland 8 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.