Utmärkt
recensioner på

Lär dig personlig träning online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 33 omdömen.

260 kr/h

Bra priser: 98% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 260 kr/h

2 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 2h.

Att lära sig personlig träning har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Personlig träning

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Fitness.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Personlig träning?

Genomsnittspriset för en kurs i Personlig träning är 260 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

 

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

 

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Personlig träning?

Personlig träning med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Personlig träning!

Majoriteten av våra lärare i personlig träning erbjuder kurser inom online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Personlig träning  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Personlig träning?

167 lärare inom Personlig träning erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Välj mellan 167 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare fått i Personlig träning?

Bland 33 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

 

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig personlig träning?

Du har många talangfulla lärare i personlig träning att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kom i form tillsammans med din personliga tränare

Kanske är det du söker mer än ett par klasser på youtube för att hålla motivationen igång? Internet kan kännas som att det fullkomligt svämmar över av träningsvideor och program som hjälper många att komma i form - lite överväldigande med andra ord för dig som vill komma igång med din träning på ett enkelt och kul sätt. Kanske är det du söker en personlig tränare på hemmaplan?


Vi hjälper dig att hitta en personlig tränare som lär känna dig och dina behov, och hjälper dig att lägga upp ett träningsprogram som möter dina krav och behov och motiverar dig till att hålla din träning igång. Med rätt motivation så är du redan halvvägs i mål som man brukar säga. Det är otroligt svårt att hålla uppe en träningsrutin tillsammans med din personliga tränare när du saknar motivation. Att komma igång med din träningsrutin kräver målmedvetenhet och vilja, både från dig och din personliga tränare. Nu är det upp till just dig som läser detta att med Superprofs hjälp hitta din personliga tränare som kan stötta dig på din väg mot dina mål, vare sig de innefattar att bli av med några extra kilon, hålla dig i trim, stärka muskelgrupper som bröst, mage, rygg, axeparti och nacke, förbättra din kondition, stärka din löpning eller skaffa en stenhård mage full med magrutor. 

Låt din personliga tränare hjälpa dig nå dina mål

Man kan inte annat än påstå att fitness och en holistisk livsstil är otroligt populärt idag. Många är idag allmänt väldigt medvetna både om vad de äter och hur de tränar. Hälsan är i fokus med andra ord och hälsosam mat som frukt och grönt, ekologiska produkter och matvaror är en hög prioritet tillsammans med en träningsform som får dig att må bra och vilja ta hand om dig själv i en allt mer stressig vardag. Hälsa och träning kan såklart avfärdas som en modefluga med sina träningsvideor på youtube och influencers på sociala medier av de som vill hitta en ursäkt, men sällan har vi då skådat en så bra modefluga! Men när du ser andras framsteg och resultat i sin träning och hälsoresa på sociala medier kan du mötas av motivationsbrist och hjälplöshet då du jämför med dig själv. Hur ska du komma igång, vart ska du vända dig och hur ska du behålla motivationen? Vilken träning passar dig och dina behov? Låt då en personlig tränare hjälpa dig på ditt gym, i sin studio eller varför inte hemma i ditt eget hem?

 

Att anlita en personlig tränare kan tyckas över din budget, men när du ser på det så kostar det ofta inte mycket mer än det årliga gymkort du köpt som ligger och samlar damm. Med hjälp av en personlig tränare kan du få hjälp att nå de mål du upplever som svåra att nå, snabbare är du kunnat föreställa dig! Det spelar ingen roll om dina mål är att öka din flexibilitet, stärka dina muskler, att delta i en bodybuilder tävling, tappa några kilon, öka styrkan i din core och rygg och mage, få en bättre hållning eller att hitta en hälsosam balans i din vardag med mat och träning. Med din egna tränare som fokuserar på dig och dina mål kan du få hjälp att träna allt från tyngdlyftning, pilates, Zumba till boxning, precis det du önskar för att skapa en hållbar och hälsosam livsstil som möter dina önskningar om en bättre hälsa. Att ta hjälp av en professionell tränare som kan sin sak kan släppa på mycket av din egen press och stress och det kan vara otroligt skönt att lägga just den här delen i någon annans händer för att kunna jobba vidare mot den livsstil du vill ha!

En erfaren personlig tränare som stöttar din träning 

Vart ska du börja din sökning, vad exakt ska du leta efter i en personlig tränare och hur hittar du den rätta helt enkelt? För att nå dina mål behöver du hitta en personlig tränare som stämmer överens med vad du vill ha, någon som kan hjälpa dig lägga upp en plan för hur du ska nå snabba och hållbara resultat. Kanske har du aldrig tränat tillsammans med en tränare som fokuserar till hundra procent på dig, och det kan kännas lite läskigt till en början. Men tänk så snabbt du kommer att nå dina mål med en träning och ett upplägg som är anpassat till bara dig, dina mål och din kroppstyp. Prioritera att hitta en tränare som har den erfarenhet (gärna licenserad) och ambitionsnivå som du själv har. En personlig tränare som valt att viga sitt liv åt att hjälpa andra att må bra och skapa en vardag att trivas i med en balanserad kost och träning. 

Hur ska du hitta rätt personliga tränare?

Det är viktigt att du hittar en person som kan lägga upp en plan för din träning och framsteg, ge instruktioner till hur du hanterar olika övningar och eventuella maskiner för att undvika skador samt någon som har kunskap och kan ge dig tips och en plan för din diet för att starta din hälsoresa. Även om ditt fokus inte ligger på kost och din diet, så är det fördelaktigt att ha en tränare som har kunskap inom området för att hjälpa dig se och skapa en balanserad helhet för dig och din hälsa. Ditt mående, vardag och träningsrutiner ska inte anförtros åt vem som helst, var noga med att få en garanti på att din nya tränare besitter rätt kunskaper och är en bra match för dig och dina mål.

Missa inte möjligheten att ha din alldeles egna privata träningscoach

Din personliga tränare är med hjälp av Superprof bara ett klick bort. Men precis som vi pratat om tidigare så är det viktigt att du inte tar vem som helst, utan begrundar ditt beslut om vem som ska få vara din personliga tränare noggrant. Idag finns det ett brett utbud av idrotts och träningscoacher med olika inriktningar. Tänk över vad just du vill jobba med, vad är egentligen dina mål och varför? Kanske är du osäker på vad du behöver? Ta hjälp av och diskutera med en personlig tränare för att hitta rätt. Är du klar på vad du vill ha ut av din träning och har siktet inställt på ett visst resultat? Se då till att din framtida tränare besitter rätt kompetens för dig och de mål du är ute efter att uppnå med din träning.

 

De behöver till exempel kunna ta fram och schemalägga rätt sorts övningar och komma med material och kunskap till dina sessioner. Hur kan din träningsresa komma att se ut tillsammans med din egna personliga tränare? Det kan till exempel se ut såhär: ni startar med traditionella övningar för att få igång förbränning och öka muskelmassa för att sedan fortsätta med mental träning och fysiska konditionsövningar. Därefter kan man jobba med att tona muskler och andra övningar som stretch,intervallträning, rodd, klättring, styrketräning, yoga, övningar med hjälp av din egen kroppsvikt, tabata träning med mer. Poängen är att öka ditt välbefinnande, kanske bli kvitt ryggont och en dålig hållning, förbättra din kondition och uppnå ökad vardagsmotion? Vare sig ditt mål är att springa tre kilometer eller tjugo så får motivationen sig definitivt en pusch med hjälp av en personlig plan och tränare. Kanske kommer du bli så peppad att du sätter mål du aldrig trodde att du skulle ha som att springa ett maraton eller utföra ett triathlon? Tekar du på grund av budgeten eller tanken på att träna ensam? Varför inte träna tillsammans med dina kollegor eller vänner? Be ditt företag att anställa en personlig tränare till er anställda, hjälp varandra att hålla motivationen och glöden uppe! Det är viktigt att du känner dig bekväm och motiverad i den miljö och dem du omger dig med när du investerar i dig själv och din hälsa. Fundera på vad du behöver. 

Hitta din personliga tränare i din hemstad på Superprof idag

Då var du nästan igång, din resa mot en hälsosammare livsstil, starkare muskler och gladare vardag där du orkar mer börjar idag. Nu är nästa steg enkelt. Hos oss på Superprof hittar du personliga tränare nära dig, redo att hjälpa dig komma igång med din träning idag. Vi har instruktörer i hela Sverige, sök upp en som matchar dina behov i din stad idag! Den genomsnittliga kostnaden för en timme med en personlig tränare ka variera från 300 - 600 kronor. Känns det som en hög summa, kom ihåg vad du lagt på oanvända gymkort i ditt förflutna och tillåt dig att investera i dig själv och din hälsa. Dra in på den där extra ölen med kollegorna på fredagar eller den där lördags shoppingen som bara adderar till en redan full garderob och lägg de slantarna på något som verkligen förbättrar din livskvalitet och gör dig gott redan vid första passet. Tillsammans med din personliga tränare kommer du att se resultat och nå dina mål på nolltid. Lycka till och kör hårt!

 

Vad vill du lära dig?