Hem
Ge undervisning

Personlig TrÀnare i Sverige

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta
đŸ‹ïžâ€â™€ïž 140 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter personlig trÀnare (pt)kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Personlig trÀnare (PT)! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 17 recensioner.

241 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 241 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i personlig trÀnare (pt) enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Personlig trÀnare (PT)

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Fitness.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Personlig trÀnare (PT)

Se alla vÄra kurser inom Personlig trÀnare (PT)

TrÀna med PT - hitta din perfekta coach!

Kanske Àr det du söker mer Àn ett par klasser pÄ youtube för att hÄlla motivationen igÄng? Internet kan kÀnnas som att det fullkomligt svÀmmar över av trÀningsvideor och program som hjÀlper mÄnga att komma i form - lite övervÀldigande med andra ord för dig som vill komma igÄng med din trÀning pÄ ett enkelt och kul sÀtt. Kanske Àr det du söker en personlig trÀnare pÄ hemmaplan?


Vi hjÀlper dig att hitta en personlig trÀnare som lÀr kÀnna dig och dina behov, och hjÀlper dig att lÀgga upp ett trÀningsprogram som möter dina krav och behov och motiverar dig till att hÄlla din trÀning igÄng. Med rÀtt motivation sÄ Àr du redan halvvÀgs i mÄl som man brukar sÀga. Det Àr otroligt svÄrt att hÄlla uppe en trÀningsrutin tillsammans med din personliga trÀnare nÀr du saknar motivation. Att komma igÄng med din trÀningsrutin krÀver mÄlmedvetenhet och vilja, bÄde frÄn dig och din personliga trÀnare. Nu Àr det upp till just dig som lÀser detta att med Superprofs hjÀlp hitta din personliga trÀnare som kan stötta dig pÄ din vÀg mot dina mÄl, vare sig de innefattar att bli av med nÄgra extra kilon, hÄlla dig i trim, stÀrka muskelgrupper som bröst, mage, rygg, axeparti och nacke, förbÀttra din kondition, stÀrka din löpning eller skaffa en stenhÄrd mage full med magrutor. 

LÄt din personliga trÀnare hjÀlpa dig nÄ dina mÄl

Man kan inte annat Àn pÄstÄ att fitness och en holistisk livsstil Àr otroligt populÀrt idag. MÄnga Àr idag allmÀnt vÀldigt medvetna bÄde om vad de Àter och hur de trÀnar. HÀlsan Àr i fokus med andra ord och hÀlsosam mat som frukt och grönt, ekologiska produkter och matvaror Àr en hög prioritet tillsammans med en trÀningsform som fÄr dig att mÄ bra och vilja ta hand om dig sjÀlv i en allt mer stressig vardag. HÀlsa och trÀning kan sÄklart avfÀrdas som en modefluga med sina trÀningsvideor pÄ youtube och influencers pÄ sociala medier av de som vill hitta en ursÀkt, men sÀllan har vi dÄ skÄdat en sÄ bra modefluga! Men nÀr du ser andras framsteg och resultat i sin trÀning och hÀlsoresa pÄ sociala medier kan du mötas av motivationsbrist och hjÀlplöshet dÄ du jÀmför med dig sjÀlv. Hur ska du komma igÄng, vart ska du vÀnda dig och hur ska du behÄlla motivationen? Vilken trÀning passar dig och dina behov? LÄt dÄ en personlig trÀnare hjÀlpa dig pÄ ditt gym, i sin studio eller varför inte hemma i ditt eget hem?

 

Att anlita en personlig trÀnare kan tyckas över din budget, men nÀr du ser pÄ det sÄ kostar det ofta inte mycket mer Àn det Ärliga gymkort du köpt som ligger och samlar damm. Med hjÀlp av en personlig trÀnare kan du fÄ hjÀlp att nÄ de mÄl du upplever som svÄra att nÄ, snabbare Àr du kunnat förestÀlla dig! Det spelar ingen roll om dina mÄl Àr att öka din flexibilitet, stÀrka dina muskler, att delta i en bodybuilder tÀvling, tappa nÄgra kilon, öka styrkan i din core och rygg och mage, fÄ en bÀttre hÄllning eller att hitta en hÀlsosam balans i din vardag med mat och trÀning. Med din egna trÀnare som fokuserar pÄ dig och dina mÄl kan du fÄ hjÀlp att trÀna allt frÄn tyngdlyftning, pilates, Zumba till boxning, precis det du önskar för att skapa en hÄllbar och hÀlsosam livsstil som möter dina önskningar om en bÀttre hÀlsa. Att ta hjÀlp av en professionell trÀnare som kan sin sak kan slÀppa pÄ mycket av din egen press och stress och det kan vara otroligt skönt att lÀgga just den hÀr delen i nÄgon annans hÀnder för att kunna jobba vidare mot den livsstil du vill ha!

En erfaren personlig trÀnare som stöttar din trÀning 

Vart ska du börja din sökning, vad exakt ska du leta efter i en personlig trÀnare och hur hittar du den rÀtta helt enkelt? För att nÄ dina mÄl behöver du hitta en personlig trÀnare som stÀmmer överens med vad du vill ha, nÄgon som kan hjÀlpa dig lÀgga upp en plan för hur du ska nÄ snabba och hÄllbara resultat. Kanske har du aldrig trÀnat tillsammans med en trÀnare som fokuserar till hundra procent pÄ dig, och det kan kÀnnas lite lÀskigt till en början. Men tÀnk sÄ snabbt du kommer att nÄ dina mÄl med en trÀning och ett upplÀgg som Àr anpassat till bara dig, dina mÄl och din kroppstyp. Prioritera att hitta en trÀnare som har den erfarenhet (gÀrna licenserad) och ambitionsnivÄ som du sjÀlv har. En personlig trÀnare som valt att viga sitt liv Ät att hjÀlpa andra att mÄ bra och skapa en vardag att trivas i med en balanserad kost och trÀning. 

Hur ska du hitta rÀtt personliga trÀnare?

Det Ă€r viktigt att du hittar en person som kan lĂ€gga upp en plan för din trĂ€ning och framsteg, ge instruktioner till hur du hanterar olika övningar och eventuella maskiner för att undvika skador samt nĂ„gon som har kunskap och kan ge dig tips och en plan för din diet för att starta din hĂ€lsoresa. Även om ditt fokus inte ligger pĂ„ kost och din diet, sĂ„ Ă€r det fördelaktigt att ha en trĂ€nare som har kunskap inom omrĂ„det för att hjĂ€lpa dig se och skapa en balanserad helhet för dig och din hĂ€lsa. Ditt mĂ„ende, vardag och trĂ€ningsrutiner ska inte anförtros Ă„t vem som helst, var noga med att fĂ„ en garanti pĂ„ att din nya trĂ€nare besitter rĂ€tt kunskaper och Ă€r en bra match för dig och dina mĂ„l.

Missa inte möjligheten att ha din alldeles egna privata trÀningscoach

Din personliga trĂ€nare Ă€r med hjĂ€lp av Superprof bara ett klick bort. Men precis som vi pratat om tidigare sĂ„ Ă€r det viktigt att du inte tar vem som helst, utan begrundar ditt beslut om vem som ska fĂ„ vara din personliga trĂ€nare noggrant. Idag finns det ett brett utbud av idrotts och trĂ€ningscoacher med olika inriktningar. TĂ€nk över vad just du vill jobba med, vad Ă€r egentligen dina mĂ„l och varför? Kanske Ă€r du osĂ€ker pĂ„ vad du behöver? Ta hjĂ€lp av och diskutera med en personlig trĂ€nare för att hitta rĂ€tt. Är du klar pĂ„ vad du vill ha ut av din trĂ€ning och har siktet instĂ€llt pĂ„ ett visst resultat? Se dĂ„ till att din framtida trĂ€nare besitter rĂ€tt kompetens för dig och de mĂ„l du Ă€r ute efter att uppnĂ„ med din trĂ€ning.

 

De behöver till exempel kunna ta fram och schemalÀgga rÀtt sorts övningar och komma med material och kunskap till dina sessioner. Hur kan din trÀningsresa komma att se ut tillsammans med din egna personliga trÀnare? Det kan till exempel se ut sÄhÀr: ni startar med traditionella övningar för att fÄ igÄng förbrÀnning och öka muskelmassa för att sedan fortsÀtta med mental trÀning och fysiska konditionsövningar. DÀrefter kan man jobba med att tona muskler och andra övningar som stretch,intervalltrÀning, rodd, klÀttring, styrketrÀning, yoga, övningar med hjÀlp av din egen kroppsvikt, tabata trÀning med mer. PoÀngen Àr att öka ditt vÀlbefinnande, kanske bli kvitt ryggont och en dÄlig hÄllning, förbÀttra din kondition och uppnÄ ökad vardagsmotion? Vare sig ditt mÄl Àr att springa tre kilometer eller tjugo sÄ fÄr motivationen sig definitivt en pusch med hjÀlp av en personlig plan och trÀnare. Kanske kommer du bli sÄ peppad att du sÀtter mÄl du aldrig trodde att du skulle ha som att springa ett maraton eller utföra ett triathlon? Tekar du pÄ grund av budgeten eller tanken pÄ att trÀna ensam? Varför inte trÀna tillsammans med dina kollegor eller vÀnner? Be ditt företag att anstÀlla en personlig trÀnare till er anstÀllda, hjÀlp varandra att hÄlla motivationen och glöden uppe! Det Àr viktigt att du kÀnner dig bekvÀm och motiverad i den miljö och dem du omger dig med nÀr du investerar i dig sjÀlv och din hÀlsa. Fundera pÄ vad du behöver. 

Hitta din personliga trÀnare i din hemstad pÄ Superprof idag

DÄ var du nÀstan igÄng, din resa mot en hÀlsosammare livsstil, starkare muskler och gladare vardag dÀr du orkar mer börjar idag. Nu Àr nÀsta steg enkelt. Hos oss pÄ Superprof hittar du personliga trÀnare nÀra dig, redo att hjÀlpa dig komma igÄng med din trÀning idag. Vi har instruktörer i hela Sverige, sök upp en som matchar dina behov i din stad idag! Den genomsnittliga kostnaden för en timme med en personlig trÀnare ka variera frÄn 300 - 600 kronor. KÀnns det som en hög summa, kom ihÄg vad du lagt pÄ oanvÀnda gymkort i ditt förflutna och tillÄt dig att investera i dig sjÀlv och din hÀlsa. Dra in pÄ den dÀr extra ölen med kollegorna pÄ fredagar eller den dÀr lördags shoppingen som bara adderar till en redan full garderob och lÀgg de slantarna pÄ nÄgot som verkligen förbÀttrar din livskvalitet och gör dig gott redan vid första passet. Tillsammans med din personliga trÀnare kommer du att se resultat och nÄ dina mÄl pÄ nolltid. Lycka till och kör hÄrt!

 

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Personlig trĂ€nare (PT)?

Genomsnittspriset för en kurs i Personlig trÀnare (PT) Àr 241 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

 

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

 

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Personlig trĂ€nare (PT)?

Personlig trÀnare (PT) med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Personlig trĂ€nare (PT)!

Majoriteten av vÄra lÀrare i personlig trÀnare (pt) erbjuder kurser inom online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  Personlig trÀnare (pt)  som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Personlig trĂ€nare (PT)?

140 lÀrare inom Personlig trÀnare (PT) erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

VÀlj mellan 140 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare fĂ„tt i Personlig trĂ€nare (PT)?

Bland 17 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

 

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.