Hemsida
Ge kurs

Hitta en PT online!

75 Personline trÀnare finns tillgÀngliga online!

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Personlig trÀnare (PT)

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 7 recensioner.

242 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis och genomsnittspriset Àr 242 kr / timme

2 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 2 timmar

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) för en Personlig trÀnare (PT).

02

PlanlÀgg dina kurser i Personlig trÀnare (PT) online

SchemalÀgg med din handledare i Personlig trÀnare (PT) för att ange dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Studentkortet ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och lÀrare pÄ vÄr plattform inom en mÄnad. En period för att uppleva nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

TrÀna med en PT online pÄ Superprof!

Som individer strÀvar vi stÀndigt efter att hantera vÄra allt mer upptagna liv, medan vi som samhÀlle blir allt mer upptagen av vÄr hÀlsa, fitness och vÀlbefinnande. Hur gör vi tid för hÀlsa med allt vi försöker jonglera? Och hur kan vi se till att den tid som vi Àgnar oss Ät vÄr kondition Àr vÀl tillbringad? Det Àr hÀr en personlig trÀnare eller sportscoach kommer in.

Det Àr en personlig trÀnares jobb att instruera och hjÀlpa dig att uppnÄ dina fitnessmÄl och till och med att hjÀlpa dig att sÀtta upp dessa mÄl i första hand. Din trÀnare kommer att ha den kunskap, fÀrdigheter och förmÄgor som krÀvs för att skapa en sÀker och effektiv trÀningsplan, dÄ kommer de att stödja dig nÀr du genomför varje session genom att ge uppmuntran, inspiration och feedback. Din personliga trÀnare kommer att vara lika investerad i din trÀning som du Àr, de kommer att motivera, coacha och ta hand om dig under hela din fitnessresa.

LÄter perfekt rÀtt? Oavsett om du har specifika fitnessmÄl i Ätanke eller behöver stöd för att stÀlla in en riktning för din trÀning, blÀddra i Superprof för en online personlig trÀnare och starta din fitnessresa frÄn ditt eget hem.

Fördelarna med att arbeta med en personlig personlig trÀnare

MÀnsklig anatomi Àr komplex och att veta hur lÄngt du kan pressa dig sjÀlv kan vara svÄrt; Det Àr inte ovanligt att du betalar priset för övertrÀning och felaktig övning med skador eller muskelsubalans.

Personliga trÀnare har en fungerande kunskap om den mÀnskliga anatomin och begreppen funktionell trÀning, samt en förstÄelse av grunderna i nÀrings- och trÀningsvetenskap. De har denna kunskap sÄ att du inte behöver, vilket innebÀr att de kan hjÀlpa dig att driva dig sjÀlv och uppnÄ dina mÄl pÄ ett sÀkert sÀtt, minimera din risk för skador och maximera effektiviteten i din trÀning. Dina vilodagar Àr lika viktiga som dina trÀningsdagar och din personliga trÀnare kommer att se till att du observerar dem utan att kÀnna dig skyldig!

SÄ mycket som internet Àr en kÀlla till kunskap (eller ett bombardement av information för vissa), alla Àr olika och vÄra kroppers svar pÄ trÀning pÄ mycket olika sÀtt. Till skillnad frÄn den videotutorial pÄ internet, kommer din personliga trÀnare att bedöma din fitnessnivÄ, faststÀlla din bakgrund i trÀning och mÀta dina styrkor och svagheter innan du utformar ett trÀningsprogram som Àr helt anpassat till dina behov och förmÄgor. Om du har nÄgra befintliga medicinska tillstÄnd eller söker rehabilitering för en skada, kommer din personliga trÀnare att anpassa dina sessioner i enlighet dÀrmed.

Fitness Àr inte alltid en uppÄtgÄende förbÀttringskurva. Det finns platÄer och dopp; ibland kommer du att kÀnna att du gÄr nerÄt och ibland kommer du att kÀnna att du inte gÄr nÄgonstans alls. Detta Àr helt normalt, men det kan vara oerhört svÄrt att mage. Din idrottscoach har bÄde personlig och professionell erfarenhet av detta, inte bara kommer de att kunna kÀnna sig empatisk med dig, utan de kommer att hjÀlpa dig att hÄlla din humör hög och hitta sÀtt för dig att gÄ igenom den platÄn. Detta stöd Àr ovÀrderligt eftersom det ofta Àr i dessa ögonblick som individer blir desillusionerade och ger upp.

Ibland kommer den svÄraste delen av din trÀning att komma igÄng, Àven om du vet att du kommer att kÀnna dig bra efterÄt. Din personliga trÀnare hÄller dig pÄ kontot sÄ att du inte hittar dig som hoppar över sessioner och sedan kÀnner dig besviken över dig sjÀlv senare.

Vad du kan förvÀnta dig vid din första online-session med en personlig trÀnare

Under din första session kommer din trÀnare att bedöma din hÀlsa och din fitnessnivÄ, sÄ du kommer förmodligen att prata mer Àn trÀning. Du bör förvÀnta dig att göra nÄgra pappersarbete för att ge din trÀnare information om din kontaktinformation, sjukhistoria, aktuell kondition och livsstilsval.

DÀrefter tar din personliga trÀnare nÄgra mÀtningar som hjÀlper dem att spÄra dina framsteg under ditt program. Dessa kan inkludera din vikt; mÀtningar av höfterna, midjan, bröstet, rumpan, armar och ben; och din kroppsfettprocent. De kan ocksÄ göra viss flexibilitet och konditionstest.

Din personliga trÀnare frÄgar dig om dina fitnessmÄl. Men oroa dig inte om du inte vet vad de Àr - de kan hjÀlpa dig att skapa dem. TÀnk pÄ varför du har anstÀllt en personlig trÀnare till att börja med innan du gÄr till din session ocksÄ, detta hjÀlper dig att faststÀlla din motivation och ambitioner.

NÀr du har satt dig nÄgra mÄl kommer din trÀnare att utforma ditt personliga program som hjÀlper dig att uppfylla dem. MÄnga trÀnare kommer ocksÄ att diskutera nÀring med dig men kom ihÄg att en personlig trÀnare inte Àr en dietist. De kommer att diskutera hur du bÀst fyller pÄ dina sessioner, och hur du kan kÀnna dig energisk och hÄlla dig frisk genom att förbÀttra din diet, men du bör inte förvÀnta dig att de ska ge dig en omfattande nÀringsplan.

Om du lyckas passa ett trÀningspass ocksÄ kan du förvÀnta dig att din trÀnare ska leda dig genom nÄgra grundlÀggande konditionstrÀningar och styrkaövningar, liksom en bra övning för att vÀrma upp och vÀrma ner.

Hur man hittar en personlig trÀnare

Personliga trÀnare Àr efterfrÄgade. Det betyder att det handlar mycket om dem, men ditt val kan mycket vÀl begrÀnsas av din budget och deras tillgÀnglighet.

MÄnga personliga trÀnare arbetar internt pÄ fritidscentra eller gym, sÄ det kan vara din första anropshamn. Deras priser kommer att bero pÄ deras arrangemang med centret, vissa tar ut enligt gymmet, medan andra kommer att faststÀlla sina egna priser eller betala ett tillÀggsbelopp ovanpÄ gymmedlemskapet.

Du kan ocksÄ leta efter rekommendationer frÄn vÀnner, detta kan vara ett bra sÀtt att fÄ en fot i dörren med en mycket eftertraktad instruktör.

Slutligen kan du skriva in 'personlig trÀnare nÀra mig' pÄ en sökmotor och se vilka resultat som dyker upp.

Med begrÀnsningar i vÄr tid och tillgÀngligheten för lokala personliga trÀnare söker fler och fler personer personlig trÀning online.

Varför arbeta med en personlig personlig trÀnare

Det finns fördelar och nackdelar med att arbeta med en online-trÀnare: det kanske inte Àr för alla men kan vara det mest effektiva och riktade sÀttet för dig att förbÀttra din kondition.

Genom att samarbeta med personliga trÀnare online drar du nytta av möjligheten att arbeta med idrottsutövare frÄn hela vÀrlden. Detta ger dig den lyx som du vÀljer i din personliga fitnessresa: arbeta med nÄgra av de mest uppskattade fitnesstrÀnarna oavsett var de Àr placerade eller uppsök specialister inom nischomrÄden. Tack vare onlineutbildning Àr du inte lÀngre begrÀnsad till instruktörerna pÄ ditt lokala gym.

Personlig onlineutbildning kan ocksÄ vara mycket billigare Àn ansikte mot ansikte. Det finns en nackdel med detta: eftersom du inte trÀnar med vÄr instruktör förlorar du deras öga och feedback pÄ ditt formulÀr. Men nÀr efterfrÄgan pÄ personlig trÀning stiger höjer priserna. Genom att arbeta med din instruktör online kan du ofta upptÀcka att en omfattande trÀningsplan för mÄnaden kostar lite mer Àn 1 eller 2 sessioner med en instruktör pÄ det lokala gymmet.

Personlig onlineutbildning ger dig enorm frihet nÀr det gÀller tid och plats för dina sessioner sÄ att du enkelt kan anpassa den till ditt schema. Din personliga trÀnare kommer att leverera din sessionplan till dig elektroniskt för att du ska fÄ tillgÄng oavsett var du Àr - borta pÄ affÀrsresa eller pÄ familjesemester - och du Àr inte begrÀnsad till gymmet för att trÀna, sÄ du kommer aldrig att ha en ursÀkt att missa en session.

Ansikte-till-ansikte instruktörer har sÀllan tid att kommunicera med sina kunder utanför sina sessioner, men mÄnga personliga online-trÀnare kommer att erbjuda dig stöd och uppmuntran oavsett vilken dag det Àr. Du kan vanligtvis skicka frÄgor eller frÄgor till din trÀnare och de Àr i allmÀnhet gÀrna att ge dig riktlinjer för kostholdet, vissa kan Àven utvÀrdera din vecko matdagbok för dig.

Du kan inte gÄ till det lokala gymmet för att hitta en personlig personlig trÀnare, sÄ var kan du hitta en? Sökmotorer kan vara till hjÀlp, men nÀr du arbetar med en personlig trÀnare online kan det vara tröstande att veta att de Àr ackrediterade av en pÄlitlig tredje part. Det Àr hÀr Superprof kommer in.

Hitta en personlig personlig trÀnare med Superprof

Superprof Àr en plattform för att samla de som vill lÀra sig med dem som vill undervisa. Vi har en pool med över 2 000 personliga trÀnare som hjÀlper sina kunder att uppnÄ sina fitnessmÄl genom online-sessioner. VÄra personliga trÀnare kommer frÄn en mÀngd professionella bakgrunder och sÀtter priser enligt deras erfarenhet och expertis, sÄ du hittar trÀnare som passar varje budget och fitnessmÄl.

2 000 instruktörer ... LÄter mycket att vÀlja mellan! Oroa dig inte, Superprof gör det enkelt. VÀlj din kapacitetsnivÄ, stÀll in din maximala budget och blÀddra sedan igenom resultaten. NÀr du har valt nÄgra lÀmpliga kandidater kan du enkelt jÀmföra deras bakgrunder, metoder och recensioner frÄn tidigare klienter pÄ deras profilsidor.

De flesta av vÄra lÀrare erbjuder en första introduktionssession gratis för att ge dig en smak för deras stil, sÄ det finns verkligen ingen anledning att inte prova en online personlig trÀningssession. BlÀddra igenom vÄr pool av sportbussar nu för att starta din fitnessresa!

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Personlig trĂ€nare (PT) online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • Telefon

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

75lÀrare erbjuder undervisning

online de personlig trÀnare (pt).

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Personlig trĂ€nare (PT) online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

100% UtvĂ€rderingar sertifisert- nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 75 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Personlig trĂ€nare (PT)

75  lĂ€rare inom Personlig trĂ€nare (PT) erbjuder online undervisning i personlig trĂ€nare (pt).

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som bĂ€st passar dina inlĂ€rningsbehov. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 75 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Personlig trĂ€nare (PT) undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Personlig trĂ€nare (PT) Ă€r 242Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Personlig trĂ€nare (PT)
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom personlig trĂ€nare (pt)?

Ett urval av 7 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

75 Personlig trĂ€nare (PT)lĂŠrere Ă€r tillgĂ€ngliga 

her att hjÀlpa dig.