Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Personlig träning

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 32 recensioner.

264 kr/h

Bästa priserna: 97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 264 kr / timme

3 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 3 timmar

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Personlig träning online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Personlig träning och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Personlig träning online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

 

Det finns många olika lösningar:

 

  • Skype
  • Google Hangout
  • Messenger
  • Teams
  • Telefon

 

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

 

153lärare erbjuder undervisning online personlig träning.

 

 

 

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom personlig träninglektioner online?

Verifikation av personlig information.

 

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmål för alla våra lärare.

 

100% Utvärderingar sertifisert- nätverkets bästa verktyg.

 

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% certifierade.

 

Välj din lärare från våra 153 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom personlig träninglektioner

153  lärare inom Personlig träning erbjuder online undervisning i personlig träning.

 

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som bäst passar dina inlärningsbehov. 

 

Välj din lärare bland båra 153 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för personlig träninglektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Personlig träning är 264Kr.

 

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

 

  • Lärarnas erfarenhet i Personlig träning
  • Kurslängden

 

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är medelvärdet för online-lärare inom personlig träning?

Ett urval av 32 recensioner ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.

 

Om ett problem uppstår med en undervisning är vårt kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

 

(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)

 

Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation används dagligen via digitala kanaler har onlineinlärning blivit allt populärare bland våra studenter.

 

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

 

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Vart du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

 

153 Personlig träninglærere är tillgängliga att hjälpa dig, här. 

Vill du lära dig något nytt i Personlig träning ?

Välj bland vårt stora utbud av personlig träninglärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en personlig tränare online!

Vi individer har konstant en strävan efter att effektivisera våra allt mer fullspäckade liv, samtidigt ser vi en ökning i samhället av tiden vi spenderar på hälsa och välmående. Men när vi redan har ett så pass fullspäckat schema hur ska vi då finna tid för vår hälsa? Och framförallt hur ska vi se till så att den tiden vi faktiskt hinner spendera på vårt välmående blir effektivt använd? Det är där en personlig tränare eller idrottscoach kommer in i bilden.

Det är en personlig tränares jobb att instruera och guida dig på din väg till att nå dina träningsmål, eller kanske till och med hjälpa dig med att sätta upp dessa mål? Din coach besitter den kunskap, färdighet och kompetens som krävs för att skapa en säker och effektiv träningsplan, som de sedan kommer backa upp dig med och finnas där när du arbetar mot dessa mål genom att stötta dig med inspiration, uppmuntran och feedback. Din personliga tränare kommer att vara precis lika investerad i din träning som du är, tränaren kommer att motivera, instruera och bry sig om dig genom hela din resa fram tills du nått dina träningsmål.

Visst låter det perfekt? Det gör ingenting om du har ett specifikt träningsmål i åtanke eller om du vill ha hjälp med att hitta det mål som passar just dig, bläddra igenom Superprof efter en personlig tränare online och börja din hälsoresa hemifrån.

Fördelarna med att arbeta med en personlig tränare online

Den mänskliga anatomin är väldigt komplex och att veta hur hårt du kan träna kan vara svårt; det är inte ovanligt att behöva betala ett dyrt pris för att överträna eller utöva träningen på ett felaktigt sätt med skador eller muskelobalans. Personliga tränare har en fungerande kunskap för den mänskliga anatomin samt funktionell träning, samt en god förståelse för de viktigaste grundläggande bitarna för näring och vetenskapen bakom träning. De besitter denna kunskap så att du inte behöver tänka på dessa bitar, något som gör att du kan koncentrera dig på din träning samtidigt som din tränare ser till så att du når dessa mål på ett säkert och effektivt sätt för att minimera risker. Vilodagar är precis lika viktiga som dina träningsdagar och din tränare kommer att se till så att även du ser på dessa vilodagar med ett gott samvete!

Internet är en fantastisk möjlighet för att lära sig ny kunskap (eller kanske en plats som översvämmar läsaren med alldeles för mycket information), hur som helst är alla olika och våra kroppar svarar på träning på väldigt olika sätt. Till skillnad från en träningsvideo du hittar på internet kommer din egen personliga tränare att anpassa din träning för just dig! Alla har olika nivåer av tolerans för träning och alla människors resa till att nå ett visst mål inom träning kommer se olika ut, din tränare kommer att anpassa träningen efter din nivå. Tränaren kommer undersöka vad just dina styrkor och svagheter är och sedan anpassa träningen efter det. Om det skulle vara så att du har någon typ av tidigare skada eller sjukdom som du vill ha hjälp med rehabilitering för, kommer även din tränare att kunna erbjuda just detta. Kondition och träning kommer inte alltid vara en dans på rosor utan det kommer att komma stunder där man stöter på hinder som får det att kännas som man på väg åt fel håll. Din personliga tränare har redan stött på och sett dessa hinder och med sin erfarenhet kommer tränaren inte bara kunna hjälpa dig med att överkomma dem utan kommer också att kunna förstå dig. Denna hjälp är ovärderlig eftersom det är vid just dessa tillfällen det är störst risk att ge upp. I vissa fall så är den svåraste delen av din träning att köra igång, trots att du vet att det kommer kännas fantastiskt efteråt. Din personliga tränare kommer att hjälpa dig hålla dig till dina träningstillfällen och se till så du inte hoppar över dina viktiga övningar så det inte slutar i att du blir besviken på dig själv.

Vad kan du förvänta dig av din första session med en personlig tränare online?

Under ditt första möte med din nya personliga tränare kommer ni tillsammans att utvärdera vilken nivå din hälsa och kondition ligger på, antagligen betyder detta att ni kommer prata mer än att träna. Du kan förvänta dig att dela med dig av lite uppgifter till din tränare såsom kontaktuppgifter, medicinsk information som kan påverka din träning, din nuvarande träningsnivå samt livsstil. Efter detta kommer din personliga tränare behöva göra lite mätningar för att ni ska kunna följa upp din resa mot att nå dina mål, exempel på dessa mätningar skulle kunna vara mått på dina armar, höfter, midja, bröstkorg, rumpa, ben och kroppsfettprocent. Det skulle också kunna vara mätningar av vighet eller kondition. Din personliga tränare kommer att fråga dig om dina träningsmål, men oroa dig inte ifall du inte själv känner till dina mål än, din tränare kommer att hjälpa dig att skapa mål. Innan din första session bör du ta en funderare för att verkligen veta varför du bestämde dig för att anlita en personlig tränare, detta kommer hjälpa dig med att etablera din motivation och aspiration.

När du har satt upp dina mål kommer din personliga tränare att designa ditt personliga program för att hjälpa dig med att uppnå dem. Många tränare kommer också att diskutera kost med dig men kom ihåg att din personliga tränare inte är en nutritionist. Din tränare kommer att hjälpa dig med vilken typ av kost du bör hålla, vilket kommer hjälper dig att komma till dina träningssessioner med god energi, men du bör inte förvänta dig att din tränare kommer kunna ge dig ett avancerat kostschema. Om ni hinner med att börja med din träning så kan du förvänta dig att din tränare kommer att gå igenom grunderna för uthållighet och styrkeövningar, samt en bra upp- och nedvärmnings övning.

Hur hittar du en personlig tränare?

Personliga tränare har en hög efterfrågan. Det innebär att det finns många personliga tränare, men ditt val kan vara begränsat av din budget samt tränarens tillgänglighet. Många personliga tränare arbetar på rekreationscenter eller på gym, så detta skulle mycket väl kunna vara din första ingång. Personliga tränares priser beror på deras samarbete med platsen dem jobbar på, vissa tar priser som är kopplade till gymmet medan andra tar ut egna priser eller som är kopplade till gymmet men med ett tilläggsbelopp. Du skulle också kunna be om en rekommendation från vänner, detta kan vara ett bra sätt att få en första kontakt med en högt efterfrågad instruktör. Slutligen kan du skriva in ”personlig tränare nära mig” på en sökmotor och se vad du får för resultat. På grund av den begränsade tiden många har och den begränsade tillgängligheten många personliga tränare har blir det allt vanligare att många vänder sig till en personlig tränare online.

Varför arbeta med en personlig tränare online?

Det finns både för och nackdelar med att arbeta med en personlig tränare online: det är inte alltid rätt val för alla men det kan vara ett mycket effektivt och målinriktat sätt att utveckla din hälsa. Genom att anlita en personlig tränare online kan du ta del av fördelarna av att arbeta med professionella tränare över hela världen. Detta ger dig lyxen av att själv kunna bestämma genom din träningsresa tillsammans med några av de högst värderade tränarna, oavsett var du är eller var de befinner sig i världen. Tack vare personliga tränare online är du inte längre begränsad till de personliga tränarna på det lokala gymmet.

Personliga tränare online kan också vara mycket billigare än verkliga möten med en tränare. Nackdelen med detta är dock att du kommer tappa möjligheten till att din personliga tränare konstant kommer kunna hålla öga på dig på gymmet eller ge dig konstant feedback. Men, efterfrågan för personliga tränare ökar och priserna drivs upp. Genom att arbeta med en personlig tränare online kommer du se att du kan hitta ett omfattande träningsschema för en hel månad för samma pris som 1 eller 2 sessioner med en instruktör på ditt lokala gym.

Personliga tränare online ger dig en otrolig flexibilitet och frihet när det kommer till plats för dina sessioner, på så sätt har du möjlighet att implementera dem i ditt schema. Din personliga tränare kommer att ge dig din träningsplan digitalt så att du enkelt kommer kunna utföra din träning oavsett var du befinner dig. Iväg på en affärs- eller på en familjeresa? Inga problem du kommer kunna utföra din träning eftersom du inte längre är bunden till öppettider för ett gym, detta kommer göra så du inte längre har någon ursäkt för att missa ett pass. Tränare som du träffar i verkligheten kommer sällan att hjälpa dig utanför era sessioner, men många personliga tränare online kommer ge dig support och uppmuntran oavsett vilken dag det är. Du kan ofta skicka iväg ett mejl till din personliga tränare med frågor eller funderingar kring din träning och generellt sätt brukar dem vara glada att hjälpa dig med allt ifrån kosthjälp till en kost journal. Du kan inte gå till det lokala gymmet och få hjälp med att hitta en personlig tränare online, så var kan du finna en? Sökmotorer kan vara till hjälp, men när du ska arbeta med en personlig tränare online kan det vara skönt att veta att en trovärdig tredjepart har verifierat deras kompetens. Superprof erbjuder just den tjänsten du är ute efter.

Hitta en personlig tränare online via Superprof

Superprof är en plattform som har dedikerat sig till att föra samman de som vill lära sig och de som vill lära ut. Vi har en pool av över 2000 personliga tränare som är redo att hjälpa sina klienter med att nå deras mål genom online sessioner. Våra personliga tränare kommer från en rad olika professionella bakgrunder inom hälsa och sätter deras pris efter sin erfarenhet, därmed kommer du finna en tränare som passar just din budget och mål. 2000 instruktörer… Det låter som väldigt många att välja emellan! Oroa dig inte Superprof gör processen enkel. Välj nivå och sätt din maximala budget, sedan kan du fritt bläddra mellan olika tränare. Efter att du valt mellan ett antal kandidater kan du lätt jämföra deras kompetens, bakgrund, metodik och recensioner från tidigare klienter på deras profil. De flesta av våra instruktörer erbjuder en introduktion session gratis för att du ska ha möjlighet till att få en första känsla, så det finns egentligen inte någon anledning till att inte boka en session med en personlig tränare online. Bläddra genom vår tränar pool och sparka igång din träningsresa!

Vad vill du lära dig?