Utmärkt
recensioner på

Våra motiverade personliga tränare i Stockholm

Se fler lärare

4.5 /5

PT har i snitt 4.5 stjärnor och baserat på 2 recensioner.

217 kr/h

Genomsnittspriset för en personlig tränare i Stockholm är 217kr/h. Många ger första passet gratis.

4 h

Snabba experter - Våra PTs svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig personlig träning
i Stockholm!

2. Organisera din kurs i personlig träning och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya PT! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts.

3. Upptäck nya möjligheter & kunskaper

Elevpasset ger dig tillgång till fler ämnen, så som Personlig träning, Fitness, Kom i form , Muskelbyggnad , Gymnastik .

FAQ

🏋️‍♀️ Vad för fitnessprogram är möjligt med en fitness instruktör i Stockholm och i närområdet?

Oavsett om det är för att du vill förbättra din fysik eller tone up, kommer din coach att personalisera din PT session för att hjälpa dig nå dina mål.

 

Personlig träning har otroligt många fördelar, t.ex:

 • bättre agility
 • starkare muskler
 • längre uthållighet

Så istället för att gå till ett gym och  träna efter jobbet, så kan du planera en session med din fitness coach som passar ditt schema. Varesig om du vill träna i ditt hem eller på annan plats, kommer din PT hitta det alternativet som fungerar bäst för dig.

 

Our PTs erbjuder en stor flexibilitet av olika typer av träning, så du kan vara säker på att du hittar någon som passar dig:

 • yoga (alla discipliner; bikram, ashtanga etc...)
 • boxning
 • cardio (HIT, circut training)
 • muskelbyggnad
 • tyngdlyftning
 • och mera

Klicka här för att hitta din PTs i Stockholm.

 

💸 Vad är genomsnittspriset för en fitness instruktör i Stockholm eller i närheten?

I Stockholm, är genomsnittskostnaden för ett fitnesspass med en PT 217kr/h.

 

Kostnaden för en PT varierar beroende på olika faktorer, bl.a;

 • Din personliga tränares erfarenhet
 • Vilken typ av tränings du söker
 • Platsen ni väljer att ha kursen (via webbkamera eller på annan plats).
 • Antalet sessioner och hur länge varje pass varar.
 • Objektivet mer er träning.

97% av våra instruktörer i fitness erbjuder 1:a mötet gratis. Kolla in: alla våra PTs!

💻 Kan du träna med en fitnessexpert online?

💜 Visste du om att du kan ta hjälp av en PT online?

 

😃 På Superprof erbjuder många fitnesscoacher sina sessioner online. Cirka 80% av våra PTs på vår plattform erbjuder Personlig träninglektioner via Skype.

 

👀 För att hitta tillgängliga instruktörer inom fitness, välj "webbkamera" i sökfältet för att se tillgängliga PTs som erbjuder coaching online i ditt valda ämne.

 

🙌 Onlinekurser via Skype ger dig fler möjligheter när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din fitnesscoach inte behöver resa i onödan.

 

➔ Hitta en PT online

🏃‍♂️ Är en fitness coach värt kostnaden?

Våra fitness coacher erbjuder väldigt varierade typer av träning. Varje PTs ambition är att tillsammans med dig hitta den träning som passar dig bäst. Vill du stärka din fysiska kondition eller har du precis startat din fitnessresa och vill ta det lugnt i början.

 

En PTs hjälper deras klienter genom att inspirera dem på deras hälsoresa. Detta kan ske på många olika sätt:

 • Erbjuda näringsguidning för att hjälpa klienten må bättre
 • Rekommendera och hjälpa till med hur man använder gymmets maskiner på bästa sätt.
 • Planera mål med träningen och träningsschema
 • Hjälpa till dig när du tränar för att du ska få ut så mycket av träningen som möjligt
 • Skapa träningsrutiner för att hjälpa till attt reducera smärta och skador.

 

Din fitness coach kommer planera din träning så att dem passar dina fitnessmål.

 

Att jobba med en fitness coach för att hjälpa dig nå dina fitness objektiv är en bra metod att hjälpa dig hålla koll så att du kan se framsteg snabbare.

 

Klicka här för att se profilerna i Stockholm och i närliggande områden.

 

👨🏼‍⚖️ Hur många fitness coacher finns tillgängliga i Stockholm för att ge fitnessträning?

I Stockholm och närområdet, finns det 12 PTs tillgängliga att ge kurser

 

För att hitta en privatlärare i PT, läs deras beskrivning för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra personliga tränare erbjuder coachning i alla olika typer av fitness.

 

Välj din PT bland fler än 12 tränare.

Vill du lära dig personlig träning i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av personlig träninglärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Kom i form med personlig träning Stockholm och Superprof

Är du sugen på att komma igång med din träning och öka din livskvalitet men vet inte riktigt hur du ska komma igång eller saknar motivation? Du är inte ensam. Enligt en Brittisk studie där man intervjuade personer över arton år om deras motionsvanor, så svarade enbart tolv procent (ja, tolv procent!) att de tränade en minst en gång i veckan. En av fyra svarade att de rent ut sagt försöker att undvik att motionera. Av dem som tränade svarade ungefär tjugo procent att deras huvudsakliga motivation var att de bra ut och tjugosju procent svarade att de motiverades av en vilja att hålla sig frisk och undvika eventuella framtida sjukdomar. 

Det här är oroväckande siffror och visar på att många behöver hjälp med motivation för att få rutin på sin träning för att hålla sig i form och glada och friska. 

Stockholms livsstil

Det hektiska livet i Stockholm kan komma till ett högt pris för oss själva och vår hälsa. Vi lever idag i ett samhälle med hög stress, högt informationsflöde och tempo och skärmar som gör det svårt för våra hjärnor att koppla ner och koppla av i slutet av dagen, något vi nu mer än någonsin har stort behov av. Stress, låg fysisk aktivitet och dålig kost kan i sig leda till sjukdomar som fetma, undernäring, depression, högt blodtryck eller i värsta fall till cancer och andra obotliga sjukdomar. För att förhindra sjukdomar och öka vår egen resistens och livskvalitet så kan vi bestämt säga en sak: det är otroligt viktigt att utöva fysisk aktivitet minst en eller två gånger i veckan för att leva hälsosamt och hålla sig frisk. 


Behöver du ytterligare argument för att komma igång med träningen så sänker det stresshormon, ökar endorfinproduktionen i kroppen, ger bättre hållning och förbränning, ger ökad kroppskontroll och även mental avslappning. 

Att lägga upp en träningsplan kan kännas övermäktigt till en början. Du behöver inte göra det själv! Ta hjälp av en av våra personliga tränare nära dig i din stadsdel i Stockholm och kom igång med din träning redan idag! Låt oss på Superprof guida dig genom träningsdjungeln för att hitta din personliga tränare. Vi börjar med grunderna.

Exakt vad innebär personlig träning och varför behöver du det?

Träning utbudet för dig att ta del av i Stockholm är minst sagt brett, från privata gym till idrottsklubbar och studior och hos oss på Superprof hittar du din alldeles egna personliga tränare. När du väljer din personliga tränare är det extra viktigt att du fokuserar på att definiera vad dina mål och önskade struktur på din träning för att hitta en coach som passar just dig. Allt för att du ska nå ditt önskade resultat så snabbt som möjligt. Uttrycket personlig tränare har fått ett oförtjänt rykte om sig att vara en bulkig, muskulös träningsjätte som tränar kändisar och klienter med överflöd av pengar i deras villor och luxuösa mindre slott i Hollywood. Detta stämmer såklart inte överens med den verkliga bilden av vad en personlig tränare kan vara. En personlig tränare är mycket mer än så. Många som gett sig själva möjligheten att träna med en personlig coach vittnar om starkare motivation, ökad livskvalitet och framför allt, bra och snabba önskade resultat. En personlig tränare är en person som jobbar professionellt med idrott och hälsa, de är (oftast) licensierade och har mycket och bred erfarenhet inom diet, träning och hur du undviker att skada dig när du utövar din träning i vardagen. Vad motiverar då en personlig tränare? Deras syfte och driv ligger i att se sina klienter utvecklas och nå sina mål, att förbättra sin fysiska (många gånger även mentala) hälsa och bygga upp en hållbar livsstil för en bättre framtid. En personlig tränare har fokus på dig och erbjuder individuella råd som är anpassade efter dig och din kropp och är ett stöd när du behöver. De hjälper dig att komma igång med din träning och långsamt bygga på den med fler övningar och repetitioner för att öka din fysiska prestanda.

 

Var ska du träna med din personliga tränare? Ofta har de antingen ett gym eller en egen studio där de håller till dit du kan komma, alternativt kan de komma till ditt hem och ni kan träna i din hemmamiljö, lyxigt va? Att få ett personligt träningsschema anpassat efter just dig och din kropp gör att det går snabbt att stärka och forma din kropp. Men det finns flera positiva effekter än så av att ha en personlig tränare! En personlig tränare innebär inte bara en fysisk förändring, de har också kunskap i och kan vägleda dig när det kommer till nutrition och diet som passar den plan för din träning ni tillsammans lägger upp för att nå din fulla potential. Kort sagt så kan en personlig tränare en hel del om både diet, träning, muskler, anatomi och fysiologi för att undvika skador på din kropp som ryggsmärtor vid tunga lyft, sträckningar eller bristningar i muskler och eventuella översträckningar av leder. De behöver därför en certifiering som visar på att de besitter de här kunskaperna. De här certifieringarna kan kallas nivå två eller tre certifikat och ska vara ackrediterade av CIMSPA och REP för att de ska vara godkända och välkända för klienter och företag som anställer en personlig tränare. Med de här certifikaten i hand så vet du att din personliga tränare är professionellt utbildad inom människokroppens fysik och biologi samt diet och kosthållning för att hjälpa sina klienter att uppnå önskade resultat. Har du ambitioner om att utöva en sport på högre nivå som till exempel elitnivå så kan du självklart nå dit med en personlig tränare, möjligheterna är oändliga!

Hur kan din träning med din personliga tränare i Stockholm se ut?

En personlig tränare finns för alla nivåer vare sig du är nybörjare eller har ambitioner om att bli en högpresterande idrottare på hög nivå. Träning är till för och nödvändigt för alla som vill leva länge och hålla sig friska, det är ingen hemlighet. Din träningsplan kan till exempel se ut såhär från en början: Ni börjar med enkla övningar och få repetitioner för att bygga upp en grundkondition och muskelminne. Efter det går ni vidare med att öka konditionen, jobba med tyngre vikter och bygga och forma din kropp. Stretchövningar, mycket vatten och bra kost är viktigt att ha med dig under hela tiden, då kroppen behöver all hjälp den kan få för att förhålla sig till din nya träningsrutin och komma igång och bygga muskler och kondition. Efter några veckor är det vanligt att man jobbar vidare med tabata (intervallträning) och ökar motståndet och vikterna i din dagliga träning. Se till att identifiera vad dina mål är, det kan vara allt från att tappa några extra kilon till att lägga på sig några extra kilon, att slippa rygg- eller nackont från en dålig hållning till att springa ett maraton eller triathlon. Bestäm dig för vad din motivation är och kom igång med att hitta din personliga tränare nära dig i Stockholm med Superprof idag!

Varför bör du skaffa en personlig tränare i Stockholm?

När du tränar själv hemma eller på gym är det lätt att till exempel lyfta lite för tungt eller lyfta fel, översträcka dig i en yogaposition eller göra för få repetitioner då du saknar någon som motiverar och ger dig det stöd och extra push du behöver en tisdagskväll på gymmet. Det är svårt att upprätthålla motivationen, speciellt om du ska komma igång och inte har tränat på länge. Att ha någon som ser över din träning och hur du andas och rör dig när du utövar den är mycket bra för att kunna fortsätta träna på egen hand i framtiden. Du både utvecklas och lär dig själv om hur och varför man tränar vissa muskelgrupper. Behöver du lite extra motivation för att ta tag i din träning så kommer här en lista på några av de fördelar med att träna regelbundet och göra träning till en del av din vardag:

 • Det minskar smärta och risken för felbelastning i rygg och nacke då du bygger muskulatur som kan hålla upp och hålla kroppen på plats.

 • Det sänker risken för hjärt och kärlsjukdomar.

 • Du får stramare och fastare hud.

 • Det ökar muskelmassa och ger en mer tonad kroppsform. I takt med att muskelmassan ökar och sammandragningar och töjningar av muskler och leder så hjälper det även kroppen att binda fett via muskulaturen och eliminera och rensa ut giftiga toxiner i kroppen genom svett. 

 • Det förbättrar din andning och ökar din syreupptagningsförmåga.

 • Det ger ofta en lugnare mage, då magen mår bra och kommer i balans av regelbunden träning och bra kosthållning.

 • Det ger förbättrad sömn då kroppen och hjärnan får träna och slappna av och en naturlig trötthet uppstår.

 • Träning hjälper till att minska stress och öka ditt självförtroende och självkänsla.

Hitta din personliga tränare i Stockholm via Superprof idag

Att investera i dig själv och din hälsa är något du sent kommer att ångra. Många vittnar om ökad livskvalitet och till och med ökad livslust kopplad till regelbunden fysisk aktivitet. Låt en personlig tränare hjälpa dig att leva en mer hälsosam och hållbar livsstil och nå ett mående och vardag som gör dig lyckligare och skänker dig mer kvalitet i vardagen!

 

Vad vill du lära dig?