Hem
Ge undervisning

Personlig tränare i Malmö

🥇 Bara de bästa
🏋️‍♀️ 9 privatlärare
🔒 Verifierade profiler
🙏 Inga dolda kostnader

Vilken är din nivå?

Privatundervisning med Superprof

🥇 Kolla in våra fantastiska personliga tränare i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Våra privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och med fler än 3 recensioner

405 kr/h

Hitta ett pris som passar dig: 95% av våra privatlärare erbjuder första kurstimmen gratis. Genomsnittspriset för en PT är 405kr/h.

0 h

Snabba experter - Våra PTs svarar vanligtvis inom 0h.

1

Hitta en motiverad PT i Malmö

Kolla in alla våra talangfulla personliga tränare och kontakta dem som passar dina kriterier (kostnad, recension, erfarenhet, undervisningsplats).

2

Organisera din kurs i personlig träning och börja ditt äventyr!

Kontakta din nya PT! Du får tillgång till din lärares kontaktinfo när din kursförfrågan godkänts.

3

Upptäck nya möjligheter & kunskaper 🎡

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra privatlärare, inom alla ämnen. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Se alla våra PTs!

PT Malmö: Vi hjälper dig hitta rätt tränare!

Att träning med en personlig tränare blir allt vanligare är ingen hemlighet. I Malmö finns det flera gym med tränare som tillsammans med gymmet erbjuder dig att betala för ofta en alltför kort tränings timma med en PT. Men många arbetar även frilans och är därmed inte kopplade till ett specifikt gym. Dessa frilans tränare blir allt fler i samband med att träningsindustrin växer, och den växer med hög hastighet. Enligt Insure4Sport växte branschen med 75% mellan år 2000 och 2011. Under låg- och högkonjunktur höll branschen sig stabil och intresset bland människor ökade.


Kanske är det så att du bor i Malmö och ibland tar en löprunda vid Djupadalsparken, Kirseberg eller Pildammsparken? Du kanske bara är ute på en promenad genom Lilla Torget eller någon annanstans du tycker om. Intresserar du dig för sport? Vill du gå ned i vikt innan sommaren, men vet inte hur du ska ta dig till väga? Vanlig träning eller kondition är alltid bra, oavsett om det är genom att köra ett pass på gymmet, spela padel, träna hemifrån, eller ta en löprunda.


Men, detta är inte alltid tillräckligt. För att du ska få vidare framsteg kan det ibland vara nödvändigt att ta hjälp utav en riktig PT, en person som har en riktig utbildning inom träning och kan ta fram ett anpassat träningsprogram just till dig. Vem har inte drömt om att ha ett helt eget träningsprogram, anpassat och framtaget av en professionell tränare just för dig. Tänk dig att ha en egen coach, någon som kommer att motivera dig till att pusha dig själv det lilla extra för att du ska nå dina mål. De bästa och mest vältränade kändisar och atleter vänder sig också till personliga tränare, så varför ska inte du?

PT i Malmö: kunskap och egenskaper

Till skillnad från vad många tror så behöver inte en personlig tränare nödvändigtvis vara en före detta atlet. Att vara en PT kräver först och främst en god kunskap om träning samt goda egenskaper som passar yrket. En PT har de kunskaperna som krävs för att tillsammans med sin klient genomföra ett säkert och effektivt träningspass. Vid träning utsätter man alltid sig själv för risken av skador, dessa skador kan ske i olika form. Skador inom träning kan vara allt ifrån överansträngning till muskelbristningar, därför att det viktigt att man vet hur man utför olika övningar på ett korrekt sätt, både för att minimera risk samt få ett bättre resultat. Många tränare har även ofta en god kunskap av grunden kring kost och i vissa fall kan din tränare även erbjuda dig ett grundläggande kostschema. Kom bara ihåg att din tränare oftast har en djup utbildning inom kost, utan främst är din tränare. Om du har problem med en tidigare skada eller är påverkad av någon typ av sjukdom kan din tränare även anpassa er träning och på så sätt se till så att detta inte påverkar dig på samma sätt.


Vilka egenskaper besitter ofta personliga tränare? För att kunna med gott samvete hjälpa någon mot en hälsosam livsstil är det även viktigt att tränaren prioriterar en hälsosam livsstil för sig själv. Din tränare kommer att ha gott tålamod samt kommer alltid att stötta dig genom din träningsresa. Hen kommer kunna identifiera områden inom din träning som ni ska fokusera på för att utveckla din personliga träning. Det kommer komma stunder där det känns som att du inte längre klarar av träningen eller vill ge upp, vid dessa stunder är det viktigt att ha någon där som är positiv, förstående och hjälpsam för att du ska komma över dessa gupp. En tränare kommer alltid att värdera dina åsikter och lyssna på vad du har att säga, ingen kommer någonsin att tvinga dig att utföra en övning du vet att du inte klarar av. Vid stunder där du gärna vill hoppa över en träning, trots att du vet att du kommer bli mycket besviken på dig själv i efterhand, är det viktigt att ha någon där som stöttar och pushar dig så att du utför detta viktiga träningspass.


En blandning av både goda kunskaper och bra egenskaper skapar den perfekta tränaren. En tränares kunskap kan verifieras via utbildningsdiplom eller annat, men hur ska man veta om en tränare besitter de egenskaper som underlättar till en god träning? Tränare på Superprof har en profil, där kan du själv innan du kontaktar tränaren titta igenom recensioner från tidigare klienter som berättar sina erfarenheter av just denna tränare. Detta kan ge dig en inblick i en PT innan du väljer att boka ert första träningspass tillsammans.

Vad kan du förvänta dig vid din första träning med en PT?

Dagen för ditt första träningspass med din helt egna PT har äntligen kommit! Det är kanske första gången som du har bokat ett träningspass med en PT? Vad kan du förvänta dig? Första gången ni träffas kan du förvänta dig en god introduktion från din tränare samt att du gärna får berätta om dig själv samt dina mål. Kanske är det så att du vill jobba emot ett sexpack inför sommaren eller vill du möjligtvis bara gå ned i vikt? Vill du förbättra din kondition, jobba emot ett maraton eller ett halvmaraton? Vill du utveckla din vighet eller jobba mot ett mer hälsosamt liv? Kan det vara så att du vill bygga muskler genom viktlyftning? Oavsett vilka eller vilket mål du har i åtanke kan din tränare hjälpa dig med detta för att du ska kunna nå dessa mål du har satt upp för dig själv. Har du inga specifika mål i åtanke? Det gör ingenting, du och din tränare kan tillsammans skapa dessa mål under din träning. Ni kan prata om eventuella mål under din första träning eller så kan det vara så att dessa mål kommer komma naturligt under din träningsresa.


Första träningen innefattar ofta grundläggande upp- och nedvärmningsövningar samt de grundläggande övningarna som ni till en början kommer att jobba med. Din tränare kanske kommer att fråga dig om tidigare tränings erfarenheter för att etablera vilken nivå du ligger på, detta för att anpassa träningen just för dig och dina möjligheter. Ni kanske gör lite olika mätningar av din kropp för att kunna följa upp din träningsresa och dina framsteg. Ni kan diskutera vad du tycker är roligt, vad för träning som passar dig? Tycker du att träning i vatten låter roligt, utomhusgym eller skulle du föredra ett vanligt inomhusgym?


Vissa personliga tränare har anpassat sig till olika nischer och kan på så sätt hjälpa dig med vad just du tycker är roligt eller vill förbättra. Om det är så att du vill hålla på med en sport såsom boxning, tennis eller MMA finns det en tränare för dig. Vill du istället hålla på med yoga, crossfit eller löpning finns det även där en tränare som är redo för dina önskemål. Om du kommit i kontakt med en tränare som känner att hen inte kommer kunna uppfylla dina önskemål kan denna tränare kanske kunna rekommendera en annan tränare som är expert på just vill träna i Malmö.

Hur hittar du din rätta PT i Malmö?

Nu när du har bestämt dig för att ta tag i träning genom att kontakta en egen PT i Malmö är det som tidigare diskuterat väldigt viktigt att hitta en tränare med en bra blandning av god kunskap samt egenskaper. Men detta kan vara svårt, en bra början skulle kunna vara att googla på PT i Malmö, men det löser ofta inte problemet av att du måste veta att du väljer en tränare som passar dig. Superprof erbjuder träning med en egen PT för bra priser som du kan anpassa efter din budget. Superprof är en tredjeparts som verifierar tränares kunskaper och ser till så att det en tränare påstår stämmer. Via Superprof kan du även se tidigare recensioner från en viss PT:s klienter och på så sätt kan du få en bekräftelse om denna PT har dessa egenskaper du är ute efter.


Om du vill att träningen ska ske i ditt hem i Malmö eller om du vill besöka något gym i stan så kan detta helt och hållet anpassas till dina önskemål. Det finns flera tränare som alla erbjuder olika saker, både träning från ditt hem, utomhus eller på gym. På tränarens profil via Superprof kan du även läsa om hens metodik för att få en inblick om denna PT passar hur du vill att dina träningspass ska se ut. Ibland kan det vara så att man efter sitt första träningspass med en PT känner att det inte var rätt, då är det väldigt tråkigt att man behövt betala en hel timma för att sedan känna att det inte fungerat, detta är inte längre något som du behöver oroa dig för då Superprofs tränare nästan alltid erbjuder en första session helt gratis, för att säkerställa att sin klient känner sig nöjd. Med tanke på detta har du egentligen inte något att förlora, du kan via Superprof bläddra bland flera olika tränare och hitta en som passar just dig.


Så vad väntar du på? Sätt igång din träningsresa redan nu!

 

FAQ

🏋️‍♀️ Vad för träningsövningar är möjligt med en fitness instruktör i Malmö och i närområdet?

Oavsett om det är för att du vill gå ner i vikt eller öka muskelmassa, kommer din coach att personalisera din PT session för att hjälpa dig nå dina mål.

 

Personlig träning har otroligt många fördelar, t.ex:

 

 • bättre flexibilitet
 • starkare muskler
 • längre stamina

 

Istället för att gå till ett gym och  träna efter jobbet, så kan du planera en session med din fitness coach som passar ditt schema. Varesig om du vill träna i ditt hem eller på annan plats, kommer din PT hitta det alternativet som fungerar bäst för dig.

 

Our PTs erbjuder en stor flexibilitet av olika typer av träning, så du kan vara säker på att du hittar någon som passar dig:

 

 • yoga (alla discipliner; bikram, vinyasa etc...)
 • boxning
 • cardio (HIT, metafit)
 • muskelbyggnad
 • tyngdlyftning
 • och mera

 

Klicka här för att hitta din fitness coacher i Malmö.

 

💸 Vad är priset för en timmes PT session i Malmö?

I Malmö, är genomsnittskostnaden för ett fitnesspass med en PT 405kr/h.

 

Kostnaden för en PT varierar beroende på olika faktorer, bl.a;

 

 • Din PTs erfarenhet
 • Vilken typ av tränings du söker
 • Platsen ni väljer att ha kursen (via webbkamera eller på annan plats).
 • Antalet sessioner och hur länge varje pass varar.
 • Målet mer er träning.

 

97% av våra coacher erbjuder första PT sessionen gratis. Kolla in: alla våra PTs!

💻 Är det möjligt att börja nyttja en privat fitnesscoach online?

Visste du om att du kan ta hjälp av en PT online?

 

På Superprof erbjuder många hälsocoacher sina sessioner online. Cirka 80% av våra PTs på vår plattform erbjuder Personlig tränare (PT) online.

 

För att hitta tillgängliga PTs, välj "webbkamera" i sökfältet för att se tillgängliga PTs som erbjuder coaching online i ditt valda ämne.

 

 Onlinekurser via webbkamera ger dig fler möjligheter när du vill vara flexibel med dina kurser. Dessutom är priset ofta betydligt lägre eftersom din personliga tränare inte behöver resa i onödan.

 

➔ Hitta en PT online

🏃‍♂️Är det värt att betala för en PT?

Våra PT's erbjuder väldigt varierade typer av träning. Varje PTs ambition är att tillsammans med dig hitta den träning som passar dig bäst. Vill du förbättra din fysiska kondition eller har du precis startat din fitnessresa och vill ta det lugnt i början.

 

En fitness coach hjälper deras klienter genom att inspirera dem på deras hälsoresa. Detta kan ske på många olika sätt:

 

 • Ge näringsplanera för att hjälpa klienten må bättre
 • Rekommendera och hjälpa till med hur man använder gymmets maskiner på bästa sätt.
 • Planera objektiv med träningen och träningsschema
 • Stötta dig när du tränar för att du ska få ut så mycket av träningen som möjligt
 • Skapa rutiner i gymmet för att hjälpa till attt reducera smärta och skador.

 

Din personliga tränares kommer skapa din fitness så att dem passar dina fitnessobjektiv.

 

Att jobba med en fitness coach för att hjälpa dig nå dina fitness objektiv är en bra metod att hjälpa dig hålla koll så att du kan se framsteg snabbare.

 

Klicka här för att se annonserna i Malmö och i närliggande områden.

 

👨🏼‍⚖️ Hur många fitness coacher finns tillgängliga i Malmö för att ge personlig träning?

Det finns just nu 9 PTs som erbjuder coachning i Malmö och i närområdet

 

För att hitta en privatlärare i PT, läs deras beskrivning för att få mer information om vad dem erbjuder. Våra personliga tränare erbjuder coachning i alla olika typer av fitness.

 

Välj din PT bland fler än 9 coacher.