lära sig spanska

Låt oss titta på vad du kan göra för att snabbt lära dig spanska – vi tipsar om allt ifrån vardagliga grejer till privatlärare!

När det gäller språkinlärning finns det ett antal saker som du måste vara medveten om. Vem som helst kan lära sig ett språk, men de behöver rätt tänkesätt och rätt förutsättningar för att göra det. Vissa språk är naturligtvis enklare än andra. Ett främmande språk som använder ett annat alfabet, som kinesiska, japanska, arabiska eller […]

23 oktober 2020 ∙ 7 minuter läsmaterial

Allt Du Behöver Veta Innan Du Reser Till Spanien

”Impulsen att resa är ett av livets hoppfulla symtom. ”- Agnes Repplier 2017 var Spanien det näst mest besökta landet i världen efter Frankrike. Med alla vackra stränder mellan Sierra Nevada och Medelhavet, alla sevärdheter på UNESCO världsarvslista och Andaluciens flamencotablaos är Spanien ett land vars kultur är omöjlig att inte älska. Spanien delar gränserna med Portugal, Andorra, […]

1 februari 2020 ∙ 11 minuter läsmaterial

Vill du lära dig spanska?

Våra privatlärare inom spanska är här för att utveckla och förenkla din inlärning av det spanska språket. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, dammar av gamla böcker från gymnasiet eller förbereder dig inför ett test. Du kan alltid hitta en privatlärare på Superprof!

Superprof är stället för privatlärare inom spanska, med över 10,000  registrerade lärare på vår hemsida. Hitta en privatlärare i spanska idag och bemästra ett helt otroligt språk!