Page d'accueil
Ge undervisning

SprÄkkurs spanska - Hitta en lÀrare i Spanska med Superprof

đŸ„‡ Duktiga lĂ€rare i Spanska
đŸ’» 307 tillgĂ€ngliga
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter spanskakurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Spanska! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 37 recensioner.

206 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 206 kr/h

3 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 3h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i spanska enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Spanska

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Spanska.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Spanska

Se alla vÄra kurser inom Spanska

SprÄkkurs spanska | LÀr dig spanska med Superprof

LÀr dig spanska med en privatlÀrare

Det spanska sprĂ„ket Ă€r inte bara vackert utan Ă€ven utbrett och anvĂ€ndbart – oavsett om det Ă€r under resan, i jobbet eller om du lĂ„tit dig förtrollas av den spanska kulturen pĂ„ hemmaplan.

Varje Är vÀljer tusentals svenskar att tillbringa sina semestrar lÀngs Spaniens paradisliknande strÀnder. Spanien toppar listan över svenskarnas favoritresmÄl Är efter Är. Stora mÀngder svenskar gÄr ett steg lÀngre och köper en sÀsongsbostad lÀngs Solkusten. Har man nÄgonsin sett de svensktÀta stÀderna Marbella, Torrevieja och Almuñecar med egna ögon Àr det lÀtt att förstÄ de som inte kan fÄ nog. Och vilket sÀtt Àr bÀttre för den som vill ha mer av den spanska hettan Àn att lÀra sig att tala med lokalbefolkningen, lÀsa lokalnyheterna eller lÄta sig förtrollas av de spanska sÄngernas lyrik?

Det spanska sprÄket Àr inte bara anvÀndbart för charterturister och sÀsongsbosatta. Med sina över 500 miljoner utövare Àr det vÀrldens mest talade sprÄk efter det kinesiska modersmÄlet mandarin. Det Àr uppenbart vilka dörrar som öppnas sÄvÀl inom arbete, som inom marknadsföring, försÀljning och nÀtverkande om man behÀrskar sprÄket.

Hur kommer man igÄng? Oavsett om du Àr nybörjare eller har lÀst spanska i grundskolan finns det en lösning som passar just dig och din nivÄ. Med vÄra privatlÀrare ser vi till att du fÄr lÀra dig pÄ det sÀtt som funkar bÀst för dig och dina förkunskaper. VÄra lÀrare finns i en rad svenska stÀder, men Àven online för de som bor lÀngre bort eller som föredrar att lÀra sig bekvÀmt frÄn sitt eget hem.

Varför lÀra sig spanska?

Att vi svenskar Àr helt tokiga i Spanien Àr kÀnt sedan lÀnge. Sydeuropas pÀrla toppar listor över svenskarnas favoritresmÄl Är efter Är med platser som Mallorca och Solkusten som klara favoriter. Omkring 100 000 svenskar Àr permanent bosatta i Spanien och mÀngden svenskar som har köpt sÀsongsbostÀder lÀngs Solkusten Àr sÄ stor att det talas om svenska kolonier. HÀr finns svenska skolor, svenska butiker och svenska gator.

Den svenska drömmen om Spanien

Det var i Spanien som den svenska charterturismen föddes. 1955 lyfte det första charterplanet frĂ„n Stockholm med destination Mallorca och succĂ©n var ett faktum. Sedan dess har tusentals svenskar förĂ€lskat sig i konceptet ”all inclusive” och gjort reseformen till en Ă„rlig tradition. MĂ„nga har skrattat igenkĂ€nnande nĂ€r de sett Lasse Åbergs kultklassiker SĂ€llskapsresan som handlar om just chartersvenskar pĂ„ Spaniensemester.

Förutom de spanska paradisöarna Àr Solkusten en destination som mÄnga svenskar uppskattar. Orter som Alicante, Torrevieja och Marbella har en hög koncentration av svenskar och i Malaga hittar vi bÄde svenska affÀrer, svensk skola och svenska rÄvaror. Att vi svenskar Àr dÀr för att stanna Àr ett faktum och den spansk-svenska vÀnskapen kan inte annat Àn fördjupas nÀr vi utvecklar vÄra sprÄkkunskaper i spanska.

Storslagna stÀder och vÀrldskÀnt kulturliv

Även om en stor del av svenskarna föredrar de spanska strandstĂ€derna sĂ„ kan sprĂ„ket ta dig till en stor mĂ€ngd olika platser. Vill du uppleva pulsen av en storstad kan du stĂ€lla in siktet pĂ„ Madrid eller Barcelona och lĂ„ta dig förföras av stĂ€dernas storslagna arkitektur, vĂ€rldskĂ€nda nattliv och blomstrande kulturscen. Barcelona Ă€r staden som aldrig sover och som ligger i framkant vad gĂ€ller skapande bland unga konstnĂ€rer. Samtidigt drömmer mĂ„nga fotbollsĂ€lskare om att nĂ„gon gĂ„ng fĂ„ se de tvĂ„ storstĂ€dernas lag mötas i den vĂ€rldskĂ€nda matchen ”El Clasico”.

Spanien Ă€r alltsĂ„ ett land för alla smaker – bĂ„de bildligt och bokstavligt talat. Gourmanden kan frossa i kustens fĂ€rska fiskar och skaldjur eller delikatesser som Serranoskinka och oliver. Vinentusiasten kan njuta av en Rioja eller en kall Cava eller Sangria i solen.


Ett Àventyr i Sydamerika

Spanskan Àr minst lika anvÀndbar för dig som vill ta dig utanför de europeiska grÀnserna. Förutom att vara officiellt sprÄk i merparten av Sydamerika talas det vitt och brett i lÀnder med en stor minoritet av sydamerikaner eller spanjorer. Runt 41 miljoner amerikaner har spanska som modersmÄl och det finns omrÄden i södra USA som Àr helt spansksprÄkiga. SÄ oavsett om du vill uppleva Sydamerikas storslagna natur och kultur eller Äka pÄ roadtrip i USA kan spanskan bli anvÀndbar följeslagare pÄ din resa. Men spanskan i bakfickan kan du ta dig frÄn Machu Picchu genom Amazonas djungel, över Mexikos strÀnder upp till metropolen Los Angeles.

Expandera i vÀrlden

Spanskan Àr inte bara ett sprÄk för reseentusiasten. Med sina 570 miljoner talare Àr spanskan vÀrldens nÀst mest talade sprÄk efter det kinesiska modersmÄlet mandarin. Det Àr alltsÄ lÀtt att förstÄ vilka arbets- och kontaktmöjligheter som öppnas upp för den som behÀrskar sprÄket. Har du ett företag som du vill expandera till en spansksprÄkig marknad, vill du lÀra dig förstÄ spansksprÄkiga kunders köpbeteenden eller kanske knyta vÀrdefulla kontakter i spansksprÄkiga lÀnder? Allt detta förenklas om du lÀr dig förstÄ det sprÄk som dina potentiella partners och kunder sjÀlva anvÀnder.

LĂ€r dig salsans historia eller sjung med i ”despacito”

Sist men inte minst mĂ„ste den spansksprĂ„kiga kulturen nĂ€mnas som ett starkt argument för den som vill lĂ€ra sig sprĂ„ket. Artister som Enrique Iglesias och lĂ„tar som ”Despacito” har visat att den spansksprĂ„kiga musikscenen till och med Ă€lskas av mĂ€nniskor som inte förstĂ„r texten. Dansformer som salsa, flamenco och tango Ă€r andra exempel pĂ„ kulturformer som blivit populĂ€ra vĂ€rlden över. Alla konstvetare har fĂ„tt studera Salvardor DalĂ­s surrealistiska verk och Frida Kahlos sjĂ€lvportrĂ€tt.

Anledningarna till att spanska Àr en resurs du kommer Àlska att anvÀnda tar aldrig slut, men Àr du fortfarande osÀker pÄ om det Àr nÄgot för dig kan du Àven fundera över fördelarna med att lÀgga till ett nytt sprÄk till sin sprÄkpalett.


Varför ska jag lÀgga tid och energi pÄ att lÀra mig ett nytt sprÄk?

Att lÀra sig ett sprÄk kan kÀnnas tidskrÀvande till en början men pÄ andra sidan vÀgen glimtar en ovÀrderlig skatt. Fördelarna med sprÄkinlÀrning Àr mÄnga fler Àn man kanske först kan tro. Processen vi gÄr igenom nÀr vi lÀr oss ett nytt sprÄk förÀndrar vÄr hjÀrna pÄ flera sÀtt och leder bland annat till ökad kreativitet och förbÀttrat minne.

FörbÀttrar hÀlsan och minnet

Det höga tempo som Ă€r typiskt för dagens samhĂ€lle gör att mĂ„nga kĂ€nner sig uttömda efter arbetsdagen. Även om det Ă€r lĂ€tt att tĂ€nka att sprĂ„kinlĂ€rning tar mycket kraft och energi kan det tvĂ€rtemot tjĂ€na som en form av avslappning. Att fokusera pĂ„ en hobby eller en aktivitet ger enligt flera studier samma avslappnande effekt som den populĂ€ra meditationsformen ”mindfulness”. Undervisningen kan alltsĂ„ bli en kombination av nytta, nöje och Ă„terhĂ€mtning.

Andra studier visar att sprÄkkurser i vuxen Älder kan förebygga och försena uppkomsten av demenssjukdom och alzheimers. Hos personer som talar tvÄ eller fler sprÄk har forskare kunnat se fördröjningar pÄ sÄ mycket som 4-5 Är. 

Vi hjĂ€lper dig nĂ„ ditt mĂ„l – oavsett vad mĂ„let Ă€r

Svenskar Àr vÀlkÀnda för sin goda nivÄ av engelska och mÄnga har redan börjat lÀra sig ytterligare ett sprÄk under skoltiden. Den som riktar in sig pÄ ett av vÀrldssprÄken kan se sina chanser att ta sig runt i vÀrlden förbÀttras betydligt. Vem vet om det till och med kan leda till livslÄnga relationer och vÀnskapsband?

NÀr du lÀr dig ett nytt sprÄk kan sÄ vÀl studietekniken som kursinnehÄllet skilja sig Ät beroende pÄ vad du har för mÄl. Vill du vÀcka liv i skolspanskan inför semesterresan eller vill du uppnÄ en fullstÀndigt professionell nivÄ? Vi skrÀddarsyr vÄrt upplÀgg för att hjÀlpa dig nÄ precis dit du vill.

Fördelarna med privatundervisning 

Det Àr inget nytt att olika personer lÀr sig bÀst pÄ olika sÀtt. VÄra privatlÀrare har arbetat med en rad olika studenter och förstÄr vikten av att utnyttja deras egna styrkor och egenskaper för att göra inlÀrningen bÄde lÀrorik och rolig pÄ samma gÄng.

Vissa lÀr sig bÀst om de fÄr studera i lugn och ro med sprÄklÀrarens stöd medan andra tycker att det Àr roligare att lÀra sig tillsammans med andra sprÄkentusiaster. VÄra privatlÀrare undervisar bÄde grupper och individuellt. Med över 9 000 tillgÀngliga lÀrare Àr vi sÀkra pÄ att det finns en lÀrare för varje typ av student. Tillsammans kommer ni överens om vilka tider, dagar och vilken typ av undervisning som skulle göra kursen till en sÄ rolig och lÀttsam erfarenhet för dig som möjligt.

Vi vÀlkomnar alla studenter oavsett deras förutsÀttningar. NivÄerna pÄ vÄra sprÄkkurser strÀcker sig frÄn nybörjare till avancerad och Àr anpassade efter EU:s gemensamma standard:

A1: PÄ denna nivÄ har du ytterst begrÀnsade kunskaper och Àr nÀst intill nybörjare
A2: Du har fortfarande relativt begrÀnsade kunskaper i sprÄket.
B1: Du börjar fÄ grepp om sprÄket och kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang.
B2: Du har goda kunskaper i sprÄket.
C1-C2: Dina kunskaper i sprÄket ligger pÄ en avancerad nivÄ. Befinner du dig pÄ dessa nivÄer har du ofta studerat sprÄket pÄ universitet eller motsvarande. Du talar och skriver sprÄket obehindrat.

Var finns vi?

Vi har över 9 000 (?) lÀrare runtom i landet som finns tillgÀngliga att möta dig pÄ den tid och plats som passar dig bÀst! Oavsett om du finner bÀst studiero pÄ ett café, bibliotek eller i ditt eget hem finns en lösning som passar just dig och dina behov. Vi erbjuder Àven kurser online för dig som har extra tajt med tid eller svÄrt att ta dig till nÄgon av de platser dÀr vi finns tillgÀngliga.


Ett lÄgt pris för en vÀrdefull skicklighet

Att lÀra kÀnna en ny kultur borde inte vara en exklusiv lyx för samhÀllets mest priviligierade. DÀrför har vi sett till att kunna erbjuda undervisning för plÄnböcker av alla storlekar. Intresset för den spanska kulturen strÀcker sig genom samhÀllets alla skikt och dÀrför borde undervisningen vara lika mÄngfacetterad som grupperna som vill lÀra sig.

Vi anpassar kursens utseende och upplÀgg efter din budget och med ett medelpris pÄ 200 kronor per timme Àr vi sÀkra pÄ att det finns en prisplan för varje typ av student.

Hur hittar jag rÀtt lÀrare?

PÄ Superprof tror vi att en student med rÀtt lÀrare inte kan misslyckas! DÀrför Àr det viktigt att kombinationen klickar och kÀnns rÀtt för dig. Med över 9 000 tillgÀngliga privatlÀrare vÄgar vi tro att vi har nÄgon för alla smaker.

Prioriterar du en utbildad professor eller Àr det viktigaste för dig att ha en lÀrare i din egen Älder som förstÄr dig och ditt sÀtt att tÀnka? Vill du ha en lÀrare med bakgrund i samma bransch som du sjÀlv och kan lÀra dig det professionella lingot? Oavsett vad du föredrar vill vi hjÀlpa dig hitta din drömmatchning.

NĂ€r du gör ditt val Ă€r det bra om du tĂ€nker igenom vilken bakgrund du önskar hos din lĂ€rare. Ditt val kan pĂ„verka bĂ„de pris, tillgĂ€nglighet och kursens upplĂ€gg och – viktigast av allt – bli avgörande i huruvida du tycker studierna kĂ€nns roliga och lĂ€rorika.

Vad kommer jag fÄ efter min kurs?

Ditt resultat pÄverkas av flera saker. Först och frÀmst av vilket mÄl du sjÀlv satte upp vid kursens början. Ville du klara ett prov i spanska eller kunna bestÀlla pÄ restaurang under din Spanienresa? Sannolikheten Àr stor att ditt mÄl har styrt din undervisning och gett dig verktygen du behöver.

Utöver att kunna pricka av en punkt pÄ checklistan kommer du förhoppningsvis kÀnna dig rikare som person. Oavsett om kursen blivit startskottet för flera Är av entusiastiska studier eller hjÀlpt dig klara ett gammalt prov hoppas vi att du som student kan kÀnna att tiden du tillbringat med oss var bÄde lÀrorik, rolig och vÀrdefull.FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Spanska?

Genomsnittspriset för en kurs i Spanska Ă€r 206 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
  • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pĂ„ geografisk plats
  • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Spanska?

Spanska med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vĂ€ljer din lĂ€rare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrĂ„gan lĂ„ter dig chatta direkt med lĂ€raren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lĂ„ter dig hitta den perfekta lĂ€raren för just dig. Sök bland miljontals lĂ€rare i hela vĂ€rlden eller hitta nĂ„gon som bor nĂ€ra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Spanska!

Majoriteten av vĂ„ra lĂ€rare i spanska erbjuder kurser inom

Spanska online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gĂ„ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptĂ€cka kurserna i  Spanska  som finns tillgĂ€ngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Spanska?

307 lĂ€rare inom Spanska erbjuder kurser pĂ„ Superprof. 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

VĂ€lj mellan 307 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Spanskal mottagit?

Bland 37 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Ă€mne kan du se recensionerna av eleverna.