Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privatlärare i spanska kurser i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Våra spanska lärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor och mer än 24 recensioner.

241 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis and genomsnittspriset är 241 per lektion!

4 h

Snabbt och enkelt! Våra språklärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spanska
i Stockholm!

2. Organisera och förbered din språkkurs i spanska

Ta kontakt med din spanskalärare i Stockholm med hjälp av deras kontaktinformation, som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Lär dig mer med en kurs i spanska språket!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare, experter och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar en privatlärare i spanska i Stockholm?

I genomsnitt tar en av våra lärare 241kr/h för en spanskalektion i Stockholm.

Kostnaden för en spanskalektion varierar beroende på:

 • språklärarens erfarenhet
 • staden/platsen där din lektion i spanska hålls (via Skype eller hemma hos eleven)
 • hur ofta du vill ta spanskalektioner och varaktigheten av dina lektioner
 • målet med din spanskakurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs lärare erbjuder din första spanskalektion gratis.

Se alla avgifterna för lärare i spanska i din stad.

🧑‍🎓 Hur kan jag kontakta en spanskalärare i Stockholm?

På Superprof kan du söka bland flera olika lärarprofiler och hitta den bästa läraren för att lära dig spanska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista på tillgängliga lärare i spanska nära dig.

 

Du kan läsa en privatlärares annons och kontakta den läraren i spanska som bäst matchar dina behov.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande-service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Stockholm finns, 122 lärare i spanska tillgängliga att undervisa privatlektioner.

 

Välj din kurs iStockholm från våra 122 tillgängliga privatlärare.

 

💻 Kan man ta spanskalektioner online?

På Superprof kan du lära dig spanska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför spanskaprovet, kämpar med grammatik eller önskar att förbättra dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra lärare i spanska erbjuder första lektionen gratis. Runt 80% av våra spanskalärare ger lektioner via Skype som ett alternativ.

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filtret. Då kommer du se en lista på alla våra tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i spanska.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

🇪🇸 Varför ska du börja privatlektioner i spanska i Stockholm?

Att lära sig prata och skriva spanska har många fördelar. Spanska är ett av världens mest talade språk.

 

På Superprof har vi många duktiga lärare i spanska tillgängliga för att ge dig privatlektioner.

 

En spanskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarspanska och att lära sig de vanligaste fraserna
 • Bli en mästare på spansk grammatik
 • Träna på att prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge dig råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Spanska businesstermer
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina spanskakunskaper.

 

Alla spanskalektioner med en certifierad privat lärare ger dig möjligheten att lära dig det spanska språket mer effektivt.

 

Klicka på någon av profilerna av alla spanskalärare som finns nära dig.

🏅 Hur många handledare finns tillgängliga för att ge spanskakurs i Stockholm?

Det finns just nu 122 lärare i spanska som erbjuder ktioner i Stockholm.

 

Du kan kolla in privatlärarnas annonser och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en kurs i spanska från en av våra 122 lärare.

Vill du lära dig spanska i Stockholm?

Välj bland vårt stora utbud av spanskalärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Privatlektioner Spanska i Stockholm med Superprof

Lär dig spanska med en privatlärare

Det spanska språket är inte bara vackert utan även utbrett och användbart – oavsett om det är under resan, i jobbet eller om du låtit dig förtrollas av den spanska kulturen på hemmaplan.

 

Varje år väljer tusentals svenskar att tillbringa sina semestrar längs Spaniens paradisliknande stränder. Spanien toppar listan över svenskarnas favoritresmål år efter år. Stora mängder svenskar går ett steg längre och köper en säsongsbostad längs Solkusten. Har man någonsin sett de svensktäta städerna Marbella, Torrevieja och Almuñecar med egna ögon är det lätt att förstå de som inte kan få nog. Och vilket sätt är bättre för den som vill ha mer av den spanska hettan än att lära sig att tala med lokalbefolkningen, läsa lokalnyheterna eller låta sig förtrollas av de spanska sångernas lyrik?

 

Men det är inte bara vi svenskar som vill bosätta oss i Spanien; kärleken är ömsesidig. Det finns över 10 000 spanjorer bosatta i Sverige och många av dem bor i Stockholm. Och med ytterligare 15 miljoner turistbesök årligen är chansen att stöta på någon spansktalande i Stockholm väldigt stor.

 

Det spanska språket är inte bara användbart för charterturister och säsongsbosatta. Med sina över 500 miljoner utövare är det världens mest talade språk efter det kinesiska modersmålet mandarin. Det är uppenbart vilka dörrar som öppnas såväl inom arbete, som inom marknadsföring, försäljning och nätverkande om man behärskar språket.

 

Hur kommer man igång? Oavsett om du är nybörjare eller har läst spanska i grundskolan finns det en lösning som passar just dig och din nivå. Med våra privatlärare ser vi till att du får lära dig på det sätt som funkar bäst för dig och dina förkunskaper. Våra lärare finns i en rad svenska städer, men även online för de som bor längre bort eller som föredrar att lära sig bekvämt från sitt eget hem.

 

Lär dig spanska i Stockholm

Stockholm är Sveriges mest besökta stad och här fullkomligt myllrar det av inspirerande studiemiljöer. Varför inte mötas på Djurgården i närheten av den spanska ambassaden? Ambassadörens vackra residens har tidigare varit palats åt Prins Carl och är spanskt residens sedan 1928.

 

Eller varför inte låta sig inspireras av konst och mötas upp vid Skeppsholmen i Stockholm? Här kan du omge dig av spanska konstnärslegender som Pablo Picasso, Salvador Dalí och Joan Miró. Kanske kan språket ta dig närmare konstnärerna och deras världskända verk.

 

I Stockholm finns miljöer för alla smaker – oavsett om du gillar Södermalms caféers familjära stämning eller om du föredrar lugnet på Stockholms stadsbibliotek. Det finns även flera universitet och högskolor med öppna lokaler för den som pluggar bäst i skolmiljöer. Allt du behöver göra att välja vad som fungerar bäst för dig och stämma träffa med din privatlärare – lätt som en plätt.

 

Varför lära sig spanska?

Att vi svenskar är helt tokiga i Spanien är känt sedan länge. Sydeuropas pärla toppar listor över svenskarnas favoritresmål år efter år med platser som Mallorca och Solkusten som klara favoriter. Omkring 100 000 svenskar är permanent bosatta i Spanien och mängden svenskar som har köpt säsongsbostäder längs Solkusten är så stor att det talas om svenska kolonier. Här finns svenska skolor, svenska butiker och svenska gator.

Den svenska drömmen om Spanien

Det var i Spanien som den svenska charterturismen föddes. 1955 lyfte det första charterplanet från Stockholm med destination Mallorca och succén var ett faktum. Sedan dess har tusentals svenskar förälskat sig i konceptet ”all inclusive” och gjort reseformen till en årlig tradition. Många har skrattat igenkännande när de sett Lasse Åbergs kultklassiker Sällskapsresan som handlar om just chartersvenskar på Spaniensemester.

 

Förutom de spanska paradisöarna är Solkusten en destination som många svenskar uppskattar. Orter som Alicante, Torrevieja och Marbella har en hög koncentration av svenskar och i Malaga hittar vi både svenska affärer, svensk skola och svenska råvaror. Att vi svenskar är där för att stanna är ett faktum och den spansk-svenska vänskapen kan inte annat än fördjupas när vi utvecklar våra språkkunskaper i spanska.

 

Storslagna städer och världskänt kulturliv

Även om en stor del av svenskarna föredrar de spanska strandstäderna så kan språket ta dig till en stor mängd olika platser. Vill du uppleva pulsen av en storstad kan du ställa in siktet på Madrid eller Barcelona och låta dig förföras av städernas storslagna arkitektur, världskända nattliv och blomstrande kulturscen. Barcelona är staden som aldrig sover och som ligger i framkant vad gäller skapande bland unga konstnärer. Samtidigt drömmer många fotbollsälskare om att någon gång få se de två storstädernas lag mötas i den världskända matchen ”El Clasico”.

 

Spanien är alltså ett land för alla smaker – både bildligt och bokstavligt talat. Gourmanden kan frossa i kustens färska fiskar och skaldjur eller delikatesser som Serranoskinka och oliver. Vinentusiasten kan njuta av en Rioja eller en kall Cava eller Sangria i solen.

 

Ett äventyr i Sydamerika

Spanskan är minst lika användbar för dig som vill ta dig utanför de europeiska gränserna. Förutom att vara officiellt språk i merparten av Sydamerika talas det vitt och brett i länder med en stor minoritet av sydamerikaner eller spanjorer. Runt 41 miljoner amerikaner har spanska som modersmål och det finns områden i södra USA som är helt spanskspråkiga. Så oavsett om du vill uppleva Sydamerikas storslagna natur och kultur eller åka på roadtrip i USA kan spanskan bli användbar följeslagare på din resa. Men spanskan i bakfickan kan du ta dig från Machu Picchu genom Amazonas djungel, över Mexikos stränder upp till metropolen Los Angeles.

 

Expandera i världen, avancera i karriären

Spanskan är inte bara ett språk för reseentusiasten. Med sina 570 miljoner talare är spanskan världens näst mest talade språk efter det kinesiska modersmålet mandarin. Det är alltså lätt att förstå vilka arbets- och kontaktmöjligheter som öppnas upp för den som behärskar språket. Har du ett företag som du vill expandera till en spanskspråkig marknad, vill du lära dig förstå spanskspråkiga kunders köpbeteenden eller kanske knyta värdefulla kontakter i spanskspråkiga länder? Allt detta förenklas om du lär dig förstå det språk som dina potentiella partners och kunder själva använder.

 

Lär dig salsans heta historia eller sjung med i ”despacito”

Sist men inte minst måste den spanskspråkiga kulturen nämnas som ett starkt argument för den som vill lära sig språket. Artister som Enrique Iglesias och låtar som ”Despacito” har visat att den spanskspråkiga musikscenen till och med älskas av människor som inte förstår texten. Dansformer som salsa, flamenco och tango är andra exempel på kulturformer som blivit populära världen över. Alla konstvetare har fått studera Salvardor Dalís surrealistiska verk och Frida Kahlos självporträtt.

 

Anledningarna till att spanska är en resurs du kommer älska att använda tar aldrig slut, men är du fortfarande osäker på om det är något för dig kan du även fundera över fördelarna med att lägga till ett nytt språk till sin språkpalett.

 

Varför ska jag lägga tid och energi på att lära mig ett nytt språk?

Att lära sig ett språk kan kännas tidskrävande till en början men på andra sidan vägen glimtar en ovärderlig skatt. Fördelarna med språkinlärning är många fler än man kanske först kan tro. Processen vi går igenom när vi lär oss ett nytt språk förändrar vår hjärna på flera sätt och leder bland annat till ökad kreativitet och förbättrat minne.

 

Förbättrar hälsan och minnet

Det höga tempo som är typiskt för dagens samhälle gör att många känner sig uttömda efter arbetsdagen. Även om det är lätt att tänka att språkinlärning tar mycket kraft och energi kan det tvärtemot tjäna som en form av avslappning. Att fokusera på en hobby eller en aktivitet ger enligt flera studier samma avslappnande effekt som den populära meditationsformen ”mindfulness”. Undervisningen kan alltså bli en kombination av nytta, nöje och återhämtning.

 

Andra studier visar att språkkurser i vuxen ålder kan förebygga och försena uppkomsten av demenssjukdom och alzheimers. Hos personer som talar två eller fler språk har forskare kunnat se fördröjningar på så mycket som 4-5 år. 

 

Vi hjälper dig nå ditt mål – oavsett vad målet är

Svenskar är välkända för sin goda nivå av engelska och många har redan börjat lära sig ytterligare ett språk under skoltiden. Den som riktar in sig på ett av världsspråken kan se sina chanser att ta sig runt i världen förbättras betydligt. Vem vet om det till och med kan leda till livslånga relationer och vänskapsband?

 

När du lär dig ett nytt språk kan så väl studietekniken som kursinnehållet skilja sig åt beroende på vad du har för mål. Vill du väcka liv i skolspanskan inför semesterresan eller vill du uppnå en fullständigt professionell nivå? Vi skräddarsyr vårt upplägg för att hjälpa dig nå precis dit du vill.

 

Fördelarna med privatundervisning

Det är inget nytt att olika personer lär sig bäst på olika sätt. Våra privatlärare har arbetat med en rad olika studenter och förstår vikten av att utnyttja deras egna styrkor och egenskaper för att göra inlärningen både lärorik och rolig på samma gång.

 

Vissa lär sig bäst om de får studera i lugn och ro med språklärarens stöd medan andra tycker att det är roligare att lära sig tillsammans med andra språkentusiaster. Våra privatlärare undervisar både grupper och individuellt. Med över 9 000 tillgängliga lärare är vi säkra på att det finns en lärare för varje typ av student. Tillsammans kommer ni överens om vilka tider, dagar och vilken typ av undervisning som skulle göra kursen till en så rolig och lättsam erfarenhet för dig som möjligt.

 

Vi välkomnar alla studenter oavsett deras förutsättningar. Nivåerna på våra språkkurser sträcker sig från nybörjare till avancerad och är anpassade efter EU:s gemensamma standard:

 

A1: På denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare
A2: Du har fortfarande relativt begränsade kunskaper i språket.
B1: Du börjar få grepp om språket och kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang.
B2: Du har goda kunskaper i språket.
C1-C2: Dina kunskaper i språket ligger på en avancerad nivå. Befinner du dig på dessa nivåer har du ofta studerat språket på universitet eller motsvarande. Du talar och skriver språket obehindrat.

 

Var finns vi?

Vi har över 9 000 (?) lärare runtom i landet som finns tillgängliga att möta dig på den tid och plats som passar dig bäst! Oavsett om du finner bäst studiero på ett café, bibliotek eller i ditt eget hem finns en lösning som passar just dig och dina behov. Vi erbjuder även kurser online för dig som har extra tajt med tid eller svårt att ta dig till någon av de platser där vi finns tillgängliga.

 

Ett lågt pris för en värdefull skicklighet

Att lära känna en ny kultur borde inte vara en exklusiv lyx för samhällets mest priviligierade. Därför har vi sett till att kunna erbjuda undervisning för plånböcker av alla storlekar. Intresset för den spanska kulturen sträcker sig genom samhällets alla skikt och därför borde undervisningen vara lika mångfacetterad som grupperna som vill lära sig.

 

Vi anpassar kursens utseende och upplägg efter din budget och med ett medelpris på 200 kronor per timme är vi säkra på att det finns en prisplan för varje typ av student.

 

Hur hittar jag rätt lärare?

På Superprof tror vi att en student med rätt lärare inte kan misslyckas! Därför är det viktigt att kombinationen klickar och känns rätt för dig. Med över 9 000 tillgängliga privatlärare vågar vi tro att vi har någon för alla smaker.

 

Prioriterar du en utbildad professor eller är det viktigaste för dig att ha en lärare i din egen ålder som förstår dig och ditt sätt att tänka? Vill du ha en lärare med bakgrund i samma bransch som du själv och kan lära dig det professionella lingot? Oavsett vad du föredrar vill vi hjälpa dig hitta din drömmatchning.

 

När du gör ditt val är det bra om du tänker igenom vilken bakgrund du önskar hos din lärare. Ditt val kan påverka både pris, tillgänglighet och kursens upplägg och – viktigast av allt – bli avgörande i huruvida du tycker studierna känns roliga och lärorika.

 

Vad kommer jag få efter min kurs?

Ditt resultat påverkas av flera saker. Först och främst av vilket mål du själv satte upp vid kursens början. Ville du klara ett prov i spanska eller kunna beställa på restaurang under din Spanienresa? Sannolikheten är stor att ditt mål har styrt din undervisning och gett dig verktygen du behöver.

 

Utöver att kunna pricka av en punkt på checklistan kommer du förhoppningsvis känna dig rikare som person. Oavsett om kursen blivit startskottet för flera år av entusiastiska studier eller hjälpt dig klara ett gammalt prov hoppas vi att du som student kan känna att tiden du tillbringat med oss var både lärorik, rolig och värdefull.

Vad vill du lära dig?