Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privatlärare i spanska kurser i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Våra spanska lärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor och mer än 1 recensioner.

251 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis and genomsnittspriset är 251 per lektion!

4 h

Snabbt och enkelt! Våra språklärare svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spanska
i Lund!

2. Organisera och förbered din språkkurs i spanska

Ta kontakt med din spanskalärare i Lund med hjälp av deras kontaktinformation, som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Lär dig mer med en kurs i spanska språket!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare, experter och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

💸 Hur mycket kostar en privatlärare i spanska i Lund?

I genomsnitt tar en av våra lärare 251kr/h för en lektion i spanska i Lund.

Priset för en spanskalektion varierar beroende på:

 • språklärarens erfarenhet
 • staden/platsen där din lektion i spanska hålls (online eller i elevens hem)
 • hur ofta du vill ta spanskalektioner och längden på lektionerna
 • avsikten med din spanskakurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare erbjuder den första spanskakursen gratis.

Se alla priserna för spanskalärare i ditt område.

👩‍🎓 Var kan jag hitta en expert på spanska i Lund?

På Superprof kan du söka bland flera olika lärarprofiler och hitta den bästa läraren för att lära dig spanska.

 

Det är enkelt! Skriv dina kriterier i sökfältet för att se en lista på tillgängliga lärare i spanska nära dig.

 

Du kan läsa en privatlärares annons och höra av dig till den läraren i spanska som bäst matchar dina behov.

 

När du har hittat en lärare kan du kontakta dem via vår meddelande-service på vår plattform och diskutera detaljer för er lektion.

 

I Lund finns, 8 lärare i spanska tillgängliga att undervisa lektioner.

 

Välj att ta din spanskakurs från mer än 8 spanskalärare.

 

💻 Är det möjligt att ta kurser i spanska online?

På Superprof kan du lära dig spanska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför tentan i spanska, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra lärare hjälpa dig.

 

Många av våra språklärare i spanska erbjuder första lektionen gratis. Runt 80% av våra privatlärare i spanska ger lektioner via webbkamera som ett alternativ.

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dina kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filtret. Då kommer du se en lista på alla våra tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i spanska.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en lärare i spanska online idag på Superprof.

🇪🇸 Vad gör en spanskalärare?

Att lära sig spanska har många fördelar. Spanska är ett av världens mest talade språk.

 

På Superprof har vi många duktiga spanskalärare tillgängliga för att ge dig privatlektioner.

 

En lärare i spanska kan hjälpa dig att förbättra många olika saker:

 

 • Förberedelse inför test och hjälpa till med text
 • Nybörjarspanska och att lära sig de vanligaste fraserna
 • Bli en mästare på spansk grammatik
 • Prata och skaffa det korrekta uttalet
 • Stava och konjunktion
 • Ge råd för att hjälpa dig bli bättre
 • Spanska businesstermer
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina spanskakunskaper.

 

Registrerad dig för kurser i spanska för att lära dig mer om det spanska språket med en kvalificerad lärare. Med hjälp av din privatlärare skapar du en perfekt möjlighet att bli en mästare på det spanska språket snabbare.

 

Klicka på någon av annonserna av alla lärare i spanska som finns nära dig.

🏅 Hur många lärare i spanska finns tillgängliga för att erbjuda lektioner i Lund?

Det finns just nu 8 privatlärare i spanska som erbjuder ktioner i Lund.

 

Du kan titta på privatlärarnas profiler och få mer information om deras undervisning.

 

Välj en spanskakurs i Lund från vårt urval av mer än 8 lärare.

Vill du lära dig spanska i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av spanskalärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Spanska Språkkurs i Lund - Lär dig tillsammans med en privatlärare

Att lära sig tala ett nytt språk flytande är alltid en tidskrävande (men givande) utmaning. Uttal, ordförråd och grammatiska strukturer är bara några av de delar man måste behärska till perfektion innan man kan misstas för en infödd. Siktar du inte riktigt så högt? Det är helt okej, det är fullt naturligt och till och med charmigt att behålla sin egen accent. Att vara flytande i ett språk innebär inte att man måste prata 100% perfekt - bara nästan. 

Spanska är ett mycket populärt språk i Sverige,  25% av landets alla gymnasieelever tar spanskalektioner i minst en termin. Huruvida 25% av svenskarna känner sig redo att använda sin skolspanska när de besöker spansktalande länder är en annan femma.

Det spanska språket i världen och i Lund

Holà Lund! (så långt går det bra eller?) Det finns ingen statistik över hur många spansktalande som bor i Lund men du kan vara säker på att det är fler än du tror - spanskan är faktiskt ett av de vanligare invandrarspråken i Sverige. Oavsett om du vill lära dig spanska för nybörjare, eller fortsätta på eftergymnasial nivå, kan du vara säker på att du snabbt kommer kunna använda spanskan i verkliga livet.

 

Spanska, eller rättare sagt kastilianska, är det officiella språket i Spanien och hela Latinamerika. På grund av den spanska koloniseringen av Amerika (La Conquista) från slutet av 1400-talet fram till 1800-talet, har spanskan blivit ett av de största språken i världen. 

Det finns idag cirka 570 miljoner människor som talar spanska i över 20 länder (Spanien, Mexiko, Argentina, Chile, Bolivia, Colombia, Peru m.fl). 470 miljoner av dessa har spanska som modersmål. På grund av den enorma spridningen har spanska blivit ett mycket inflytelserikt språk - spanska är därför ett av de officiella språken i flera internationella organisationer som FN, Europeiska unionen, Afrikanska unionen och Världshandelsorganisationen WTO. Spanska är det tredje mest använda språket i världen efter mandarin och engelska. 

Den som behärskar ett tredje språk, utöver svenska och engelska, har ett stort professionellt övertag, speciellt om det språket råkar vara spanska. Att kunna förstå, prata och förhandla på spanska gör dig extra attraktiv på arbetsmarknaden oavsett bransch. Att kunna spanska är dock extra fördelaktigt om du jobbar inom turism, journalistik, politik, diplomati eller handel. 

Om du någon gång funderat på att flytta från Lund så kommer spanskan antagligen extra väl till hands. Det förutspås att USA kommer vara tvåspråkigt innan 2050, så är du sugen på « the american dream » och vill smälta in, vet du vad du ska göra! Om USA känns trist och du föredrar en mer autentisk vibe kan du istället bosätta dig i Spanien eller något av de latinamerikanska länderna. 

Du förstår säkert vår poäng - att ta spanskalektioner är en säker investering som kan ge ett ordentligt karriärslyft!

 Andra fördelar med att kunna spanska

Att kunna spanska idag öppnar många dörrar. Att kunna kommunicera med hundratals miljoner människor och obehindrat resa runt i vackra länder på flera kontinenter är ingen liten fördel. Det är en enorm frihet att behärska ett språk, att på djupet kunna ta del av ett lands kultur, traditioner, litteratur, historia och musik . Det är en frihet som inte kan köpas för pengar. 

 

 

 

Plugga spanska i Lund

Nu när du låtit dig övertygas om spanskans alla fördelar kanske du undrar hur man gör för att komma igång med språket? I Lund kan du läsa spanska på komvux eller Lunds universitet. På Språk- och litteraturcentrum via Lunds universitet kan du läsa spanska både som kandidatexamen eller som fristående kurser. Lunds universitet är Sverige främsta inom språk och är rankat bland de 100 bästa universiteten i världen. Att ta språklektioner på universitet kan låta övermäktigt men Lunds universitet erbjuder kvällskurser i spanska på halvfart! 

För den som vill avancera snabbare kan det vara en bra idé att kombinera studierna med privatlektioner. På Superprof hittar du privatlärare för alla nivåer från nybörjare till avancerad (A2-C2) som kan anpassa lektionerna efter dina önskemål.

Varför är det viktigt att ta lektioner i spanska?

Med alla språkappar och gratis resurser på internet är det lätt att tro att man kan bli flytande i ett språk bara genom vokabulär och lite grammatik, men riktigt så fungerar det inte. Ett helt nytt språk kräver upprepning och hårt arbete. Du måste jobba med både uttal, läsförståelse, hörförståelse och skrift. Alla språkkurser och appar har sina begränsningar. Ibland kan det kännas som att man förstår en hel del när man läser en text, men när man sedan hör någon prata utanför skolmiljö i snabbt tempo med familjära uttryck, inser man att man har en bra bit kvar. Man måste så klart ta en sak i taget, man kan inte förvandlas till en modersmålstalare över en natt, oavsett om man lär sig i skola eller via språkappar. 

När du lär dig spanska med en privatlärare har du en unik chans att verkligen boosta dina språkfärdigheter. Du kommer att få betydligt fler tillfällen att ställa frågor och öva på språket eftersom det bara är ni två. I en vanlig språkklass med 30 studenter finns inte samma utrymme för dina specifika behov.

Hitta din perfekta spanskalärare i Lund

Innan du bokar en privatlärare på måfå kan det vara bra att fundera på vad du vill få ut av kursen. Vill du främst öva på uttal och vardagliga konversationer? Eller förbereder du dig inför en utbytestermin och slås av panik när inser att dina akademiska uppsatser snart måste skrivas på spanska? Alla lärare är experter inom sina områden, så kolla igenom vad de erbjuder för typ av kursinnehåll. På Superprof kan du dessutom läsa igenom tidigare elevers betyg och kommentarer för att se om läraren verkar passa dig som person. Vissa föredrar striktare lärare som ger mycket hemläxa och uppmanar till tydliga mål, medan andra föredrar lättsamma lärare som tar lektionen som den kommer. Det finns en lärare för alla!

Om du är intresserad av ett visst spansktalande land kanske det vore kul att jobba med en privatlärare från just det landet? På grund av den stora geografiska utbredningen kan dialekter variera mycket mellan de spansktalande länderna, och det kan vara både intressant och klokt att redan nu bekanta sig med en viss dialekt. En modersmålstalare från det land du är intresserad av kommer också kunna berätta mycket om landets kultur, städer, folk och historia. Kanske planerar du redan nu att lämna Lund för varmare breddgrader och vill veta lite mer om ett specifikt land? Man behöver inte nödvändigtvis vilja bli flytande i Spanska bara för att man tar lektioner, det är helt ok att bara vilja lära sig praktiska fraser och veta mer om traditioner och dylikt. Oavsett vad dina mål med spanskalektionerna är, kan du hitta din drömlärare på Superprof.

Vad vill du lära dig?