Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privatlärare i spanska kurser i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Våra spanska lärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor och mer än 2 recensioner.

269 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis and genomsnittspriset är 269 per lektion!

0 h

Snabbt och enkelt! Våra språklärare svarar vanligtvis inom 0h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spanska
i Lund!

2. Organisera och förbered din språkkurs i spanska

Ta kontakt med din spanskalärare i Lund med hjälp av deras kontaktinformation, som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Lär dig mer med en kurs i spanska språket!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare, experter och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Hur mycket kostar en en privatlärare i spanska i Lund och i närområdet?

I genomsnitt tar en lärare i spanska 269kr för en spanskalektion i Lund.

Priset för en spanskalektion varierar pga:

 • spanskalärarens erfarenhet
 • området/staden där din lektion i spanska tar plats (online eller i elevens hem)
 • hur ofta du vill ta spanskalektioner och längden på lektionerna
 • objektivet med din pianokurs. Till exempel: är det en förberedelse inför ett test, eller är det bara för skojs skull?

97% av Superprofs privatlärare bjuder på första kursen.

Se alla priserna för spanskalärare i ditt område.

🧑‍🎓 Hur hittar jag en spanskalärare i Lund?

På Superprof kan du söka bland alla våra lärarannonser för att hjälpa dig hitta den bästa möjligheten för att lära dig spanska.

 

Det är enkelt! Skriv dina olika kriterier i sökfältet för att se en lista avtillgängliga lärare när a dig.

 

För att hitta din privatlärare, kolla på deras egenskrivna kursannonser för att hitta mer information om deras kurs.

 

När du har hittat en privatlärare kan du kontakta dem via en meddelande service på vår plattform och diskutera detaljer för er kurs.

 

I Lund i förorterna finns, 7 spanskalärare tillgängliga att undervisa lektioner.

 

Välj din kurs iLund från våra 7 tillgängliga lärare available..

 

💻 Är det möjligt att ta kurser i spanska online?

På Superprof kan du lära dig spanska online med en privatlärare. Oavsett om du behöver hjälp med att träna inför spanskatestet, kämpar med grammatik eller önskar att jobba på dina språkfärdigheter, så kan våra vägledare hjälpa dig.

 

Många av våra spanska privatlärare erbjuder första kursen gratis. Runt 80% av våra spanskalärare på Superprof ger spanska online, och de flesta av dem ger sin första kurs gratis!

 

Föra att hitta tillgängliga språklärare, skriv in dine kriterier i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser i önskat ämne.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig många fördelar. Du kan planera dina lektioner så att de passar ditt schema och onlinelektioner är ofta billigare eftersom du eller läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare online idag på Superprof.

🇪🇸 Vad gör en spanskalärare?

Att lära sig spanska har många fördelar. Spanska är ett av världens mest populära språk och talas i över 20 olika länder.

 

Möjligheten att prata på ett annat språk kan öppna många dörrar för dig när det gäller allt möjligt t.ex: jobb, resor eller kultur. Andra fördelar med att lära sig spanska inkluderar ökad mental flexibilitet och ökad kognitiv förmåga.

 

På Superprof har vi många olika duktiga spanska instruktörer tillgängliga att erbjuda privatlektioner.

 

En spanskalärare kan hjälpa dig med många olika saker:

 

 • Studera inför test och hjäpa till med text
 • Nybörjarspanska och att lära sig de mest vanliga fraserna
 • Bli en mästare på spansk grammatik
 • Träna på att prata och uttal
 • Skriva och konjunktion
 • Ge dig strategier för att hjälpa dig bli bättre
 • Spanska business termer och språk
 • Läsning och förståelse
 • Hjälp med uppgifter
 • Hjälp med att förbättra ditt självförtroende i dina spanska kunskaper.

 

Du kan diskutera vad du önskar att lära dig från dina privatledda lektioner med din privatundervisare.

 

Alla spanskaprivatkurser med en kvalificerad lärare ger dig en möjlighet att lära det spanska språket mer effektivt.

 

Klicka här på annonserna av alla spanskalärare nära dig.

🏅 Hur många privatlärare finns tillgängliga att ge spanskalektioner i närheten av deg?

I Lund och i närområdet finns det 7 spanskainstruktörer tillgängliga att lära ut kurs

 

För att hitta en privatlärare i spanska, läs deras kursannonser för att hitta mer information om deras kursinformation.

 

Välj enprivatkurs från en av våra 7 lärarprofiler.

Vill du lära dig spanska i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av spanskalärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Spanska Språkkurs i Lund - Lär dig tillsammans med en privatlärare

Att lära sig tala ett nytt språk flytande är alltid en tidskrävande (men givande) utmaning. Uttal, ordförråd och grammatiska strukturer är bara några av de delar man måste behärska till perfektion innan man kan misstas för en infödd. Siktar du inte riktigt så högt? Det är helt okej, det är fullt naturligt och till och med charmigt att behålla sin egen accent. Att vara flytande i ett språk innebär inte att man måste prata 100% perfekt - bara nästan. 

Spanska är ett mycket populärt språk i Sverige,  25% av landets alla gymnasieelever tar spanskalektioner i minst en termin. Huruvida 25% av svenskarna känner sig redo att använda sin skolspanska när de besöker spansktalande länder är en annan femma.

Det spanska språket i världen och i Lund

Holà Lund! (så långt går det bra eller?) Det finns ingen statistik över hur många spansktalande som bor i Lund men du kan vara säker på att det är fler än du tror - spanskan är faktiskt ett av de vanligare invandrarspråken i Sverige. Oavsett om du vill lära dig spanska för nybörjare, eller fortsätta på eftergymnasial nivå, kan du vara säker på att du snabbt kommer kunna använda spanskan i verkliga livet.

 

Spanska, eller rättare sagt kastilianska, är det officiella språket i Spanien och hela Latinamerika. På grund av den spanska koloniseringen av Amerika (La Conquista) från slutet av 1400-talet fram till 1800-talet, har spanskan blivit ett av de största språken i världen. 

Det finns idag cirka 570 miljoner människor som talar spanska i över 20 länder (Spanien, Mexiko, Argentina, Chile, Bolivia, Colombia, Peru m.fl). 470 miljoner av dessa har spanska som modersmål. På grund av den enorma spridningen har spanska blivit ett mycket inflytelserikt språk - spanska är därför ett av de officiella språken i flera internationella organisationer som FN, Europeiska unionen, Afrikanska unionen och Världshandelsorganisationen WTO. Spanska är det tredje mest använda språket i världen efter mandarin och engelska. 

Den som behärskar ett tredje språk, utöver svenska och engelska, har ett stort professionellt övertag, speciellt om det språket råkar vara spanska. Att kunna förstå, prata och förhandla på spanska gör dig extra attraktiv på arbetsmarknaden oavsett bransch. Att kunna spanska är dock extra fördelaktigt om du jobbar inom turism, journalistik, politik, diplomati eller handel. 

Om du någon gång funderat på att flytta från Lund så kommer spanskan antagligen extra väl till hands. Det förutspås att USA kommer vara tvåspråkigt innan 2050, så är du sugen på « the american dream » och vill smälta in, vet du vad du ska göra! Om USA känns trist och du föredrar en mer autentisk vibe kan du istället bosätta dig i Spanien eller något av de latinamerikanska länderna. 

Du förstår säkert vår poäng - att ta spanskalektioner är en säker investering som kan ge ett ordentligt karriärslyft!

 Andra fördelar med att kunna spanska

Att kunna spanska idag öppnar många dörrar. Att kunna kommunicera med hundratals miljoner människor och obehindrat resa runt i vackra länder på flera kontinenter är ingen liten fördel. Det är en enorm frihet att behärska ett språk, att på djupet kunna ta del av ett lands kultur, traditioner, litteratur, historia och musik . Det är en frihet som inte kan köpas för pengar. 

 

 

 

Plugga spanska i Lund

Nu när du låtit dig övertygas om spanskans alla fördelar kanske du undrar hur man gör för att komma igång med språket? I Lund kan du läsa spanska på komvux eller Lunds universitet. På Språk- och litteraturcentrum via Lunds universitet kan du läsa spanska både som kandidatexamen eller som fristående kurser. Lunds universitet är Sverige främsta inom språk och är rankat bland de 100 bästa universiteten i världen. Att ta språklektioner på universitet kan låta övermäktigt men Lunds universitet erbjuder kvällskurser i spanska på halvfart! 

För den som vill avancera snabbare kan det vara en bra idé att kombinera studierna med privatlektioner. På Superprof hittar du privatlärare för alla nivåer från nybörjare till avancerad (A2-C2) som kan anpassa lektionerna efter dina önskemål.

Varför är det viktigt att ta lektioner i spanska?

Med alla språkappar och gratis resurser på internet är det lätt att tro att man kan bli flytande i ett språk bara genom vokabulär och lite grammatik, men riktigt så fungerar det inte. Ett helt nytt språk kräver upprepning och hårt arbete. Du måste jobba med både uttal, läsförståelse, hörförståelse och skrift. Alla språkkurser och appar har sina begränsningar. Ibland kan det kännas som att man förstår en hel del när man läser en text, men när man sedan hör någon prata utanför skolmiljö i snabbt tempo med familjära uttryck, inser man att man har en bra bit kvar. Man måste så klart ta en sak i taget, man kan inte förvandlas till en modersmålstalare över en natt, oavsett om man lär sig i skola eller via språkappar. 

När du lär dig spanska med en privatlärare har du en unik chans att verkligen boosta dina språkfärdigheter. Du kommer att få betydligt fler tillfällen att ställa frågor och öva på språket eftersom det bara är ni två. I en vanlig språkklass med 30 studenter finns inte samma utrymme för dina specifika behov.

Hitta din perfekta spanskalärare i Lund

Innan du bokar en privatlärare på måfå kan det vara bra att fundera på vad du vill få ut av kursen. Vill du främst öva på uttal och vardagliga konversationer? Eller förbereder du dig inför en utbytestermin och slås av panik när inser att dina akademiska uppsatser snart måste skrivas på spanska? Alla lärare är experter inom sina områden, så kolla igenom vad de erbjuder för typ av kursinnehåll. På Superprof kan du dessutom läsa igenom tidigare elevers betyg och kommentarer för att se om läraren verkar passa dig som person. Vissa föredrar striktare lärare som ger mycket hemläxa och uppmanar till tydliga mål, medan andra föredrar lättsamma lärare som tar lektionen som den kommer. Det finns en lärare för alla!

Om du är intresserad av ett visst spansktalande land kanske det vore kul att jobba med en privatlärare från just det landet? På grund av den stora geografiska utbredningen kan dialekter variera mycket mellan de spansktalande länderna, och det kan vara både intressant och klokt att redan nu bekanta sig med en viss dialekt. En modersmålstalare från det land du är intresserad av kommer också kunna berätta mycket om landets kultur, städer, folk och historia. Kanske planerar du redan nu att lämna Lund för varmare breddgrader och vill veta lite mer om ett specifikt land? Man behöver inte nödvändigtvis vilja bli flytande i Spanska bara för att man tar lektioner, det är helt ok att bara vilja lära sig praktiska fraser och veta mer om traditioner och dylikt. Oavsett vad dina mål med spanskalektionerna är, kan du hitta din drömlärare på Superprof.

Vad vill du lära dig?