Utmärkt
recensioner på

Våra fantastiska privatlärare i spanska kurser i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Våra spanska lärare har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor och mer än 2 recensioner.

269 kr/h

95% av privatlärarna erbjuder första lektionen gratis and genomsnittspriset är 269 per lektion!

2 h

Snabbt och enkelt! Våra språklärare svarar vanligtvis inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig spanska
i Lund!

2. Organisera och förbered din språkkurs i spanska

Ta kontakt med din spanskalärare med hjälp av deras kontaktinformation, som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Lär dig mer med en kurs i spanska språket!

Elevpasset ger dig tillgång till alla våra lärare, coacher, handledare, experter och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💰Vad kostar en Spanskalektion i Lund?

Det genomsnittliga priset för Spanskalektioner i Lund är 269 kr. 


Priset varierar pga olika faktorer: 

  • Vad din lärare i Spanska har för erfarenhet
  • Lektionernas placering: hemma, möte på plats i Lund med läraren eller online
  • Antal lektioner under kursen och dess längd

97% av våra lärare i Spanska erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯Varför ska du ta Spanskalektioner i Lund?

Med hjälp av en lärare i Lund kan du lära sig Spanska snabbare.


Våra privatlärare delar sin expertis så att du kan göra alla ämnen till ditt eget.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner i Lund.


Hitta din perfekta lärare idag.

💻Kan man lära sig Spanska online?

Majoriteten av våra lärare i Spanska erbjuder sina kurser i

Spanskalektioner online.


Om du inte hittar rätt privatlärare i Lund kan du söka på alla som ger kurser online. För att söka efter en lärare i Spanska använd "webbkamera"-filtret i vår sökmotor. När detta är gjort hittar du en översikt över lärare som erbjuder undervisning i Spanska via webcam.

🎓Hur många Spanskalärare ger lektioner i Lund?

Det finns för närvarande 7 lärare i Spanska som erbjuder kurser i Lund.


Du kan se de olika lärarprofilerna för att hitta den perfekta matchen för dig.

✒️Hur betygsätts våra lärare i Spanska?

Mätt över 2 recensioner gav våra elever i Lund  ett medelbetyg på 5.0 av 5 för deras lektioner i Spanska.


Om du har några frågor eller stöter på något är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.


Du kan se användarrecensionerna genom denna sidan.

Vill du lära dig spanska i Lund?

Välj bland vårt stora utbud av spanskalärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Spanska Språkkurs i Lund - Lär dig tillsammans med en privatlärare

Att lära sig tala ett nytt språk flytande är alltid en tidskrävande (men givande) utmaning. Uttal, ordförråd och grammatiska strukturer är bara några av de delar man måste behärska till perfektion innan man kan misstas för en infödd. Siktar du inte riktigt så högt? Det är helt okej, det är fullt naturligt och till och med charmigt att behålla sin egen accent. Att vara flytande i ett språk innebär inte att man måste prata 100% perfekt - bara nästan. 

Spanska är ett mycket populärt språk i Sverige,  25% av landets alla gymnasieelever tar spanskalektioner i minst en termin. Huruvida 25% av svenskarna känner sig redo att använda sin skolspanska när de besöker spansktalande länder är en annan femma.

Det spanska språket i världen och i Lund

Holà Lund! (så långt går det bra eller?) Det finns ingen statistik över hur många spansktalande som bor i Lund men du kan vara säker på att det är fler än du tror - spanskan är faktiskt ett av de vanligare invandrarspråken i Sverige. Oavsett om du vill lära dig spanska för nybörjare, eller fortsätta på eftergymnasial nivå, kan du vara säker på att du snabbt kommer kunna använda spanskan i verkliga livet.

 

Spanska, eller rättare sagt kastilianska, är det officiella språket i Spanien och hela Latinamerika. På grund av den spanska koloniseringen av Amerika (La Conquista) från slutet av 1400-talet fram till 1800-talet, har spanskan blivit ett av de största språken i världen. 

Det finns idag cirka 570 miljoner människor som talar spanska i över 20 länder (Spanien, Mexiko, Argentina, Chile, Bolivia, Colombia, Peru m.fl). 470 miljoner av dessa har spanska som modersmål. På grund av den enorma spridningen har spanska blivit ett mycket inflytelserikt språk - spanska är därför ett av de officiella språken i flera internationella organisationer som FN, Europeiska unionen, Afrikanska unionen och Världshandelsorganisationen WTO. Spanska är det tredje mest använda språket i världen efter mandarin och engelska. 

Den som behärskar ett tredje språk, utöver svenska och engelska, har ett stort professionellt övertag, speciellt om det språket råkar vara spanska. Att kunna förstå, prata och förhandla på spanska gör dig extra attraktiv på arbetsmarknaden oavsett bransch. Att kunna spanska är dock extra fördelaktigt om du jobbar inom turism, journalistik, politik, diplomati eller handel. 

Om du någon gång funderat på att flytta från Lund så kommer spanskan antagligen extra väl till hands. Det förutspås att USA kommer vara tvåspråkigt innan 2050, så är du sugen på « the american dream » och vill smälta in, vet du vad du ska göra! Om USA känns trist och du föredrar en mer autentisk vibe kan du istället bosätta dig i Spanien eller något av de latinamerikanska länderna. 

Du förstår säkert vår poäng - att ta spanskalektioner är en säker investering som kan ge ett ordentligt karriärslyft!

 Andra fördelar med att kunna spanska

Att kunna spanska idag öppnar många dörrar. Att kunna kommunicera med hundratals miljoner människor och obehindrat resa runt i vackra länder på flera kontinenter är ingen liten fördel. Det är en enorm frihet att behärska ett språk, att på djupet kunna ta del av ett lands kultur, traditioner, litteratur, historia och musik . Det är en frihet som inte kan köpas för pengar. 

 

 

 

Plugga spanska i Lund

Nu när du låtit dig övertygas om spanskans alla fördelar kanske du undrar hur man gör för att komma igång med språket? I Lund kan du läsa spanska på komvux eller Lunds universitet. På Språk- och litteraturcentrum via Lunds universitet kan du läsa spanska både som kandidatexamen eller som fristående kurser. Lunds universitet är Sverige främsta inom språk och är rankat bland de 100 bästa universiteten i världen. Att ta språklektioner på universitet kan låta övermäktigt men Lunds universitet erbjuder kvällskurser i spanska på halvfart! 

För den som vill avancera snabbare kan det vara en bra idé att kombinera studierna med privatlektioner. På Superprof hittar du privatlärare för alla nivåer från nybörjare till avancerad (A2-C2) som kan anpassa lektionerna efter dina önskemål.

Varför är det viktigt att ta lektioner i spanska?

Med alla språkappar och gratis resurser på internet är det lätt att tro att man kan bli flytande i ett språk bara genom vokabulär och lite grammatik, men riktigt så fungerar det inte. Ett helt nytt språk kräver upprepning och hårt arbete. Du måste jobba med både uttal, läsförståelse, hörförståelse och skrift. Alla språkkurser och appar har sina begränsningar. Ibland kan det kännas som att man förstår en hel del när man läser en text, men när man sedan hör någon prata utanför skolmiljö i snabbt tempo med familjära uttryck, inser man att man har en bra bit kvar. Man måste så klart ta en sak i taget, man kan inte förvandlas till en modersmålstalare över en natt, oavsett om man lär sig i skola eller via språkappar. 

När du lär dig spanska med en privatlärare har du en unik chans att verkligen boosta dina språkfärdigheter. Du kommer att få betydligt fler tillfällen att ställa frågor och öva på språket eftersom det bara är ni två. I en vanlig språkklass med 30 studenter finns inte samma utrymme för dina specifika behov.

Hitta din perfekta spanskalärare i Lund

Innan du bokar en privatlärare på måfå kan det vara bra att fundera på vad du vill få ut av kursen. Vill du främst öva på uttal och vardagliga konversationer? Eller förbereder du dig inför en utbytestermin och slås av panik när inser att dina akademiska uppsatser snart måste skrivas på spanska? Alla lärare är experter inom sina områden, så kolla igenom vad de erbjuder för typ av kursinnehåll. På Superprof kan du dessutom läsa igenom tidigare elevers betyg och kommentarer för att se om läraren verkar passa dig som person. Vissa föredrar striktare lärare som ger mycket hemläxa och uppmanar till tydliga mål, medan andra föredrar lättsamma lärare som tar lektionen som den kommer. Det finns en lärare för alla!

Om du är intresserad av ett visst spansktalande land kanske det vore kul att jobba med en privatlärare från just det landet? På grund av den stora geografiska utbredningen kan dialekter variera mycket mellan de spansktalande länderna, och det kan vara både intressant och klokt att redan nu bekanta sig med en viss dialekt. En modersmålstalare från det land du är intresserad av kommer också kunna berätta mycket om landets kultur, städer, folk och historia. Kanske planerar du redan nu att lämna Lund för varmare breddgrader och vill veta lite mer om ett specifikt land? Man behöver inte nödvändigtvis vilja bli flytande i Spanska bara för att man tar lektioner, det är helt ok att bara vilja lära sig praktiska fraser och veta mer om traditioner och dylikt. Oavsett vad dina mål med spanskalektionerna är, kan du hitta din drömlärare på Superprof.

Vad vill du lära dig?