Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Spanska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 88 recensioner.

216 kr/h

Bästa priserna: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 216 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Planera dina kurser i Spanska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Spanska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Spanska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Många olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.

589lärare erbjuder undervisning

online spanska.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom Spanskalektioner online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.

100% Verifierade Utvärderingar - nätverkets bästa verktyg

Våra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

Välj din lärare från våra 589 profiler.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom Spanskalektioner

589  lärare inom Spanska erbjuder online undervisning i spanska.

Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst. 

Välj din lärare bland båra 589 profiler.

💸 Vad är det genomsnittliga priset för Spanskalektioner undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Spanska är 216Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Spanska
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom spanska?

Ett urval av 88 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.

Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.

589 Spanskalärare finns tillgängliga 

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i ?

Välj bland vårt stora utbud av spanskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta dina nya språkkunskaper med en spanskakurs på nätet!

Oavsett om du lär dig spanska, franska, kinesiska eller walesiska, är fördelarna med att lära sig ett språk svårt att förneka

Att lära sig ett språk handlar om mer än att konjugera verb, memorera ordförråd och känna till dina förflutna deltagande från dina prepositioner, det handlar om att utveckla din förståelse för en kultur eller ett samhälle mycket till skillnad från ditt eget. Detta gör att du kan bredda dina horisonter, förstå nya perspektiv och lära dig mer om världen vi lever i. När du är över språkbarriären kommer du att upptäcka att resor inte bara är enklare utan också mer givande eftersom du kan kontakt med de människor du träffar.

 

Att tala ett främmande språk är inte den enda fördelen med att lära sig ett språk! Språk ger din hjärna ett bra träningspass, förbättrar ditt minne såväl som dina lyssnar-, tal-, läs- och skrivfärdigheter. Att översätta dina tankar till ett annat språk (och förstå någon annan) kan känns som ett stort stort pussel, ibland måste du bli kreativ när du försöker kommunicera en idé som inte översätts bokstavligen, särskilt när du bara börjar . Din kommunikationsförmåga kommer säkert att förbättras, din strategi för problemlösning kommer att utvecklas och du lär dig mer om hur du lär dig - det vill säga vilka stilar och metoder som fungerar bäst för dig. Genom att dela upp ett annat språk i verb, substantiv, adjektiv, adverb och prepositioner kommer du att lära dig mer om ditt eget första språk och bygga ditt ordförråd också.

 

Arbetsgivare och antagningsansvariga för universitetet tittar ofta igenom hundratals ansökningar och CV för varje plats; flytande på ett annat språk gör att du sticker ut från mängden. På vissa karriärvägar kommer ett annat språk att hjälpa dig verkligen komma fram, till exempel översättare, journalist, reseskribent, diplomat. I andra positioner kanske dina språkkunskaper inte är nödvändiga för de dagliga uppgifterna, men demonstrerar din förmåga att multiverka, din kommunikationsförmåga och självdisciplin.

 

För vissa är att lära sig ett språk rent en fritidsaktivitet. Att lära sig är inte bara roligt i sig utan kan låsa upp en hel värld av litteratur och media för att du ska förstå på dess originalspråk.

 

Det är svårt att förneka att lära sig ett språk är oerhört fördelaktigt både yrkesmässigt och personligt, men vilket språk lär du dig?

Lär dig Spanska 

Om du inte kan bestämma vilket främmande språk du ska lära dig bör du tänka på dina personliga mål och vilket språk som skulle stödja dig för att uppnå dem. Motiveras du av karriäralternativ, blivande vänner, resor, litteratur? För många är språkets popularitet en viktig faktor, varför spanska är ett så populärt språk att lära sig!

 

Det finns mer än 400 miljoner modersmål i spanska som gör det till det näst mest talade språket i världen. Det är också det tredje mest lärda språket med cirka 9 miljoner människor som talar spanska som andraspråk. Spanska talas över Nord-, Syd- och Centralamerika, Europa och Afrika och är det officiella språket i 20 länder inklusive Argentina, Chile, Colombia, Costa Rico och Paraguay (för att nämna några). Detta innebär att spanska elever inte kommer att ha brist på möjligheter att utöva sina språkkunskaper oavsett om de lär sig spanska för arbete, semester eller bara för att utöka sitt ordförråd utöver dos cervezas por favor.

 

Om det inte är tillräckligt för att övertyga dig, är spanska ett romanspråk (härstammat från latin) så vissa ord är kognater eller nära-kognater (samma som) engelska ord och det delar samma alfabet också. Detta gör det till ett mer hanterbart språk för engelsktalande att lära sig.

Lär dig Spanska i Skolan

Hur du lär dig spanska beror på ålder och förmåga, men många av oss dabbar på språk i skolan även om vi inte fortsätter till senare studier. För de flesta ungdomar erbjuds spanska ofta som ett språkalternativ i sin skola, de kan lära sig från en ung ålder och till och med välja att studera högre utbildning i spanska och eller en karriär som kräver deras språkkunskaper.

 

I skolorna har man ofta många möjligheter för läsning, skrivande och lyssnande, men med stora klassstorlekar är möjligheten att öva konversation ofta ganska begränsad. Som ett resultat använder många ungdomar plattformar som Superprof för att söka klasser med en privat lärare eller modersmål så att de kan finslipa sina tal- och konversationsfärdigheter för sina spanska tentor.

 

Ofta har vi försummat våra främmande språkkunskaper som unga, visdom, nödvändighet eller nyfikenhet kring andra kulturer som vi i efterhand önskar att vi hade lagt mer uppmärksamhet i våra spanska klasser! Men allt går inte förlorat och du är aldrig för gammal för att börja lära dig något nytt; det finns ett stort utbud av möjligheter att utforska för att lära sig spanska utanför formell utbildning.

 

Lär dig prata Spanska flytande genom att leva språket 

Ett av de mest effektiva sätten att lära sig ett nytt språk är genom att helt fördjupa dig själv att prata, läsa, skriva och lyssna på det språket. Ofta kommer spirande lingvistik att registrera sig för en intensiv kurs i ett land som talar sitt målspråk så att de kan öva på att använda grammatiken och ordförråd som de lär sig i sina studier. På grund av deras intensiva karaktär är dessa kurser ofta dyra och är bara ett genomförbart alternativ om du kan ta dig ledigt ledighet.

 

De med obegränsad tid och begränsade medel kan välja att göra ett arbete eller utbyte utomlands för att fördjupa sig i språket. Det här kan vara en livförändringsupplevelse men disciplin är avgörande - det är allt för lätt att falla i en anglophone bubbla, även när du bor i ett spansktalande land!

 

Med alla uppslukande inlärningsupplevelser är det viktigt att fortsätta öva när du återvänder hem, antingen genom att gå på lektioner, gå med i en spansk samtalsklubb eller grupp, titta på spanska filmer eller TV, läsa spanska böcker och hålla kontakt med modersmål som du har träffat på din resor.


Lär dig spanska med en kvällskurs

Kvällskurser kan vara ett utmärkt alternativ om du inte kan resa utomlands eller spendera tid och pengar på intensiva kurser för att fortsätta dina studier. Kvällskurser träffas ofta en gång i veckan i 1-2 timmar och är inriktade på förmåga nivåer, vanligtvis erbjuder nybörjare, mellanliggande eller avancerade nivå grupper. Kvällskurser tillhandahålls ofta av samhällscentrum och språkskolor. Pensionerade elever kan prova sin lokala U3A, medan universitetsstudenter kan hitta ett spanskt samhälle som erbjuder nybörjarkurser.

 

Fördelen med kvällskurser är ofta deras överkomliga priser, men med detta kommer några kompromisser. Du betalar ofta i förskott för varje termin så att alla lektioner du saknar inte återbetalas. Lektionerna kommer att flytta i takt med hela gruppen, så du riskerar att antingen vrida tummen eller känna dig kvar. Slutligen betyder gruppstorlekar och tidsbegränsningar ofta att du har begränsade möjligheter att faktiskt tala spanska, vilket är en prioritering för många elever.

 

En lösning på detta kan vara att komplettera din spanska kvällskurs genom att delta i ett utbyte med en modersmål eller delta i en spansktalande klubb, men den mest effektiva användningen av din värdefulla inlärningstid är att studera spanska med en privat handledare.


Studera Spanska språket online med en privatlärare

Att lära sig spanska med en privat handledare är den mest effektiva och effektiva vägen till flytande. Inte bara bestämmer du klassens tempo, utan du kan också fokusera på områden som intresserar dig eller som bäst passar dina ambitioner och behov. Skolelever kan välja att arbeta med sina uppsatsfärdigheter med sin privata handledare eller dra nytta av möjligheten att ha en-till-en-samtal med en flytande spanska talare - en sällsynt möjlighet i klassrummet! En av de största fördelarna med att söka privatundervisning är att du får detaljerad feedback från en expert, detta hjälper dig att förbli motiverad och fokusera ditt lärande utanför klassen.

 

Du kan betala för dina klasser på en lektion-för-lektionsbasis och tid för att passa dem i ditt schema. Genom att lära dig över internet kan du träffa din handledare vart du vill oavsett var de befinner sig - prata spanska med en andalusisk eller Murcian från soffans bekvämlighet!

 

Intresserad av att lära sig spanska med en privat lärare? Så här hittar du en ...

Hitta en distanslärare via Superprof

Språkhandledare annonserar överallt: samhällsmeddelanden, universitets anslagstavlor, lokala språkskolor, gumtree, Facebook ... du kan till och med bara gå på Google och skriva "privata spanska handledare online". Men varför inte göra saker enkelt och använda Superprof?

 

Superprof är en plattform avsedd för att föra samman elever och lärare. Vi har en pool med över 11 000 privata privata spanska lärare från olika bakgrunder. Varje handledare ställer in sina priser beroende på deras erfarenhet och den undervisade nivån så att du enkelt kan filtrera dina sökresultat för att visa en prisklass som passar din budget.

 

Superprof-lärarprofiler är formaterade för att göra jämförelsen lätt. Läs igenom din blivande handledares bakgrund, metodik och rekommendationer från tidigare studenter för att få en bra känsla av deras undervisningsstil. Om det inte räcker erbjuder de flesta handledare en första lektion gratis så att du kan mäta om det passar bra.

 

Slutligen brinner Superprof-lärare om att dela sin kunskap och hjälpa dig att lära dig, och du kan inte få bättre stöd än det när du lär dig ett nytt språk.

Damma bort dina Cervantes, öva på att rulla dina Rs och bläddra igenom vår pool av spanska handledare idag!

 

Vad vill du lära dig?