läxhjälp

Ditt barn och läxhjälp

Varför behöver mitt barn läxhjälp? Skolan vill, likt dig, att ditt barn ska presterar bra, det finns massa erbjudanden när det gäller privat läxhjälp Stockholm. Om ditt barn kämpar för att klara skolan är det klokt att försöka komma till botten med problemet. Kanske beror det på tristess, eller att de inte sover bra på […]

28 oktober 20214 minuters läsmaterial

Hitta privatlärare: Bästa tipsen

Allt du behöver veta för att hitta en privatlärare Att få läxhjälp av en privatlärare har blivit allt vanligare här i Sverige, allt fler väljer att istället för att ensam behöva tackla problem istället ta hjälp från ett proffs. Det är inte heller bara unga elever som går på grundskolan eller gymnasiet som tar hjälp […]

1 juni 20216 minuters läsmaterial

privatlektioner

Privatlektioner: vi guidar dig igenom allt du behöver veta

Privatlektioner: priset på hemundervisning – din guide till kostnaden för dina klasser När du funderar på privatlektioner för dig eller läxhjälp för ditt barn, ställer du dig själv några frågor först: hur du kommer att dra nytta av att bli handledd vilken typ av handledare de kommer att vara hur mycket tid du behöver Servicepriset […]

17 maj 20216 minuters läsmaterial

läxhjälp

Läxhjälp: de bästa sätten att göra sina läxor online på

Läxhjälp: Vilka är de bästa sätten att göra sina läxor online på? Internetanvändningen har exploderat sedan början av 2000-talet och barn i grundskolan lär sig om att använda datorer och är vana att surfa på internet när de når gymnasiet. Det är även vanligt att använda internet under privatundervisning när man exempelvis får läxhjälp Göteborg. […]

16 maj 20216 minuters läsmaterial

Söker du en privatlärare?

Bra, då har du kommit rätt! Vare sig du söker privatlärare nära dig eller online, hittar du Sveriges bästa på Superprof! Vi har lärare för alla nivåer i hundratals ämnen, sporter, instrument och hantverk. Oavsett om du behöver läxhjälp, vill öka dina chanser på arbetsmarknaden eller söker en ny hobby, får du snabbt hjälp av våra experter. Varför vänta? Börja äventyret redan idag. Spana in alla profiler på Superprof och boka en gratis provlektion med din favorit!

Föräldrarnas guide till hemundervisning

Föräldrarnas guide till privatundervisning Att vara förälder är utan tvekan ett heltidsjobb och det var inte allt för länge sen man förväntade sig att föräldrarna skulle föra allt. Förse barnen med läxhjälp, köra runt dem till olika aktiviteter och lekträffar, till psykologen om barnet var väldigt upprört, till sjuksköterskan vid minsta förkylning och så vidare, […]

11 november 20206 minuters läsmaterial

elev förbereder sig för privatlektioner med en stor kopp kaffe

Finn en privatlärare – en guide

Läxhjälp, privatlärare, mentor – så hittar du dem Studenter strävar efter att klara av sina studier. Men att sträva efter något innebär inte automatiskt att man kommer att nå sina mål. Vissa studenter sitter och väntar på att deras nästa privatlektion ska börja. Andra har fortfarande inte kontaktat någon privatlärare, och är tveksamma på om […]

31 oktober 20207 minuters läsmaterial

Fördelar med stöd- och privatundervisning

Varför behöver mitt barn akademisk stödundervisning? Framgång innebär att ha det mod, den beslutsamhet och den vilja som krävs för att bli den person du är menad att bli. Det kan alltid kännas chockartat för föräldrar att inse att deras barn inte presterar väl i skolan och kan tänkas behöva extra stöd i undervisningen. Det […]

27 oktober 20207 minuters läsmaterial

Få ut så mycket som möjligt av din privatundervisning

När det bäst att anlita en privatlärare? Finns det någon åldersgräns för hemundervisning? När är det bäst att gå igenom sina lektionsanteckningar? Borde jag använda mig av privatundervisning under en kort eller en längre tid?  Det här är frågorna som nästan varje student eller föräldrar ställer till sig själv när det kommer till privatundervisning. Om du är osäker så kommer våra råd här! Ta hjälp av […]

30 september 20206 minuters läsmaterial

akademiskt stöd

Många föräldrar har bestämt att det är dags för deras barn att dra nytta av akademiskt stöd. Men vad är det egentligen? Denna guide guidar dig!

Guide: Lär dig mer om akademiskt stöd Många föräldrar har bestämt att det är dags för deras barn att dra nytta av akademiskt stöd. Men vet de exakt vad det är? Vanligtvis inte. De förväxlar ofta akademiskt stöd med annat stöd utanför skolan. Men hur exakt är akademiskt stöd annorlunda från andra former av handledning? […]

30 september 20206 minuters läsmaterial

Hitta en privatlärare via Superprof

Funderar du på att skaffa en privatlärare? Det gör du rätt i – det finns många fördelar med privatundervisning! Du behöver inga särskilda förkunskaper, våra kurser är öppna för alla nivåer och åldrar. Du kan ta lektioner när det passar dig, online eller hemma.

Behöver du experthjälp? Superprofs pedagogiska privatlärare hjälper dig att utvecklas, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Superprof har lärare i en mängd olika ämnen, vi är här för dig vad du än behöver hjälp med hitta en lärare i Göteborg. Hos oss får du dessutom chansen att testa kostnadsfritt innan du bestämmer dig – de flesta lärare på Superprof bjuder nämligen på en gratis provlektion!

Skräddarsydda lektioner

Tveka inte att ta kontakt med våra privatlärare om du behöver hjälp med läxor eller extra stöd inför ett prov. Varför lida i tystnad när det finns hjälp att få? Våra experter hjälper dig gärna! Vill du gå en intensivkurs? Inga problem, det fixar vi. Lärarna på Superprof anpassar upplägget efter dina behov och önskemål. En stor fördel med att ha läraren för sig själv, är att du slipper stressa.

Du behöver inte jämföra dig med andra . Du kan ställa så många frågor du vill och avancera i din egen takt. Privatundervisning är dessutom väldigt flexibelt. Du behöver inte anpassa dig efter särskilda kursdatum eller tider. Boka en lärare vars tillgänglighet passar ditt schema. Du kan ta lektioner varje dag, veckovis eller en gång i månaden prova en lektion i Stockholm. Varför inte passa på att lära dig något nytt under semestern?

Undervisning där eleven står i centrum

Ingen elev är den andra lik. Våra erfarna lärare brinner för privatundervisning och förstår vikten av individuella kursplaner. Vissa elever kämpar med självförtroendet medan andra har inlärningssvårigheter. Våra lärare ser till att du får hjälpen du behöver och att du har roligt under tiden.

Har du alltid varit intresserad av programmering men aldrig vetat var du ska börja? Vill du bli bättre på engelska men känner dig obekväm med att prata? Drömmer du om att spela gitarr men lyckas inte på egen hand? Ta en gratis provlektion med någon av våra experter i Malmö för att se hur de kan hjälpa dig.

Vare sig du tar enstaka lektioner eller går en hel kurs kommer privatundervisning boosta dina kunskaper. Privatundervisning blir allt mer populärt, och vi förstår varför. Allt blir lättare när man har ett proffs vid sin sida. Ibland behövs bara ett par lektioner innan poletten trillar ner. På Superprof hittar du privatlärare över hela världen på bara några klick!

Vad kostar en privatlektion?

Priset per privatlektion varierar främst beroende på ämne, stad, lärarens erfarenhet/kvalifikationer och din nivå. Nybörjarlektioner i piano med en universitetsstudent tenderar exempelvis att vara billigare än avancerade pianolektioner med en erfaren konsertpianist.

De flesta lärare är dock öppna för att sänka priset om du bokar en hel kurs. På Superprof är det genomsnittliga priset för en privatlektion ca 250 kr i timmen. Har du en väldigt begränsad budget? Varför inte köra på online-undervisning? Många lärare erbjuder lektioner via nätet till ett billigare pris eftersom de slipper resekostnader, detta är populärt i Uppsala.

Privatlektioner via nätet

De flesta lärare på Superprof undervisar online. Detta innebär att tusentals privatlärare står till ditt förfogande. Du behöver inte begränsa dig till din stad utan kan boka lärare från hela världen. Vill du finslipa din engelska med en brittisk lärare? Vill du lära dig att sjunga opera med en italiensk operasångare? Vill du baka macarons med en fransk konditor? Inga problem, med Superprof är allt möjligt! 

Hitta din drömlärare på Superprof

En stor fördel med Superprof, är att du kan handplocka din drömlärare. Med en enkel sökning ser du alla tillgängliga lärare i din stad (eller de som undervisar online). Läs igenom alla profiler och omdömen. Boka sedan en kostnadsfri provlektion med din favorit.

På provlektionen får du chansen att testa er personkemi och se om upplägget motsvarar dina förväntningar. Om du inte känner dig helt säker kan du ta provlektioner med andra lärare. Det är viktigt att du väljer en privatlärare som du trivs med, det finns flera bra lärare i Linköping. Det är mycket lättare att lära sig något nytt när man känner sig bekväm och har roligt.