Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i LÀxhjÀlp

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 6 recensioner.

230 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 230 kr / timme

2 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 2 timmar

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Planera dina kurser i LÀxhjÀlp online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i LÀxhjÀlp och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

3. FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i LÀxhjÀlp

Mats

LÀrare i lÀxhjÀlp

En jÀtte bra och hjÀlpsam lÀrare. Duktig pÄ att förklara.

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes Àr en jÀttebra lÀrare med mycket kunskap, och erfarenhet. Han Àr mycket pedagogisk, och det Àr roligt att arbeta med honom. Det blev vÀldigt tydligt och mycket roligare att plugga matte nÀr han förklarade varför och hur man kan...

Liv, för 2 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes har varit ett enastÄende pedagogiskt och uppmuntrande stöd i statistikhÀrvan! Med Johannes dynamiska approach har vi tillsammans navigerat grundlÀggande matterepetition till mer avancerad statistisk hypotesprövning och variansanalys,...

Caroline, för 3 mÄnader sedan

Mats

LÀrare i lÀxhjÀlp

Mycket nöjd. Han förklarar pÄ vÀldigt smidigt sÀtt

Elaf, för 4 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes har varit en jÀttebra lÀrare! Jag har fÄtt hjÀlp i statistik som jag haft svÄrt för och han har varit otroligt pedagogisk, engagerad och stöttande. Hans positiva engagemang har gjort att jag blivit mer motiverad att förstÄ...

Miriam, för 8 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

If you have any difficulty with mathematics, look no further because Johannes is the mentor you absolutely need! He is an incredibly knowledgeable, ambitious, and skillful educator that carefully plans out lessons depending on the student’s...

Yousra, för 9 mÄnader sedan

FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom LĂ€xhjĂ€lp online?

Du kan kontakta dina lÀrare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrÄgan . Du och din lÀrare kan tillsammans ta reda pÄ vilken lösning som passar er bÀst.

 

Det finns mÄnga olika lösningar:

 

 • Skype
 • Google Hangout
 • Messenger
 • Teams
 • Telefon

 

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

 

38lÀrare erbjuder undervisning online.

 

 

 

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom LĂ€xhjĂ€lp online?

Verifikation av personlig information. Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt vittnesmÄl för alla vÄra lÀrare.

 

100% UtvÀrderingar sertifisert- nÀtverkets bÀsta verktyg.

 

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% certifierade.

 

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 38 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom LĂ€xhjĂ€lp

38  lÀrare inom LÀxhjÀlp erbjuder online undervisning i lÀxhjÀlp .

 

Du kan titta pÄ deras profiler och vÀlja den lÀrare som bÀst passar dina inlÀrningsbehov. 

 

VÀlj din lÀrare bland alla vÄra 38 annonser.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för LĂ€xhjĂ€lp undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom LÀxhjÀlp Àr 230Kr.

 

Detta pris varierat beroende pÄ olika faktorer: 

 

 • LĂ€rarnas erfarenhet i LĂ€xhjĂ€lp
 • KurslĂ€ngden

 

97% av lÀrarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lÀrare nÀra dig.

🖋 Vad Ă€r medelvĂ€rdet för online-lĂ€rare inom lĂ€xhjĂ€lp ?

Ett urval av 6 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pÄ 5.0 av 5.

Om ett problem uppstÄr med en undervisning Àr vÄrt kundtjÀnst tillgÀngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).

(Under COVID-19-situationen fortsÀtter Superprofs kundtjÀnst att vara tillgÀnglig för att svara pÄ alla sina frÄgor)

Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

Eftersom lika mycket kommunikation anvÀnds dagligen via digitala kanaler har onlineinlÀrning blivit allt populÀrare bland vÄra studenter.

 

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

 

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Vart du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

 

38 LÀxhjÀlp lÊrere Àr tillgÀngliga att hjÀlpa dig, hÀr.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

NÄ dina drömbetyg med hjÀlp av lÀxhjÀlp online!

Allt fler vÀljer att göra det smarta valet av att ta kontakt med en privatlÀrare för lÀxhjÀlp. Detta har traditionellt lÀnge sedan tillbaka setts som nÄgot som endast de rikaste personerna har möjligheten till, men i samband med digitaliseringen och att man faktiskt nuförtiden lÀtt kan lÀgga upp en annons pÄ internet har priset sjunkit sÄ att fler har rÄd. Inte nog med att allt fler har möjligheten till att fÄ hjÀlp utan allt fler behöver ocksÄ hjÀlpen. För att kunna komma in pÄ den linje eller utbildning man vill behövs nÀst in till orimligt höga betyg nuförtiden. För att dÄ kunna nÄ dessa betyg behöver man ta med sig lÀxor och allt mer skola hem pÄ fritiden. 

Fördelarna med att ta lÀxhjÀlp

Det finns mÄnga fördelar som man kan ta del av genom att ta lÀxhjÀlp, mÄnga fördelar som man annars kanske inte ens tÀnker pÄ. HÀr kommer bara nÄgra av de mÄnga fördelar som finns:

 • Mer effektivt plugg
 • BĂ€ttre betyg
 • Roligare inlĂ€rning
 • Mer anpassade lektioner
 • Mer fritid
 • Nya kunskaper
 • Mer kunskap!
 • NĂ„ en mer avancerad nivĂ„
 • FĂ„ nya perspektiv
 • Anpassad studietakt

Vad menas dÄ med fördelar sÄsom mer effektivt plugg, mer anpassade lektioner eller mer fritid egentligen? I skolan sÄ Àr lektionerna uppbyggda pÄ sÄ sÀtt att dem Àr anpassade till den stora mÀngden, istÀllet för att vara skrÀddarsydda efter den individuella eleven som Àr fallet vid privatlektioner. SÄ vad blir dÄ skillnaden? Skillnaden i dessa tvÄ scenarion blir att nÀr en lektion Àr anpassad efter en elev sÄ kommer det leda till att elevens inlÀrningstakt kommer drastiskt öka nÀr man jÀmför med en lektion som inte Àr anpassad. Som alla vet sÄ Àr mÀnniskor olika vilket betyder att man lÀr sig olika bra pÄ olika sÀtt, en duktig privatlÀrare kommer dÄ att kunna förstÄ hur eleven lÀr sig bÀst och dÀrmed anpassa lektionen efter detta. Inte nog med att detta kommer innebÀra att lektionerna blir mer effektiva utan du kommer ocksÄ snabbt mÀrka att detta innebÀr roligare, mer intressanta och mer avancerade lektioner. Vem vet, kanske kommer du hitta en kÀrlek för ett Àmne du tidigare ogillat. 

Varför just online?

MÄnga tÀnker att denna typ av lÀxhjÀlp eller undervisning sker pÄ en skola, lokal eller hemma hos dig, men en av de absolut största fördelarna med att ha lÀxhjÀlpen online Àr att du inte lÀngre pÄ nÄgot vis Àr bunden till vart du bor.MÄnga, speciellt i Sverige bor en lÀngre bit frÄn centrum eller sin skola vilket innebÀr att det kan ta lÄng tid att ta sig till den platsen lÀxhjÀlpen sker. Genom att lÀxhjÀlpen istÀllet sker online sÄ sparar man den restid till att kunna göra nÄgot annat roligare med. 

Men vad som framförallt Àr det största argumentet till att ha lÀxhjÀlp online Àr att du inte lÀngre Àr bunden till din lokala plats. Vill du lÀra dig engelska frÄn de absolut bÀsta? Vad sÀgs om att fÄ privatlektioner frÄn en person som bor i London. Vill du bli bÀttre inom biologi? TÀnk dig att kunna fÄ privatlektioner frÄn en person som varje dag jobbar som forskare inom biologi. Du kommer att kunna stöta pÄ och lÀra dig frÄn mÀnniskor med sÄ pass mycket kunskap att du kommer imponerad.

Men detta Àr inte bara nÄgot som Àr skönt för dig utan lÀraren sjÀlv kommer kunna njuta av fördelar sÄsom att inte behöva resa till en viss plats för lektionen och kan istÀllet fokusera fullt ut pÄ det som hen Àr bra pÄ, nÀmligen att lÀra ut! 

Hur hittar man en bra lÀrare för lÀxhjÀlp online?

Efter att ha fÄtt reda pÄ alla de otroliga fördelarna med att ta hjÀlp av en expert pÄ lÀxhjÀlp online behöver du bara stÀlla dig frÄgan hur man kommer i kontakt med denna expert? MÄnga vÀljer att lÀgga ut en annons pÄ Facebook eller liknande men en stor nackdel med denna metod Àr att man inte kan vara riktigt sÀker pÄ vad det Àr för person som svarar pÄ ett sÄnt inlÀgg.

IstÀllet för att göra detta kan du vÀnda dig till ett proffs pÄ frÄgan, nÀmligen Superprof!

Hitta din privatlÀrare genom Superprof!

Superprof Àr den sida som har Àgnat hela sin existens för att hjÀlpa mÀnniskor att föra samman de som vill lÀra med de som vill lÀra ut. Superprof tror att utbyte av kunskap Àr nÄgot bra och bör ske sÄ lÀtt som möjligt. Men som du sÀkert redan vet finns det en del hinder som kan komma upp om man sjÀlv ska leta i annonser pÄ facebook efter en vettig lÀrare. Superprof gör detta jobb Ät dig!

Allt du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och söka pÄ det Àmne du vill lÀra dig mer i, efter det kommer du presenteras av massor av olika lÀrare som alla Àr redo att hjÀlpa dig med vad du vill. Du kan dÄ sortera efter pris tills du hittar nÄgon som passar din budget. NÀr du har hittat ett par kandidater kan du gÄ in pÄ deras profil för att lÀsa tidigare recensioner frÄn riktiga elever. Detta Àr ett perfekt sÀtt för att bilda sig en uppfattning av en lÀrare och hur pass omtyckt denna lÀrare har varit av tidigare elever.

I sin profil kan du inte bara lÀsa om tidigare elevers upplevelser utan du kan ocksÄ lÀsa om lÀrarens tidigare erfarenheter inom Àmnet samt lÀrande. Du kan pÄ sÄ sÀtt förstÄ hur bra kunskaper lÀraren har inom det Àmnet som du vill lÀra dig mer i. Genom detta kan du ocksÄ ta bort eventuella lÀrare som saknar kunskaper inom det just du vill utveckla. I profilen kan du ocksÄ lÀsa dÀr lÀraren berÀttar dess metodik i undervisningen. Detta Àr perfekt för att Äterigen fÄ en bild hur en lektion med denna lÀrare kommer att gÄ till.

För att sÀkerstÀlla att det en lÀrare berÀttar i sin annons nÀr det kommer till utbildning sÄ gÄr Superprof in som en tredje part och kontrollerar sÄ att det lÀraren sÀger nÀr det kommer till dess utbildning faktiskt stÀmmer. Genom detta fÄr du en trygghet att hen faktiskt kommer ha de kunskaper som krÀvs för jobbet.

Men detta var inte allt
 Superprof vill ocksĂ„ verkligen sĂ€kerstĂ€lla att du kĂ€nner dig nöjd med din lĂ€rare, dĂ€rför erbjuder de flesta lĂ€rarna pĂ„ Superprofs sida den första lektionen gratis. Detta Ă€r för att ge dig en rĂ€ttvis chans att fĂ„ ta del av en lektion och verkligen uppleva lĂ€raren i praktiken istĂ€llet för att endast lĂ€sa recensioner eller annat pĂ„ profilen.

Som du förstÄr finns det egentligen inga nackdelar med att anvÀnda sig av Superprof, sÄ börja din resa mot dina dröm betyg redan idag genom att hitta en privatlÀrare för lÀxhjÀlp online pÄ Superprof. 

Vad vill du lÀra dig?