Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 43 omdömen.

226 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Lund är 226 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Lund

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Lund tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för en studiecoach i timmen i Lund?

Snittpriset för läxhjälp i Lund är 226 kr/h. Se priserna för alla våra individuella läxhjälpare i Lund.

Kostnaden för privat läxhjälp beror på olika faktorer, t.ex.:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Om privatundervisningen sker online eller hemma i Lund
  • Hur ofta ni ses per vecka, och hur länge ni ses per gång
  • Vilket ämne du tar extra lektioner i, samt vilken nivå.
Varför få hjälp av en studiecoach?

När du väljer läxhjälp i Lund tillsammans med en av våra erfarna studiecoacher ökar dina chanser att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med studiecoachen görs det efter antalet privatlektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Både för endast ett antal privatlektioner eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Genom Superprofs Elevpass kontakta till flertalet privatlärare som uppfyller dina kriterier. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas för att planera för undervisningen.

Inom vilka ämnen kan jag få privat läxhjälp i?

Vi på Superprof erbjuder undervisare i alla alla skolämnen. Oavsett om du vill ha hjälp i Lund för grundskole- till gymnasienivå. Du kan också hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privatlärare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För gymnasieelever finns läxhjälp för olika program. Går du någon högre utbildning i Lund kan du boka privatlektioner med en läxhjälpare som studerat samma eller närliggande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

Vilka åldrar och nivåer finns det läxhjälp för i Lund?

Med privatundervisning erbjuds läxhjälp för alla åldrar och nivåer i Lund.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller för gymnasienivå. För dig som vill ha läxhjälp för universitet kan du leta efter en privatlärare i i Lund som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Även om du vill ta privatundervisning på plats i Lund eller online.

Kan man boka privatundervisning online?

I Lund ger 302 privatlärare privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att boka privat läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom blir handledningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Lund.

Vill du få läxhjälp i Lund?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Lund!

Se fler lärare Nu kör vi!

Letar du efter läxhjälp? Då har du hamnat på rätt ställe! 

Läxhjälp i Lund

I en studentstad som Lund finns det mycket att göra. Med kompisar, uteliv och sociala medier som distraherar är det inte alltid lätt att fokusera på skolan. Om man ligger efter i skolarbetet kan det löna sig att skaffa privat läxhjälp. I Lund finns det gott om privatlärare som gärna hjälper dig att klara skolan. Du kan ta en intensivkurs, kvällskurs eller enstaka lektioner och själv styra över schemat. Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss kan du få läxhjälp i Lund och äntligen andas ut. Läs mer om du vill veta hur man bokar sin första provlektion!

Vem kan boka privatlektioner i Lund?

Superprof har lärare för alla åldrar och nivåer. Tack vare vårt breda utbud kommer du inte ha några problem med att hitta tillgängliga lärare nära dig - oavsett om det är du eller ditt barn som behöver studiehjälp. Många elever kämpar med naturvetenskapliga ämnen som matematik, kemi och fysik. Tidigare ansågs privatundervisning vara en lyx, men allt fler studenter i Lund vänder sig till privatlärare. Hos oss kan du få hjälp inför nationella prov eller veckovis med läxorna. Alla elever gynnas av privatundervisning. Hjälp med studieteknik och motivation leder nästan alltid till högre betyg. Dina studier är viktiga, att missköta skolan kan få stora konsekvenser i framtiden. Spana in Superprof och se vilka lärare som erbjuder läxhjälp i Lund!

Fördelar med privatundervisning

Oavsett om du är student på universitetet eller elev på högstadiet finns det många fördelar med att skaffa läxhjälp. Våra noggrant utvalda privatlärare hjälper dig först och främst att nå dina mål. Du kanske vill lyckas bra på ett prov eller bli bättre på att göra läxorna i tid? Om du har problem i ett eller flera ämnen kanske det beror på att du missat grunderna. Kunskapsluckor är vanligt hos de flesta elever, men särskilt hos de som har svårt att koncentrera sig på lektionerna.

En engagerad och pedagogisk privatlärare i Lund kan hjälpa dig att komma ikapp. Tillsammans går ni igenom allt du behöver förbättra, och ser till att du förstår ordentligt. Det är svårt att få hjälpen man behöver i skolan. Lärarna har ju trots allt 25-30 andra elever att se efter. Den största fördelen med privatundervisning är att du får läraren för dig själv. Du kan ställa alla dina frågor och slipper anpassa dig efter dina klasskamraters studietakt. På privatlektionerna är det du som står i centrum. Lektionerna skräddarsys efter dina unika behov och önskemål så att du kan göra snabba framsteg.

Läxhjälp i hela Sverige

Om du tar privatlektioner via Superprof kan du välja mellan läxhjälp i hemmet och läxhjälp online. Inget är mer effektivt än det andra, allt beror på dina preferenser. Vissa gillar träffa läraren hemma medan andra föredrar att ta lektioner via nätet. Fördelen med läxhjälp online är att du kan välja bland lärare från hela landet. Du kan dessutom fortsätta med lektionerna trots att du reser bort. En annan fördel med lektioner online är de ofta är något billigare. För yngre elever brukar det dock vara bättre att träffa läraren hemma. Det är viktigt att barnet skapar en bra relation till sin privatlärare och känner sig trygg.

Hitta din drömlärare i Lund

Om du vill ha läxhjälp är det dags att välja lärare. Börja med att fundera på vad som är viktigt för dig. Vill du ha en lärare som bor nära dig i Lund eller föredrar du att få hjälp via nätet? Vill du ha en jämnårig handledare eller känns det bättre med någon som har många års erfarenhet? Med hjälp av sökfunktionen på Superprof kan du sortera lärarna efter stad, ämne, nivå och pris. På profilerna hittar du information om lärarnas utbildning och erfarenhet. Vissa privatlärare har undervisat länge medan andra precis börjat. Lärare som haft flera elever har vanligtvis omdömen som du kan läsa. Det är alltid intressant att se vad andra tyckt!

Vad kostar en privatlektion?

Priset per timme varierar, främst beroende på lärarens erfarenhet. Läxhjälp med en student från Lunds universitet är vanligtvis billigare än läxhjälp med en utbildad gymnasielärare. Jämför de olika profilerna och boka en gratis provlektion med den som passar dig bäst. Provlektionen ger er båda möjligheten att lära känna varandra och diskutera detaljerna - exempelvis vad du vill förbättra och hur ofta ni ska ses. Provlektionen binder inte upp dig på något vis. Du kan alltid testa fler lärare om du vill. Nu när du vet hur enkelt det är med privatundervisning i Lund hoppas vi att du snart får hjälp med läxorna. Ha så kul och lycka till!

Vad vill du lära dig?