Hem
Ge undervisning

Hitta privatlÀrare i Lund

đŸ„‡ Bara de bĂ€sta i Lund
đŸ’» 258 lĂ€rare
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga dolda kostnader

Vad vill du lÀra dig?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt val av lÀrare
i Lund

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och fler Àn 26 recensioner.

224 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis, och genomsnittspriset Àr 224 kr/timme.

3 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 3h.

01

Hitta din perfekta lÀrare

Granska annonsen, kontakta din ideala lÀrare som passar dina behov (pris, kompetens, feedback, hemundervisning eller online)

02

Organisera din kurs

Kommunicera med din lÀrare, förklara dina behov och diskutera tillgÀnglighet för att ordna er första lektion.

03

UpptÀck nya upplevelser

Elevpasset ger dig tillgÄng till alla vÄra lÀrare. Upplev engagerade lÀrare och fördjupa dig i ny kunskap.

VÄra tidigare studenter i Lund recenserar vÄra lÀrare:

Kolla in alla vÄra kurser i nÀrheten av
Lund

Letar du efter studiehjÀlp? DÄ har du hamnat pÄ rÀtt stÀlle! 

PÄ Superprof finns det en privatlÀrare för alla Àmnen du kan nÄgonsin tÀnka dig! Vad du Àn Àr intresserad av eller vilket Àmne som helst du behöver ha lite extra hjÀlp med, sÄ kan vi hjÀlpa dig.

 

VÄra privatlÀrare Àr mycket erfarna och Àlskar att lÀra ut sina Àmnen till personer av alla utbildningsbakgrunder, vilket gör att lektionerna blir lika roliga som de Àr hjÀlpsamma!

 

I Lund finns det flera vÀlutbildade lÀrare inom hundratals olika Àmnen som Àr tillgÀngliga för lektioner redan idag, sÄ det gÀller att bara leta efter den perfekta person. Lund Àr ett underbart och fint stad, som Àr dessutom kÀnd som den Àldsta staden i Sverige. Den Àr sÄ pass perfekt just för att det finns sÄ mycket grönt inblandat med stadslivet, med mÄnga fina parker och naturreservat.

 

Staden har vÀxt genom Ären, vilket betyder att nu idag Àr det fler invÄnare dÀr Àn nÄgonsin. Dessutom har Lund flera fina universitet sÄsom Lund Universitet, som rankas i topp hundra universitet i vÀrlden. Det finns Àven Katedralskolan och det Kungliga Fysiografiska SÀllskapet, tvÄ prestigefyllda skolor som Àr ocksÄ vÀrldskÀnda.

 

Allt detta gör att Lund Àr den perfekta staden att komma igÄng med studierna i, sÄ varför inte börja idag med en privatlÀrare?

 

Att fÄ hjÀlp med studiemotivation och studietekniker

 

Privatlektioner kan bidra till mycket nÀr det gÀller ens utbildning. Vi mÀnniskor Àr alla annorlunda och unika, vilket betyder sÄklart att det finns flera sÀtt att lÀra sig. Alla lÀr sig pÄ olika sÀtt, vilket i sin tur betyder att var och en skulle behöva ha en annorlunda typ av utbildning för att kunna lyckas. Det Àr inte riktigt rimligt att förvÀnta alla att förstÄ ett Àmne om det lÀrs ut pÄ bara ett sÀtt, just för att det kan vara sÄ att flera personer tycker bara inte att det funkar för dem.

 

NÀr man kÀnner att nÄgot inte funkar, sÄ Àr det dags att leta efter nÄgon som kan hjÀlpa dig pÄ vÀgen, och eventuellt förklara pÄ ett tydligare sÀtt varför saker och ting Àr lite komplicerade inom ett visst Àmne. Det Àr exakt sÄ en privatlÀrare fungerar: han eller hon Àr dÀr för att bidra till att du kommer dit du vill inom utbildningen genom att lyssna pÄ dig, förstÄ exakt det Àr som du behöver hjÀlp med eller som behöver tydliggöras, för att sedan arbeta tillsammans med dig.

 

Det kan vara sÄ att du tycker verkligen inte om Àmnet. Detta kan vara vÀldigt svÄrt för elever nÀr det gÀller pluggandet hemma, just för att om man saknar studiemotivationen sÄ finns det helt enkelt ingen lust att plugga. Detta Àr nÄgot en privatlÀrare kan hjÀlpa med, ocksÄ. Genom att fÄ skrÀddarsydd hjÀlp som Àr anpassad efter just dig kan fÄ dig att kÀnna dig viktig (vilket du Àr!), och det kan dessutom bidra till att dina frÄgor blir besvarade och kan Àven ge dig mer motivation nÀr det gÀller pluggandet. Det Àr vÀldigt viktigt att kunna kÀnna sig bekvÀm i sina studier, sÄ tveka inte att höra av dig till en privatlÀrare om det kÀnns som att studiemotivationen sjunker.

 

Å andra sidan kan problemet ocksĂ„ vara att du kanske bara inte vet hur du ska plugga pĂ„ bĂ€sta sĂ€ttet som passar just dig och dina behov. Tycker du att det Ă€r trĂ„kigt att bara anteckna? Hade du hellre lyssnat pĂ„ nĂ„gon prata och diskutera det högt? Eller vill du prova nĂ„got mer praktiskt, som till exempel att skapa projekt som har med Ă€mnet att göra, sĂ„ att du kan se visuellt det du lĂ€r dig om? Det Ă€r ocksĂ„ oerhört viktigt att man vet vilka studietekniker som funkar för en sjĂ€lv, annars kommer man ha det vĂ€ldigt svĂ„rt bĂ„de i klassrummet och hemma. En privatlĂ€rare kan gĂ„ igenom flera olika tekniker tillsammans med dig för att ta reda pĂ„ vilken typ av student du Ă€r, som till exempel visuell eller praktisk. DĂ„ kan ni tillsammans skapa den perfekta studietekniken och planen för just dig, sĂ„ att du kan vara sjĂ€lvsĂ€ker i dina förmĂ„gor och prestera Ă€nnu högre.

 

DÀrför kan en privatlÀrare hjÀlpa dig

 

Privatlektioner med en privatlÀrare Àr flexibla, vilket betyder att du som arbetar heltid eller studerar pÄ gymnasiet har möjlighet att lÀgga till lektioner runt om din befintliga schema. Detta betyder alltsÄ att du behöver inte stressa för att hinna med allt just för att du har kontroll över din egen tid, och det finns mycket mer frihet med en privatlÀrare Àn traditionella lektioner via en skola, till exempel.

 

Har du tenta snart? DÄ kan en privatlÀrare hjÀlpa dig med att plugga inför den; det hjÀlper vÀldigt mycket att gÄ igenom alla koncept en sista gÄng (eller flera gÄnger beroende pÄ hur ofta du vill ha lektionerna) sÄ att du kan vara sÀker pÄ att det Àr inget som saknas eller som du har missförstÄtt.

 

Vill du lÀra dig ett nytt sprÄk? Spanska, franska, tyska, ryska, mandarin, eller kanske engelska? DÄ kan en privatlÀrare vara ett underbart val för dig. Att lÀra sig sprÄk kan vara vÀldigt svÄrt i början, speciellt som vuxen, och speciellt om man befinner sig i en större klass med trettio andra elever. En privatlÀrare Àr superbra just för att man fÄr all uppmÀrksamhet under lektionens gÄng, vilket betyder att du kommer kunna nÄ dina mÄl snabbare och pÄ ett mer effektivt sÀtt.

 

Har dina barn svÄrt i skolan kanske? Eller vill du preppa dem inför nÀsta Är? Detta Àr ocksÄ ett tillfÀlle dÀr en privatlÀrare skulle vara det perfekta valet. Via Superprof kan du leta efter en lÀrare beroende pÄ var du befinner dig, men du kan Àven söka efter utbildningsnivÄ. Det vill sÀga att om din son eller dotter gÄr pÄ förskolan, sÄ kan du leta efter en privatlÀrare som Àr erfaren av att lÀra ut till förskoleelever. Detta gör att man kan vara sÀker pÄ att ens lÀrare har tillrÀckligt mycket erfarenhet inom en viss utbildningsnivÄ, vilket gör att lektionerna blir bÄde anpassade och relevant nÀr det gÀller innehÄllet och undervisningsmetoderna.

 

Men privatlektioner Ă€r inte bara för de akademiska Ă€mnen. Vill du lĂ€ra dig yoga? Eller hur man lagar vegetariskt hemma pĂ„ egen hand? Är du i behov av en personlig trĂ€nare kanske? Vi har lĂ€rare för alla tillfĂ€llen pĂ„ Superprof, vilket betyder att vad du Ă€n Ă€r intresserad av sĂ„ kan vi lösa det. Det Ă€r riktigt kul att börja nĂ„got nytt, men ibland kan det vara svĂ„rt att veta hur du ska egentligen börja. Det kan Ă€ven vara viktigt att veta hur du ska börja, speciellt om det gĂ€ller en ny sport eller nĂ„got liknande just för att man kan lĂ€tt skada sig och göra sig illa om man inte har koll pĂ„ teknikerna. DĂ€rför kan det vara smart att ta hjĂ€lp av en privatlĂ€rare nĂ€r det gĂ€ller Ă€ven icke akademiska intressen.

 

Hitta din perfekta lÀrare med Superprof

 

Med tanke pÄ allt detta finns det inga skÀl att inte söka efter en privatlÀrare via Superprof. Alla vÄra vÀlutbildade lÀrare Àr hÀr för dig i Lund, sÄ tveka inte att höra av dig till en av oss. Ta reda pÄ det nya du och förbÀttra alla dina fÀrdigheter redan idag!

 

FAQ

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en privatlektion i Lund?

Det genomsnittliga priset för en hemmalektion i Lund Àr 224 kronor.


Prisen varierar pga olika faktorer 

  • LĂ€rarens erfarenhet 
  • Kursens plats (hemma, online eller mötesplats) 
  • Lektionens lĂ€ngs och regelbundenhet

97% av lĂ€rarna erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lÀrare nÀra dig.

🎯 Varför ska du ta privatlektioner i Lund?

Med hjĂ€lp av en lĂ€rare i Lund, kan du bli bĂ€ttre pĂ„ precis vad du vill! 


VÄra privatlÀrare delar med sig av sin expertis sÄ att du kan utvecklas.


En kursförfrÄgan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lÀrarna pÄ vÄr webbplats och samrÄda med dem om dina lektioner.


Hitta din perfekta lÀrare idag.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare finns tillgĂ€ngliga för undervisning i Lund?

Det finns för nĂ€rvarande 258 lĂ€rare tillgĂ€ngliga i ditt omrĂ„de för att lĂ€ra ut Lund.


Titta pÄ olika lÀrarprofiler för att hitta den lÀrare som passar dig, dina önskemÄl och behov allra bÀst.


Hitta din perfekta lĂ€rare 258 profielen.

✒ Hur recenserar vi vĂ„ra lĂ€rare inom Lund?

Baserat pĂ„ 26 recensioner Ă€r det genomsnittliga betyget för vĂ„ra lĂ€rare  5.0 av 5.


SÄ fort ett problem uppstÄr, eller om du har nÄgra frÄgor, finns vÄr kundtjÀnst redo för att hitta en bra lösning sÄ snabbt som möjligt.


LÀs mer om de vanligaste frÄgorna.