Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Ta privatlektioner i Lund

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 27 evalueringer.

227 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset är 227kr/h.

4 h

Våra privatlärare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlärare med hjälp av deras kontaktinformation som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Upptäck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra privatlärare, handledare och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är det genomsnittliga priset för en privatlektion i Lund?

Det genomsnittliga priset för en hemmalektion i Lund är 227 kronor.


Prisen varierar pga olika faktorer 

  • Lärarens erfarenhet 
  • Kursens plats (hemma, online eller mötesplats) 
  • Lektionens längs och regelbundenhet

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis 


Hitta en lärare nära dig.

🎯 Varför ska du ta privatlektioner i Lund?

Med hjälp av en lärare i Lund, kan du bli bättre på precis vad du vill! 


Våra privatlärare delar med sig av sin expertis så att du kan utvecklas.


En kursförfrågan gör det möjligt för dig att komma i kontakt med lärarna på vår webbplats och samråda med dem om dina lektioner.


Hitta din perfekta lärare idag.

🎓 Hur många lärare finns tillgängliga för undervisning i Lund?

Det finns för närvarande 266 lärare tillgängliga i ditt område för att lära ut Lund.


Titta på olika lärarprofiler för att hitta den lärare som passar dig, dina önskemål och behov allra bäst.


Hitta din perfekta lärare 266 profielen.

✒️ Hur recenserar vi våra lärare inom Lund?

Baserat på 27 recensioner är det genomsnittliga betyget för våra lärare  5.0 av 5.


Så fort ett problem uppstår, eller om du har några frågor, finns vår kundtjänst redo för att hitta en bra lösning så snabbt som möjligt.


Läs mer om de vanligaste frågorna.

 

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Letar du efter studiehjälp? Då har du hamnat på rätt ställe! 

På Superprof finns det en privatlärare för alla ämnen du kan någonsin tänka dig! Vad du än är intresserad av eller vilket ämne som helst du behöver ha lite extra hjälp med, så kan vi hjälpa dig.

 

Våra privatlärare är mycket erfarna och älskar att lära ut sina ämnen till personer av alla utbildningsbakgrunder, vilket gör att lektionerna blir lika roliga som de är hjälpsamma!

 

I Lund finns det flera välutbildade lärare inom hundratals olika ämnen som är tillgängliga för lektioner redan idag, så det gäller att bara leta efter den perfekta person. Lund är ett underbart och fint stad, som är dessutom känd som den äldsta staden i Sverige. Den är så pass perfekt just för att det finns så mycket grönt inblandat med stadslivet, med många fina parker och naturreservat.

 

Staden har växt genom åren, vilket betyder att nu idag är det fler invånare där än någonsin. Dessutom har Lund flera fina universitet såsom Lund Universitet, som rankas i topp hundra universitet i världen. Det finns även Katedralskolan och det Kungliga Fysiografiska Sällskapet, två prestigefyllda skolor som är också världskända.

 

Allt detta gör att Lund är den perfekta staden att komma igång med studierna i, så varför inte börja idag med en privatlärare?

 

Att få hjälp med studiemotivation och studietekniker

 

Privatlektioner kan bidra till mycket när det gäller ens utbildning. Vi människor är alla annorlunda och unika, vilket betyder såklart att det finns flera sätt att lära sig. Alla lär sig på olika sätt, vilket i sin tur betyder att var och en skulle behöva ha en annorlunda typ av utbildning för att kunna lyckas. Det är inte riktigt rimligt att förvänta alla att förstå ett ämne om det lärs ut på bara ett sätt, just för att det kan vara så att flera personer tycker bara inte att det funkar för dem.

 

När man känner att något inte funkar, så är det dags att leta efter någon som kan hjälpa dig på vägen, och eventuellt förklara på ett tydligare sätt varför saker och ting är lite komplicerade inom ett visst ämne. Det är exakt så en privatlärare fungerar: han eller hon är där för att bidra till att du kommer dit du vill inom utbildningen genom att lyssna på dig, förstå exakt det är som du behöver hjälp med eller som behöver tydliggöras, för att sedan arbeta tillsammans med dig.

 

Det kan vara så att du tycker verkligen inte om ämnet. Detta kan vara väldigt svårt för elever när det gäller pluggandet hemma, just för att om man saknar studiemotivationen så finns det helt enkelt ingen lust att plugga. Detta är något en privatlärare kan hjälpa med, också. Genom att få skräddarsydd hjälp som är anpassad efter just dig kan få dig att känna dig viktig (vilket du är!), och det kan dessutom bidra till att dina frågor blir besvarade och kan även ge dig mer motivation när det gäller pluggandet. Det är väldigt viktigt att kunna känna sig bekväm i sina studier, så tveka inte att höra av dig till en privatlärare om det känns som att studiemotivationen sjunker.

 

Å andra sidan kan problemet också vara att du kanske bara inte vet hur du ska plugga på bästa sättet som passar just dig och dina behov. Tycker du att det är tråkigt att bara anteckna? Hade du hellre lyssnat på någon prata och diskutera det högt? Eller vill du prova något mer praktiskt, som till exempel att skapa projekt som har med ämnet att göra, så att du kan se visuellt det du lär dig om? Det är också oerhört viktigt att man vet vilka studietekniker som funkar för en själv, annars kommer man ha det väldigt svårt både i klassrummet och hemma. En privatlärare kan gå igenom flera olika tekniker tillsammans med dig för att ta reda på vilken typ av student du är, som till exempel visuell eller praktisk. Då kan ni tillsammans skapa den perfekta studietekniken och planen för just dig, så att du kan vara självsäker i dina förmågor och prestera ännu högre.

 

Därför kan en privatlärare hjälpa dig

 

Privatlektioner med en privatlärare är flexibla, vilket betyder att du som arbetar heltid eller studerar på gymnasiet har möjlighet att lägga till lektioner runt om din befintliga schema. Detta betyder alltså att du behöver inte stressa för att hinna med allt just för att du har kontroll över din egen tid, och det finns mycket mer frihet med en privatlärare än traditionella lektioner via en skola, till exempel.

 

Har du tenta snart? Då kan en privatlärare hjälpa dig med att plugga inför den; det hjälper väldigt mycket att gå igenom alla koncept en sista gång (eller flera gånger beroende på hur ofta du vill ha lektionerna) så att du kan vara säker på att det är inget som saknas eller som du har missförstått.

 

Vill du lära dig ett nytt språk? Spanska, franska, tyska, ryska, mandarin, eller kanske engelska? Då kan en privatlärare vara ett underbart val för dig. Att lära sig språk kan vara väldigt svårt i början, speciellt som vuxen, och speciellt om man befinner sig i en större klass med trettio andra elever. En privatlärare är superbra just för att man får all uppmärksamhet under lektionens gång, vilket betyder att du kommer kunna nå dina mål snabbare och på ett mer effektivt sätt.

 

Har dina barn svårt i skolan kanske? Eller vill du preppa dem inför nästa år? Detta är också ett tillfälle där en privatlärare skulle vara det perfekta valet. Via Superprof kan du leta efter en lärare beroende på var du befinner dig, men du kan även söka efter utbildningsnivå. Det vill säga att om din son eller dotter går på förskolan, så kan du leta efter en privatlärare som är erfaren av att lära ut till förskoleelever. Detta gör att man kan vara säker på att ens lärare har tillräckligt mycket erfarenhet inom en viss utbildningsnivå, vilket gör att lektionerna blir både anpassade och relevant när det gäller innehållet och undervisningsmetoderna.

 

Men privatlektioner är inte bara för de akademiska ämnen. Vill du lära dig yoga? Eller hur man lagar vegetariskt hemma på egen hand? Är du i behov av en personlig tränare kanske? Vi har lärare för alla tillfällen på Superprof, vilket betyder att vad du än är intresserad av så kan vi lösa det. Det är riktigt kul att börja något nytt, men ibland kan det vara svårt att veta hur du ska egentligen börja. Det kan även vara viktigt att veta hur du ska börja, speciellt om det gäller en ny sport eller något liknande just för att man kan lätt skada sig och göra sig illa om man inte har koll på teknikerna. Därför kan det vara smart att ta hjälp av en privatlärare när det gäller även icke akademiska intressen.

 

Hitta din perfekta lärare med Superprof

 

Med tanke på allt detta finns det inga skäl att inte söka efter en privatlärare via Superprof. Alla våra välutbildade lärare är här för dig i Lund, så tveka inte att höra av dig till en av oss. Ta reda på det nya du och förbättra alla dina färdigheter redan idag!

 

Vad vill du lära dig?