Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

LÀr dig LÀxhjÀlp ! Kolla in vÄrt utbud av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor baserat pÄ fler Àn 7 omdömen.

224 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 224 kr/h

2 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 2h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din LÀxhjÀlp

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

3. LÀr dig nya saker om LÀxhjÀlp.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och handledare under en mÄnad. En hel mÄnad till att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderade sina lÀrare i
LÀxhjÀlp

Mats

LÀrare i lÀxhjÀlp

En jÀtte bra och hjÀlpsam lÀrare. Duktig pÄ att förklara.

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes Àr en jÀttebra lÀrare med mycket kunskap, och erfarenhet. Han Àr mycket pedagogisk, och det Àr roligt att arbeta med honom. Det blev vÀldigt tydligt och mycket roligare att plugga matte nÀr han förklarade varför och hur man kan...

Liv, för 2 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes har varit ett enastÄende pedagogiskt och uppmuntrande stöd i statistikhÀrvan! Med Johannes dynamiska approach har vi tillsammans navigerat grundlÀggande matterepetition till mer avancerad statistisk hypotesprövning och variansanalys,...

Caroline, för 2 mÄnader sedan

Mats

LÀrare i lÀxhjÀlp

Mycket nöjd. Han förklarar pÄ vÀldigt smidigt sÀtt

Elaf, för 4 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

Johannes har varit en jÀttebra lÀrare! Jag har fÄtt hjÀlp i statistik som jag haft svÄrt för och han har varit otroligt pedagogisk, engagerad och stöttande. Hans positiva engagemang har gjort att jag blivit mer motiverad att förstÄ...

Miriam, för 8 mÄnader sedan

Johannes

LÀrare i lÀxhjÀlp

If you have any difficulty with mathematics, look no further because Johannes is the mentor you absolutely need! He is an incredibly knowledgeable, ambitious, and skillful educator that carefully plans out lessons depending on the student’s...

Yousra, för 9 mÄnader sedan

FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i LĂ€xhjĂ€lp ?

Genomsnittspriset för en kurs i LÀxhjÀlp Àr 224 kronor.

 

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 

 • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
 • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
 • kursernas lĂ€ngd och frekvens

 

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

 

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i LĂ€xhjĂ€lp ?

LÀxhjÀlp med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

 

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

 

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom LĂ€xhjĂ€lp !

Majoriteten av vÄra lÀrare i lÀxhjÀlp erbjuder kurser online.

 

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  LÀxhjÀlp   som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom LĂ€xhjĂ€lp ?

45 lÀrare inom LÀxhjÀlp erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

VÀlj mellan 45 profiler.

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i LĂ€xhjĂ€lp l mottagit?

Bland 7 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

 

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

 

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

NÄ nya nivÄer i skolan med hjÀlp av lÀxhjÀlp i Sverige

Allt för ofta har elever stora problem i skolan, det tycks vara sÄ att detta blir nÄgot mer allt vanligare dessutom. Men varför Àr det sÄ? MÄnga menar att anledningen till att detta Àr nÄgot som blir allt vanligare Àr för att skolan helt enkelt inte Àr anpassad för den individuella eleven. Vi kÀnner sÀkert alla igen att man lÀr sig sÄ pass mycket mer nÀr man Àr ensam med en lÀrare. Varför Àr det dÄ sÄ att vi ofta tenderar till att lÀra oss snabbare, effektivare och lÀttare nÀr man fÄr en mer anpassad undervisning?

Anledningen till detta Àr för att nÀr en lÀrare endast behöver fokusera pÄ en elev kan lÀraren anpassa undervisningen efter eleven, nÄgot som inte gÄr i ett klassrum fullt av elever. Detta Àr dessutom nÄgot som blir allt vanligare, att klassrummen fylls allt mer. Om du exempelvis gÄr pÄ högskolan vet du verkligen vad detta innebÀr. Vissa kurser pÄ högskolan kan vara sÄ fullproppade att det Àr upp till 200 elever som alla Àr pÄ samma förelÀsning, dÄ kan lÀraren verkligen inte anpassa undervisningen till en unik elev. 

Vad hÀnder om man hamnar bakom i skolan?

StÀll dig frÄgan vad hÀnder ifall du hamnar bakom i skolan, speciellt nÀr undervisningen inte kan anpassas efter den individuella eleven. TÀnk dig scenariot av att varit sjuk under 1-2 veckor varav sedan komma tillbaka till skolan. Vad kommer ha hÀnt? En sak Àr iallafall sÀker lÀraren kommer inte att ha pausat undervisningen för att anpassa studietakten efter den eleven som har varit borta, tvÀrtom sÄ kommer undervisningen ha tuffat pÄ som ett tÄg. Det som dÄ förvÀntas av eleven Àr att hen ska ta igen det som hen har missat hemma pÄ sin fritid. Men i samband med att man redan har mycket lÀxor och annat arbete som man behöver ta hem frÄn skolan till sin fritid kan det innebÀr att det blir alldeles för mycket jobb.

NÀr man dessutom behöver fokusera pÄ saker som de andra eleverna i skolan redan gÄtt förbi och inte har möjligheten till att jobba med det som de andra hÄller pÄ med nu kommer det bli en slags snöbollseffekt av att man hamnar Ànnu mer bakom. Detta blir en sÄ kallad ond cirkel och kan ofta vara vÀldigt svÄr att ta sig ur.

Ta dig ut ur den onda cirkeln genom lÀxhjÀlp!

Att pÄ egen hand behöva ge sig pÄ en sÄ pass stort jobb som att inte bara jobba med de lÀxor som gÀller för veckan utan Àven ta igen upp till en mÄnads arbete Àr varken roligt eller lÀtt. Det kan tillochmed kÀnns sÄ hopplöst att man ger upp, vilket i lÀngden bara gör det Ànnu vÀrre. Men som tur Àr finns det en lösning pÄ problemet! IstÀllet för att behöva ge sig pÄ allt detta helt sjÀlv Àr det som i mÄnga andra scenarion bra att ta hjÀlp frÄn nÄgon annan.

Vem ska man dĂ„ ta hjĂ€lp frĂ„n? I mĂ„nga fall sĂ„ kan lĂ€rare pĂ„ skolan erbjuda en viss lĂ€xhjĂ€lp, det skulle vara perfekt om det faktiskt var sĂ„ att skolan hade resurser nog till att erbjuda alla elever detta. Men tyvĂ€rr sĂ„ Ă€r verkligheten lĂ„ngt ifrĂ„n detta
 I de absolut flesta fall sĂ„ har skolan inte nĂ„gon möjlighet till att erbjuda sina elever lĂ€xhjĂ€lp utöver de lektioner som redan Ă€r schemalagda, och sjĂ€lvklart behöver man gĂ„ igenom nya saker pĂ„ dessa tillfĂ€llen för att hinna med studieplanen.

Ett annat bra alternativ skulle kunna vara att ta hjÀlp frÄn familj eller vÀnner, detta Àr ett sÀtt att Äterigen inte behöva ge sig pÄ ett stort problem ensam. Genom att ta hjÀlp frÄn nÄgon annan kan man komma pÄ en plan för att lösa problemet. Men tyvÀrr sÄ finns det Äterigen en del problem med denna lösning, i mÄnga fall Àr det sÄ att förÀldrar vÀnner eller andra faktiskt inte har de kunskaper som krÀvs för att kunna hjÀlpa till med de lÀxor man har behövt ta sig med hem. Antingen den bristande kunskapen eller sÄ kan det vara sÄ att Àven om man har den kunskapen och viljan som krÀvs för att hjÀlpa till sÄ har man inte den tid som krÀvs att lÀgga ned. 

Men som tur Ă€r finns det faktiskt dem som har Ă€gnat sig Ă„t att hjĂ€lpa personer med lĂ€xor och andra studier, nĂ€mligen privatlĂ€rare. NĂ€r man nĂ€mner “privatlĂ€rare” lĂ„ter det som en lyx som de allra flesta inte kommer ha rĂ„d med, och sĂ„ var fallet för mĂ„nga Ă„r sedan men i samband med att vi blivit allt mer digitaliserade har tjĂ€nsten ocksĂ„ blivit allt billigare vilket innebĂ€r att fler kan ta del av de mĂ„nga fördelarna. 

Vad finns det för fördelar med att ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare?

Det finns faktiskt otroligt mÄnga fördelar nÀr det kommer till att ta hjÀlp frÄn ett proffs. NÄgra har vi nÀmnt tidigare i texten sÄ som att man faktiskt lÀr sig sÄ pass mycket mer nÀr man Àr ensam med en lÀrare och hen kan anpassa utbildningen eller lektioner till elevens behov. Alla elever Àr ju trots allt olika och kommer med detta sagt att lÀra sig olika bra frÄn olika sÀtt. Vissa lÀr sig bÀst genom att lyssna medans andra genom att skriva. En privatlÀrare som kÀnner till detta kommer först att ta reda pÄ hur du som elev lÀr dig pÄ bÀsta möjliga sÀtt och sedan anpassa lektionen till detta. Men utöver denna fördel finns det otroligt mÄnga fler som man i mÄnga fall kanske inte ens har funderat över tidigare. HÀr kommer bara nÄgra av de mÄnga fördelarna som finns med att ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare:

 • BĂ€ttre betyg
 • Roligare inlĂ€rning
 • Mer anpassade lektioner
 • Mer fritid
 • Nya kunskaper
 • Mer kunskap!
 • NĂ„ en mer avancerad nivĂ„
 • FĂ„ nya perspektiv
 • Anpassad studietakt
 • Effektivare inlĂ€rning

Hur hittar man en privatlÀrare för lÀxhjÀlp i Sverige?

Som tidigare sagt var det förr i tiden en slags lyx att kunna fÄ ta del av en privatlÀrare, det kom ofta frÄn kontakter med skolan och en lÀrare kom hem till eleven. Men nuförtiden Àr det inte lÀngre fallet, istÀllet kan du som elev lÀtt gÄ in pÄ en plattform som Àgnat hela sin existens av att sammanföra mÀnniskor som vill lÀra med mÀnniskor som vill lÀra ut, denna plattform heter Superprof!

AnvÀnd Superprof för att hitta en privatlÀrare!

Det finns otroligt mÄnga anledningar till att just Superprof Àr den bÀsta plattformen för att hitta din framtida privatlÀrare sÄ du kan nÄ de betyg du drömmer om. Till att börja med sÄ Àr hela processen av att hitta och komma i kontakt med en lÀrare otroligt enkel tack vare Superprof.

Det enda du behöver göra Àr gÄ in pÄ Superprofs hemsida, dÀr du söker efter det Àmne du vill lÀra dig mer om plus i vilken stad eller omrÄde du befinner dig. Efter det kommer du presenteras av massor av olika lÀrare som alla Àr redo för att hjÀlpa dig med det du vill förbÀttra. Du kan hÀr gÄ in och lÀsa mer om lÀraren kring dess utbildning, metodik, tidigare recensioner och mycket annat. PÄ sÄ sÀtt kan du fÄ en uppfattning över hur lÀraren Àr innan du ens har bokat en lektion, detta skapar en trygghet för dig som elev.

Men det finns fler fördelar av att anvÀnda Superprof Àn sÄ! För att sÀkerstÀlla att du kommer kÀnna dig nöjd med din lÀrare sÄ erbjuder de absolut flesta lÀrare pÄ Superprof den första lektionen gratis, detta gör dem för att du ska kunna kÀnna dig sÀker pÄ att denna lÀrare Àr rÀtt för dig, innan du behöver betala lÀraren.

Som du förstÄr finns det bara fördelar av att anvÀnda sig av Superprof, sÄ sÀtt igÄng redan idag med din resa mot att nÄ dina drömbetyg, med hjÀlp av en privatlÀrare pÄ Superprof.

Vad vill du lÀra dig?