Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Ta privatlektioner i Stockholm

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och över 144 evalueringer.

271 kr/h

Bra priser: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset Àr 271kr/h.

4 h

VÄra privatlÀrare vill hjÀlpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3. UpptÀck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, handledare och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

FAQ

💾Hur mycket kostar för en privatlektion i Stockholm eller i nĂ€rheten?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende pÄ olika faktorer, ex:

 • PrivatlĂ€rarens erfarenhet
 • Var undervisningen sker (online eller hemma hos eleven)
 • Hur mĂ„nga lektionstimmar du tar och hur lĂ€nge lektionen varar
 • Objektivet för din undervisning

97% av alla vÄra privatlÀrare ger deras första lektionen gratis.

Kolla in priserna för vÄra handledare nÀra dig.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga lĂ€xhjĂ€lpare finns tillgĂ€ngliga i Stockholm för att ge kurs i personlig utveckling?

1075 lÀrare inom personlig utveckling i Stockholm och i omrÄdet.

 

Du kan kolla igenom lÀrarnas annonser och vÀlja vÄra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlÀrare kolla igenom lÀrarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

VÀlj din privatlÀrare i Stockholm frÄn ett stort val av 1075 tillgÀngliga lÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lÀra dig on personlig utveckling med en privatlÀrare.

 

MÄnga av vÄra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof.

 

För att hitta lÀrare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom vÀgledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger onlinelektioner idag!

✒ Hur utvĂ€rderar studenterna deres privatlĂ€rare i personlig utveckling?

Studenterna recenserar sina coacher med ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5 frÄn ett utval av 144 utvÀrderingar.

 

VÄr kundservice pÄ Superprof Àr tillgÀngliga (via telefon eller e-mail frÄn mÄndag - fredag) om du skulle ha nÄgra frÄgor om vÄra tjÀnster.

đŸ‘ŽđŸŒ Varför borde sĂ€tta igĂ„ng med kurser inom personlig utveckling i Stockholm?

Med hjÀlp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner frÄn hemmet eller online, vÀlj din mentor och reservera din kurs idag.

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din coacher bland 1075 coacher i Stockholm.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

FÄ Handledning frÄn de bÀsta privatlÀrarna i Stockholm

Stockholm som Ă€r Sveriges huvudstad Ă€r en av de Ă€ldsta stĂ€derna vi har i Sverige. det Ă€r inte bara en av de Ă€ldsta stĂ€derna utan ocksĂ„ den mest bebodda staden i Sverige, runt en miljon mĂ€nniskor Ă€r bosatta i Stockholm. Enligt Visbyfranciskanernas bok etablerades staden etablerades Ă„r 1187 pĂ„ grund av att den svenska huvudstaden pĂ„ den tiden Sigtuna hade stora problem av krig. År 1436 blev Stockholm utsett som landets viktigaste och största stad vilket innebar att den utsĂ„gs som landets officiella huvudstad. 

 

En av de saker som kÀnnetecknar huvudstaden Àr Stockholms skÀrgÄrd som bestÄr av över 30 000 öar, detta gör omrÄdet till en av jordens mest örika platser. Det finns mÄnga otroligt fantastiska platser att besöka i Stockholm sÄsom:

 • Sergels Torg
 • Drottninggatan
 • Rinkeby
 • Gamla Stan
 • Stadshuset
 • Vasamuseet
 • Skansen
 • Kungliga Slottet
 • Nationalmuseum
 • Fotografiska Museet
 • Kungliga DjurgĂ„rden
 • Globen

Förutom alla dessa underbara platser sÄ Àr Stockholm ocksÄ mycket kÀnt för sina mycket högklassiga och högt respekterade skolor som:

 • Stockholms Universitet
 • Stockholms KonstnĂ€rliga Högskola
 • Handelshögskolan i Stockholm
 • Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm
 • Kungliga Musikhögskolan
 • Enskilda Högskolan Stockholm

HjÀlp med studiemotivationen

Alla vet att utbildning Àr nÄgot otroligt viktigt men samtidigt kan det vara svÄrt att hÄlla upp studiemotivationen. Oavsett om du lÀser pÄ en av de högt vÀrderade högskolorna i huvudstaden eller om du lÀser pÄ ett gymnasium eller grundskola, sÄ kan alla drabbas av att man inte finner den motivationen till att lÀsa lÀxor eller studiematerial pÄ fritiden vilket i de flesta fall krÀvs för att man ska klara av sina studier. Att dÄ ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare i nÄgot av dessa Àmnen du behöver hjÀlp med kan vara en fantastisk lösning. IstÀllet för att du skulle behöva ta dig till en kvÀllslektion nÄgonstans i huvudstaden kan du kontakta en lÀrare som antingen kommer till dig eller har en lektion online.

 

En annan fördel med att anvÀnda sig av en privatlÀrare Àr att du inte lÀngre Àr bunden till en viss takt, i skolan Àr ofta fallet att det finns mÄnga elever som lÀraren behöver förhÄlla undervisnings takten till. Detta innebÀr att om du har det svÄrare för ett visst Àmne kan det kÀnnas som att du hamnar bakom och inte fÄr den hjÀlpen du behöver. Motsatsen skulle ocksÄ kunna gÀlla, istÀllet för att du mÄste förhÄlla dig till vad dina kurskamrater lÀser kan du fokusera pÄ just det du behöver lÀra dig mer om, om du exempelvis ligger lÀngre fram i kursen Àn dina kamrater kan det betyda att du inte fÄr ut nÄgot frÄn lektionerna vilket kan leda till en frustration.


Det Àr allmÀnt kÀnt att alla mÀnniskor Àr olika men nÄgot som man inte fokuserar pÄ speciellt mycket pÄ i skolan Àr ocksÄ att alla mÀnniskor lÀr sig pÄ olika sÀtt! De flesta skolor har problemet att en lektion behöver anpassas till mellan 20 upp till 200 elever beroende pÄ vilken akademisk nivÄ som skolan verkar. Detta innebÀr att trots att alla mÀnniskor lÀr sig olika effektivt efter olika utlÀrningsmetoder sÄ kommer dessa lektioner vara anpassade efter genomsnittet. Den största fördelen med att ta hjÀlp frÄn en privatlÀraren Àr att hen kommer att kunna identifiera det sÀtt som just du lÀr dig bÀst pÄ, och med hjÀlp av denna information kommer kunna anpassa lektionen och undervisningen efter din förmÄga. Detta kommer inte bara att göra sÄ det blir mycket roligare att lÀra sig utan det kommer ocksÄ att effektivisera din inlÀrningsprocess, du kommer att kunna uppnÄ mÄl och kunskaper du annars endast kan drömma om att ha. 

Stöd ditt barns inlÀrning med hjÀlp av en privatlÀrare

Utöver att hjÀlpa ditt barn att nÄ högre akademiska nivÄer kommer ocksÄ en privatlÀrare kunna stödja ditt barn med att utveckla ett metodiskt tillvÀgagÄngssÀtt till studieteknik och hur man pÄ ett effektivt sÀtt ska tackla studiematerial till att lÀra sig pÄ bÀsta möjliga sÀtt. Till skillnad frÄn vanliga lektioner i skolan kommer ditt barn att kunna arbeta och lÀra sig i precis den takt som passar hen, i samband med att den privata lÀraren kan helt Àgna sin tid till eleven stöter man inte lÀngre pÄ problem sÄsom att andra elever ligger före eller efter i sina studier.

 

Ett vanligt problem som begÄvade barn stöter pÄ Àr just att de fÄr sitta och vÀnta eller lyssna pÄ saker som de redan kan i skolan, en perfekt lösning pÄ detta Àr just att ha en privatlÀrare som gör att barnet kan gÄ vidare till nya saker istÀllet för att slösa sin tid pÄ saker som de redan kan. I mÄnga undersökningar har det visat sig att lektioner som sker 1 och 1 har resulterat i en mycket mer effektiv inlÀrning, genom att kontakta och boka lektioner med en privatlÀrare för ditt barn kan du ocksÄ fÄ ta del av denna fantastiska möjlighet. Det Àr framförallt viktigt att dina barn kan fÄ stöta pÄ utmaningar i sitt lÀrande, mÄnga begÄvade barn som till en början har det vÀldigt lÀtt i skolan stöter ofta pÄ stora hinder senare i gymnasiet eller högskolan nÀr nivÄn pÄ utbildningen drastiskt ökar. 

Privatlektioner för vuxna i Stockholm

En mĂ€nniskas lĂ€rande bör inte upphöra efter att man blivit klar med sin utbildning
 MĂ„nga personer i Stockholm vĂ€ljer att inte sluta med sitt lĂ€rande Ă€ven efter att ha tagit studenten eller blivit klar med sin högskoleutbildning. Det finns mĂ„nga anledningar till detta:

 • UnderhĂ„ll / Stimulera HjĂ€rnan
 • Uppleva nya saker
 • Nya kunskaper inom hĂ€lsa / trĂ€ning
 • Utveckla sitt CV
 • Bli mer attraktiv pĂ„ jobbmarknaden
 • FĂ„ kunskaper inom nya sprĂ„k och kunna kommunicera med nya mĂ€nniskor
 • Det Ă€r roligt att lĂ€ra

Men dessa punkter Àr bara nÄgra stycken exempel till varför du aldrig borde sluta lÀra dig nya saker. Genom att konstant vara ute efter möjligheter efter ny kunskap kommer du ocksÄ att stöta pÄ nya intressanta mÀnniskor, fÄ ett bredare perspektiv pÄ olika samhÀllsfrÄgor. Detta kommer göra dig till en mer empatisk och förstÄende person som kommer leda till mÄnga nya fördelar i livet. Men vad ska man göra med all denna kunskap om inte dela med sig den till nÄgon? En av de roligaste delarna med att lÀra sig nya saker Àr att kunna dela med sig och berÀtta om intressanta saker till vÀnner eller familj.

Hitta en privatlÀrare genom Superprof

En av de bÀsta sidorna för att hitta en privatlÀrare inom Àmnen sÄsom matte, kemi, fysik, engelska, svenska, ekonomi, idrott, samhÀllskunskap, religion, sprÄk och sÄ vidare Àr just plattformen Superprof. Superprof Àr en sida som har Àgnat hela sin existens till att föra samman mÀnniskor som vill lÀra sig med personer som vill lÀra ut. Genom att matcha lÀrare med elever uppstÄr nÄgot fantastiskt, personer som tidigare hade haft svÄrt att fÄ kontakt med varandra finner nu varandra och kunskap utbyts. 

 

För dig som vill lÀra dig nÄgot nytt Àr processen mycket enkel, allt du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och söka efter just det Àmnet du vill lÀra dig mer om samt ange vilken stad du befinner dig. Du kommer dÄ presenteras med mÄnga olika lÀrare som alla Àr redo att ge dig lektioner inom detta Àmne. Du kan gÄ in pÄ dessa lÀrares profil och lÀsa kring vad de har för tidigare erfarenheter kring Àmnet samt hur deras utbildningsmetodik ser ut. Inte nog med detta utan du kan ocksÄ lÀsa recensioner och rekommendationer frÄn tidigare elever denna lÀrare har haft.

 

Om du fortfarande kÀnner dig osÀker sÄ finns det ytterligare en funktion som kommer sÀkerstÀlla att du Àr nöjd, de flesta lÀrare pÄ Superprof erbjuder dig den första lektionen gratis för att du ska fÄ en rÀttvis chans att uppleva deras lektion utan nÄgra konstigheter. Just denna funktion har för mÄnga varit det lilla extra som verkligen gjort att man börjat med sina lektioner.Med andra ord finns det egentligen inga nackdelar med att anvÀnda sig av Superprof. SÄ börja redan idag med din resa mot ny kunskap och för att utveckla dig sjÀlv!

Vad vill du lÀra dig?