Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Stockholm

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 239 omdömen.

273 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Stockholm är 273 kr/h.

4 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Stockholm

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Stockholm tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för en studiecoach i timmen i Stockholm?

Snittpriset för läxhjälp i Stockholm är 273 kronor i timmen. Se priserna för alla våra individuella läxhjälpare i Stockholm.

Priset på privat läxhjälp baseras på olika faktorer, såsom:

  • Studiecoachens tidigare erfarenhet
  • Om privatundervisningen äger rum online eller hemma i Stockholm
  • Antal lektioner per vecka, och hur länge ni ses per gång
  • I vilket ämne du tar extra lektioner i, samt på vilken nivå.
Varför få skolhjälp med privatlärare?

När du väljer studiehjälp i Stockholm tillsammans med en studiecoach får du fler möjligheter att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med privatläraren görs det efter hur många lektioner och ytterligare detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både stötta dig inför ett specifikt prov eller tenta. Antingen några specifika veckor eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Med vårat Elevpass kontakta till flertalet privatlärare samtidigt. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni träffas och planera för privatundervisningen.

I vilka ämnen Stockholm finns läxhjälp i Stockholm?

Vi på Superprof erbjuder läxhjälpare i samtliga klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Stockholm för grundskoleelver eller gymnasieelever. Det går även att hitta privatlärare för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata läxhjälpare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För dig på gymnasiet finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Har du svårt att klara högre studier i Stockholm kan du få hjälp av med en studiementor som pluggat samma eller närliggande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

Vilka åldrar och nivåer finns det studiecoacher för i Stockholm?

Med våra studiecoacher i i Stockholm kan du boka läxhjälp för alla utbildningsnivåer.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller en gymnasieelev. För dig som går på kandidatnivå på universitetet kan du hitta en privatlärare i i Stockholm som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla lärarannonser efter ämne, plats och nivå. Också om du föredrar privat läxhjälp på plats i Stockholm eller på nätet.

Kan jag få privat läxhjälp på nätet?

I Stockholm erbjuder 1342 privatlärare läxhjälp för att hitta alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att få läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner mer fritt. Dessutom är handledningen via webbkamera billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Stockholm.

Vill du få läxhjälp i Stockholm?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Stockholm!

Se fler lärare Nu kör vi!

Gå kvällskurser med privatlärare i Stockholm

Privatundervisning och läxhjälp Stockholm

Stockholm besöks av miljoner turister varje år. Huvudstaden har mycket att erbjuda - museer, nöjesfält, shopping, natur, uteliv, musik och teater. Stockholm är en minst sagt pulserande stad - det är inte alltid lätt att fokusera på sina studier. Funderar du på att skaffa läxhjälp? Då har Superprof lösningen. Våra privatlärare kan hjälpa dig med studieteknik och motivation så att du kommer ikapp. Vad säger du? Är det inte dags att prioritera skolan? Oroa dig inte - med studiehjälp i Stockholm kommer du att få tid över till nöjen! Läs mer om du vill veta hur individuell handledning kan hjälpa dig!

Snabba framsteg med privat läxhjälp i Stockholm

Får ordet matematik håret att resa sig i din nacke? Du är inte ensam. Matematik är ett ämne som många vill få hjälp med. På Superprof hittar du mattelärare över hela Stockholm som gärna hjälper dig. Du kan få läxhjälp i hemmet eller ta lektioner via nätet. Vi har lärare för alla åldrar och nivåer, så det spelar ingen roll om du går i grundskolan eller studerar på universitetet. Matematik är naturligtvis inte det enda ämnet som elever kämpar med. Superprofs stora team av privatlärare erbjuder läxhjälp i alla ämnen! Du kan dessutom väja mellan enstaka lektioner, en intensivkurs eller kvällskurs i Stockholm.

Varför är läxhjälp så effektivt?

Privatundervisning gynnar alla elever - oavsett om man behöver hjälp med matematik, svenska, spanska, franska, engelska, biologi, fysik, samhällskunskap eller historia. Man kan ta privatlektioner från lågstadiet till universitetet. En privatlärare låter dig arbeta i din egen takt och ser till att ni tillsammans omvandlar dina svagheter till styrkor. Med individuell handledning och personlig feedback kommer du att göra snabba framsteg. 

Läxhjälp för barn

Ju högre klass, desto svårare blir det för föräldrar att hjälpa till med läxorna. Tidsbrist är också ett vanligt bekymmer - det är svårt att få ihop livspusslet. Som tur är har privatundervisning blivit allt vanligare i Stockholm. Privatlärare har de pedagogiska egenskaperna som krävs för att hjälpa barn i alla åldrar och är dessutom vana vid inlärningssvårigheter och bristande motivation.

Till skillnad från gruppundervisning i skolan har privatlärare bara en elev i taget. Den press som många barn och ungdomar känner i klassrummet tenderar att försvinna. På privatlektioner slipper eleven jämföra sig med andra och vågar därför ställa frågor. Privatundervisning är mycket effektivt och leder i stort sett alltid till förbättrade studieresultat och ökat självförtroende. Man behöver inte ta läxhjälp regelbundet. Enstaka lektioner inför exempelvis nationella prov är också vanligt!

Läxhjälp i hela Sverige

Som vi nämnde ovan kan även äldre elever gynnas av privatundervisning. Det är mycket som står på spel på gymnasiet och universitetet. Allt handlar inte bara om att klara skolan. Högre betyg kan hjälpa dig att komma in på universitetsprogrammet du sökt, få en plats på en utbytestermin eller knipa ditt drömjobb. Läxhjälp gör livet lättare och minskar ångest. Om du vill lyckas bra i skolan är privatundervisning en bra investering. Om du oroar dig för att det ska vara krångligt och tidskrävande har vi goda nyheter.

Du behöver inte nödvändigtvis träffa din lärare hemma hos dig eller på ett café. De flesta lärare på Superprof erbjuder läxhjälp online. Detta innebär att du kan välja bland lärare från hela Sverige. Det är väldigt enkelt och smidigt med online-lektioner. Varför inte testa en gratis provlektion och se hur det känns? Allt du behöver är en webbkamera och en stabil internetuppkoppling!

Hitta en privatlärare i Stockholm

Med en enkel sökning kan du se alla lärare som erbjuder läxhjälp i Stockholm. Allt du behöver göra är att läsa igenom de olika profiler tills du hittar en lärare som motsvarar dina förväntningar. På profilerna hittar du all information om lärarens erfarenhet, priser och var de undervisar. Läs även igenom lärarnas omdömen. Vad tidigare elever tyckt om läraren kan säkert hjälpa dig att fatta ett beslut. Via plattformen kan du dessutom enkelt komma i kontakt med lärarna om du har frågor. Du kanske hellre tar lektioner på 30 minuter än 60 minuter, eller undrar om läraren kan hålla lektionerna utomhus i en park? Våra lärare är väldigt flexibla och svarar oftast samma dag!

Testa privatundervisning i Stockholm

Superprof är Sveriges största plattform för privatundervisning. Hos oss kan enkelt och smidigt få läxhjälp i Stockholm. En av de största fördelarna med Superprof är att vi har ett enormt utbud av lärare och att du nästan alltid får den första timmen gratis. På din provlektion har du möjlighet att  testa er personkemi och se om lärarens metodik passar din inlärningsstil. Om du vill ha läxhjälp har du kommit rätt. Våra noggrant utvalda privatlärare kan hjälpa dig med vad än du behöver. I Stockholm finns hundratals kvalificerade lärare som arbetar med läxhjälp och bara väntar på att du ska höra av dig! Lycka till och ha så kul!

Vad vill du lära dig?