Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Uppsala

Se fler lärare

5.0 /5

Lärare i Uppsala med genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 69 evalueringer.

218 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Uppsala är 218 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare och privatlärare i Uppsala svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Uppsala

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Uppsala tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för läxhjälp i Uppsala?

Snittpriset för läxhjälp i Uppsala är 218 kronor i timmen. Se priserna för alla våra individuella läxhjälpare i Uppsala.

Kostnaden för läxhjälp med en privatlärare baseras på olika faktorer, såsom:

  • Studiecoachens tidigare erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum på nätet eller hemma hos dig eller läraren i Uppsala
  • Antalet privatlektioner per vecka, och längden per lektion
  • I vilket ämne du tar extra lektioner i, samt på vilken nivå.
Varför välja läxhjälp med en privatlärare?

Genom att välja en av Superprofs studiecoacher i Uppsala ökar dina chanser att nå dina mål.

 

När du planerar tillsammans med privatläraren görs det efter hur många lektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du behöver. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Både för endast ett antal privatlektioner eller kontinuerligt hela kursen eller skolåret.

 

Med vårat Elevpass skicka kursförfrågan till flera studiecoacher samtidigt. Då majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas och planera för undervisningen.

I vilka ämnen Uppsala kan jag få läxhjälp i Uppsala?

Vi på Superprof har läxhjälpare i alla alla skolämnen. Oavsett om du vill ha hjälp i Uppsala för grundskole- till gymnasienivå. Det går även att hitta privatlärare för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena privata handledare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För dig på gymnasiet finns läxhjälp för olika program. Har du svårt att klara högre studier i Uppsala kan du få hjälp av med en studiecoach som pluggat samma eller liknande ämnen eller program. För att på så sätt få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

För vilka åldrar och nivåer kan man få privatundervisning i Uppsala?

Av privatlärare erbjuds läxhjälp till alla åldrar och utbildningsnivåer i Uppsala.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller någon på gymnasiet. För dig som hjälp med universitetskurser kan du leta efter en privatlärare i i Uppsala som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla anonser efter ämne och nivå. Också om du vill ta privat läxhjälp på plats i Uppsala eller online.

Kan jag boka privatundervisning online?

I Uppsala erbjuder 499 lärare läxhjälp för att visa alla de som erbjuder studiehjälp online genom att använda filtret.

 

Att boka läxhjälp online ger dig flera fördelar. Du kan planera dina lektioner mer fritt. Dessutom blir undervisningen på nätet billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också fler lärare att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte endast i Uppsala.

Vill du få läxhjälp i Uppsala?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Uppsala!

Se fler lärare Nu kör vi!

Lär dig mer med privat läxhjälp Uppsala

Studera med hjälp av en privat läxhjälp Uppsala

Vi alla har gått i skolan, och vi alla har hamnat i en situation där vi har haft besvär med läxor. Att gå i skolan kan vara oerhört tidskrävande. Förutom att gå i skolan ska man dessutom få en stor mängd hemläxor som ska skötas på den så kallade "fritiden".

Tanken är att eleverna ska organisera upp och schemalägga sina dagar på ett sätt som gör att man har tid att sköta sina läxor - men detta är inte alltid lika lätt som det låter. Livet fortgår, och det dyker upp intressanta intressen och aktiviteter som man vill ta del av. Detta gör att det kan vara svårt att ta tag i sina läxor.

Många har dessutom inte föräldrar eller andra närvarande som kan hjälpa till med svåra läxor, vilket skapar en viss orättvisa. Det blir allt vanligare att man anlitar en privatlärare som hjälper till med läxor i ämnen som matematik, geografi, historia, engelska, spanska, franska, tyska... you name it!

Vilket ämne du än behöver hjälp med så kan du hitta en privatlärare som hjälper dig med just detta. Faktum är att det finns privatlärare som passar just dig i Uppsala. Hos oss på Superprof får du hjälp med studierna i alla ämnen oavsett om du studerar i grundskolan eller genomgår högre studier.

Vi har både elever och lärare vid Uppsala Universitet, och du kan till och med hitta hjälp från någon som läst samma kurser som dig. Vilket bättre sätt att höja betygen, än att få hjälp av någon som både har erfarenhet av läxhjälp och att studera samma ämnen på universitetet.

Men låt oss gå igenom nedan vad det faktiskt innebär att anlita en privatlärare till läxhjälp. Häng med!

Privatlärare - bortom det som står i ordboken

Ordboken och andra sidor som definierar ord säger att en privatlärare är en person som undervisar och instruerar individer, eller ibland mindre grupper. Denna definition är långt ifrån heltäckande, och begreppet privatlärare förändras hela tiden. En enligt många mer korrekt definition av en privatlärare skulle vara att en privatlärare lär elever att lära sig själva.

Man assisterar och guidar sin elev tills att hen har nått punkten då de är självständiga och därmed inte längre behöver hjälp av en privatlärare.Idag kan du välja mellan att få läxhjälp i Uppsala eller boka läxhjälp online. Eftersom våra studiecoacher erbjuder läxhjälp till ett lägre pris än andra plattformer, kan elever och studenter i hela Sverige lättare få hjälp i olika ämnen.

Det finns många fördelar i ett samarbete mellan en elev och privatlärare. Fördelarna landar dessutom hos båda parter! Om privatundervisningen är upplagd på "det rätta sättet" kommer eleven att gynnas enormt mycket från privatlärarens råd och tips.

Varför bör man anlita en privatlärare?

I mer traditionell undervisning har läraren ansvar för en klass på mellan 15-30 personer (ibland ännu fler). I dessa fall tvingas läraren undervisa tempot i undervisningen, vad som undervisas, hur det undervisas och när det undervisas efter alla elevers behov. Det går inte att ge så mycket individuell hjälp som ofta behövs, eftersom läraren bara har två händer, två ben, två ögon och två öron. Och en mun.

Detta gör att många elever blir lidande. De som ligger väldigt långt fram i sitt lärande tvingas hålla tillbaka för anpassas till övriga klassens nivå. Samma sak gäller åt andra hållet; om en elev missförstår någonting elementalt i början av utbildningen kan detta göra att hen tappar greppet om ämnet och hamnar långt efter i undervisningen.

Med en privatlärare läggs undervisningen upp på ett sätt som helt och hållet passar eleven. Tidsmässigt, kunskapsmässigt, intressemässigt, personlighetsmässigt..., ja, på det anpassas helt enkelt på alla sätt för att på bästa vis fylla elevens olika kunskapshål och ge hen en så god möjlighet som möjligt att lyckas.

Med privat läxhjälp finns inga dumma frågor - allt som leder framåt är bra! "Dumma" frågor uppmuntras snarare av en privatlärare, eftersom de sätter fingret på var kunskapshålen finns. Detta måste identifieras innan man kan fylla hålen med mängder av viktig kunskap! Men hur väljer man rätt privatlärare för rätt ändamål? Låt oss gå igenom det mer nedan.

Att välja privatlärare

Att välja en privatlärare till dig själv, eller ditt barn, måste givetvis göras med stor noggrannhet. Vi antar och förmodar att en privatlärare är intelligent och kunnig (detta kan diverse diplom och CV:n bevisa), men intellekt och kunnighet är inte allt som krävs för att en privatlärare ska göra ett gott jobb med en elev.

Privatlärarens pedagogiska kunskaper är väl så viktiga som allt annat. Dessutom ska personligheten stämma överens med den elev privatläraren behöver ta sig an. Det kan vara av stor vikt att privatläraren är utbildad i hur man delar med sig av kunskap på rätt sätt. Det är också oerhört viktigt att privatläraren är entusiastisk och engagerad i ämnet som hen undervisar i. Denna passion kommer att smitta av sig, och eleven får därmed en lättare resa mot sina mål.

Det är oerhört viktigt att privatläraren är öppensinnad och tillåter sig anpassa undervisningen efter elevens behov. Att kunna ta olika personligheter och anpassa sitt sätt och sin pedagogik är A- och O för en privatlärare.

Hitta din- eller ditt barns privatlärare i Uppsala via Superprof!

Här på Superprof finns mängder av privatlärare som bara väntar på att få hjälpa dig eller ditt barn med läxor. Varje lärare har en egen profil på vår sida. Privat läxhjälp i Uppsala finns tillgängligt just för dig, med våra studiecoacher.

Det du nu bör göra är att gå igenom dessa profiler och se vilken privatlärare som passar bäst till just ditt ändamål. Därefter är det bara att ta kontakt - och sätta igång! Kunskapen väntar på dig!

Vad vill du lära dig?