Hem
Ge undervisning
,
Sök i nÀrheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Ta privatlektioner i Uppsala

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och över 51 evalueringer.

219 kr/h

Bra priser: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset Àr 219kr/h.

3 h

VÄra privatlÀrare vill hjÀlpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lÀra sig nÄgot nytt!

2. Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3. UpptÀck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, handledare och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en privatkurs i Uppsala?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende pÄ olika faktorer, ex:

  • PrivatlĂ€rarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (via Skype eller hemma hos eleven)
  • Hur mĂ„nga kurstimmar du tar och lĂ€ngden pĂ„ er lektion
  • Objektivet för din undervisning

97% av alla vÄra privatlÀrare ger deras första lektionen gratis.

Kolla in priserna för vÄra privatlÀrare i ditt omrÄde.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga lĂ€xhjĂ€lpare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge coaching inom personlig utveckling i Uppsala?

481 lÀrare inom personlig utveckling i Uppsala och i omrÄdet.

 

Du kan lÀsa igenom lÀrarnas annonser och kontakta vÄra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlÀrare lÀs igenom lÀrarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

VÀlj din privatlÀrare i Uppsala frÄn ett stort val av 481 tillgÀngliga lÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lÀra dig on personlig utveckling med en privatlÀrare.

 

MÄnga av vÄra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof.

 

För att hitta lÀrare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom vÀgledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger onlinelektioner idag!

✒ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till vĂ„ra privatlĂ€rare?

FrÄn ett utval av 51 recensioner, gav eleverna deras coacher inom personlig utveckling ett genomsnitt pÄ 5.0 av fem.

 

VÄr kundservice pÄ Superprof Àr tillgÀngliga (via telefon eller e-post frÄn mÄndag - fredag) om du skulle ha nÄgra frÄgor om din kurs.

đŸ‘ŽđŸŒ Varför inte testa en kurs inom personlig utveckling i Uppsala?

Med hjÀlp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner frÄn hemmet eller online, vÀlj din lÀrare och reservera din kurs idag.

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din coacher bland 481 coacher i Uppsala.

Vad vill du lÀra dig?

VÀlj mellan vÄra mÄnga talangfulla lÀrare!

Se fler lÀrare Nu kör vi!

FÄ privatlektioner frÄn de bÀsta lÀrarna i Uppsala!

Uppsala Ă€r en av Sveriges största kommuner nĂ€r det kommer till hur stor av vĂ„r befolkning som bor i denna vackra stad. Det Ă€r trots allt inte konstigt att allt fler mĂ€nniskor vĂ€ljer att flytta till denna fantastiska stad, det bor ju faktiskt cirka 250 000 mĂ€nniskor i staden. NĂ€r det bor sĂ„ pass mĂ„nga mĂ€nniskor blir det ocksĂ„ naturligt att det kommer ske handel, företagsskapande men ocksĂ„ nĂ„got allt viktigare
 lĂ€rande! Uppsala kĂ€nner mycket vĂ€l till detta faktum med tanke pĂ„ hur staden Ă€r kĂ€nd som en fantastisk universitetsstad tack vare den fantastiska skolan Uppsala Universitet. Stadens universitet Ă€r inte heller bara ett av Sveriges bĂ€sta utan ocksĂ„ ett av de mest kĂ€nda i Sverige. 

 

Trots att Uppsala nÀr det kommer till lÀrande frÀmst Àr kÀnd för sitt universitet Àr det inte bara högskolestudenter som ska lÀra sig. Man brukar sÀga att man aldrig ska sluta lÀra sig nÄgot nytt, strÀvan efter kunskap Àr en av mÀnniskans bÀsta kvaliteter. En av de bÀsta och mest trendiga sÀtten att lÀra sig mer avancerade och nya kunskaper Àr att ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare.

Varför ska du ta hjÀlp frÄn en privatlÀrare?

Det finns otroligt mÄnga anledningar till varför man skulle vilja ta hjÀlp frÄn en lÀrare eller instruktör. För att ge dig en bild sÄ ska vi berÀtta om ett par:

  • Ökar ditt sjĂ€lvförtroende- Det finns inget bĂ€ttre Ă€n att inte bara sjĂ€lv utveckla sina kunskaper utan ocksĂ„ att kunna dela med sig den till andra.
  • Utvecklar dina kunskaper inom ett Ă€mne- NĂ€r du spenderar mer till med att lĂ€ra och att samla pĂ„ dig ny information sĂ„ kommer det att ge resultat. 
  • Ny de betyg du Ă€r ute efter- Privatlektioner kommer inte bara vara nĂ„got mycket roligt utan det kommer ocksĂ„ hjĂ€lpa dig nĂ„ de betyg du drömmer om. Men att nĂ„ höga betyg Ă€r inte bara nĂ„got roligt utan ocksĂ„ fantastiskt anvĂ€ndbart. Det blir allt viktigare att se till sĂ„ man fĂ„r höga betyg dĂ„ det öppnar upp för mer valmöjligheter nĂ€r det kommer till jobb och utbildning i framtiden. 
  • Ta lektioner i kreativa Ă€mnen- Ett av de bĂ€sta sĂ€tten att utveckla sin kreativitet Ă€r att ge sig pĂ„ en ny hobby, men att frĂ„n dag 1 kunna spela gitarr som ett proffs Ă€r sjĂ€lvklart omöjligt, sĂ„ vad sĂ€gs om att ta hjĂ€lp frĂ„n en lĂ€rare som kommer kunna dela med sig av all kunskap du behöver. 

Vad som Àr viktigt att komma ihÄg Àr att lÀrande inte bara Àr nÄgot man gör i en vecka eller en mÄnad utan det Àr nÄgot man gör hela livet. 

Utveckla dina kunskaper ytterligare

Att ta privatlektioner har kanske tidigare setts speciellt i skolan som nÄgot endast de elever som behöver extra hjÀlp gör, men sÄ ser absolut inte verkligen ut. Att ta privatlektioner Àr inte bara en fantastisk möjlighet till att lÀra sig nÄgot frÄn grunden eller att fÄ hjÀlp med nÄgot man ligger efter i, utan det Àr ocksÄ perfekt för nÄgon som redan har goda kunskaper inom ett Àmne. Det finns lÀrare som kan anpassa sina lektioner efter alla typer av tidigare kunskaper, allt frÄn nybörjarnivÄ till avancerad. 

 

Att ta privatlektioner genom Superprof kommer kunna lÄsa upp nya nivÄer hos redan begÄvade elever pÄ sÄ sÀtt att man inte lÀngre Àr lÄst och istÀllet kan nÄ helt nya mer avancerade nivÄer man tidigare kanske trott att man aldrig klara av. Man Àr inte lÀngre heller bunden till den studietakt som klassen har, mÄnga duktiga elever kan ibland uppleva att man ligger lÄngt före sin klass vilket gör att man inte riktigt kan gÄ vidare till nya saker. Detta kan upplevas som nÄgot som sÀnker motivationen och att man inte spenderar sin tid till effektiva saker. 

Varför Àr Superprof den bÀsta plattformen för privatlektioner?

Superprof Àr en platform dÀr lÀrare kan lÀgga upp en annons för deras tjÀnst som privatlÀrare precis lika lÀtt som det Àr för en elev att hitta en lÀrare genom plattformen. Superprof som en plattform Àr mycket passionerad kring möjligheten till att dela med sig av kunskap, oavsett om det gÀller engelska, ekonomi, matte, psykologi, ett nytt sprÄk, svenska, programmering, dans eller matlagning. Superprof gör processen av att komma i kontakt med en lÀrare som elev mycket enkel. 

 

Det enda du som elev behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs platform och söka efter det Àmne som du Àr intresserad av samt ange att du befinner dig i Uppsala. DÄ kommer alla de lÀrare som har lagt upp sin tjÀnst i Uppsala upp och du kan lÀtt sortera bland de mÄnga kandidaterna. Alla lÀrare kommer att anpassa sitt pris efter sina kunskaper, vill du ha privatlektioner frÄn en mycket högt vÀrderad lÀrare med avancerad bakgrund inom Àmnet kommer det vara dyrare. 

 

Skulle du vara intresserad av att lÀra dig frÄn en lÀrare som inte befinner sig i Uppsala Àr det inte heller nÄgra konstigheter, du kan lÀtt hitta tusentals lÀrare runt om i vÀrlden som alla Àr redo för att hjÀlpa dig. Majoriteten av de lÀrare som finns pÄ plattformen erbjuder Àven sina lektioner digitalt sÄ att du kan lÀra dig frÄn nÄgon som befinner sig var som helst. Tack vare detta Àr du inte lÀngre bunden till din stad eller ens land för den delen.

 

NÀr du hittat en lÀrare som du tror skulle passa dig kan du gÄ in pÄ dennes profil hÀr pÄ Superprof, dÀr kan du lÀsa om lÀrarens tidigare erfarenheter, metodik, utbildning, recensioner frÄn tidigare elever och mycket annat. Tack vare detta kan du fÄ en bild av hur din lÀrare Àr innan du ens behöver boka en lektion.

 

Vill du ha Ànnu mer bra anledningar till att anvÀnda dig av Superprof? SjÀlvklart ska jag berÀtta Ànnu mer, Ànnu en fördel med att anvÀnda sig av denna fantastiska platform Àr att nÀstan 95% av alla lÀrare pÄ Superprof erbjuder den första lektionen gratis, detta innebÀr att du som elev inte behöver kÀnna nÄgon form av oro över att boka den första lektionen.

 

SÄ vad vÀntar du pÄ? SÀtt igÄng med att nÄ nya nivÄer av ditt lÀrande med hjÀlp av en privatlÀrare pÄ Superprof!

Vad vill du lÀra dig?