Hem
Ge undervisning

Hitta en privatlÀrare i Göteborg

đŸ„‡ Bli ditt bĂ€sta jag!
đŸ’» 757 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vad vill du lÀra dig?

Privatundervisning med Superprof

Ta privatlektioner i Göteborg

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och över 67 evalueringer.

289 kr/h

Bra priser: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset Àr 289kr/h.

4 h

VÄra privatlÀrare vill hjÀlpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

1

Hitta en privatlÀrare i Göteborg

LÀs igenom vÄra annonser och kontakta dem lÀrare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, kurs via webbkamera eller pÄ plats).

2

Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3

UpptÀck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, handledare och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter i Göteborg recenserar vÄra lÀrare:

5.0
Kevin LÀrare i Göteborg

Det bÀsta som kunde hÀnt mig, Kevin har hjÀlpt mig att förstÄ programmering pÄ ett vÀldigt och pedagogisk sÀtt. Han Àr stöttande, lyhörd och engagerad.

5.0
Lisa LÀrare i Göteborg

Pedagogisk, engagerad, lÀttsam och vÀldigt pushande!

Cathrine, För 3 veckor sedan

5.0
Amanda LÀrare i Göteborg

Amanda Àr en fantastisk lÀrare, hon hjÀlpte mig bÄde med Fysik 1 och 2. Jag klarade bÄda tack vare hennes hjÀlp, tÄlamod, studieteknik och hennes duktiga kunskaper. Jag rekommenderar Amanda starktttt!!! Grym Àr hon pÄ fysik samt en grym lÀrare.

Khansaa, För en mÄnad sedan

5.0
Amanda LÀrare i Göteborg

Rekommenderar Amanda till alla! Otroligt tÄlamod och hon hjÀlpte mig alltid att hÄlla humöret uppe nÀr jag bara ville ge upp. Hon bryter i isÀr matten sÄ att man förstÄr och MINNS. NÄdde över mina uppsatta mÄl tack vare Amanda!

Cecilia, För 2 mÄnader sedan

4.8
Jonas LÀrare i Göteborg

Jonas fokuserar mycket pÄ att lÀgga en bra grund för en genom sÄvÀl teori som spelmekanik - sÄdant som jag specifikt efterfrÄgade och behövde! Filosofin gÄr mycket ut pÄ att inte trycka in mÄnga saker pÄ samma gÄng som man lÀr sig...

Najib, För 3 mÄnader sedan

5.0
Pierre LÀrare i Göteborg

Pierre lÀr ut pÄ en individuell nivÄ som gör att Àven jag som inte suttit framför en mattebok pÄ nÀrmare 8Är ÀndÄ fick en otroligt bra chans inför högskoleprovet. Detta efter vi bara hade pluggat en mÄnad tillsammans. Ord kan...

Piroz, För 3 mÄnader sedan

Kolla in alla vÄra privatlÀrare pÄ Superprof

Hitta en helt egen privatlÀrare i Göteborg

Göteborg Ă€r Sveriges nĂ€st största stad och mer Ă€n en halv miljon mĂ€nniskor bor hĂ€r. Stadens namn hĂ€rstammar frĂ„n att staden var en sĂ„ kallad befĂ€st stad vid Göta Ă€lv. Staden Ă€r ocksĂ„ en av de största handelscentrum vi har i Sverige just pĂ„ grund av sin perfekta plats vid vĂ€stkusten. Just att staden har blivit till en av de största handelscentrum vi har i Sverige har gjort att mĂ„nga vĂ€ljer att flytta hit och i samband med att mĂ„nga personer bor i en stad mĂ„ste det ocksĂ„ finnas skolor. Staden Ă€r framförallt kĂ€nd för den högt vĂ€rderade högskolan Chalmers Tekniska Högskola, men i staden finns ocksĂ„ Göteborgs Universitet och Nordic School of Public Health eller “NHV”. De som gĂ„r pĂ„ högskolan eller pĂ„ nĂ„gon annan skola i Göteborg vet om mĂ„nga kurser kan vara en stor utmaning, dĂ€rför vĂ€ljer allt fler att ta hjĂ€lp frĂ„n en privatlĂ€rare. 

Att hitta den perfekta lÀraren för privatlektioner

Under de senaste Ären har det blivit nÄgot allt vanligare att göra valet till att kontakta en privatlÀrare för att fÄ hjÀlp med sina studier. Det finns flera anledningar till detta, exempelvis sÄ sÄgs det som nÄgot mycket dyrt och endast för de absolut rikaste att ha en privatlÀrare. I samband med att internet har blivit större och större har allt fler kunna lÀgga ut annons kring deras undervisning, detta har gjort sÄ att tjÀnsten ocksÄ blivit allt vanligare plus billigare! En annan anledning till att privatlÀrare blivit allt vanligare Àr att mÄnga kÀnner att det Àr nÀst intill nödvÀndigt för att man ska kunna klara skolan i dagens klimat. Vi mÀnniskor fÄr allt mindre tid, som student behöver du inte bara ha tid till skolan utan ofta krÀvs det att man jobbar vid sidan, inte nog med det utan du mÄste ocksÄ finna tiden till att kunna umgÄs med familj och vÀnner. Detta har gjort att allt fler vill hitta ett mer effektivt sÀtt att plugga eller lÀra sig saker och ting. Att anvÀnda sig av en privatlÀrare Àr just denna effektiva lösning.

Den stora fördelen av att anvÀnda sig av en privatlÀrare

Det första en privatlĂ€rare kommer att sĂ€ga till dig Ă€r att tvĂ„ elever inte fungerar pĂ„ samma sĂ€tt. Men nĂ€r det kommer till lektioner eller förelĂ€sningar pĂ„ grundskolan, gymnasiet eller högskolan Ă€r undervisningen inte anpassad till en elev utan till ett slags genomsnitt av klassen. Detta innebĂ€r att undervisningen inte kommer att vara specialiserad eller extra effektiv till nĂ„gon, utan bara “ok” eller “bra” till “de flesta”. Med andra ord kommer denna typ av undervisning att passa vissa mycket bra medans vara mycket problematisk för andra elever. SjĂ€lvklart Ă€r inte detta skolornas lĂ€rares fel, problemet ligger egentligen i systemet, att man för samman 20 till 200 elever som ska lĂ€sa samma kurs frĂ„n en och samma lĂ€rare kommer innebĂ€ra att lĂ€raren inte har den minsta chansen till att kunna anpassa utbildningen för elevernas behov. Om en elev inte svarar bra pĂ„ den undervisning som utförs pĂ„ lektionerna kan det snabbt bli en snöbollseffekt av att man hamnar bakom lite vilket gör genomgĂ„ngarna Ă€nnu mer svĂ„rförstĂ„dda tills att man helt enkelt har hamnat sĂ„ lĂ„ngt bakom att man inte lĂ€ngre fĂ„r ut nĂ„got av lektionerna. Vad Ă€r dĂ„ lösningen pĂ„ detta? Eftersom alla mĂ€nniskor Ă€r olika och svarar olika bra pĂ„ skilda undervisningsmetoder kommer en privatlĂ€rare att anpassa sin metodik för eleven. 

En anpassad och specialiserad undervisning för just dig kommer göra att du som elev helt plötsligt kommer att lÀra dig nya saker i en hastighet du aldrig tidigare trott du skulle kunna uppnÄ. Inte nog med den nya inlÀrnings hastigheten utan du kommer plötsligt upptÀcka att du har mycket roligare pÄ vÀgen och att du blir allt mer intresserad av Àmnet automatiskt nÀr det gÄr bra. Kanske kommer du plötsligt att upptÀcka en outforskat intresse inom ett Àmne som du tidigare hatat pÄ grund av svÄrigheterna. 

Utmaningar inom att arbeta som privatlÀrare

Som vi tidigare diskuterade har det blivit allt vanligare med att ta hjÀlp frÄn en egen privatlÀrare vilket ocksÄ har inneburit att det kommit allt fler privatlÀrare tillgÀngliga. Men att ge lektioner som privatlÀrare Àr inte nÄgot enkelt jobb, annars hade alla gjort det. SÄ vad krÀvs det egentligen frÄn lÀraren för att vara en god lÀrare? HÀr kommer nÄgra egenskaper som du ska titta efter nÀr du ska anlita en egen privatlÀrare:

 • Goda kunskaper inom Ă€mnet
 • God erfarenhet inom Ă€mnet
 • Anpassning möjlighet med undervisningen för eleven
 • God social förmĂ„ga
 • FörstĂ„ende och snĂ€ll
 • Motiverad
 • Duktig pĂ„ att förklara och lĂ€ra ut
 • OmtĂ€nksam
 • Erfarenhet av att lĂ€ra ut

Som du ser Àr det faktiskt inte kunskapen som Àr majoriteten av dessa punkter utan den sociala kompetensen Àr nÀstintill precis lika viktig nÀr det kommer till att vara en duktig lÀrare. Kunskapen och den sociala kompetensen Àr tvÄ ben att stÄ pÄ, om en av dessa punkter brister kommer ocksÄ undervisningen att brista. Ingen vill ha en lÀrare som har jÀttegoda kunskaper men som absolut inte kan göra sig förstÄdd, pÄ samma sÀtt vill ingen ha en lÀrare som Àr jÀttetrevlig, kan göra sig perfekt förstÄdd men samtidigt inte har nÄgra kunskaper inom Àmnet. 

Att hitta en egen privatlÀrare i Göteborg

NÀr du vÀl kommit till insikten att du behöver en egen privatlÀrare behöver du ocksÄ hitta den rÀtta lÀraren, som vi tidigare diskuterat kan det vara svÄrt att verkligen hitta en lÀrare som passar dig perfekt. Den första frÄgan man stÀller sig Àr hur man ens fÄr kontakt med en privatlÀrare. Vissa vÀljer att lÀgga ut en annons pÄ facebook eller frÄga nÄgon pÄ ens skola, men det finns ett mycket bÀttre sÀtt för att inte bara göra processen mycket lÀttare utan ocksÄ sÀkerstÀlla att man fÄr tillgÄng till den bÀsta privatlÀraren. Superprof Àr just den plattformen som sÀkerstÀller att du fÄr tillgÄng till de bÀsta lÀrarna. Superprof Àr den platform som Àgnat hela sin existens till att sammanföra de som vill lÀra med de som vill lÀra ut. SjÀlva processen till att komma i kontakt med den perfekta lÀraren för dig Àr anpassad till att vara sÄ enkelt och bra som möjligt. 

Det enda du behöver göra Àr att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och söka efter en lÀrare i det Àmne som du Àr intresserad av samt fylla i vart du vill att denna lÀrare ska befinna sig. Vill du ha lektioner i ditt hem eller nÄgon annan stans hÀr i Göteborg? Inga problem vi har flera olika lÀrare i massor av Àmnen som alla Àr beredda att hjÀlpa dig. Vill du kanske hellre ha en lektioner digitalt Àr Àven detta nÄgot som de allra flesta lÀrarna pÄ Superprof erbjuder. 

Hur ser man dÄ till att den lÀraren man Àr intresserad av faktiskt har det som krÀvs för att erbjuda en toppen lektion? Superprof har Àven svaret pÄ detta genom att du kan gÄ in och lÀsa om en lÀrares tidigare erfarenhet, kompetenser, recensioner frÄn tidigare elever och mycket mer! Inte nog med detta utan de flesta lÀrarna erbjuder ocksÄ sin första lektion gratis, detta för att sÀkerstÀlla att du kÀnner dig nöjd och trygg i att kunna boka din första lektion. Skulle du uppleva att det inte kÀndes rÀtt vid första lektionstillfÀllet med lÀraren kan du dÄ vÀlja att inte boka fler lektioner med denna lÀrare och inte heller behöva betala för din första lektion. Som du förstÄr finns det egentligen inga nackdelar med att börja anvÀnda sig av Superprof redan idag, du kan redan idag komma i kontakt med den perfekta lÀraren som kommer att vara med dig pÄ vÀgen till att nÄ nya kunskaper och egenskaper i precis det Àmnet som du vill lÀra dig mer om. SÄ sÀtt igÄng redan idag genom att gÄ in pÄ Superprofs hemsida och sök efter det Àmne du vill utveckla!

FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en privatkurs i Göteborg?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende pÄ olika faktorer, ex:

 • PrivatlĂ€rarens erfarenhet
 • Var undervisningen sker (online eller en annan stad i nĂ€romrĂ„det)
 • Hur ofta du vill ha kurs och lĂ€ngden pĂ„ er lektion
 • Objektivet för din undervisning

97% av alla vÄra privatlÀrare ger första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för vÄra handledare nÀra dig.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga privatlĂ€rare finns tillgĂ€ngliga i Göteborg för att ge kurs i personlig utveckling?

757 lÀrare inom personlig utveckling i Göteborg och i omrÄdet.

 

Du kan lÀsa igenom lÀrarnas annonser och vÀlja vÄra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlÀrare kolla igenom lÀrarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

VÀlj din privatlÀrare i Göteborg frÄn ett stort val av 757 tillgÀngliga lÀrare.

đŸ’» Kan du ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lÀra dig on personlig utveckling med en privatlÀrare.

 

MÄnga av vÄra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof.

 

För att hitta lÀrare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom vÀgledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger onlinelektioner idag!

✒ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till vĂ„ra privatlĂ€rare?

FrÄn ett utval av 67 evalueringar, gav studenterna deras coacher inom personlig utveckling ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5.

 

VÄr kundservice pÄ Superprof Àr tillgÀngliga (via telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha nÄgra frÄgor om din kurs.

đŸ‘ŽđŸŒ Varför borde ta börja med med kurser inom personlig utveckling i Göteborg?

Med hjÀlp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrÄn eller online, vÀlj din lÀrare och boka din kurs idag.

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din coacher bland 757 coacher i Göteborg.