Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 162 omdömen.

248 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Göteborg är 248 kr/h.

4 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Göteborg

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Göteborg tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Vad betalar man för läxhjälp i Göteborg?

Genomsnittspriset för läxhjälp i Göteborg är 248 kronor i timmen. Se timkostnaden för alla våra individuella privatlärare i Göteborg.

Priset på läxhjälp med en privatlärare beror på olika faktorer, såsom:

 • Studiecoachens tidigare erfarenhet
 • Om privatlektionerna äger rum online eller hemma i Göteborg
 • Antal lektioner per vecka, samt hur länge ni ses per gång
 • Vilket ämne du tar extra lektioner i, samt vilken nivå.
Varför få skolhjälp med privatlärare?

Genom att välja en av Superprofs privatlärare i Göteborg ökar dina chanser att öka dina betyg.

 

När du planerar tillsammans med studiecoachen görs det efter hur många lektioner och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både hjälpa till med ett specifikt prov eller tenta. Antingen några specifika veckor eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Med Superprofs Elevpass komma i kontakt med till flertalet läxhjälpare som uppfyller dina kriterier. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas och diskutera upplägget för privatundervisningen.

I vilka ämnen finns privat läxhjälp i?

Superprof har undervisare i samtliga klassiska skolämnen. Oavsett om du letar efter privatundervisning i Göteborg för låg-, mellan- och högstadiet, eller till sista året på gymnasiet. Det går även att hitta privatlärare för högre utbildning, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata läxhjälpare undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns privat läxhjälp för olika program. Går du någon högre utbildning i Göteborg kan du få hjälp av med en studiecoach som studerat samma eller liknande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

Vilka åldrar och nivåer kan få läxhjälp i Göteborg?

Med privatundervisning kan du boka läxhjälp för alla åldrar och nivåer i Göteborg.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till ditt barn i lågstadiet eller för gymnasienivå. För dig som går på kandidatnivå på universitetet kan du hitta en privatlärare i i Göteborg som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla anonser efter ämne och nivå. Även om du föredrar privat läxhjälp på plats i Göteborg eller på nätet.

Kan man boka läxhjälp online?

I Göteborg ger 928 studiecoacher privat läxhhjälp för att hitta alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att boka läxhjälp online innebär flera fördelar. Du kan planera dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom blir undervisningen på nätet billigare eftersom studiecoachen inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan boka läxhjälp från hela Sverige och inte bara i Göteborg.

Vill du få läxhjälp i Göteborg?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Göteborg!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en helt egen privatlärare i Göteborg

Hitta en privatlärare och få läxhjälp i Göteborg

Här i Göteborg har vi flera högt värderade lärosäten såsom Chalmers Tekniska Högskola, Nordic School of Public Health och Göteborgs Högskola. Kanske går du redan på någon av dessa skolor, eller planerar att söka in snart? De som studerar på högskola eller universitet vet hur mycket skolarbete man tvingas ta med sig hem - något som kan bli väldigt tungt i längden. Men det är inte bara högskolor som ställer höga krav. Det är faktiskt ännu mer läxor i grundskolan och gymnasiet. På högskolan läser man vanligtvis bara en eller två kurser samtidigt.

Detta betyder att man oftast kan fokusera på en sak i taget och inte bombarderas med läxor i vitt skilda ämnen. Detta är mer än man kan säga om grundskola och gymnasium. Matematik, engelska, svenska, historia, samhällskunskap, biologi, kemi, fysik - vi läser alla ämnen på samma gång! När det gäller läxor händer det tyvärr att lärarna inte kommunicerar med varandra. De har sällan koll på hur mycket läxor deras elever har i olika ämnen - och när de ska lämnas in. Även prov i flera ämnen kan infalla på samma dag!.

Skaffa en studiecoach i Göteborg

Många känner säkert igen sig i att läxkaoset ibland blir för mycket. Inte nog med att skolan är svår nog som den är - läxor ökar pressen ytterligare. Speciellt om man konstant skjuter upp dem och väntar till sista minuten. Känner du att du behöver ta dig ur den onda cirkeln? Ett av de bästa sätten att komma ikapp är att boka läxhjälp med en privatlärare. Varför kämpa på egen hand när det finns experthjälp att få? Om dina lärare i skolan inte kan  hjälpa dig är det bättre att anlita någon utomstående. Det finns massor av duktiga privatlärare i Göteborg, och ännu fler tillgängliga för läxhjälp online!

Fördelar med privatundervisning

Det finns massor av fördelar med att anlita en privatlärare. Nedan kommer några exempel!

 • Effektivare inlärning
 • Roligare lektioner
 • En mer personlig undervisning
 • Mer kunskap
 • Bättre resultat på nationella prov och tentor
 • Högre betyg
 • Anpassad studietakt
 • Hjälp med studieteknik och motivation
 • Mer tid över till annat

Som du ser har du mycket att vinna på att anlita en privatlärare i Göteborg. Undrar du vad vi menar med « effektivare inlärning »? Som du säkert märkt har lärarna i skolan inte möjlighet att anpassa undervisningen efter varje enskild elev. 20-30 elever i en och samma klass är helt enkelt för mycket för en lärare att hantera. Så hur löser man det? Med privatlektioner såklart! En privatlärare kommer snabbt att kunna identifiera din inlärningsstil och anpassa undervisningen efter dina unika behov och önskemål. Med privatlektioner kommer du inte bara att få mer tid över till annat - du får även mer kunskap, roligare lektioner och de bästa förutsättningarna för högre betyg. Vem vet, du kanske till och med utvecklar en ny kärlek för ett ämne du aldrig tidigare gillat? Varför inte testa själv och se? Du har inget att förlora!

Hitta en privatlärare Göteborg

Superprof har lösningen på alla dina problem! Vårt plattform sammanför elever och privatlärare över hela Sverige. På Superprof går det snabbt att hitta privatlärare i hundratals olika ämnen - processen är dessutom väldigt enkel. Allt du behöver göra är att använda sökfunktionen. Där skriver du in vilket ämne du vill få hjälp med, samt var du befinner dig. Du kommer sedan att se ett stort antal tillgängliga lärare i och runtomkring Göteborg. De är alla redo att hjälpa dig med vad du än behöver. Du kan dessutom sortera lärare efter pris och nivå.

När du hittat några lärare som erbjuder läxhjälp i ämnet du söker, kan du ta en närmare titt på deras profiler. Där kan du läsa mer om deras tidigare erfarenhet av läxhjälp, deras kvalifikationer, omdömen och mycket mer. För att säkerställa att lärarna faktiskt har den kunskapen och utbildningen som de uppger har Superprof kontrollerat alla profiler i förväg, så oroa dig inte! Vilken lärare som är passar dig bäst är en fråga om preferens. Det finns inga rätt och fel i valt av privatlärare. Ett tips är att läsa igenom lärarnas omdömen så att du får en uppfattning om vad andra elever tyckt.

Testa en gratis provlektion

Om du fortfarande känner dig osäker har vi goda nyheter. De allra flesta lärare erbjuder nämligen en gratis provlektion så att du ska kunna testa kostnadsfritt innan du bestämmer dig. Detta för att säkerställa att du känner dig trygg och nöjd - och att er personkemi fungerar!

Som du säkert förstår finns det egentligen inga nackdelar med att anlita en privatlärare via Superprof. Fördelarna däremot, är oändliga! Ta chansen redan idag och påbörja din resa mot en enklare vardag och ny kunskap. Privat läxhjälp i Göteborg är bara några klick bort!

Vad vill du lära dig?