Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Ta privatlektioner i Göteborg

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 94 evalueringer.

274 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset är 274kr/h.

4 h

Våra privatlärare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 4h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlärare med hjälp av deras kontaktinformation som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Upptäck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra privatlärare, handledare och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatkurs i Göteborg?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende på olika faktorer, ex:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
 • Hur ofta du vill ha kurs och längden på er lektion
 • Objektivet för din undervisning

97% av alla våra privatlärare ger första timmen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra handledare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare finns tillgängliga i Göteborg för att ge kurs i personlig utveckling?

837 lärare inom personlig utveckling i Göteborg och i området.

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och välja våra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlärare kolla igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

Välj din privatlärare i Göteborg från ett stort val av 837 tillgängliga lärare.

💻 Kan du ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lära dig on personlig utveckling med en privatlärare.

 

Många av våra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof.

 

För att hitta lärare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom vägledaren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har elever gett till våra privatlärare?

Från ett utval av 94 evalueringar, gav studenterna deras coacher inom personlig utveckling ett genomsnitt på 5.0 av 5.

 

Vår kundservice på Superprof är tillgängliga (via telefon eller e-mail alla vardagar) om du skulle ha några frågor om din kurs.

👴🏼 Varför borde ta börja med med kurser inom personlig utveckling i Göteborg?

Med hjälp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller online, välj din lärare och boka din kurs idag.

Använd vår sökmotor för att hitta din coacher bland 837 coacher i Göteborg.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en helt egen privatlärare i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och mer än en halv miljon människor bor här. Stadens namn härstammar från att staden var en så kallad befäst stad vid Göta älv. Staden är också en av de största handelscentrum vi har i Sverige just på grund av sin perfekta plats vid västkusten. Just att staden har blivit till en av de största handelscentrum vi har i Sverige har gjort att många väljer att flytta hit och i samband med att många personer bor i en stad måste det också finnas skolor. Staden är framförallt känd för den högt värderade högskolan Chalmers Tekniska Högskola, men i staden finns också Göteborgs Universitet och Nordic School of Public Health eller “NHV”. De som går på högskolan eller på någon annan skola i Göteborg vet om många kurser kan vara en stor utmaning, därför väljer allt fler att ta hjälp från en privatlärare. 

Att hitta den perfekta läraren för privatlektioner

Under de senaste åren har det blivit något allt vanligare att göra valet till att kontakta en privatlärare för att få hjälp med sina studier. Det finns flera anledningar till detta, exempelvis så sågs det som något mycket dyrt och endast för de absolut rikaste att ha en privatlärare. I samband med att internet har blivit större och större har allt fler kunna lägga ut annons kring deras undervisning, detta har gjort så att tjänsten också blivit allt vanligare plus billigare! En annan anledning till att privatlärare blivit allt vanligare är att många känner att det är näst intill nödvändigt för att man ska kunna klara skolan i dagens klimat. Vi människor får allt mindre tid, som student behöver du inte bara ha tid till skolan utan ofta krävs det att man jobbar vid sidan, inte nog med det utan du måste också finna tiden till att kunna umgås med familj och vänner. Detta har gjort att allt fler vill hitta ett mer effektivt sätt att plugga eller lära sig saker och ting. Att använda sig av en privatlärare är just denna effektiva lösning.

Den stora fördelen av att använda sig av en privatlärare

Det första en privatlärare kommer att säga till dig är att två elever inte fungerar på samma sätt. Men när det kommer till lektioner eller föreläsningar på grundskolan, gymnasiet eller högskolan är undervisningen inte anpassad till en elev utan till ett slags genomsnitt av klassen. Detta innebär att undervisningen inte kommer att vara specialiserad eller extra effektiv till någon, utan bara “ok” eller “bra” till “de flesta”. Med andra ord kommer denna typ av undervisning att passa vissa mycket bra medans vara mycket problematisk för andra elever. Självklart är inte detta skolornas lärares fel, problemet ligger egentligen i systemet, att man för samman 20 till 200 elever som ska läsa samma kurs från en och samma lärare kommer innebära att läraren inte har den minsta chansen till att kunna anpassa utbildningen för elevernas behov. Om en elev inte svarar bra på den undervisning som utförs på lektionerna kan det snabbt bli en snöbollseffekt av att man hamnar bakom lite vilket gör genomgångarna ännu mer svårförstådda tills att man helt enkelt har hamnat så långt bakom att man inte längre får ut något av lektionerna. Vad är då lösningen på detta? Eftersom alla människor är olika och svarar olika bra på skilda undervisningsmetoder kommer en privatlärare att anpassa sin metodik för eleven. 

En anpassad och specialiserad undervisning för just dig kommer göra att du som elev helt plötsligt kommer att lära dig nya saker i en hastighet du aldrig tidigare trott du skulle kunna uppnå. Inte nog med den nya inlärnings hastigheten utan du kommer plötsligt upptäcka att du har mycket roligare på vägen och att du blir allt mer intresserad av ämnet automatiskt när det går bra. Kanske kommer du plötsligt att upptäcka en outforskat intresse inom ett ämne som du tidigare hatat på grund av svårigheterna. 

Utmaningar inom att arbeta som privatlärare

Som vi tidigare diskuterade har det blivit allt vanligare med att ta hjälp från en egen privatlärare vilket också har inneburit att det kommit allt fler privatlärare tillgängliga. Men att ge lektioner som privatlärare är inte något enkelt jobb, annars hade alla gjort det. Så vad krävs det egentligen från läraren för att vara en god lärare? Här kommer några egenskaper som du ska titta efter när du ska anlita en egen privatlärare:

 • Goda kunskaper inom ämnet
 • God erfarenhet inom ämnet
 • Anpassning möjlighet med undervisningen för eleven
 • God social förmåga
 • Förstående och snäll
 • Motiverad
 • Duktig på att förklara och lära ut
 • Omtänksam
 • Erfarenhet av att lära ut

Som du ser är det faktiskt inte kunskapen som är majoriteten av dessa punkter utan den sociala kompetensen är nästintill precis lika viktig när det kommer till att vara en duktig lärare. Kunskapen och den sociala kompetensen är två ben att stå på, om en av dessa punkter brister kommer också undervisningen att brista. Ingen vill ha en lärare som har jättegoda kunskaper men som absolut inte kan göra sig förstådd, på samma sätt vill ingen ha en lärare som är jättetrevlig, kan göra sig perfekt förstådd men samtidigt inte har några kunskaper inom ämnet. 

Att hitta en egen privatlärare i Göteborg

När du väl kommit till insikten att du behöver en egen privatlärare behöver du också hitta den rätta läraren, som vi tidigare diskuterat kan det vara svårt att verkligen hitta en lärare som passar dig perfekt. Den första frågan man ställer sig är hur man ens får kontakt med en privatlärare. Vissa väljer att lägga ut en annons på facebook eller fråga någon på ens skola, men det finns ett mycket bättre sätt för att inte bara göra processen mycket lättare utan också säkerställa att man får tillgång till den bästa privatläraren. Superprof är just den plattformen som säkerställer att du får tillgång till de bästa lärarna. Superprof är den platform som ägnat hela sin existens till att sammanföra de som vill lära med de som vill lära ut. Själva processen till att komma i kontakt med den perfekta läraren för dig är anpassad till att vara så enkelt och bra som möjligt. 

Det enda du behöver göra är att gå in på Superprofs hemsida och söka efter en lärare i det ämne som du är intresserad av samt fylla i vart du vill att denna lärare ska befinna sig. Vill du ha lektioner i ditt hem eller någon annan stans här i Göteborg? Inga problem vi har flera olika lärare i massor av ämnen som alla är beredda att hjälpa dig. Vill du kanske hellre ha en lektioner digitalt är även detta något som de allra flesta lärarna på Superprof erbjuder. 

Hur ser man då till att den läraren man är intresserad av faktiskt har det som krävs för att erbjuda en toppen lektion? Superprof har även svaret på detta genom att du kan gå in och läsa om en lärares tidigare erfarenhet, kompetenser, recensioner från tidigare elever och mycket mer! Inte nog med detta utan de flesta lärarna erbjuder också sin första lektion gratis, detta för att säkerställa att du känner dig nöjd och trygg i att kunna boka din första lektion. Skulle du uppleva att det inte kändes rätt vid första lektionstillfället med läraren kan du då välja att inte boka fler lektioner med denna lärare och inte heller behöva betala för din första lektion. Som du förstår finns det egentligen inga nackdelar med att börja använda sig av Superprof redan idag, du kan redan idag komma i kontakt med den perfekta läraren som kommer att vara med dig på vägen till att nå nya kunskaper och egenskaper i precis det ämnet som du vill lära dig mer om. Så sätt igång redan idag genom att gå in på Superprofs hemsida och sök efter det ämne du vill utveckla!

Vad vill du lära dig?