Hem
Ge undervisning

Hitta en privatlÀrare i Malmö

đŸ„‡ Bli ditt bĂ€sta jag!
đŸ’» 650 privatlĂ€rare
🔒 Verifierade profiler
💾 Inga dolda kostnader

Vad vill du lÀra dig?

Privatundervisning med Superprof

Ta privatlektioner i Malmö

Se fler lÀrare

5.0 /5

PrivatlÀrare med ett genomsnitt pÄ 5.0 stjÀrnor och över 61 evalueringer.

233 kr/h

Bra priser: 95% av vÄra privatlÀrare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset Àr 233kr/h.

3 h

VÄra privatlÀrare vill hjÀlpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

1

Hitta en privatlÀrare i Malmö

LÀs igenom vÄra annonser och kontakta dem lÀrare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, kurs via webbkamera eller pÄ plats).

2

Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlÀrare med hjÀlp av deras kontaktinformation som skickas till dig nÀr din kursförfrÄgan accepteras.

3

UpptÀck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgÄng till alla vÄra privatlÀrare, handledare och mentorer. UpptÀck nya fÀrdigheter tillsammans med engagerade mÀnniskor.

VÄra tidigare studenter i Malmö recenserar vÄra lÀrare:

5.0
Alisa LÀrare i Malmö

Alisa is great - she is focused from the start to the end of the lesson on guiding the lesson so it is always fruitful and effective, while at the same time lessons are also always fun and positive. Warmly recommend her to other serious students.

5.0
Kayoo LÀrare i Malmö

Han har stor kunskap om teori och ocksÄ mycket erfarenhet av att vara en musiker. Han har kunnat skapa en personlig studieplan för mig. Efter varje lektion kÀnns det alltid som jag lÀmnar med en intuitiv förstÄelse för vad, hur och varför...

Frank, För 2 mÄnader sedan

5.0
Denise LÀrare i Malmö

Jag har haft flera lektioner med Denise nu och har fler inplanerade. Hon Àr lyhörd och anpassar uppgifter efter mina önskemÄl och behov. Jag har lÀst spanska sedan tidigare men tappat en hel del och behöver mycket stöttning med grammatik...

Martin, För 2 mÄnader sedan

5.0
Hannes LÀrare i Malmö

Mycket bra lÀrare! Hannes Àr vÀldigt mÄn om att eleven ska lÀra sig sÄ mycket som möjligt, Àr pedagogisk och följsam för elevens önskemÄl och egna smak. Extremt prisvÀrt!

Martin, För 5 mÄnader sedan

5.0
Susanne LÀrare i Malmö

Hej du som funderar pÄ att studera portugisiska, HÀr kommer en resumé av mina erfarenheter med Susanne som lÀrare. Jag valde att pÄbörjade min vÀg in i den vackra portugisiskan med hjÀlp av Susanne och har vid skrivandet av denna recension...

Tomas, För 5 mÄnader sedan

5.0
Rasmus LÀrare i Malmö

Rasmus Àr super som lÀrare, bra och utmanande nivÄ för nybörjare. FÄr med bÄde viktig teknik och teori.

Sanna, För 9 mÄnader sedan

Kolla in alla vÄra privatlÀrare pÄ Superprof

UpptÀck din fulla potential med privatundervisning inom tusentals Àmnen!

Att fÄ privatlektioner frÄn en duktig lÀrare har alltid varit en dröm för mÄnga studenter och elever i Malmö som alla försöker nÄ sÄ höga betyg som möjligt. Men tyvÀrr har detta lÀnge setts som nÄgot som endast rika personer har lyxen att fÄ ta del av. Men detta hÄller pÄ att förÀndras, att kunna fÄ privatlektioner Àr inte lÀngre en lyx som vanliga personer inte kan fÄ ta del av.

Vem Àr en privatlÀrare?

PrivatlĂ€rare hjĂ€lper elever med att nĂ„ ytterligare nivĂ„er i skolan, allt frĂ„n grundskolan upp till högskolan. Men inte nog med det utan det finns tusentals Ă€mnen du kan lĂ€ra dig nya saker i utöver den traditionella skolan. Även vuxna kan lĂ€ra sig massor utav nya saker, allt ifrĂ„n sprĂ„k, litteratur, matlagning, yoga och sĂ„ vidare. I de flesta fall Ă€r dessa lĂ€rare personer som jobbar frilans för att fĂ„ in extra pengar ofta i samband med studier eller annat jobb. Tack vare att man fĂ„r ta del av en privatlektion d.v.s. lektioner som sker 1 och 1 Ă€r man inte lĂ€ngre bunden till en klass utan lektionen kan anpassas till elevens behov. Detta kommer inte bara göra lektioner mycket roligare utan du kommer snabbt ocksĂ„ lĂ€gga mĂ€rke till att inlĂ€rning blir mycket mer effektiv. 

Anledningar till att en elev med höga mÄl behöver en privatlÀrare

För att du verkligen ska kunna nÄ dina mÄl behöver du en bra lÀrare. Superprof Àr den sida som ser till att du fÄr just den lÀrare som du behöver för att sÀkerstÀlla de betyg eller resultat du vill nÄ. Du kommer inte bara att fÄ hjÀlp med det Àmne du vill lÀra dig mer om utan din lÀrare kommer ocksÄ hjÀlpa dig att sÀtta upp en studieplan för att det ska bli sÄ effektivt som möjligt. 

 •  En bĂ€ttre förstĂ„else

Du har sÀkerligen varit i ett klassrum fyllt av andra elever. I mÄnga av dessa fall Àr det sÄ att lÀraren inte har möjlighet till att gÄ runt och individuellt hjÀlpa alla elever. I mÄnga fall kan detta tillochmed resultera i att det inte kÀnns som man Àr en del av klassen. Utöver detta sÄ Àr det ofta sÄ att man inte hinner med att fÄ svar pÄ de frÄgor man har. Trots att man slutfört en lektion kan man kÀnna att man Ànnu inte lÀrt sig nÄgot. 

 • Erfarna lĂ€rare

PÄ Superprof sÀkerstÀller vi att de lÀrare som lÀgger ut sin tjÀnst pÄ plattformen faktiskt har den utbildningen som de pÄstÄr. Detta sÀkerstÀller för dig som elev att det faktiskt Àr en seriös lÀrare som har de kunskaper som krÀvs för att undervisa i Àmnet.

 • PrisvĂ€rda lektioner

Som vi tidigare nÀmnt har det lÀnge setts som en lyx att kunna ta del av privatlektioner frÄn en helt egen privatlÀrare, men sÄ Àr inte lÀngre situationen. PÄ Superprof kommer det alltid att finnas en lÀrare som passar in i hur mycket du Àr villig att betala. Du kan sortera alla lÀrare efter det pris som dem tar. SjÀlvklart kommer lÀrarna att ha anpassat sitt pris efter sina kunskaper, vill du ha lektioner frÄn en mycket erfaren lÀrare kan priserna bli högre. 

 • Spara tid!

Vi lever i en vÀrld dÀr varje minut rÀknas. Genom att boka en lektion med en privatlÀrare kommer inte bara lektionerna att bli mycket roligare utan du kommer ocksÄ snabbt mÀrka att de Àr mycket mer effektiva. IstÀllet för att du ensam ska behöva kÀmpa med ett Àmne flera timmar kan du tillsammans med din lÀrare lösa ett problem pÄ nÄgra fÄ minuter. 

Utöver de traditionella akademiska Àmnen vad finns det att lÀra sig?

SjÀlvklart erbjuder vi de vanligaste traditionellt akademiska Àmnena som de flesta lÀser i skolan sÄsom samhÀllskunskap, svenska, engelska och sÄ vidare. Men utöver dessa sÄ erbjuds ocksÄ flera andra kurser pÄ plattformen allt ifrÄn trÀning till matlagning.

 • Musiklektioner

Det finns flera erfarna musiklÀrare pÄ Superprofs platform som Àr redo för att hjÀlpa dig med det du vill förbÀttra. Alla kommer att erbjuda sin tjÀnst pÄ en professionell och hög nivÄ. LÀraren kommer att anpassa den nivÄn lektionen ska ligga pÄ efter vad du vill ha ut, om du Àr intresserad av att lÀra dig mer avancerade saker sÄ kommer lÀraren kunna hjÀlpa dig med det, eller om du Àr nybörjare kommer ocksÄ lÀraren kunna anpassa lektionen efter det. 

 • Matlagning

Har du kanske lÀnge drömt om att kunna laga fantastiska matrÀtter som tar dina smaklökar till nÀsta nivÄ? DÄ behöver du inte lÀngre leta eftersom det finns flera lÀrare pÄ Superprof som erbjuder just detta. Att laga god mat har lÀnge varit en tradition i Sverige och Àr en stor del av vÄrt kulturarv, sÄ vad sÀgs om att lÀra sig mer om nya rÀtter?

 • TrĂ€ning / PT

Att trÀning blivit en av de största trenderna de senaste Ären Àr inget nytt för mÄnga, men det kan vara svÄrt att sÀtta igÄng. Ibland kan man kÀnna sig vÀldigt osÀker och obekvÀm av att sjÀlv gÄ till ett gym och köra igÄng. Inte nog med det utan det finns ocksÄ vissa skaderisker av att börja trÀna pÄ ett gym utan nÄgra kunskaper. Genom att ta kontakt med en PT som för ett bra pris hjÀlper dig med nya övningar kommer resan till ett sjÀlvstÀndigt trÀnande helt plötsligt gÄ mycket lÀttare.

Sluta aldrig lÀra dig med hjÀlp av Superprof!

Superprof Àr en platform som har Àgnat sig Ät att koppla samman personer som vill lÀra sig nya saker med personer som har kunskap och vill lÀra ut. Processen till att hitta den perfekta lÀraren genom Superprof Àr dessutom mycket enkel. Allt du behöver göra Àr att skriva in det Àmne du vill lÀra dig mer om pÄ Superprof platform, ange att du befinner dig i Malmö och sedan kommer du fÄ flertal förslag pÄ lÀrare som Àr redo att erbjuda sin tjÀnst till dig. Du kan sedan lÀsa pÄ dessa lÀrares profil kring tidigare erfarenheter, utbildning och Àven tidigare recensioner frÄn andra elever.

SÄ sÀtt igÄng med din resa mot nya kunskaper redan idag genom att gÄ in pÄ Superprofs hemsida!

FAQ

💾 Vad Ă€r kostnaden för en privatlektion i Malmö?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende pÄ olika faktorer, ex:

 • PrivatlĂ€rarens erfarenhet
 • Var undervisningen sker (online eller en annan stad i nĂ€romrĂ„det)
 • Hur ofta du vill ha kurs och varaktigheten pĂ„ er kurs
 • MĂ„let för din undervisning

97% av alla vÄra privatlÀrare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in kostnaderna för vÄra handledare nÀra dig.

đŸ‘šđŸŒâ€âš–ïž Hur mĂ„nga privatlĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge coaching inom personlig utveckling i Malmö?

I Malmö och omrÄdet, Àr 650 coacher inom personlig utveckling tillgÀngliga för att ge privatundervisning .

 

Du kan lÀsa igenom lÀrarnas annonser och kontakta vÄra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlÀrare lÀs igenom lÀrarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

VÀlj din mentor i Malmö frÄn ett stort val av 650 tillgÀngliga lÀrare.

đŸ’» Hur kan jag ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lÀra dig on personlig utveckling med en privatlÀrare.

 

MÄnga av vÄra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlÀrarna pÄ Superprof.

 

För att hitta vÀgledare online, skriv in Àmneskriterierna i sökmotorn och vÀlj webbkamera-filteret för att se tillgÀngliga lÀrare som för nÀrvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlÀgga dina timmar sÄ att de passer ditt schema bÀttre, lektionerna pÄ nÀtet Àr oftast billigare eftersom lÀraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlÀrare som ger onlinelektioner idag!

✒ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till vĂ„ra privatlĂ€rare?

Studenterna recenserar sina coacher med ett genomsnitt pÄ 5.0 av 5 frÄn ett utval av 61 utvÀrderingar.

 

Om det skulle uppstÄ problem med din undervisning, kommer vÄr kundservice vara tillgÀnglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

đŸ‘ŽđŸŒ Varför inte testa en kurs inom personlig utveckling i Malmö?

Med hjÀlp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas mÄnga elever komma över sin rÀdsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrÄn eller online, vÀlj din privatlÀrare och reservera din kurs idag.

AnvÀnd vÄr sökmotor för att hitta din coacher bland 650 coacher i Malmö.