Utmärkt
recensioner på

Våra privatlärare för läxhjälp i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 109 omdömen.

234 kr/h

Bra priser! 90% av våra läxhjälpare erbjuder en gratis första träff. Genomsnittspriset i Malmö är 234 kr/h.

3 h

Våra läxhjälpare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Privatundervisning har aldrig varit så enkelt

2. Boka privat läxhjälp Malmö

Med elevpasset kan du skicka en kursförfrågan till läraren. När denna är godkänd kan ni planera möten studiehjälp och privatundervisning tillsammans.

3. Upptäck mer med privatundervisning

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra läxhjälpare, handledare och mentorer. Lär dig nya saker i Malmö tillsammans med engagerade människor.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket betalar man för en studiecoach i Malmö?

Snittpriset för läxhjälp i Malmö är 234 kr i timmen. Se timkostnaden för alla våra individuella privatlärare i Malmö.

Hur mycket det kostar med privat läxhjälp varierar beroende på olika faktorer, t.ex.:

  • Studiecoachens tidigare erfarenhet
  • Om privatlektionerna äger rum på nätet eller hemma i Malmö
  • Antalet privatlektioner per vecka, och längden per lektion
  • Vilket ämne du tar privatundervisning i, samt vilken nivå.
Varför få skolhjälp med privatlärare?

Genom att välja en av våra privatlärare i Malmö ökar dina chanser att öka dina betyg.

 

När du planerar ihop med läxhjälparen görs det efter hur många träffar och fler detaljer kring vilket ämne och den hjälp du vill få. De kan både jobba ett specifikt prov eller tenta. Antingen för endast ett antal träffar eller som ett extrastöd hela kursen eller skolåret.

 

Med Superprofs Elevpass kontakta till flertalet läxhjälpare samtidigt. eftersom majoriteten av våra lärare erbjuder första lektionen gratis, kan ni mötas för att planera för undervisningen.

I vilka ämnen Malmö finns läxhjälp i Malmö?

Superprof erbjuder undervisare i samtliga alla skolämnen. Oavsett om du letar efter läxhjälp i Malmö för grundskoleelver eller gymnasieelever. Du kan också hitta studiecoacher för ämnen på eftergymnasial nivå, så som universitet och högskolor.

 

De vanligaste ämnena våra privata studiecoacher undervisar i är skolämnen som matematik, engelska, svenska, samt olika natur- och samhällsorienterade ämnen.

 

För elever på gymnasiet finns läxhjälp för de specifika gymnasieprogrammen. Har du svårt att klara högre studier i Malmö kan du få hjälp av med en studiecoach som läst samma eller närliggande ämnen eller program. Då kan du få individuell och personanpassad hjälp på bästa möjliga sätt.

Vilka åldrar och nivåer kan få privat läxhjälp i Malmö?

Med privat läxhjälp i i Malmö kan du få läxhjälp oavsett ålder och nivå.

 

Detta gäller oavsett om du letar efter läxhjälp till en elev i låg- och mellanstadiet eller en gymnasieelev. För dig som är student på universitetet kan du leta efter en privatlärare i i Malmö som är tidigare student på samma kurs, eller läser på en högre nivå.

 

Hos oss på Superprof kan du filtrera alla anonser efter ämne och nivå. Också om du vill ta privatlektioner på plats i Malmö eller online.

Kan man få privatundervisning på nätet?

I Malmö erbjuder 755 studiecoacher privat läxhhjälp för att visa alla de som erbjuder undervisning online genom att använda filtret.

 

Att boka privat läxhjälp online ger dig flera fördelar. Du kan schemalägga dina lektioner när de passar dig bäst. Dessutom är undervisningen via webbkamera billigare eftersom privatläraren inte behöver resa.

 

Du får också fler alteranativ att välja mellan. Då du kan beställa läxhjälp från hela Sverige och inte bara i Malmö.

Vill du få läxhjälp i Malmö?

Välj bland alla våra engagerade lärare i Malmö!

Se fler lärare Nu kör vi!

Förbättra skolresultaten med individanpassad läxhjälp i Malmö

Få hjälp med ditt barns läxor i Malmö!

Alla av oss har någon gång gått i skola, och därmed har vi alla någon form av erfarenhet kring läxor. En stor del av dagens undervisning kretsar kring just hemläxor. Eleverna förväntas ta hem sina böcker och uppgifter och lösa sina läxor på egen hand, eller med sina föräldrars hjälp. Att göra läxor är inte alltid ett barns absoluta favorituppgift, och det kan vara svårt att motivera sitt barn att sätta sig och göra läxor när det finns så mycket andra spännande saker att lära sig i vår vackra värld.

Om ditt barn har hamnat efter i ett visst ämne i skolan kan det vara en stor utmaning att komma på rätt spår igen. Även om skolan och lärarna gör sitt yttersta bör man ha förståelse för att deras jobb är att ta hand om många barn, och deras förutsättningar är inte alltid de bästa.

Om du vill ge ditt barn extra hjälp i skolan finns det mycket hjälp att hämta. Här på Superprof finns det privatlärare i Malmö som jobbar med läxhjälp och kan hjälpa ditt barn med sina studier. Oavsett om det handlar om engelska, svenska, matematik, geografi, franska, tyska, spanska eller vad som helst egentligen. Privatundervisning kan ge dig eller ditt barn viktiga nycklar! Så vad är egentligen läxhjälp, och vad gör en privatlärare? Låt oss gå igenom det ytterligare nedan!

Vad gör en privatlärare?

En skicklig privatlärare bemöter sin elev på ett sätt som gör att eleven lär sig att lära sig själv. Det handlar inte om att vara en "läx-maskin" som hjälper eleven att klara av läxan hen har just för dagen, utan det handlar om en större läxa; läxan om livet. Livets- och skolans alla läxor går att lösa, men man behöver ha rätt redskap med sig. Rätt privatlärare kan ge ditt barn nycklarna till att bli en bättre och mer nyfiken elev.

Att ge barn läxhjälp kan låta som ett ganska enkelt, okomplicerat och smalt uppdrag och, javisst, det går absolut att se det på det viset. Men en privatlärare med rätt entusiasm och inställning kan göra en betydligt större tjänst för ditt barn än så. Hur kan man få läxhjälp i Malmö med en studiecoach? Läs vidare så ska vi försöka komma med lite viktiga tips och tankegångar!

Hitta rätt privat läxhjälp Malmö

Att välja privatlärare till ett barn är en viktig uppgift, och man bör därav vara väldigt noggrann i processen. Man räknar givetvis med att en privatlärare är kunnig inom sina expertisämnen. Men en bra privatlärare bör ha egenskaper som sträcker sig långt bortom enbart de akademiska.

Intelligens och kunskap räcker helt enkelt inte för att en privatlärare ska vara framgångsrik i sitt arbete med en elev. Privatlärarens personlighet, tillsammans med hens pedagogiska egenskaper, är väl så viktiga som en universitetsutbildning i ämnet.

För att väcka ditt barns kunskapstörst ytterligare, och ge hen god förståelse inom vissa ämnen, måste privatläraren också ha engagemang och entusiasm. Det finns mängder av personlighetsdrag att leta efter. Eftersom vi alla är olika på så många olika sätt, bör man också ha i beaktning att olika privatlärare passar bättre med vissa elever.

Detta är såklart inget vi kan gå in på mer här, utan är något som du själv behöver utforska för att se till att ditt barn får en så bra och välanpassad privatlärare som möjligt. Det vi kan säga, dock, är att engagemang och entusiasm är två väldigt viktiga egenskaper.

Privatläraren är en läxhjälp - inte en "läxmaskin"

Det är oerhört enkelt att hamna i en situation där privatläraren hjälper ditt barn klara av läxorna galant och få bättre betyg, utan att barnet faktiskt lär sig någonting. I detta fall är privatlärarens jobb tämligen meningslöst i det långa loppet. Men man bör vara uppmärksam på att detta kan ske om man inte ser till att motivera sitt barn, och främst av allt: hitta rätt privatlärare.

Om barnets betyg förbättras och läxorna klaras kommer barnet förmodligen känna sig helnöjd. Föräldrarna kan också känna sig lugna och nöjda med att barnets utveckling går i rätt riktning - men denna nöjdhet och lugn kan vara farlig. Det gäller att ha rätt mål i sikte när man anlitar en privatlärare i sitt barn. Det långsiktiga målet bör vara att barnet i framtiden ska kunna arbeta självständigt med sina läxor.

Detta uppnås genom att barnet lär sig olika metoder för inlärning, och att barnet helt enkelt förstår vikten av att lära sig grunderna i ett ämne innan man kan gå vidare. Det finns många sätt för detta, och de allra flesta privatlärare är skickliga och kunniga!

Privatundervisning Malmö - via Superprof!

Om du tagit dig enda ner hit i denna relativt långa text antar jag att du faktiskt är intresserad av att anlita en privatlärare. Bra! Det kan vara ett av de bästa beslut du tagit för ditt barn, oavsett position. Men nu förstår jag att du undrar; hur går jag tillväga för att hitta rätt privatlärare?

Du vill såklart hitta en lärare i anslutning till där du bor, och gärna ha några att välja mellan så att du kan jämföra ett noggrant utvald utbud.

Då har jag lugnande nyheter till dig; detta går att lösa redan idag! Här på Superprof finns en rad privatlärare i mängder av olika ämnen. Många av dem specialiserar sig på just läxhjälp, och de finns i- och kring Malmö! Strålande, va?

Gå in på vår sida och sök igenom de olika profilerna. Välj sedan ut den som du tror passar din situation bäst. Många av våra privatlärare erbjuder första lektionen gratis, vilket naturligtvis är en grym fördel. Vi erbjuder läxhjälp för alla olika nivåer, grundskolan, gymnasiet komvux och SFI så väl som på unviersitetet.

På så vis kan du se om läraren passar bra med ditt barn innan du ens har betalat en krona. Så, vad väntar du på Anlita din privatlärare redan idag!

Vad vill du lära dig?