Hem
Ge undervisning
,
Sök i närheten av mig Online

Top ville

Hem
Ge undervisning

Ta privatlektioner i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 71 evalueringer.

233 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset är 233kr/h.

3 h

Våra privatlärare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

Det har aldrig varit enklare att lära sig något nytt!

2. Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlärare med hjälp av deras kontaktinformation som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3. Upptäck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra privatlärare, handledare och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatlektion i Malmö?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende på olika faktorer, ex:

  • Privatlärarens erfarenhet
  • Var undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
  • Hur ofta du vill ha kurs och varaktigheten på er kurs
  • Målet för din undervisning

97% av alla våra privatlärare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra handledare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge coaching inom personlig utveckling i Malmö?

I Malmö och området, är 697 coacher inom personlig utveckling tillgängliga för att ge privatundervisning .

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och kontakta våra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

Välj din mentor i Malmö från ett stort val av 697 tillgängliga lärare.

💻 Hur kan jag ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lära dig on personlig utveckling med en privatlärare.

 

Många av våra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof.

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till våra privatlärare?

Studenterna recenserar sina coacher med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 71 utvärderingar.

 

Om det skulle uppstå problem med din undervisning, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

👴🏼 Varför inte testa en kurs inom personlig utveckling i Malmö?

Med hjälp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller online, välj din privatlärare och reservera din kurs idag.

Använd vår sökmotor för att hitta din coacher bland 697 coacher i Malmö.

Vad vill du lära dig?

Välj mellan våra många talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Upptäck din fulla potential med privatundervisning inom tusentals ämnen!

Personlig utveckling med en privatlärare i Malmö

Efterfrågan av privatlärare ökar stadigt i Sverige och aldrig förr har svenskarna tagit så många privatlektioner i musik, språk, skolämnen, konst, och dans. Tyder det ökade behovet av extrahjälp på brister i vårt skolsystem? Det korta svaret är nej. Privatlektioner blir mer och mer populärt globalt och handlar inte enbart om att komma ikapp i skolan. Många tar privatlektioner för att lära sig något nytt, fördjupa sig i en hobby eller utvecklas karriärmässigt. I Malmö kan du hitta en lärare som passar dig som handen i handsken. Ta chansen och bli proffs på vad du än drömmer om. Tack vare Superprof kommer du hitta din favoritlärare i Malmö på nolltid!

 

Vem kan ta privatlektioner?

Många föräldrar i Malmö söker privatlärare för sina barns räkning. Vilken förälder skulle inte vilja ge sina barn de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas akademiskt? Det är aldrig fel att ligga steget före! I det svenska skolsystemet utvärderas man nästan uteslutande genom prov, både under och i slutet av skolåret - och får man inte bra resultat kan det få allvarliga konsekvenser för vidare studier. Om man misslyckats på gymnasiet kan man alltid göra högskoleprovet för att komma in på universitetsutbildningar, men att få ett högt medelsnitt är lättare sagt än gjort. Att se till att man hänger med i skolan och lyckas bra på prov och inlämningsuppgifter är ett säkrare kort. Denna vetskap (och önskan om att ge sina barn valmöjligheter senare i livet) motiverar därför föräldrar att kontakta privatlärare - till och med i fall  där barnen inte har några särskilda brister. Men, privatlektioner är som sagt inte bara reserverade för dem som vill lyckas akademiskt. Många i Malmö bestämmer sig för att ta kurser i främmande språk, instrument, yoga, teckning eller annat, bara för skojs skull. Privatlektioner ger dig möjlighet att lära dig något nytt och spännande, och kan hjälpa dig att koppla av efter jobb och skola. 

 

Med en privatlärare får du stöd och guidning av ett proffs. Privatlektionerna ger dig möjlighet att ställa alla dina frågor och ta del av en skräddarsydd studieplan. Privatlektioner passar kanske inte alla, men de flesta utvecklas väldigt snabbt när de arbetar tillsammans med en lärare på tu man hand. För de som vill lyckas i skolan, eller göra framsteg i sin favoritaktivitet, är privatlektioner en väldigt säker investering - och dessutom väldigt flexibelt. No strings attached!

 

Skolstöd i Malmö

Skolstöd är en av de vanligaste anledningarna till privatundervisning i Malmö. Om man har svårt att hänga med i vissa ämnen (t.ex. matematik, franska, engelska, naturvetenskap, historia osv), kan en privatlärare bli din räddande ängel. De som söker extra stöd är både mellanstadieelever, tonåringar och universitetsstudenter - som vill förbereda sig inför högskoleprovet, tentor eller gå igenom föreläsningar. Oavsett anledning och ämne kan privatundervisning hjälpa elever att förbättra sina resultat och bibehålla motivationen. Privatlärare kan erbjuda läxhjälp genom personliga lektioner som anpassas efter varje elevs unika inlärningsstil och behov. Språkkurser, samhällskunskap, matematik, fysik - privatundervisning kan tillämpas på alla ämnen. När man väljer sin privatlärare i Malmö är det viktigt att man hittar någon som man trivs ihop med. Personkemi gör lektionerna mer avslappnade och roliga, vilket definitivt påverkar slutresultatet och elevens upplevelse.

 

Utforska nya intressen med privatundervisning

Utbudet av ämnen och aktiviteter blir större och större i Malmö. Det är nu möjligt att lära sig spela saxofon, sticka, teckenspråk, laga mat eller utvecklas inom sporter som boxning, tennis eller simning. Privatlektioner kan vara en ingångsport till en aktivitet man alltid velat prova, eller en möjlighet att utvecklas inom något man redan har kunskap inom. Ibland kan det vara svårt att hitta en skola eller förening i Malmö som undervisar i precis det ämne eller den aktivitet du söker. På landsbygden eller i mindre städer är utbudet ofta begränsat och många kurser riktas enbart mot barn eller specifika nivåer (som nybörjare). I Malmö finns ett helt okej utbud av kurser, men långt ifrån alla hittar vad de söker. Även om själva ämnet eller aktiviteten finns inom räckhåll, kanske lektionerna bara hålls en gång i veckan - eller på en tid som inte alls passar ditt schema. Att ta privatlektioner innebär obegränsade valmöjligheter när det gäller lärare, ämne, schema, plats osv. Vare sig du vill dansa balett på tisdagar eller lära dig photoshop på lördagar stavas lösningen privatundervisning. De flesta privatlärare i Malmö brinner för sina ämnen och är själva yrkesverksamma eller passionerade utövare sedan många år tillbaka. Privatlärare är mycket duktiga på att överföra sina kunskaper och att anpassa metodiken efter sina elever - ofta till ett mycket överkomligt pris. Hur fantastiskt vore det inte att kunna lära sig exakt det man är intresserad av, hur specifikt det än är? Att lära sig teckna manga med en serietecknare, fördjupa sig i Mayacivilisationen med en historiker, utforska näringslära med en dietist eller ta skräddarsydda fitnesslektioner med en PT? Utnyttja det enorma utbudet på Superprof i Malmö och hitta din drömlärare redan idag!

 

Hitta en privatlärare i Malmö

Via sajter som Superprof kan du hitta alla tillgängliga privatlärare nära dig i Malmö. Du kan dessutom göra en sökning i hela Sverige om du föredrar att ta lektioner online. Om du känner dig bekväm med distansundervisning är utbudet enormt! Allt du behöver göra för att komma igång är att välja vad du vill lära dig och kolla vilka profiler som undervisar inom det ämnet. När du får fram ditt resultat kan du gå igenom lärarnas profiler för att läsa mer om deras kvalifikationer, metodik, priser och var de undervisar (hemma hos dig, hos sig eller online). Du kan dessutom spana in tidigare elevers recensioner för att se vad de tyckt om läraren. Priserna på privatlektioner i Malmö varierar beroende på vad du vill lära dig, lärarens erfarenhet och din egen nivå i ämnet. Lärarna i Malmö har alla möjliga kvalifikationer vilket innebär att du kan hitta billigare lektioner med någon som exempelvis saknar formell lärarutbildning eller inte har en lång erfarenhet av privatundervisning. Många lärare ger lektioner vid sidan av andra jobb eller studier, men är inte sämre privatlärare för den sakens skull! Om du vill lära dig tala franska, laga mat, spela piano eller utvecklas inom en sport är Superprof plattformen för dig. Malmö är en stad full av talang så ta chansen och lär av andra!. Det finns inget mer givande än personlig utveckling - oavsett om du vill förbättras i skolan, i din hobby eller för karriärens skull!

Vad vill du lära dig?