Hem
Ge undervisning

Hitta en privatlärare i Malmö

🥇 Bli ditt bästa jag!
💻 684 privatlärare
🔒 Verifierade profiler
💸 Inga dolda kostnader

Vad vill du lära dig?

Privatundervisning med Superprof

Ta privatlektioner i Malmö

Se fler lärare

5.0 /5

Privatlärare med ett genomsnitt på 5.0 stjärnor och över 66 evalueringer.

233 kr/h

Bra priser: 95% av våra privatlärare erbjuder ofta första privatlektioner gratis. Genomsnittspriset är 233kr/h.

3 h

Våra privatlärare vill hjälpa dig och svarar vanligtvis inom 3h.

1

Hitta en privatlärare i Malmö

Läs igenom våra annonser och kontakta dem lärare som passar dina kriterier (kostnad, erfarenhet, undervisningsplats, kurs via webbkamera eller på plats).

2

Organisera din första kurs inom

Kontakta din privatlärare med hjälp av deras kontaktinformation som skickas till dig när din kursförfrågan accepteras.

3

Upptäck nya möjligheter!

"Elevpasset" ger dig tillgång till alla våra privatlärare, handledare och mentorer. Upptäck nya färdigheter tillsammans med engagerade människor.

Våra tidigare studenter i Malmö recenserar våra lärare:

Kolla in alla våra privatlärare på Superprof

Upptäck din fulla potential med privatundervisning inom tusentals ämnen!

Att få privatlektioner från en duktig lärare har alltid varit en dröm för många studenter och elever i Malmö som alla försöker nå så höga betyg som möjligt. Men tyvärr har detta länge setts som något som endast rika personer har lyxen att få ta del av. Men detta håller på att förändras, att kunna få privatlektioner är inte längre en lyx som vanliga personer inte kan få ta del av.

Vem är en privatlärare?

Privatlärare hjälper elever med att nå ytterligare nivåer i skolan, allt från grundskolan upp till högskolan. Men inte nog med det utan det finns tusentals ämnen du kan lära dig nya saker i utöver den traditionella skolan. Även vuxna kan lära sig massor utav nya saker, allt ifrån språk, litteratur, matlagning, yoga och så vidare. I de flesta fall är dessa lärare personer som jobbar frilans för att få in extra pengar ofta i samband med studier eller annat jobb. Tack vare att man får ta del av en privatlektion d.v.s. lektioner som sker 1 och 1 är man inte längre bunden till en klass utan lektionen kan anpassas till elevens behov. Detta kommer inte bara göra lektioner mycket roligare utan du kommer snabbt också lägga märke till att inlärning blir mycket mer effektiv. 

Anledningar till att en elev med höga mål behöver en privatlärare

För att du verkligen ska kunna nå dina mål behöver du en bra lärare. Superprof är den sida som ser till att du får just den lärare som du behöver för att säkerställa de betyg eller resultat du vill nå. Du kommer inte bara att få hjälp med det ämne du vill lära dig mer om utan din lärare kommer också hjälpa dig att sätta upp en studieplan för att det ska bli så effektivt som möjligt. 

 •  En bättre förståelse

Du har säkerligen varit i ett klassrum fyllt av andra elever. I många av dessa fall är det så att läraren inte har möjlighet till att gå runt och individuellt hjälpa alla elever. I många fall kan detta tillochmed resultera i att det inte känns som man är en del av klassen. Utöver detta så är det ofta så att man inte hinner med att få svar på de frågor man har. Trots att man slutfört en lektion kan man känna att man ännu inte lärt sig något. 

 • Erfarna lärare

På Superprof säkerställer vi att de lärare som lägger ut sin tjänst på plattformen faktiskt har den utbildningen som de påstår. Detta säkerställer för dig som elev att det faktiskt är en seriös lärare som har de kunskaper som krävs för att undervisa i ämnet.

 • Prisvärda lektioner

Som vi tidigare nämnt har det länge setts som en lyx att kunna ta del av privatlektioner från en helt egen privatlärare, men så är inte längre situationen. På Superprof kommer det alltid att finnas en lärare som passar in i hur mycket du är villig att betala. Du kan sortera alla lärare efter det pris som dem tar. Självklart kommer lärarna att ha anpassat sitt pris efter sina kunskaper, vill du ha lektioner från en mycket erfaren lärare kan priserna bli högre. 

 • Spara tid!

Vi lever i en värld där varje minut räknas. Genom att boka en lektion med en privatlärare kommer inte bara lektionerna att bli mycket roligare utan du kommer också snabbt märka att de är mycket mer effektiva. Istället för att du ensam ska behöva kämpa med ett ämne flera timmar kan du tillsammans med din lärare lösa ett problem på några få minuter. 

Utöver de traditionella akademiska ämnen vad finns det att lära sig?

Självklart erbjuder vi de vanligaste traditionellt akademiska ämnena som de flesta läser i skolan såsom samhällskunskap, svenska, engelska och så vidare. Men utöver dessa så erbjuds också flera andra kurser på plattformen allt ifrån träning till matlagning.

 • Musiklektioner

Det finns flera erfarna musiklärare på Superprofs platform som är redo för att hjälpa dig med det du vill förbättra. Alla kommer att erbjuda sin tjänst på en professionell och hög nivå. Läraren kommer att anpassa den nivån lektionen ska ligga på efter vad du vill ha ut, om du är intresserad av att lära dig mer avancerade saker så kommer läraren kunna hjälpa dig med det, eller om du är nybörjare kommer också läraren kunna anpassa lektionen efter det. 

 • Matlagning

Har du kanske länge drömt om att kunna laga fantastiska maträtter som tar dina smaklökar till nästa nivå? Då behöver du inte längre leta eftersom det finns flera lärare på Superprof som erbjuder just detta. Att laga god mat har länge varit en tradition i Sverige och är en stor del av vårt kulturarv, så vad sägs om att lära sig mer om nya rätter?

 • Träning / PT

Att träning blivit en av de största trenderna de senaste åren är inget nytt för många, men det kan vara svårt att sätta igång. Ibland kan man känna sig väldigt osäker och obekväm av att själv gå till ett gym och köra igång. Inte nog med det utan det finns också vissa skaderisker av att börja träna på ett gym utan några kunskaper. Genom att ta kontakt med en PT som för ett bra pris hjälper dig med nya övningar kommer resan till ett självständigt tränande helt plötsligt gå mycket lättare.

Sluta aldrig lära dig med hjälp av Superprof!

Superprof är en platform som har ägnat sig åt att koppla samman personer som vill lära sig nya saker med personer som har kunskap och vill lära ut. Processen till att hitta den perfekta läraren genom Superprof är dessutom mycket enkel. Allt du behöver göra är att skriva in det ämne du vill lära dig mer om på Superprof platform, ange att du befinner dig i Malmö och sedan kommer du få flertal förslag på lärare som är redo att erbjuda sin tjänst till dig. Du kan sedan läsa på dessa lärares profil kring tidigare erfarenheter, utbildning och även tidigare recensioner från andra elever.

Så sätt igång med din resa mot nya kunskaper redan idag genom att gå in på Superprofs hemsida!

FAQ

💸 Vad är kostnaden för en privatlektion i Malmö?

Priset för en privatkurs hos Superprof varierar beroende på olika faktorer, ex:

 • Privatlärarens erfarenhet
 • Var undervisningen sker (online eller en annan stad i närområdet)
 • Hur ofta du vill ha kurs och varaktigheten på er kurs
 • Målet för din undervisning

97% av alla våra privatlärare erbjuder första timmen av undervisningen gratis.

Kolla in kostnaderna för våra handledare nära dig.

👨🏼‍⚖️ Hur många privatlärare är tillgängliga att ge coaching inom personlig utveckling i Malmö?

I Malmö och området, är 684 coacher inom personlig utveckling tillgängliga för att ge privatundervisning .

 

Du kan läsa igenom lärarnas annonser och kontakta våra coacher inom personlig utveckling.

För att hitta din privatlärare läs igenom lärarnas annonser för att hitta mer info om deras undervisning.|

Välj din mentor i Malmö från ett stort val av 684 tillgängliga lärare.

💻 Hur kan jag ta kurs inom personlig utveckling online?

Med Superprof kan du lära dig on personlig utveckling med en privatlärare.

 

Många av våra coacher inom personlig utveckling erbjuder privatundervisning. Runt 80% av privatlärarna på Superprof.

 

För att hitta vägledare online, skriv in ämneskriterierna i sökmotorn och välj webbkamera-filteret för att se tillgängliga lärare som för närvarande erbjuder online-kurser.

 

Onlinekurs via webbkamera ger dig flere fördelar. Du kan planlägga dina timmar så att de passer ditt schema bättre, lektionerna på nätet är oftast billigare eftersom läraren inte behöver resa.

 

Hitta en privatlärare som ger onlinelektioner idag!

✒️ Vilket genomsnittligt omdöme har studenter gett till våra privatlärare?

Studenterna recenserar sina coacher med ett genomsnitt på 5.0 av 5 från ett utval av 66 utvärderingar.

 

Om det skulle uppstå problem med din undervisning, kommer vår kundservice vara tillgänglig för att hitta en lösning över telefon eller e-post alla veckodagar).

👴🏼 Varför inte testa en kurs inom personlig utveckling i Malmö?

Med hjälp av en coach inom personlig utveckling kan du lyckas många elever komma över sin rädsla för fysik.

 

Oavsett om du vill ta privatlektioner hemifrån eller online, välj din privatlärare och reservera din kurs idag.

Använd vår sökmotor för att hitta din coacher bland 684 coacher i Malmö.