Vill du veta hur du blir en personlig tränare och börjar hjälpa människor i deras träning? När det gäller personlig träning har du förmodligen redan fått din specialisering utarbetad. Men hur ska du motivera dina kunder? Tack vare Netflix och andra filmstreamingtjänster har det aldrig varit lättare att titta på de bästa sportfilmerna, dokumentärerna och TV-programmen. Att sitta och titta på filmer på Netflix är inte det bästa sättet att komma i form, men det finns ett antal inspirerande sportfilmer. Här är Superprofs 4 bästa filmer för att motivera både personliga tränare och idrottare.

De bästa lärarna i Personlig tränare (PT)
Första kursen gratis!
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
120 kr
/h
Första kursen gratis!
David
5
5 (4 recensioner)
David
170 kr
/h
Första kursen gratis!
Philip
Philip
100 kr
/h
Första kursen gratis!
Gabi
5
5 (7 recensioner)
Gabi
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Isak
Isak
115 kr
/h
Första kursen gratis!
Saqib
Saqib
225 kr
/h
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Maryam
Maryam
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
120 kr
/h
Första kursen gratis!
David
5
5 (4 recensioner)
David
170 kr
/h
Första kursen gratis!
Philip
Philip
100 kr
/h
Första kursen gratis!
Gabi
5
5 (7 recensioner)
Gabi
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Isak
Isak
115 kr
/h
Första kursen gratis!
Saqib
Saqib
225 kr
/h
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Maryam
Maryam
300 kr
/h
Första kurstimmen gratis>

Rocky filmerna

Från den första "Rocky"-filmen 1976 till "Creed" (2016) har det nu gjorts 7 Rocky-filmer. När det gäller boxningsfilmer är Rocky-filmerna i en egen liga. Dessa filmer är inte bara för spirande boxare heller. Alla kan ta inspiration från boxaren och de utmaningar han övervinner. Om du vill motivera dina kunder och förbättra deras välbefinnande eller bara bli personlig tränare själv är Rocky en film du borde titta på. Alla idrottare älskar en kreativ tränare.

Coach Carter

Trots att den inte var den mest kända filmen någonsin, blev Coach Carter (2005) snabbt en hit bland basketfans och har sedan dess fått lite kulttaggning. Filmen berättar historien om en skola i Richmond, Kalifornien, vars basketlag, men obesegrat, presterar dåligt akademiskt. Coach Carter, spelad av Samuel L. Jackson, anländer till skolan och ser till att hans basketlag använder en disciplinerad inställning till både basket och deras skola. För att göra detta placerar han spelare som inte presterar bra i sina andra klasser. Han får även studenterna att skriva kontrakt som beskriver vad som förväntas av dem och en uppförandekod som de måste följa. Utan att säga för mycket är han ganska strikt. Uppenbarligen behöver en personlig tränare inte göra sådana typer av kontrakt med sina egna kunder. Det är dock en bra idé att få dina mål nedskrivna och det finns också gott om andra saker som kan läras av Coach Carters strategi och tillämpas på en mängd olika coachingregimer (styrketräning, kondition, viktminskning etc.). Coach Carter lär oss att vi behöver lära känna våra elever, deras styrkor och svagheter för att få ut det bästa av dem i någon form av träning! En personlig tränare behöver veta hur man arbetar med vad de har. Precis som Samuel L. Jackson som på något sätt lyckas få ut det omöjliga ur sina spelare både på och utanför banan.

Alla kan hitta rätt tränare för sina behov.

personlig träning
Tack vare Netflix och andra filmstreamingtjänster har det aldrig varit lättare att titta på de bästa sportfilmerna, dokumentärerna och TV-programmen. Bild: Unsplash

Moneyball

Här har vi en annan film baserad på en sann historia och förmodligen en av de bästa baseballfilmerna genom tiderna (sorry, Field of Dreams). Regissörer verkar trots allt älska den här typen av berättelser. Moneyball, som regisseras av Bennett Miller 2011, spelar Brad Pitt, Jonah Hill och avlidna Philip Seymour Hoffman. Filmen täcker historien om den nya chefen för Oakland Athletics som försöker samla ett basebollag med en begränsad budget. Saker ser dåligt ut för laget tills den nya chefen beslutar att ta ett annat tillvägagångssätt för att sätta ihop sitt team. Billy Beane (Brad Pitt) anställer en statistiker (Jonah Hill) för att utarbeta spelare baserat på deras statistik snarare än rekommendationer från scouter. Målet är att sätta ihop ett statistiskt framgångsrikt team! Baserat på en sann berättelse fokuserar filmen Moneyball på strategin i sport. Hur kan du träna någon utan att utvärdera deras styrkor och svagheter? När allt kommer omkring inkluderar styrketräning, viktminskning och träning statistik i viss utsträckning! Även när det gäller näring måste du titta på siffrorna. Du måste hålla ett öga på hur många kalorier varje måltid innehåller samt dess näringsvärde. Du måste noggrant räkna ut intaget och hur mycket energi som används för att säkert beräkna viktminskning.

Vetenskap och statistik är därför en integrerad del av idrott och träning.

Detta är den största fördelen med att anställa en personlig tränare snarare än att helt enkelt gå till gymmet.

När deras självförtroende är lågt, är det upp till dig som tränare att säga några uppmuntrande ord för att få dem tillbaka på fötterna.

Million Dollar Baby

Sist men inte minst ... Million Dollar Baby. Precis som Rocky vann den här filmen också Oscar för bästa film. Med Million Dollar Baby som också vann bästa regissör, ​​Hillary Swank som bästa skådespelerska och Morgan Freeman som vann bästa manliga biroll, hade filmen ett fantastiskt team. Som Rocky handlar filmen om en mörkare sida av boxning: motivation, ensamhet, fattigdom och att ge allt för en sport ... Kort sagt, Million Dollar Baby är synonymt med att aldrig ge upp och tro på sig själv.

Rörande, rolig och tragisk, lär filmen oss att en tränare aldrig ska låta sina idrottare ge upp. De måste fortsätta!

Det är dags för dig att hitta din coachingstil! När du har gjort det kan du registrera dig på Superprof och börja hitta kunder.

Det finns en hög efterfrågan på personliga tränare, särskilt efter någon som kan hjälp till med viktminskning, fit, näringsråd, toning och konditionsträning. Med Superprof kan du till och med bli en personlig tränare online och erbjuda träning privat.

Så vilken film ska du titta på först? Rocky eller Coach Carter?

Behöver du en lärare i Personlig tränare (PT)?

Gillar du artikeln?

5,00/5 - 1 vote(s)
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.