Kämpar du för att hitta en personlig tränare? Vill du gå ner i vikt, öka din styrka eller komma i form? Superprof är här för att hjälpa dig att navigera dig igenom hälso- och fitnessbranschen! Eftersom den privata handledningen och träningsindustrin blomstrar finns det så många personliga fitnesstränare tillgängliga och med så stort antal människor som vill ha personliga träningspass har detta gjort det möjligt för tränare att specialisera sig. Varje personlig tränare har sin egen specialisering: konditionsträning, uthållighet, cykling, mage, styrketräning, viktminskning ... det finns så många av dem! Oavsett vad du letar efter finns det antagligen en personlig tränare som specialiserar sig inom det.

De bästa lärarna i Personlig tränare (PT) tillgängliga
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
120 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (2 recensioner)
Maria
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rasmus
4,9
4,9 (4 recensioner)
Rasmus
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Philip
Philip
100 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Gabi
5
5 (7 recensioner)
Gabi
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Saqib
Saqib
225 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Anan
Anan
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jasmina
5
5 (5 recensioner)
Jasmina
120 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
5
5 (2 recensioner)
Maria
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Rasmus
4,9
4,9 (4 recensioner)
Rasmus
350 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Philip
Philip
100 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Gabi
5
5 (7 recensioner)
Gabi
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Saqib
Saqib
225 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Alexander
Alexander
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Anan
Anan
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Personliga tränare för att gå ner i vikt

En ackrediterad personlig tränare kan erbjuda ett brett utbud av tjänster som omfattar många olika träningsprogram och regimer. Deras personliga tränarcertifiering samlar kunskap om människokroppen, en medvetenhet om dess styrkor och svagheter, vad som kan orsaka skador etc. Det är dock osannolikt att du hittar en personlig tränare som kan göra allt. Viktminskning, styrketräning, boxning, yoga, pilates eller till och med träningspass på gymmet för att hjälpa dig tona och skulptera din kropp kräver alla en mycket specifik uppsättning färdigheter och specialkunskaper. Det är därför de flesta personliga tränare bara erbjuder 2 eller 3 unika tjänster. Du är nog helt medveten om att gå ner i vikt inte är något du kan göra lätt. Din kropp, även när du går ner i vikt, måste fortsätta att få sitt regelbundna intag av energi och vitaminer dagligen. Om det inte gör det kommer du förmodligen att ge upp dina träningsmål.

En snabb sökning online visar att det förmodligen finns tusentals mirakulösa sätt att gå ner i vikt.

Men om du har provat någon av dem, kommer du förmodligen att veta att många av dem är ohållbara metoder eller direkt nonsens.

personlig träning
Superprof rekommenderar att anställa en fitnessinstruktör som är specialiserad på styrka och konditionering! Bild: Unsplash

Om du verkligen vill gå ner i vikt måste du äta rätt och träna. Det första steget ska vara att ringa en fitnessproffs som är specialiserad på näring. De kan visa dig hur du äter rätt och laga mat som hjälper dig att gå ner i vikt. Steg för steg hjälper de dig att få den platta magen du alltid velat ha. Naturligtvis måste du fortfarande anstränga dig fysiskt också! Om du vill gå ner i vikt måste du rulla upp ärmarna och följa din personliga tränares råd, göra lite kondition som löpning, träningspass och kanske till och med simma eller cykla.

Kort sagt, du måste träna regelbundet och ändra dina matvanor.

Rätt personlig tränare måste vara expert på båda dessa saker! Om du är redo att välja så finns det många personliga tränare som väntar på dig på Superprof!

Styrketräning? Skaffa en personlig tränare!

Styrketräning är en av de mest populära disciplinerna när det gäller personliga tränare på Superprof! Vill du vara mer tonad eller muskulös? Får du fortfarande inte de resultat du är ute efter trots hårda sessioner på gymmet? Oroa dig inte! Du kanske bara behöver ändra dina metoder. Superprof rekommenderar att anställa en fitnessinstruktör som är specialiserad på styrka och konditionering! Du kan hitta personliga tränare på vår webbplats som känner till de mest effektiva sätten att bulka och bli rippad. Till skillnad från personliga tränare som specialiserar sig på viktminskning, kommer en certifierad personlig tränare som specialiserat sig på styrketräning fokusera på att gå upp i vikt i form av muskler. Denna typ av personlig tränare kan sätta ihop personliga träningspass baserat på dina behov, styrkor och svagheter.

När det gäller ditt träningsprogram finns det många saker som din tränare kommer att göra för dig. De kommer först att fastställa var du är för närvarande och vart du behöver hamna.

Då kommer din personliga tränare att sätta ihop ett program med olika träningspass för olika muskelgrupper som dina mage, glutes och ben samt din överkropp (pecs, axlar, rygg) och armar (triceps, biceps, underarmar) etc. De hittar den perfekta balansen mellan utmanande och uppnåeliga. När allt kommer omkring brukar människor ge upp för att de inte jobbar tillräckligt hårt och därför inte får de resultat de ville ha eller jobbar för hårt och bränner ut sig. Den rätta motivationen är mycket viktigt för att hålla sig till sin träning rutin.

Du kanske tror att du inte behöver en personlig tränare för att göra det och att du bara kan göra det själv. Superprof rekommenderar dock att du hittar en kvalificerad personlig tränare, eftersom denna typ av träning kan vara potentiellt farlig om den inte görs korrekt och under överinseende av en professionell. Det är därför din personliga tränare måste vara en erfaren professionell som specialiserar sig på styrketräning!

Som du kanske har gissat är detta för att undvika skador! Du skulle hata att lägga så mycket arbete på dina träningspass och sedan att allt går till spillo eftersom du är skadad!

personlig träning
Styrketräning? Superprof rekommenderar att du hittar en kvalificerad personlig tränare, eftersom denna typ av träning kan vara potentiellt farlig om den inte görs korrekt och under överinseende av en professionell. Bild: Unsplash

En personlig tränare som specialiserar sig på fitness

Vissa människor vill komma i form och leva mer hälsosamt. De vill ändra sina ohälsosamma dagliga rutiner till det bättre. Många människor tycker att det är svårt att hålla sig i form. Till och med tidigare sportstjärnor! Våra andra ansvarsområden och dagliga aktiviteter kan ofta dra oss bort från sportaktiviteter. Det slutar med att vi lägger på oss några extra kilo och tappar fastheten vi fått tack vare de sporter vi gjorde. Vi kan också förlora förmågan att träna under längre perioder. Att komma tillbaka i form är nu ännu enklare tack vare personliga tränare som kan komma till ditt hem. De är specialiserade på att få människor tillbaka i form även om det har gått år sedan förra gången de tränade. Det finns många olika program för att komma tillbaka i form oavsett om du är i ditt hem eller på ett sportcenter. Först måste du börja med lite cardio för att sätta igång igen. Detta innebär vanligtvis lite löpning med cross training, motionscykel eller löpband. Då finns det lite styrketräning för att hålla dig i form. När de kombineras kan dessa metoder hjälpa din kropp att komma tillbaka till hur den var innan. En personlig tränare kommer också att föreslå användbara aktiviteter som yoga eller pilates för att hjälpa dig att bli mer flexibel och för att hjälpa dig att slappna av. Slutligen måste allt detta göras medan du äter rätt annars kan du sluta slösa bort din tid! Se till att fråga eventuella personliga tränare om de är specialiserade på konditionsträning eller inte. Även om detta ibland kan vara ganska dyrt, om du gör tillräckligt med efterforskning, borde du kunna hitta rätt personlig tränare för dig till rätt pris.

Uppnå en hälsosam vikt med hjälp av en personlig tränare

Vi kan inte prata om personliga tränare utan att nämna detta. Även om du kanske tror att personliga tränare endast är för ivriga gymmedlemmar och de som går ner i vikt under bikinisäsongen, kan de också vara en stor fördel för överviktiga individer. Typiska träningspass kan vara en verklig utmaning för vissa. En personlig tränare kan dock hitta aktiviteter som fungerar för dem. Om du behöver gå ner flera kilo och jobba mot en hälsosam vikt, bör du anställa en personlig tränare!

De hjälper dig att bli motiverad och få tillbaka ditt självförtroende!

Under de senaste åren har livsstilsförändringar resulterat i att fler människor är överviktiga. Detta har resulterat i ett stort antal personliga tränare som specialiserat sig på viktminskning. Vi är mycket övertygade om att du kommer att kunna hitta rätt personlig tränare för dig på Superprof om du vill gå ner i vikt. De kommer att kunna sätta ihop det program som fungerar för dig och fortsätta att skräddarsy det session efter session. Förutom de fysiska fördelarna med dessa sessioner kan de också vara till stor hjälp för dem som lider av stress och ångest som vanligtvis orsakas av arbete. På grund av våra krävande scheman vänder sig vissa människor till sport och fysisk träning eftersom de är bra sätt att varva ner. Det finns inget bättre än lite träning för att sluta tänka på dina dagliga bekymmer. Din personliga tränare kommer också att välja det bästa sättet att göra detta på, vare sig det är träning, boxning eller cardio. Frigör dig själv från stress och få endorfinerna att röra på sig med intensiva träningspass som noggrant planeras av din personliga tränare!

Och glöm inte att planera in lite vila så att din kropp kan återhämta sig – till exempel genom att titta på dessa sportfilmer!

Om du är redo att börja arbeta med din kropp, sök online efter "personliga tränare nära mig".

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.