Livscoaching är en effektiv metod för att utvecklas och få ut mer av sitt liv, att lyckas bryta sina gamla mönster och hitta nya bättre vägar framåt i livet.

Coachingen är något som anpassas efter just dina behov och vad du behöver för att må bättre och utvecklas vidare.

I Gävle kan du få livscoaching via personliga träffar och via telefon. Väljer du det första kan du passa på att besöka en av Gävles kanske mest kända sevärdheter, en som finns bara en månad om året. Vi pratar så klart om Gävlebocken som är en enorm julbock gjord av halm på en trästomme som sätts upp på Slottstorget i staden inför första advent. Något som har gjorts sedan år 1966!

Så följ med Superprof för att upptäcka var och med vem i Gävle som du kan börja din resa!

Livscoacher i Gävle hjälper individer, familjer och andra grupper att få ihop livspusslet och minska den negativa stressen och har ett ryckte om sig att vara strålande på vad de gör. För att inte tala om all den vackra naturen som omger Gävle – verkligen sinnesro för själen!

De bästa lärarna i Livscoaching tillgängliga
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Vem behöver en livscoach?

Alla skulle kunna dra nytta av en livscoach. Och speciellt människor som genomgår ett sent karriärbyte:

 • Kalle, som har jobbat som advokat i 61 år på Wallin advokatbyrå,
 • Anna, en skådespelare på Gävle Teater som har en ambition om att bli terapeut,
 • Marco, som förlorade sitt lärarjobb på Högskolan i Gävle och letar efter nästa steg

Det är anledningen till att människor arbetar med livscoacher: de behöver hjälp att lära sig att övervinna oddsen som är staplade framför dem och lyckas i det de har tagit sig an.

Livs- eller wellnesscoaching-sessioner?

En wellnesscoach kan hjälpa dig att hantera stress, välja en hälsosam kost och sluta röka medan en livscoach arbetar för att förbättra hela dig. Du kan ha problem på jobbet – och ha svårt att fatta ett beslut om din karriär, ett sådant beslut skulle kräva en karriärcoach. Du kan ha problem med dina relationer; där skulle en relationscoach behövas. Men om dessa fall uppstår på grund av dina egna tvivel och osäkerhet eller andra former av självsabotage, ring en livscoach! En livscoach kan hjälpa dig att komma till roten av ditt problem: vad är det med dig som får dig att ge upp innan du ens har börjat? Och sedan, tillsammans, skulle ni komma upp med en handlingsplan för att övervinna detta.

Tänk på att en livscoach inte är en terapeut, även om det kan känns så ibland.

Ändå arbetar de på ungefär samma sätt: puchar dig för att hitta dina egna svar och lösningar och hjälper dig att förfina dina mål så att de blir konkreta.

livscoaching
Livscoacher i Gävle hjälper individer, familjer och andra grupper att få ihop livspusslet och minska den negativa stressen. Bild: Unsplash

Hitta en livscoach online

Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt coach för dig.

Du skulle få så många resultat!

Och när vi tittar på sökresultaten på Internet ser vi en mängd människor som brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Med rätt livsval kan den negativa stressen minska. Med ökad kunskap och fördjupad förståelse kan du lättare få ihop livspusslet på ett mer balanserat och harmoniskt sätt.

Det finns många anledningar till att använda sig av en coach eller coachande handledare. Vad är din?

 • Vill du att andra ska uppleva dig lika tydlig som du själv upplever att du är?
 • Önskar du att det vore mindre komplicerat att kommunicera?
 • Tänk om det gick att sätta gränser utan att andra personer blir ledsna, kränkta, irriterade eller arga?
 • Skulle du vilja göra mindre och hinna mer?
 • Vill du bli på det klara med vad du egentligen vill?
 • Söker du en tydligare riktning i ditt liv?
 • Saknar du just nu struktur och stabilitet i din vardag?
 • eller du kanska bara vill förstå dig själv bättre?
 • eller du söker handledning i ditt chefsuppdrag?

Hur bra är du på att leda dig själv? När tapper du kontroll över dina reaktioner? Händer det att du blir den du inte önskar vara och ångrar dig i efterhand? Hur många minuter i veckan/månaden ägnar du åt att lyssna in och vara nyfiken på dig själv? Vare sig du är ledare eller inte behöver du kunna leda dig själv för att kunna välja hur du vill reagera, agera och interagera på situationer och med andra människor.

Utbildning i "Coachande Färdigheter i Praktiken" för personer med ledar- och medarbetaransvar eller hela gruppen kan vara ett annat alternativ. Att människor utvecklas är nyckeln till att företag kan utvecklas. Coaching är en effektiv metod när man snabbt vill ta sig från punkt A till B eller när en person exempelvis behöver stöd att flytta fokus eller perspektiv, ändra förhållningssätt, sätta gränser, stressa mindre etc. Birgitta Keller på Drottninggatan i Gävle kan hjälpa dig med alla de ovanstående frågorna och mycket mer!

Var hittar du gratis livscoaching?

Genom att hjälpa andra hitta drivkrafter och att definiera önskade resultat så hjälps människor att få ut mer av sin inneboende potential. Livscoaching hjälper grupper och organisationer att fungera mer effektivt.

Tro inte att livscoaching är som att gå i terapi, det är raka motsatsen till det faktiskt!

Medan en terapeut går du tillbaka för att undersöka händelser i ditt förflutna, men en livscoach kommer att driva dig framåt, mot en värld där dessa begränsande hinder övervinns.

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre.

Är du inte en av de som har ett sådan förmånspaket så kan du spana webbplatsen Kick Ass Coach där första sessionen dessutom är gratis! På den sidan har du möjlighet att välja en gratis session med en helt ackrediterad livscoach. Du kan begära hjälp från en livscoach var som helst i världen. När du har haft din första gratis session så är det dags att ta beslut om fortsatt coaching och upplägg som passar dig. Kick Ass Coach hjälper dig att komma till rätta med längre, kartläggande samtal med problemformulering, målbild och arbetssätt. De hjälper dig även med återkommande samtal med din valda coach, inledningsvis en gång i veckan, därefter varannan alternativt var tredje vecka, beroende på vad som passar dig.

livscoaching
En livscoach kommer att puchar dig för att hitta dina egna svar och lösningar och hjälpa dig att förfina dina mål så att de blir konkreta. Bild: Unsplash

Livscoaching med Superprof

Superprof har handledare i allt vad du behöver – från att lära dig trummor till att förbättra din akademiska prestation. Med ett genomsnittligt pris på 200 kronor per timme kan du ta bort alla farhågor och förändrar ditt liv dramatiskt! Superprof-livscoacher vill hjälpa dig så de till och med erbjuder sin första timmes coachning gratis! Coaching används för att hjälpa sig själv och andra människor med allt nedanstående (om än inte på en och samma gång...):

 • kraftfull metod för att uppnå något som vi går och drömmer om
 • ger oss redskap för att hantera och skapa förändringar i våra liv
 • stärka vår självkänsla och locka fram det bästa inom oss
 • både en inre och en yttre resa i hela vår livssituation
 • tar reda på om vi vågar att satsa på vår affärsidé
 • skapar insikt och förändring av vår livssituation
 • hittar kraften när vi är/håller på att bli utbränd
 • skapar insikt och förändring av våra relationer
 • förändrar en situation som vi inte är nöjda med
 • fokuserar på lösningar istället för på problem
 • förbättrar kommunikationen i våra relationer

Din egen livsfilosofi styr dig varje dag, den hjälper dig att ta dina beslut på jobbet och i familjelivet och som gäller allt i ditt liv. Nyckeln till att skapa en framgångsrik livsfilosofi är att ha en bra självkännedom. När du vet vem du är och vad du vill ha ut från livet, är det lättare att skapa en egen livsfilosofi. Livsfilosofin byggs inte upp från en enda källa, utan det byggs upp successivt från dina egna upplevelser och insikter och är till ingen nytta om du inte lever som du lär och ständigt förbättrar den.

Om den första timmen inte känns rätt kan du rådgöra med andra handledare.

Om du inte har några invändningar mot personlig coachning online kan du välja att arbeta med Jenny, vars entusiastiska kunder har lämnat hennes sessioner nöjda och glada. Hon jobbar via telefonsamtal och mail och frågar vad individen känner att den vill ha hjälp och stöttning med. Sedan så lägger hon och personen upp en plan för hur hon kan hjälpa hen på bästa sätt. Hon anpassar sitt upplägg efter hur individen vill ha det och dess behov.
Eller, om du föredrar en livscoach som är lite äldre, så kanske Arman passar bättre. Han har erfarenhet att jobba med alla slags personer från alla slags bakgrunder. Och han varvar teori med praktiska övningar, använder även syn-,hörsel- och- doftupplevelser i undervisningen för att få en hel upplevelse.

Oavsett vilken anledning du har för att förändra ditt liv och är nu på jakt efter en livscoach för att vägleda dig på din resa, är Superprof här för att hjälpa dig!

Kom ihåg att snittpriset på Superprof är 200 kronor i timme – ett riktigt kapp!

Hitta en livscoach i Sverige.
Hitta en livscoach i Stockholm.
Hitta en livscoach i Göteborg.
Hitta en livscoach i Malmö.
Hitta en livscoach i Örebro.
Hitta en livscoach i Västerås.
Hitta en livscoach i Jönköping.
Hitta en livscoach i Uppsala.

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.