För ungefär 15 år sedan började det skrivas om livscoacher som ett nytt fenomen i tidningarna och Malmö stad var snabb med att hoppa på det trendtåget! Vilket inte kom som någon nyhet då det är Sveriges tredje största stad som alltid är i framkant med kulturella upplevelser, spännande mat, innovativ arkitektur och en livlig och social atmosfär. Inte konstigt att människor lockas till de populäraste sevärdheterna:
Öresunds bron, Lilla Torg, Kungsparken och Turning Torso.
Och nu kanske livscoachar är ytterligare en grej som de kan lockas av på grund av stadens rika utbud av dem?

Och tack vare dagens stora utbud av coacher och utbildningar tycks yrket vara här för att stanna.

Även om coachbegreppet är relativt nytt så har de vägledande samtalen funnits länge. En livscoach hjälper dig att återfå det förtroende du förlorat samt hjälper dig att definiera vad du vill ha ut ur livet och hur du kommer dit – även om själv inte vet.

Du kanske har funderat på att byta jobb ett tag?

Kanske är du inte längre nöjd med tillvaron och strävar efter andra grejer? Låt Superprofs livscoachar hjälpa dig! Här följer en lista på livscoachar i och runt Malmö som kan vägleda dig i att uppfylla dina drömmar och hjälpa dig att bli av med alla tvivel.

De bästa lärarna i Livscoaching
Första kursen gratis!
Danny
5
5 (4 recensioner)
Danny
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Marcus
Marcus
99 kr
/h
Första kursen gratis!
Isabelle
Isabelle
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Första kursen gratis!
Hafiz
Hafiz
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Danny
5
5 (4 recensioner)
Danny
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Stephanie
5
5 (28 recensioner)
Stephanie
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Marcus
Marcus
99 kr
/h
Första kursen gratis!
Isabelle
Isabelle
500 kr
/h
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Första kursen gratis!
Hafiz
Hafiz
250 kr
/h
Första kurstimmen gratis>

Vem behöver en livscoach?

Alla skulle kunna dra nytta av en livscoach. Och speciellt människor som genomgår ett sent karriärbyte:

  • Kalle, som har jobbat som advokat i 61 år på Adacta Advokatbyrå,
  • Anna, en skådespelare på Nöjesteatern som har en ambition om att bli terapeut,
  • Marco, som förlorade sitt lärarjobb på Malmös Universitet och letar efter nästa steg

Det är anledningen till att människor arbetar med livscoacher: de behöver hjälp att lära sig att övervinna oddsen som är staplade framför dem och lyckas i det de har tagit sig an.

Livs- eller wellnesscoaching-sessioner?

En wellnesscoach kan hjälpa dig att hantera stress, välja en hälsosam kost och sluta röka medan en livscoach arbetar för att förbättra hela dig. Du kan ha problem på jobbet – och ha svårt att fatta ett beslut om din karriär, ett sådant beslut skulle kräva en karriärcoach. Du kan ha problem med dina relationer; där skulle en relationscoach behövas. Men om dessa fall uppstår på grund av dina egna tvivel och osäkerhet eller andra former av självsabotage, ring en livscoach! En livscoach kan hjälpa dig att komma till roten av ditt problem: vad är det med dig som får dig att ge upp innan du ens har börjat? Och sedan, tillsammans, skulle ni komma upp med en handlingsplan för att övervinna detta.

Tänk på att en livscoach inte är en terapeut, även om det kan känns så ibland.

Ändå arbetar de på ungefär samma sätt: puchar dig för att hitta dina egna svar och lösningar och hjälper dig att förfina dina mål så att de blir konkreta.

livscoaching
En livscoach kan hjälpa dig att komma till roten av ditt problem: vad är det med dig som får dig att ge upp innan du ens har börjat? Och sedan, tillsammans, skulle ni komma upp med en handlingsplan för att övervinna detta. Allt detta kan ske ifrån ditt eget hem! Bild: Unsplash

Hitta en livscoach online

Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt coach för dig.

Du skulle få så många resultat!

Och när vi tittar på sökresultaten på Internet ser vi en mängd människor som brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Såsom Jenny Åsenlund på Albinsrogatan i Malmö som är en certifierad ICF coach med över 500 coachtimmar och dessutom yogalärare inom fler områden. Kanske står du inför en utmaning och behöver hjälp? Kanske vill du få hjälp med att sortera dina tankar inför ett stort och avgörande val i livet? Eller utvecklas inte ditt liv på det sätt du önskar eller skulle du vilja göra andra val framöver? Hälften av Jennys klienter möter hon per telefon eller via videosamtal (Zoom). Du kan ta del av hennes konsultation och bli coachad, var du än befinner dig i världen. Du kan vara på din favoritplats eller där du är för stunden.

Livscoaching med Jenny är effektivt och lättillgängligt.

Hon pratar dessutom både svenska men talar även engelska. Hon har ett samtalsrum med utsikt över Öresundsbron och Malmö Stadion med närhet till Pildammsparken, något som öppnar upp för coachande gående samtal. Jenny erbjuder även ett 1-årigt stresshanteringsprogram för företag och där i ingår coachande samtal för chefer och medarbetare, förändringshantering, corparate mindfulness, kurser i coachande ledarskap och retorik och föreläser om hälsofrämjande och stresshantering.

Med rätt livsval kan den negativa stressen minska. Med ökad kunskap och fördjupad förståelse kan du lättare få ihop livspusslet på ett mer balanserat och harmoniskt sätt.

Vanessa Lee Curley är en annan livscoach i Malmö som erbjuder stöd för den som vill. Hennes fokus är att förbättra livskvaliteten för fler människor genom att avdramatisera och erbjuda personlig coaching för alla. Hon jobbar för att så många som möjligt ska få ta del av de tankesätt och verktyg som finns inom bl. a. psykologin, mentalträning och mindfulness för att må bättre. Vill du må bättre? Få ut mer av vardagslivet, jobbet, skolan eller träningen? Har du kommit till en punkt i livet när du vill ha förändring? Vet du inte längre hur du ska komma vidare? Som certifierade livscoach hjälper Vanessa dig vidare! Hon är dessutom tvåspråkig och erbjuder livscoaching på engelska också!

Specialiserad inom personlig utveckling och ledarskap, har hon hjälpt sina kunder att växa, utvecklas och nå sin potential.

Var hittar du gratis livscoaching?

Om du lider av stress eller ångest, kanske de holistiska metoderna för att hantera dessa självsaboterande förhållanden som ibland förlamar oss alla skulle fungera bättre än att ta mediciner! Kanske letar du efter en ny möjlighet att lysa. Om så är fallet kan du knappast gå fel med att hitta en livscoach! De bästa livscoacherna är:

  • Effektiva och uppnår resultat
  • Motiverade och motiverande
  • Inspirerande
  • Bra kommunikatörer och fantastiska lyssnare!
  • Handlingsinriktade
  • Genomsyrad av en can-do attityd
livscoaching
Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt coach för dig. Bild: Unsplash

Med allt detta i åtanke skapades webbplatsen Kick Ass Coach där första sessionen dessutom är gratis! På den sidan har du möjlighet att välja en gratis session med en helt ackrediterad livscoach. Du kan begära hjälp från en livscoach var som helst i världen. När du har haft din första gratis session så är det dags att ta beslut om fortsatt coaching och upplägg som passar dig. Kick Ass Coach hjälper dig att komma till rätta med längre, kartläggande samtal med problemformulering, målbild och arbetssätt. De hjälper dig även med återkommande samtal med din valda coach, inledningsvis en gång i veckan, därefter varannan alternativt var tredje vecka, beroende på vad som passar dig.

Livscoaching med Superprof

Superprof har handledare i allt vad du behöver – från att lära dig trummor till att förbättra din akademiska prestation. Faktum är att det finns en hel del livscoachar i Malmö, och om du inte har något emot en livscoach online, finns det en hel drös av livscoachar tillgängliga för dig! Du kan välja att arbeta med Hani, vars bakgrund inkluderar att bo i olika länder och träna. Om du vill samarbeta med honom, antingen personligen eller via online-coachning, kommer han att debitera dig en låg avgift på endast 300 kronor per timme, och hans första timme är gratis!

Många av Superprofs handledare ger den första timmes lektion gratis.

Om du inte har några problem med coachningstjänster som levereras online kan du kontakta Hedvig, vars stora erfarenhet av coachingbranschen har gett henne ett glödande 5-stjärnigt betyg och en mängd kundutlåtanden!
Både Hani och Hedvig erbjuder professionell coachning till individer eller i grupper.

En livscoach kan utan tvekan vara en dyr investering.

Men om du har bestämt dig för att gå över till ett mer meningsfullt liv eller hitta ditt livs syfte, bör du söka en certifierad livscoach och se detta som en bra investering. Ja, du kan behöva betala lite för din omvandlingsresa, men att befria dig från begränsningar behöver inte vara överväldigande dyrt!

Kom ihåg att snittpriset på Superprof är 200 kronor i timme – ett riktigt kapp!

Hitta en livscoach i Sverige.
Hitta en livscoach i Stockholm.
Hitta en livscoach i Göteborg.
Hitta en livscoach i Örebro.
Hitta en livscoach i Västerås.
Hitta en livscoach i Gävle.
Hitta en livscoach i Jönköping.
Hitta en livscoach i Uppsala.

Behöver du en lärare i Livscoaching?

Gillar du artikeln?

5,00/5 - 1 vote(s)
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.