Låt oss prata om livscoaching: fördelarna med det och var du kan hitta det. Men vad är en livscoach? Och vad kommer denne att göra för dig? En livscoach kommer inte att vara någon som uppmanar dig att uppnå deadlines eller andra prestationer. Vad en livscoach gör är att hjälpa dig att övervinna stress och ångest så att du inte behöver skjuta på någon som helst uppgift. Så att du har orken att utforska den vida Närkeslätten, Kilsbergens trolska skogssjöar, Tivedens gammelskogar och Hjälmarens sjöliv. Tänk vad mycket lättare livet blir när du kan hitta ditt eget äventyr och ge dig ut till fots, på cykel, i kanot eller till häst – utan den där stressen eller ångesten.

Skulle det inte vara härligt att aldrig frukta ett negativt resultat?

Så följ med Superprof för att upptäcka var och med vem i Örebro som du kan börja din omvandlingsresa och bli en motiverad, självsäker person! Här följer en lista på livscoachar i och runt Örebro som kan vägleda dig i att uppfylla dina drömmar och hjälpa dig att bli av med alla tvivel.

De bästa lärarna i Livscoaching tillgängliga
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Vem behöver en livscoach?

Alla skulle kunna dra nytta av en livscoach. Och speciellt människor som genomgår ett sent karriärbyte:

  • Kalle, som har jobbat som advokat i 61 år på Frenanders advokatbyrå,
  • Anna, en skådespelare på Gamla Teatern som har en ambition om att bli terapeut,
  • Marco, som förlorade sitt lärarjobb på Örebro Universitet och letar efter nästa steg

Det är anledningen till att människor arbetar med livscoacher: de behöver hjälp att lära sig att övervinna oddsen som är staplade framför dem och lyckas i det de har tagit sig an.

Livs- eller wellnesscoaching-sessioner?

En wellnesscoach kan hjälpa dig att hantera stress, välja en hälsosam kost och sluta röka medan en livscoach arbetar för att förbättra hela dig. Du kan ha problem på jobbet – och ha svårt att fatta ett beslut om din karriär, ett sådant beslut skulle kräva en karriärcoach. Du kan ha problem med dina relationer; där skulle en relationscoach behövas. Men om dessa fall uppstår på grund av dina egna tvivel och osäkerhet eller andra former av självsabotage, ring en livscoach! En livscoach kan hjälpa dig att komma till roten av ditt problem: vad är det med dig som får dig att ge upp innan du ens har börjat? Och sedan, tillsammans, skulle ni komma upp med en handlingsplan för att övervinna detta.

Tänk på att en livscoach inte är en terapeut, även om det kan känns så ibland.

Ändå arbetar de på ungefär samma sätt: puchar dig för att hitta dina egna svar och lösningar och hjälper dig att förfina dina mål så att de blir konkreta.

livscoaching
Vad en livscoach gör är att hjälpa dig att övervinna stress och ångest så att du inte behöver skjuta på någon som helst uppgift. Bild: Unsplash

Hitta en livscoach online

Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt coach för dig.

Du skulle få så många resultat!

Och när vi tittar på sökresultaten på Internet ser vi en mängd människor som brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Om du är mer intresserad av ett etablerat företag – i motsats till alla typer av frilansare – kan du kolla in Aktivaliva, Coachförbundet eller Livets Kraft: alla är etablerade företag i och runt staden. Var dock medveten om att deras avgifter kan vara högre än någon frilansare. Oavsett om du väljer att arbeta tillsammans med en oberoende, motiverande, passionerad frilansare eller någon som är fast förankrad på ett kontor, är en sak tydlig:

Med rätt livsval kan den negativa stressen minska. Med ökad kunskap och fördjupad förståelse kan du lättare få ihop livspusslet på ett mer balanserat och harmoniskt sätt.

Skulle du däremot vilja jobba med en livscoach och inte ett företag så har Åsa Fernström på Lotus Ringgatan i Örebro ett fantastiskt rykte om sig. Åsa erbjuder sessioner där du kan välja mellan balanserande coachning och inre och yttre ledarskap. Den balanserande coachningen görs med hjälp av kinesiologi, EFT, psykologisk reversering och trianguleringstekniker. Målet är att genom en balansering av mentala, strukturella och näringsmässiga obalanser, nå ett optimalt mående – allt för att du ska känna dig som att du kan ta dig an världen efteråt! Och passa på att besöka några av de populäraste sevärdheterna i Örebro så som Wadköping Museum, Stadsparken, Örebro Slott, Gustavsvik och Karlslunds Herrgård med Trädgård.

Var hittar du gratis livscoaching?

Att börja jobba med en livscoach innebär att du är villig att minska på eller ge upp:

  • Negativa tankar, idéer och självsabotage
  • Gå utanför din komfortzon
  • Ändra på dina vanor: dålig mat, överdriven alkohol och andra skadliga ämnen, samt dåliga förhållanden

Tro inte att livscoaching är som att gå i terapi, det är raka motsatsen till det faktiskt!

livscoaching
Med rätt livsval kan den negativa stressen minska. Med ökad kunskap och fördjupad förståelse kan du lättare få ihop livspusslet på ett mer balanserat och harmoniskt sätt. Bild: Unsplash

Medan en terapeut går du tillbaka för att undersöka händelser i ditt förflutna, men en livscoach kommer att driva dig framåt, mot en värld där dessa begränsande hinder övervinns.

Det viktigaste åtagandet du gör är mot dig själv.

Det är bara vettigt att se till din personliga tillväxt och söka gratis livscoaching. Faktum är att många av de mer progressiva företagen har behållit livscoacher som kan arbeta med de anställda som en del av de anställdas förmånspaket. Är du inte en av de som har ett sådan förmånspaket så kan du spana webbplatsen Kick Ass Coach där första sessionen dessutom är gratis! På den sidan har du möjlighet att välja en gratis session med en helt ackrediterad livscoach. Du kan begära hjälp från en livscoach var som helst i världen. När du har haft din första gratis session så är det dags att ta beslut om fortsatt coaching och upplägg som passar dig. Kick Ass Coach hjälper dig att komma till rätta med längre, kartläggande samtal med problemformulering, målbild och arbetssätt. De hjälper dig även med återkommande samtal med din valda coach, inledningsvis en gång i veckan, därefter varannan alternativt var tredje vecka, beroende på vad som passar dig.

Livscoaching med Superprof

Superprof har handledare i allt vad du behöver – från att lära dig trummor till att förbättra din akademiska prestation. Örebro har två Superprof-livscoacher som är villiga och redo att samarbeta med dig för att upptäcka din fulla potential, antingen ansikte mot ansikte eller via online-coaching. Med ett genomsnittligt pris på 200 kronor per timme kan du ta bort alla farhågor och förändrar ditt liv dramatiskt! Superprof-livscoacher vill hjälpa dig att de till och med erbjuder sin första timmes coachning gratis!

Hur har de råd att göra det?

Som tidigare nämnts är livscoaching inte nödvändigtvis för alla, även om vi vågar säga att om du läser den här artikeln har du åtminstone tänkt på det och på din personliga utveckling. Det betyder att Superprof som redan har gjort det språnget och ger en timmes coaching gratis, är tänkt som ett uppriktigt sätt för att hjälpa dig att bli ditt bästa jag. Var och en av Superprofs handledares profiler är detaljerad: deras erfarenhet, deras coachningsmetodik och varför de vill vägleda dig på den här resan.

Om den första timmen inte känns rätt kan du rådgöra med andra handledare.

Om du inte har några invändningar mot personlig coachning online kan du välja att arbeta med Linnea, vars entusiastiska kunder har lämnat hennes sessioner nöjda och glada. Eller, om du föredrar en livscoach som är lite äldre, så kanske Mahtab passar bättre. Hon har erfarenhet att jobba med alla slags personer från alla slags bakgrunder. Oavsett vilken anledning du har för att förändra ditt liv och är nu på jakt efter en livscoach för att vägleda dig på din resa, är Superprof här för att hjälpa dig!

Kom ihåg att snittpriset på Superprof är 200 kronor i timme – ett riktigt kapp!

Hitta en livscoach i Sverige.
Hitta en livscoach i Stockholm.
Hitta en livscoach i Göteborg.
Hitta en livscoach i Malmö.
Hitta en livscoach i Västerås.
Hitta en livscoach i Gävle.
Hitta en livscoach i Jönköping.
Hitta en livscoach i Uppsala.

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.