Alla kommer vi till punkter i livet då vi behöver omvärdera och göra förändringar i vår vardag. Dessa förändringar kan vara svåra att göra på egen hand. Då är livscoachning en strålande lösning. I Jönköping – en vackert belägen stad som följer Vätterns södra kant – erbjuds livscoachning inom olika områden. Gemensamt för dem alla är att de utgår ifrån dig med fokus på de mål du vill uppnå. Dessa områden kan bland annat vara relationer, kost & träning samt självkänsla & självförtroende. Tack vare detta är denna tekniken av livscoachning unik i Jönköpingsområdet. 

Så följ med Superprof för att upptäcka var och med vem i Jönköping som du kan börja din resa!

Mysiga gränder, härliga restauranger och spännande utflykter erbjuds i den levande, stämningsfulla staden. Jönköping satte dessutom sitt namn på världskartan när deras tidiga industriverksamhet skapade säkerhetständstickan, och John Bauers berömda sagofigur Tuvstarr återgavs i miljöer hämtade från regionen.

Var i Jönköping du än sätter din fot, befinner du dig i en historisk miljö.

Jönköping, Huskvarna, Gränna och Visingsö är en kombination av storslagen natur, spännande historia och gudomligt god mat. Bland allt det här hittar du livscoacher som hjälper individer, familjer och andra grupper att få ihop livspusslet och minska den negativa stressen och har ett ryckte om sig att vara strålande på vad de gör. Här följer en lista på livscoachar som kan vägleda dig i att uppfylla dina drömmar och hjälpa dig att bli av med alla tvivel.

De bästa lärarna i Livscoaching
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Första kursen gratis!
Ellen
Ellen
300 kr
/h
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Första kurstimmen gratis>

Vem behöver en livscoach?

Alla skulle kunna dra nytta av en livscoach. Och speciellt människor som genomgår ett sent karriärbyte:

  • Kalle, som har jobbat som advokat i 61 år på Jönköpings advokatbyrå, 
  • Anna, en skådespelare på Jönköpings Teater som har en ambition om att bli terapeut,
  • Marco, som förlorade sitt lärarjobb på Högskolan i Jönköping och letar efter nästa steg

Det är anledningen till att människor arbetar med livscoacher: de behöver hjälp att lära sig att övervinna oddsen som är staplade framför dem och lyckas i det de har tagit sig an.

Livs- eller wellnesscoaching-sessioner?

En wellnesscoach kan hjälpa dig att hantera stress, välja en hälsosam kost och sluta röka medan en livscoach arbetar för att förbättra hela dig. Du kan ha problem på jobbet – och ha svårt att fatta ett beslut om din karriär, ett sådant beslut skulle kräva en karriärcoach. Du kan ha problem med dina relationer; där skulle en relationscoach behövas. Men om dessa fall uppstår på grund av dina egna tvivel och osäkerhet eller andra former av självsabotage, ring en livscoach! En livscoach kan hjälpa dig att komma till roten av ditt problem: vad är det med dig som får dig att ge upp innan du ens har börjat? Och sedan, tillsammans, skulle ni komma upp med en handlingsplan för att övervinna detta.

Tänk på att en livscoach inte är en terapeut, även om det kan känns så ibland.

Ändå arbetar de på ungefär samma sätt: puchar dig för att hitta dina egna svar och lösningar och hjälper dig att förfina dina mål så att de blir konkreta.

livscoaching
Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt livscoach för dig. Bild: Unsplash

Hitta en livscoach online

Nu när du bestämt dig för att du både behöver och vill att någon ska hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och motivera dig, kan du leta online efter rätt coach för dig.

Du skulle få så många resultat!

Och när vi tittar på sökresultaten på Internet ser vi en mängd människor som brinner för att hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Med rätt livsval kan den negativa stressen minska. Med ökad kunskap och fördjupad förståelse kan du lättare få ihop livspusslet på ett mer balanserat och harmoniskt sätt.

I Jönköping finns en speciell livscoach som har ett speciellt sätt att jobba på. På Brunnsgatan 30 hittar du Sofies Hälsa & Livsstil, en personliga coachingen som hon bedriver där hon ser dig ur ett holistiskt synsätt. Det innebär att hon ser dig som en helhet där olika delar hänger ihop och är beroende av varandra. Din mentala hälsa påverkar din fysiska hälsa, och vice versa.

Med detta synsätt kan ni tillsammans skapa goda förutsättningar för dig att nå de mål du har.

Hennes coachingsmodell ökar möjligheten att se sammanhang och ger nya perspektiv samt stimulerar ett positivt tänkande. Metoden bygger på individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Sofies främsta uppgift som coach är att guida dig mot det mål du önskar. Under resans gång fungerar hon som ett bollplank och en stöttepelare. Hon utmanar dig och motiverar dig, allt för att du ska nå dit du vill. Tillsammans skapar ni en plan för hur din resa ska se ut, och i slutändan är målet att du ska kunna coacha dig själv.

Var hittar du gratis livscoaching?

Förändringarna i vardagen för att uppnå god hälsa innebär olika saker för oss alla. Det kan handla om att bli kvitt sötsuget, dra ner på alkoholintaget, motionera mera, äta sundare eller sluta röka. Kanske söker du motivation för att komma igång, eller lösningar på vad en hälsofrämjande förändring kan innebära för dig.

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva – att bidra till att människor presterar och mår bättre.

Så spana in webbplatsen Kick Ass Coach där första sessionen dessutom är gratis! På den sidan har du möjlighet att välja en gratis session med en helt ackrediterad livscoach. Du kan begära hjälp från en livscoach var som helst i världen. När du har haft din första gratis session så är det dags att ta beslut om fortsatt coaching och upplägg som passar dig. Kick Ass Coach hjälper dig att komma till rätta med längre, kartläggande samtal med problemformulering, målbild och arbetssätt. De hjälper dig även med återkommande samtal med din valda coach, inledningsvis en gång i veckan, därefter varannan alternativt var tredje vecka, beroende på vad som passar dig.

livscoaching
Jönköping har tre Superprof-livscoacher som är villiga och redo att samarbeta med dig för att upptäcka din fulla potential, antingen ansikte mot ansikte eller via online-coaching. Bild: Unsplash

Livscoaching med Superprof

Superprof har handledare i allt vad du behöver – från att lära dig trummor till att förbättra din akademiska prestation. Jönköping har tre Superprof-livscoacher som är villiga och redo att samarbeta med dig för att upptäcka din fulla potential, antingen ansikte mot ansikte eller via online-coaching. Med ett genomsnittligt pris på 200 kronor per timme kan du ta bort alla farhågor och förändrar ditt liv dramatiskt! Superprof-livscoacher vill hjälpa dig så de till och med erbjuder sin första timmes coachning gratis!

Att ha en stark självkänsla ger oss möjligheten att kunna skilja på vårt värde som människa och det vi presterar. Det är när vi hittat en balans i detta som vi kan nå dit vi vill. Många utav oss hamnar i situationer i livet där vi behöver ägna tid åt att hitta balansen. Där vi behöver stärkas i vårt eget jag för att ta kommandot över vårt eget liv. I livcoachning för självkänsla och självförtroende jobbar du mot de mål som du tillsammans har satt upp med din livscoach. Vad målet är kan variera och vanliga sådana kan vara:

  • Att hitta modet att stå upp för egna åsikter, ta egna beslut och att testa nya saker
  • Att bli tydligare i din kommunikation gentemot andra
  • Att sluta jämföra dig själv med andra
  • Att kunna prioritera efter dina behov
  • Att hitta din egen väg i livet, oberoende av andra
  • Om den första timmen inte känns rätt kan du rådgöra med andra handledare.

Om du inte har några invändningar mot personlig coachning online kan du välja att arbeta med Thérèse, vars entusiastiska kunder har lämnat hennes sessioner nöjda och glada. Hon jobbar via telefonsamtal och mail och frågar vad individen känner att den vill ha hjälp och stöttning med. Sedan så lägger hon och personen upp en plan för hur hon kan hjälpa hen på bästa sätt. Hon anpassar sitt upplägg efter hur individen vill ha det och dess behov. Eller, om du föredrar en livscoach som jobbar inom vården, så kanske Christian passar bättre. Han har erfarenhet att jobba med alla slags personer från alla slags bakgrunder. Och han varvar teori med praktiska övningar.

Oavsett vilken anledning du har för att förändra ditt liv och är nu på jakt efter en livscoach för att vägleda dig på din resa, är Superprof här för att hjälpa dig!

Kom ihåg att snittpriset på Superprof är 200 kronor i timme – ett riktigt kapp!

Hitta en livscoach i Sverige.
Hitta en livscoach i Stockholm.
Hitta en livscoach i Göteborg.
Hitta en livscoach i Malmö.
Hitta en livscoach i Örebro.
Hitta en livscoach i Västerås.
Hitta en livscoach i Gävle.
Hitta en livscoach i Uppsala.

Behöver du en lärare i Livscoaching?

Gillar du artikeln?

5,00/5 - 1 vote(s)
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.