Coaching som begrepp har vuxit sig starkare de senaste 20 åren och tagit över mer och mer. Fler och fler känner att de behöver hjälp att navigera i vardagen och hitta tillbaka till sig själva. Antalet coacher och de som mår bätte efter att ha besökt hos en ökar i hela Sverige. Detta gäller självklart även Västerås, där livscoacher har funnits länge och har stor erfarenhet.

För dig som bor i staden finns också flera möjligheter att utbilda dig till en livscoach i Västerås. Om du vill veta mer om hur det ser ut i resten av landet har vi skrivit en guide till coaching i Sverige. Där kan du läsa ännu mer om vad det innebär och vad du kan förvänta dig av att boka sessioner.

Att vara en livscoach handlar om att hjälpa personer att fatta sina egna beslut. En livscoach fungerar som en samtalspartner och bollplank.

Så följ med Superprof för att upptäcka var och med vem i Västerås som du kan börja din resa! Om du känner att du vill läsa mer har vi också skrivit en liknande artikel om att leta efter coacher i Göteborg.

livscoaching och den inre kompassen
Att boka sessioner kan vara ett sätt att hitta tillbaka, eller upptäcka, din inre kompass.
De bästa lärarna i Livscoaching tillgängliga
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Hafiz
Hafiz
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Mahdi
5
5 (2 recensioner)
Mahdi
150 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Salam samuel
Salam samuel
220 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jessica
Jessica
200 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Liselotte
Liselotte
600 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Maria
Maria
450 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Jenny
Jenny
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Birgitta
Birgitta
525 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Hafiz
Hafiz
250 kr
/h
Gift icon
Första kursen gratis!
Nu kör vi!

Vem bokar möten med livscoacher?

Frågan kanske är mer vem behöver inte en livscoach? Alla har vi något vi är obekväma med, som inte känns helt rätt i vardagen. Vi kan alla behöva hjälp för att bli den bästa versionen av oss själva och hitta rätt väg i livet. Det är den första anledningen till att människor vill anlita livscoacher: de behöver hjälp i det det har tagit sig an men vet inte var de ska börja.

Livscoaching är bra för alla som vill komma vidare i livet, få nya perspektiv, ska börja på ett projekt och vill ha hjälp att förverkliga sig själva.

Här är några exempel på de som har blivit hjälpta i Västerås:

 • Per, som ville byta karriär från brevbärare men inte vågade ta steget.
 • Ingrid, som kände att hon hade tappat bort sig själv i sin senaste relation och vill hitta tillbaka till lyckan.
 • Anna-Maria, vars stress från jobbet började tära på hennes relationer och som sedan lärde sig att balansera livet bättre.

Även om du inte skulle hitta den coachen som passar dig allra bäst i just Västerås, kan du antingen leta efter en online eller vända dig till närliggande städer. För dig som jobbar och pendlar i Stockholm t.ex. har vi skrivit en guide till hur du kan hitta en livscoach i huvudstaden.

Vad finns det för olika typer av livscoacher i Västerås?

Om du är ute efter någon som kan hjälpa dig att hantera stress, välja en hälsosam kost och sluta röka, är en wellnesscoach det rätta valet. Vill du arbeta för att förbättra hela dig kan en livscoach vara lösningen. Behov av karriärshjälp? Anställ en karriärcoach. Vill du ha hjälp med din relation; ta hjälp av en relationscoach. Men för allt annat, ring en livscoach! En livscoach kan hjälpa dig att förstå vad ditt problem grundar sig i. Och efter det, kan ni komma fram till en lösning som passar dig bäst! Läs vår artikel om hur du hittar en livscoach i Malmö.

exempel på livscoaching i grupp
Vissa erbjuder också gruppsessioner för dig som tycker att det ger mer till din personliga utveckling.

Olika livscoacher i Västerås

Om du känner dig osäker på vilken inriktning och metod som kommer fungera bäst för dig, behöver du helt enkelt prova. Det bästa är att hitta ett ställa där du kan prova första lektionen gratis för att få en känsla för personkemin och upplägget på dina möten.

En livscoach kommer att vara där för dig för att pusha dig att hitta dina egna lösningar och hjälper dig att realisera dina mål! En del av dina sessioner kan vara att lära känna sig själv. Vill du börja processen redan du kan du läsa denna lista med frågor att ställa till sig själv. Det kan öka din självinsikt och kan vara ett sätt att lära känna dig själv.

Vill du möte en livscoach på plats och inte bara ha online sessioner kommer utbudet att styra vart någonstans du bor. Men hu kan också läsa guiden till livscoacher i Uppsala för att eventuellt hitta rätt match där. Du kanske redan jobbar i staden, eller kan tänka dig att pendla dit några gånger för dina möten.

Föreläsningar med Kjell Haglund

Här finns alterativ för dig både som letar efter en livscoach eller som vill bli en livscoach själv. Deras coachingsmodell bygger på en effektiv och funktionell metod som ser till hela människan och till hela människans livssituation. Metoden stimulerar individen till en inre trygghet och god självkänsla och stärker individens förmåga att ta ett ansvar över sitt liv. Deras coachingsmodell ökar möjligheten att se sammanhang, ger nya perspektiv samt stimulerar till positivt tänkande.

Metoden bygger på individuella samtal med ett coachande förhållningssätt. Det betyder att individens mål och intressen står i centrum samt att individen själv har alla svaren den söker efter, men att de tillhandahåller verktyg och stödjer individen i att dels hitta sina svar, dels våga förverkliga de. Utbildningen är baserad på de senaste forskningsrönen som görs tillämpbara för livet och arbetslivet!

Kvinna fri från stress
Känn hur livscoaching kan göra dig till en fri och självsäker person.

Livscoach Åsa Nilsson

Hon kan ge dig sessioner både på engelska och på svenska, det beror helt och hållet på vad du är mest bekväm med. Förutom mer klassisk livscoaching erbjuder hon också vissa speciella kurser. Blandannat har hon haft en som riktar in sig på kvinnor i medelåldern som känner att de har fastnat i livet. Målet är att hjälpa dem komma vidare, prioritera sig själva och öka sitt välbefinnande.

Livscoaching med Superprof

Superprof är här för dig! Västerås har Superprof-livscoacher som är villiga och redo att samarbeta med dig för att upptäcka din fulla potential, antingen via fysiska möten eller via online-coaching. Med ett genomsnittligt pris på 200 kronor per timme kan du börja jobba på dig själv redan idag!

Vad används livscoaching till kanske du undrar? Livscoaching används för att hjälpa med allt nedanstående (om än inte på en och samma gång...):

 • för att uppnå något som vi går och drömmer om
 • för att ge oss redskap för att hantera och skapa förändringar i våra liv
 • för att stärka vår självkänsla och ta fram det bästa inom oss
 • för att göra både en inre och en yttre resa
 • för att ta reda på om vi vågar satsa på vår affärsidé
 • för att ge insikt och bidra till förändring
 • för att hitta kraften när vi är/håller på att bli utbränd
 • för att hjälpa oss med våra relationer
 • för att förändra en situation som vi inte är nöjda med
 • för att fokusera på lösningar istället för på problem
 • för att förbättra kommunikationen i våra relationer

Din egen livsfilosofi styr dig varje dag och hjälper dig att fatta olika beslut. Nyckeln till att skapa en framgångsrik livsfilosofi är att ha en bra självkännedom. När du vet vem du är och vad du vill ha ut från livet, är det lättare att skapa en egen livsfilosofi. Livsfilosofin byggs inte upp från en enda källa, utan det byggs upp successivt från dina egna upplevelser och insikter och är till ingen nytta om du inte lever som du lär. Vi har skrivit en artikel om hur du bäst hittar en livscoach i Örebro så ta en titt!

kompisgrupp med god relation håller armar om varandra i solnedgången
När du blir säkrare på dig själv, känner dig lugnare och lyckligare kan du också då mer tid att göra det du vill. Tillexempel att umgås med nära och kära.

Var mer kan jag hitta livscoaching?

Livscoaching hjälper grupper och organisationer att fungera mer effektivt och coaching generellt handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva. Därför har vi skapat en artikel som hjälper dig att hitta en livscoach i Gävle.

Om du inte har några invändningar mot personlig coachning online kan du välja att arbeta med Sofia, vars kunder har lämnat hennes sessioner helnöjda. Hon jobbar via telefonsamtal och mail och frågar vad individen känner att den vill ha hjälp och stöttning med. Sedan så lägger hon och personen upp en plan för hur hon kan hjälpa hen på bästa sätt. Hon anpassar sitt upplägg efter hur individen och dess behov. Sofia har en profil på Superprof du kan spana in. Även om du letar efter en livscoach i Malmö men tycker att hon låter bättre, är det bara att gå in på Superprof och ta kontakt.

Hitta en livscoach online

Letar du så kommer du att bli förvånad över hur många resultat du kommer att få upp! Men om du är mer intresserad av att utbilda dig till livscoach så finns det en hel del val där med. Vill du läsa mer om vad som finns runt om i Sverige, och hitta fler alternativ till utbildningar online, kan du läsa mer i vår guide till livscoaching i Jönköping.

Att vara en livscoach handlar om att hjälpa människor att skapa nya tankar och fatta egna beslut. En livscoach är en person som kommer med idéer, lyssnar och ställer frågor.

Eller, om du föredrar en livscoach som är lite äldre, så kanske Maria passar bättre. Hon har erfarenhet att jobba med alla slags personer från alla slags bakgrunder och hon varvar teori med praktiska övningar. Oavsett vilken anledning du har för att förändra ditt liv så är Superprof här för att hjälpa dig! Kom ihåg att snittpriset på Superprof är 200 kronor i timme – ett riktigt kap!

>

Plattformen som kopplar samman privatlärare och elever

Första lektionen gratis

Tycker du om artikeln? Visa det gärna!

5,00 (1 note(s))
Loading...

Tatiana

A lean mean word-killing machine that loves everything written.