Utmärkt
recensioner på

Lär dig livscoaching online eller på plats med våra privatlärare

Se fler lärare

5.0 /5

Våra fantastiska lärare med ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 19 omdömen.

344 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis med ett genomsnittspris på 344 kr/h

2 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 2h.

Att lära sig livscoaching har aldrig
varit så enkelt

2. Planera dina lektioner i Livscoaching

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina lektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Lär dig nya saker om Personlig utveckling.

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, tränare och handledare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

FAQ

💰Vad kostar privatlektioner i livscoaching?

Genomsnittspriset för en kurs i livscoaching är 344 kronor.


Priserna varierar beroende på faktorer som: 

  • Privatlärarens erfarenhet som lärare och inom livscoaching
  • Var kursen sker (online eller hemma), samt beroende på geografisk plats
  • Kursernas längd och frekvens på lektionerna

97% av lärarna erbjuder första lektionen gratis.


Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta lektioner i Livscoaching?

Livscoaching med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.


Du väljer din lärare och planerar kursen och lektionerna tillsammans. Både upplägg och om huruvida nu ska mötas online eller på plats.  


En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner på det sätt som passar er.


Vår sökfunktion hjälper dig att hitta rätt privatlärare. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 


Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Kan jag lära mig livscoaching online?

Majoriteten av våra lärare i livscoaching erbjuder kurser inom


Livscoachinglektioner online.


Tveka inte att konsultera deras annonser eller att sortera i sökresultaten ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Livscoaching  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga för privatlektioner i livscoaching?

152 privatlärare i livscoaching erbjuder kurser på Superprof. 


Välj bland alla tillgängliga profiler och ta kontakt med dem som du anser passar dina behov och önskemål allra bäst.


Välj mellan 152 profiler.

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i livscoaching?

Bland 19 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.


Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är vår kundservice alltid tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning så snabbt som möjligt.


För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig livscoaching?

Du har många talangfulla lärare i livscoaching att välja mellan!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en livscoach som hjälper dig jobba mot dina mål

Vad är livscoachning och vad är det inte?

Enkelt uttryckt så är en livscoach någon som har förmågan att faktiskt förstå dig och ditt perspektiv, men samtidigt kvalificerad nog att komma med konstruktiva och stundtals utmanande förändringar för att ta dig närmre dina mål. Deras jobb är att få dig att bli den bästa versionen av dig själv, varje dag, baserat på dina mål skapas en unik plan som tar dig framåt. Relationen till din livscoach är vanligtvis ganska kortvarig, det är givetvis väldigt individuellt och beror på hur snabbt du når dina mål men oftast varar kontakten inte längre än ett år. 

En livscoach är ingen psykolog, kurator eller terapeut, dem har inte några dokumenterade erfarenheter såsom tidigare nämnda yrken och dem skriver inte ut några mediciner. De är inte rådgivare i bemärkelsen att dem kommer uppmuntra er att diskutera eventuella mentala trauma, "triggers" eller orsaker kring dem. Vi kan likna en livscoach med en fotbollstränare som inte diskuterar alla privata utmaningar med sina spelare.

Känner du att det låter som något för dig? Superprofs livscoacher utgår från att personen de coachar vill vara sitt bästa jag, varje dag! 

Vad behöver jag en livscoach till?

Människor anlitar livscoacher av många olika anledningar. Om du till exempel missat en befordran på jobbet eller vill starta ett nytt projekt men känner dig fast, så kan det vara dags att anlita en livscoach. Livscoachen hjälper dig skapa självförtroende, eller lär dig att bemästra anställningsintervjun. Oavsett om du precis signat nya drömjobbet som du längtat efter eller kanske vill boosta dig inför att ligga på topp från början, så hjälper en livscoach dig att hitta rätt tänk. 

Livscoacher är inte bara till för professionella situationer. Kanske kämpar ni med att få ihop ekonomin eller att planera shoppingen rätt - andra har svårt att få ihop de familjära relationernas pussel.  Oavsett var du befinner dig i livet så finns det en livscoach redo att skapa en guidad plan till en bättre framtid för dig. 

Hur fungerar livscoachning?

På det första inledande mötet så kommer du och din coach att skapa mål och vision, det är viktigt med tydliga mål. Om du inte har tydliga mål kan ni självklart få hjälpa med det också. Din livscoach kommer att ge dig uppgifter, perspektiv, klarsynthet och forma grunden av stegen som ni behöver ta för att uppnå målen.

Ditt andra möte är tänkt att vara som en avstämning på läget, hur långt ni kommit och vad nästa steg är. Vid detta tillfälle är det också ett bra tillfälle att prata om eventuella frågeställningar kring dina nästa steg, satsningen fortsätter tills ni når dit ni vill. Detta är också en av sakerna som skiljer terapi och livscoachning. Ni kan ofta nå coachen på telefon, meddelandetjänster och email, men personliga möten kommer vara begränsade.

Hur hittar ni en livscoach i Sverige

När du börjar ditt sökande efter sin perfekta livscoach, på vår hemsida, vill vi rekommendera att anpassa sökningen efter vilka kvalitéer ni vill bli bättre på. Bestäm vilket ämne ni känner mest för och sök efter coachen som är bäst på just det!

Notera att det är ovanligt med livscoacher som kan hantera alla dina känslor och områden, här skiljer sig metoden från klassisk terapi igen. Det är också en bra idé att läsa referenserna om din framtida livscoach, terapeuter är licensierade och godkända av myndigheter medans livscoachen "certifieras" av sina omdömen. Du kan ta kontakt med Superprofs coacher och ställa dina eventuella frågor om deras erfarenhet och inriktning, våra användare har verifierat deras omdömen. 

Är livscoachning något för dig

Svaret på den frågan beror på vilken nivå du befinner dig på, och hur långt du vill nå. Om du har många problem som gör att du har väldigt svårt att ta dig framåt så kanske tiden inte riktigt är mogen för en livscoach, men om du behöver en guide för att ta dig till nästa nivå i livet så är en livscoach precis vad ni behöver. 

Det är även viktigt att komma ihåg att din coach också jobbar med andra klienter och kanske inte hinner dyka upp på studs alltid, meningen är också att ni själva leder på vägen framåt.Vad vill du lära dig?