Hem
Ge undervisning

Franska kurs online

đŸ„‡ TopplĂ€rare!
đŸ’» 263 online
🔒 SĂ€ker betalning
💾 Inga dolda kostnader

Vilken Àr din nivÄ?

Privatundervisning med Superprof

VÄrt urval av lÀrare som undervisar online i Franska

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra lÀrare med 5.0 stjÀrnor och mer Àn 40 recensioner.

252 kr/h

BÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset Àr 252 kr / timme

4 h

VÄra lÀrare svarar vanligtvis inom 4 timmar

01

Hitta rÀtt lÀrare för dig

Granska de olika profilerna och kontakta den lÀrare som passar dig bÀst (efter; pris, utbildning, feedback och onlineundervisning) inom Franska.

02

Planera dina kurser i Franska online

SchemalÀgg tillsammans med din handledare i Franska och beskriv dina behov och tillgÀnglighet.

03

FĂ„ ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, mentorer och handledare pÄ vÄr plattform under en mÄnad. En hel mÄnad för att fÄ nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
recenserar sina lÀrare i Franska

BlÀddra bland alla vÄra franskakurser

SprÄkkurs franska - LÀr dig franska men en privatlÀrare.

Det Àr nu hur lÀtt som helst att komma igÄng med dina sprÄklektioner med hjÀlp av en lÀrare hÀr pÄ Superprof! Ta tag i dina lektioner redan nu idag!

 

Om du Àr i behov av att ta lite extra hjÀlp i dina studier, eller Àr bara ute efter att fördjupa dina kunskaper inom franskan, Àr det nu möjligt för dig att kunna göra det utan krÄngel. Genom att vÀlja online privatlektioner pÄ Superprof ger du dig sjÀlv möjligheten att styra upp din utbildning pÄ ett sÀtt som passar dig; var du har lektionerna, nÀr de ska hÄllas, hur ofta du vill trÀffa din lÀrare, och sÄklart vad det Àr som du vill lÀra dig. SjÀlvklart behöver du komma överens om allt detta tillsammans med din lÀrare, och det Àr hur lÀtt som helst att komma igÄng med processen. 

 

Vad finns det för fördelar till att plugga online istĂ€llet för i ‘verkligheten’?

 

Beroende pÄ vad du har för schema kan det vara lönsamt för dig att eventuellt kunna jobba hemifrÄn, pÄ ett café, eller Àven kanske pÄ jobbet under din lunchrast. IstÀllet för att behöva ta dig ut i vÀrlden och resa till och frÄn dina lektioner Àr det istÀllet mycket lÀttare att bara öppna upp datorn, koppla upp till nÀtet, och pÄbörja dina lektioner. Det finns mÄnga andra bra anledningar till att plugga online, och hÀr kommer nÄgra: 


  • Networking. Medan det kan vara bra att plugga pĂ„ egen hand och kunna ta saker och ting pĂ„ egen takt, kan det ocksĂ„ vara lika bra att kunna diskutera koncepterna tillsammans med personer som pluggar det du gör. Under den tiden du pluggar online med en lĂ€rare frĂ„n Superprof kan du ocksĂ„ ta möjligheten att kontakta andra elever runt om i vĂ€rlden via plattformar sĂ„som studjefrĂ€mjandet.se. Detta kan hjĂ€lpa dig att skapa starka relationer och band mellan personer som studerar exakt det du gör. 


  • Mer bekvĂ€mt. Det Ă€r alltid skönt att kunna vara i en miljö dĂ€r man kĂ€nner sig helt 100% bekvĂ€m och fokuserad. Detta kan vara hemma hos dig, pĂ„ ditt favorit fik, eller kanske Ă€ven hos en kompis -- du vĂ€ljer vart det kĂ€nns bĂ€st för dig att komma in i dina studier. Dessutom Ă€r online lektioner bra för dig som Ă€r mer bekvĂ€m med att vara sjĂ€lv, men behöver eller gillar att diskutera saker och ting med nĂ„gon som kan hjĂ€lpa dig pĂ„ vĂ€gen. 


  • Utveckla viktiga fĂ€rdigheter. Förutom att sjĂ€lvklart lĂ€ra dig om Ă€mnet du vill plugga, sĂ„ kommer du genom dina online lektioner lĂ€ra dig mĂ„nga överförbara fĂ€rdigheter som du kan ta med dig till andra omrĂ„den i livet. Till exempel sĂ„ kommer du behöva vara bra pĂ„ tidshantering, organisering, stresshantering, och sĂ„klart behöver du ha goda tekniska fĂ€rdigheter. 

 

Det Àr alltid kul att kunna fÄ spara pÄ lite pengar - istÀllet för att betala för att Äka kollektivt eller lÀgga ut för bensinen, kan du lÀtt vÀlja att plugga online. 

 

Varför studera franska? 

 

Att kunna ett annat sprÄk utöver sitt modersmÄl har hur mÄnga fördelar som helst i dagens vÀrld. Medan de flesta svenskar talar redan engelska som andrasprÄk kan det ytterligare vara lönsamt att kunna tala Àven ett tredje. Med ett sprÄk som franska kommer man lÄngt, eftersom att franskan Àr en av vÀrldens snabbast vÀxande sprÄk. Redan 300 miljoner personer talar franska runt om i vÀrlden, med de flesta i Afrika. 

 

Visste du att 45% av orden pÄ engelska kommer frÄn det franska sprÄket? Och eftersom franska Àr grunden till mÄnga andra sprÄk sÄsom spanska, italienska, portugisiska, och Àven rumÀnska sÄ betyder det att det blir lÀttare för dig att kunna lÀra dig en av de hÀr sprÄken om du redan kan franska. Grammatiken, medan det Àr inte exakt samma sak över alla sprÄken, kommer vara betydligt lÀttare för dig att kunna begripa. Vissa ord kommer Àven att lÄta lika, kanske ocksÄ stavas pÄ liknande sÀtt ocksÄ. AllmÀnna regler kommer du att kunna kÀnna igen nÀr du har franskan som grunden. 

 

Eftersom franskan talas över hela vÀrlden kommer du att kunna anvÀnda den lÀtt nÀr du reser, och inte bara i Frankrike. SprÄket talas i Nordamerika, Asien, Afrika, Europa, och Àven i vissa delar av Sydamerika och Australien. Det Àr alltid skönt att kunna veta baskunskaperna av ett sprÄk nÀr man reser i landet dÀr det talas. 

 

I mÄnga vÀrldskÀnda föreningar, som till exempel Förenta Nationenera (FN) och den Europeiska Unionen (EU) Àr franskan en av de officiella sprÄken som anvÀnds, vilket betyder att du som kan franska har en stor fördel. 

 

Frankrike Àr hem till mÄnga vÀrldsledande universitet och högskolor! Om man kan franska sÄ öppnar man dörren intill de utbildningar som man kanske inte hade haft tillgÄng till annars. 

 

Sist men inte minst: den Franska kulturen. SjÀlvklart Àr det sÄ att nÀr man pluggar ett sprÄk sÄ pluggar man ocksÄ om kulturen som tillhör denna sprÄk. Den Franska kulturen erbjuder mÄnga intressanta omrÄden att fördjupa sig in i, sÄsom film, konst, musik, mat, och Àven arkitektur. 

 

Hur fungerar det med en privatlektion? Är det svĂ„rt att komma igĂ„ng? 

 

Privatlektioner Àr bra för dig som hade velat komma lite lÀngre inom ditt utbildning. Det vill sÀga att du kommer fÄ mycket mer personlig hjÀlp och stöd inom dina lektioner eftersom du har all din lÀrares tid och uppmÀrksamhet pÄ just dig! Du behöver inte oroa dig att man kommer slösa tid med att vÀnta pÄ att de andra eleverna ska komma ikapp, eller om nÄgon annan ska frÄga nÄgot som du redan kan. Dessutom Àr det sÄ att du fÄr en mer skrÀddarsydd utbildning eftersom du och din lÀrare arbetar tillsammans för att nÄ dina mÄl. 

 

PÄ Superprof Àr det vÀldigt lÀtt att komma igÄng med dina studier. Sajten har en massa tillgÀngliga lÀrare som har olika erfarenhetsnivÄer och Àr redo att ta dig an som elev. 

 

Du börjar med att du gÄr igenom alla profiler pÄ lÀrare som du tror passar just dina önskemÄl. Det gÄr att söka efter lÀrare efter din erfarenhetsnivÄ, din plats, eller Àven genom att lÀsa recensioner pÄ lÀrarna. Eftersom du vill ta dina lektioner online sÄ spelar inte din plats lika stor roll, men det gÄr sÄklart att söka efter det ÀndÄ om du vill nu göra det. 

 

Inne pÄ varje lÀrares profil stÄr det lite mer detaljerat om vem den hÀr personen Àr! Till exempel om de Àr studenter sjÀlva, eller om de har utbildat sig inom utbildning och Àr professionella lÀrare, eller Àven om de kanske jobbar med det franska sprÄket i det dagliga livet. Det kommer stÄ Àven lite om vad varje lÀrare har för tillgÀnglighet (om de kan lÀra ut pÄ morgonen eller i eftermiddagen, hur mÄnga gÄnger i veckan, osv.), vad för undervisningsmetoder de har, och vad de tycker om att göra pÄ sin fritid. Detta kan hjÀlpa dig att fÄ en djupare kÀnsla av vem du eventuellt vÀljer att ta hjÀlp av. 

 

Efter att du har tagit lite tid pÄ dig och har valt en lÀrare som passar in i dina önskemÄl Àr det bara att skicka ut ett litet meddelande till dem sÄ att ni kan komma i kontakt med varandra! 

 

Den första lektionen (som oftast erbjuds helt kostnadsfritt) Ă€r en bra möjlighet för dig tillsammans med din lĂ€rare att gĂ„ igenom lite detaljer om hur lektionerna ska lĂ€ggas upp, vad det Ă€r som du Ă€r ute efter att lĂ€ra dig, hur du lĂ€r dig bĂ€st, och vem du sjĂ€lv Ă€r som person. Vad har du för mĂ„l med dina privatlektioner? Är det nĂ„got specifikt du vill kunna efter er tid tillsammans? Har du en uppgift som du ska kunna klara galant efter det hĂ€r? De hĂ€r sakerna mĂ„ste lĂ€raren veta om hen ska hjĂ€lpa dig pĂ„ det bĂ€sta möjliga sĂ€ttet. Eftersom alla lĂ€r sig pĂ„ olika sĂ€tt sĂ„ Ă€r det viktigt att din lĂ€rare vet sĂ„ mycket som möjligt om dina studiemetoder, och vad för typ av undervisningsmaterial som kommer att bidra till din utbildning. Är du en visuell person? Mer av en praktiskt student som gillar att göra mer Ă€n att lĂ€sa om saker? DĂ„ ska din lĂ€rare göra sitt bĂ€sta för att anpassa lektionerna efter just dina styrkor. 

 

Genomsnittliga priset för en timmes lektion i Sverige för en online lektion ligger pÄ runt 250 kr. Det finns dock vissa lÀrare som tar antingen mer eller mindre Àn sÄ, beroende pÄ olika faktorer sÄsom erfarenhet eller tillgÀnglighet till exempel. Dessutom finns det mÄnga 5-stjÀrniga recensioner pÄ mÄnga lÀrare som har lÀmnats av tidigare elever som ville dela med sig av sina goda upplevelser! 

 

I Sverige i dagslÀget finns det fler Àn 140 lÀrare pÄ Superprof som erbjuder privatlektioner, vilket betyder att du har stor möjlighet till att hitta nÄgon som passar dig bra. De flesta svarar dina meddelanden inom 3 timmar, vilket betyder att du kan komma direkt igÄng med din resa! Det finns mÄnga val inom hur ni kan göra med online lektionerna ocksÄ, med nÄgra exempel sÄsom Skype, Teams, eller Google Hangouts. Det Àr viktigt att hitta nÄgot som passar just er! 

 

Det Àr inte svÄrare Àn sÄ! Ta steget framÄt idag och nÄ ut till en lÀrare som Àr hÀr för dig. 
FAQ

📒 Hur fungerer undervisning inom Franska online?

Du kan kontakta dina lĂ€rare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du i  kursförfrĂ„gan . Du och din lĂ€rare kan tillsammans ta reda pĂ„ vilken lösning som passar er bĂ€st.

Det finns mÄnga olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

MÄnga olika verktyg för att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skÀrm eller surfplatta.

263lÀrare erbjuder undervisning

online franska.

🔎 Hur vĂ€ljs lĂ€rare för att ge undervisning inom Franska online?

Verifikation av personlig information

Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla vÄra lÀrare.

100% Verifierade UtvĂ€rderingar - nĂ€tverkets bĂ€sta verktyg

VÄra studenters utvÀrderingar och rekommendationer Àr 100% verifierade.

VÀlj din lÀrare frÄn vÄra 263 profiler.

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att lĂ€ra ut via webbkamera inom Franska

263  lĂ€rare inom Franska erbjuder online undervisning i franska.

Du kan titta pĂ„ deras profiler och vĂ€lja den lĂ€rare som passar dina inlĂ€rningsbehov bĂ€st. 

VĂ€lj din lĂ€rare bland bĂ„ra 263 profiler.

💾 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för Franska undervisning online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Franska Ă€r 252Kr.

Detta pris varierat beroende pĂ„ olika faktorer: 

  • LĂ€rarnas erfarenhet i Franska
  • KurslĂ€ngden

97% av lĂ€rarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lĂ€rare nĂ€ra dig.

🖋 Vad Ă€r det genomsnittliga betyget för online-lĂ€rare inom franska?

Ett urval av 40 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg pĂ„ 5.0 av 5.


Om ett problem uppstĂ„r med en undervisning finns vĂ„r kundtjĂ€nst tillgĂ€ngligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsĂ€tter Superprofs kundtjĂ€nst att vara tillgĂ€nglig för att svara pĂ„ alla sina frĂ„gor)Se recensioner inom alla Àmnen.

đŸ’» Varför ska du vĂ€lja online-undervisning?

DĂ„ mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populĂ€rt bland vĂ„ra studenter.

Detta Àr enkelt eftersom bÄde elever och lÀrare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg frÄn vardagen.

Det Àr sÀkert, tillgÀngligt och bekvÀmt! Var du Àn Àr kan du kontakta din lÀrare med bara nÄgra fÄ klick.

263 FranskalĂ€rare finns tillgĂ€ngliga 

hÀr för att hjÀlpa dig.