Utmärkt
recensioner på

Vårt urval av lärare som undervisar online i Franska

Se fler lärare

5.0 /5

Våra lärare med 5.0 stjärnor och mer än 75 recensioner.

253 kr/h

Bästa priserna: 99% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och genomsnittspriset är 253 kr / timme

4 h

Våra lärare svarar vanligtvis inom 4 timmar

Att lära sig något nytt
har aldrig varit så lätt

2. Planera dina kurser i Franska online

Schemalägg tillsammans med din handledare i Franska och beskriv dina behov och tillgänglighet.

3. Få ny kunskap i ditt eget hem.

Elevpasset ger dig obegränsad tillgång till alla lärare, mentorer och handledare på vår plattform under en månad. En hel månad för att få nya upplevelser och ny kunskap i mötet med underbara människor.

Vanliga frågor och svar

📒 Hur fungerer undervisning inom Franska online?

Du kan kontakta dina lärare direkt via telefon eller e-post. Deras kontaktinformation hittar du kursförfrågan . Du och din lärare kan tillsammans ta reda på vilken lösning som passar er bäst.

Det finns många olika lösningar:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Messenger
  • Teams

Dessa olika verktyg gör det möjligt att kommunicera med ljud och bild, inklusive lösningar för att dela din skärm eller surfplatta.


374lärare erbjuder undervisning online i franska.

🔎 Hur väljs lärare för att ge undervisning inom franskalektioner online?

Verifiering av personlig information


Vi verifierar identiteten, kontaktinformationen (telefon, e-post och foto) samt recensioner för alla våra lärare.


100%Verifierade betyg - nätverkets bästa verktygVåra studenters utvärderingar och rekommendationer är 100% verifierade.

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att lära ut via webbkamera inom franskalektioner

374 lärare inom Franska erbjuder online undervisning i franska.


Du kan titta på deras profiler och välja den lärare som passar dina inlärningsbehov bäst.


Välj din lärare bland båra 374 profiler.💸 Vad är det genomsnittliga priset för undervisning i franskalektioner online?

Genomsnittspriset för undervisning online inom Franska är 253Kr.

Detta pris varierat beroende på olika faktorer: 

  • Lärarnas erfarenhet i Franska
  • Kurslängden

97% av lärarna erbjuder den första kursen gratis Kontrollera timpriset för lärare nära dig.

🖋 Vad är det genomsnittliga betyget för online-lärare inom franska?

Ett urval av 75 recensioner,
ger eleverna ett genomsnittligt betyg på 5.0 av 5.


Om ett problem uppstår med en undervisning finns vår kundtjänst tillgängligt för att hitta en lösning (per telefon eller e-post fem dagar i veckan).


(Under COVID-19-situationen fortsätter Superprofs kundtjänst att vara tillgänglig för att svara på alla sina frågor)Se recensioner inom alla ämnen.

💻 Varför ska du välja online-undervisning?

Då mycket av den dagliga kommunikationen sker via digitala kanaler har online-lektioner blivit allt mer populärt bland våra studenter.


Detta är enkelt eftersom både elever och lärare vanligtvis har erfarenhet av digitala verktyg från vardagen.

Det är säkert, tillgängligt och bekvämt! Var du än är kan du kontakta din lärare med bara några få klick.374 Franskalärare finns tillgängliga

här för att hjälpa dig.

Vill du lära dig något nytt i Franska ?

Välj bland vårt stora utbud av franskalärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Hitta en privatlärare idag och börja studera franska på distans

Franskastudier på dina villkor

Om du är i behov av att ta lite extra hjälp i dina studier, eller är bara ute efter att fördjupa dina kunskaper inom franskan, är det nu möjligt för dig att kunna göra det utan krångel. Genom att välja online privatlektioner på Superprof ger du dig själv möjligheten att styra upp din utbildning på ett sätt som passar dig; var du har lektionerna, när de ska hållas, hur ofta du vill träffa din lärare, och såklart vad det är som du vill lära dig. Självklart behöver du komma överens om allt detta tillsammans med din lärare, och det är hur lätt som helst att komma igång med processen. 

Vad finns det för fördelar till att plugga online istället för i ‘verkligheten’?

Beroende på vad du har för schema kan det vara lönsamt för dig att eventuellt kunna jobba hemifrån, på ett café, eller även kanske på jobbet under din lunchrast. Istället för att behöva ta dig ut i världen och resa till och från dina lektioner är det istället mycket lättare att bara öppna upp datorn, koppla upp till nätet, och påbörja dina lektioner. Det finns många andra bra anledningar till att plugga online, och här kommer några: 

 

  • Networking. Medan det kan vara bra att plugga på egen hand och kunna ta saker och ting på egen takt, kan det också vara lika bra att kunna diskutera koncepterna tillsammans med personer som pluggar det du gör. Under den tiden du pluggar online med en lärare från Superprof kan du också ta möjligheten att kontakta andra elever runt om i världen via plattformar såsom studjefrämjandet.se. Detta kan hjälpa dig att skapa starka relationer och band mellan personer som studerar exakt det du gör. 

 

  • Mer bekvämt. Det är alltid skönt att kunna vara i en miljö där man känner sig helt 100% bekväm och fokuserad. Detta kan vara hemma hos dig, på ditt favorit fik, eller kanske även hos en kompis -- du väljer vart det känns bäst för dig att komma in i dina studier. Dessutom är online lektioner bra för dig som är mer bekväm med att vara själv, men behöver eller gillar att diskutera saker och ting med någon som kan hjälpa dig på vägen. 

 

  • Utveckla viktiga färdigheter. Förutom att självklart lära dig om ämnet du vill plugga, så kommer du genom dina online lektioner lära dig många överförbara färdigheter som du kan ta med dig till andra områden i livet. Till exempel så kommer du behöva vara bra på tidshantering, organisering, stresshantering, och såklart behöver du ha goda tekniska färdigheter. 

 

Det är alltid kul att kunna få spara på lite pengar - istället för att betala för att åka kollektivt eller lägga ut för bensinen, kan du lätt välja att plugga online. 

Varför studera franska? 

Att kunna ett annat språk utöver sitt modersmål har hur många fördelar som helst i dagens värld. Medan de flesta svenskar talar redan engelska som andraspråk kan det ytterligare vara lönsamt att kunna tala även ett tredje. Med ett språk som franska kommer man långt, eftersom att franskan är en av världens snabbast växande språk. Redan 300 miljoner personer talar franska runt om i världen, med de flesta i Afrika. 

 

Visste du att 45% av orden på engelska kommer från det franska språket? Och eftersom franska är grunden till många andra språk såsom spanska, italienska, portugisiska, och även rumänska så betyder det att det blir lättare för dig att kunna lära dig en av de här språken om du redan kan franska. Grammatiken, medan det är inte exakt samma sak över alla språken, kommer vara betydligt lättare för dig att kunna begripa. Vissa ord kommer även att låta lika, kanske också stavas på liknande sätt också. Allmänna regler kommer du att kunna känna igen när du har franskan som grunden. 

 

Eftersom franskan talas över hela världen kommer du att kunna använda den lätt när du reser, och inte bara i Frankrike. Språket talas i Nordamerika, Asien, Afrika, Europa, och även i vissa delar av Sydamerika och Australien. Det är alltid skönt att kunna veta baskunskaperna av ett språk när man reser i landet där det talas. 

 

I många världskända föreningar, som till exempel Förenta Nationenera (FN) och den Europeiska Unionen (EU) är franskan en av de officiella språken som används, vilket betyder att du som kan franska har en stor fördel. 

 

Frankrike är hem till många världsledande universitet och högskolor! Om man kan franska så öppnar man dörren intill de utbildningar som man kanske inte hade haft tillgång till annars. 

 

Sist men inte minst: den Franska kulturen. Självklart är det så att när man pluggar ett språk så pluggar man också om kulturen som tillhör denna språk. Den Franska kulturen erbjuder många intressanta områden att fördjupa sig in i, såsom film, konst, musik, mat, och även arkitektur. 

Hur fungerar det med en privatlektion? Är det svårt att komma igång? 

Privatlektioner är bra för dig som hade velat komma lite längre inom ditt utbildning. Det vill säga att du kommer få mycket mer personlig hjälp och stöd inom dina lektioner eftersom du har all din lärares tid och uppmärksamhet på just dig! Du behöver inte oroa dig att man kommer slösa tid med att vänta på att de andra eleverna ska komma ikapp, eller om någon annan ska fråga något som du redan kan. Dessutom är det så att du får en mer skräddarsydd utbildning eftersom du och din lärare arbetar tillsammans för att nå dina mål. 

 

På Superprof är det väldigt lätt att komma igång med dina studier. Sajten har en massa tillgängliga lärare som har olika erfarenhetsnivåer och är redo att ta dig an som elev. 

 

Du börjar med att du går igenom alla profiler på lärare som du tror passar just dina önskemål. Det går att söka efter lärare efter din erfarenhetsnivå, din plats, eller även genom att läsa recensioner på lärarna. Eftersom du vill ta dina lektioner online så spelar inte din plats lika stor roll, men det går såklart att söka efter det ändå om du vill nu göra det. 

 

Inne på varje lärares profil står det lite mer detaljerat om vem den här personen är! Till exempel om de är studenter själva, eller om de har utbildat sig inom utbildning och är professionella lärare, eller även om de kanske jobbar med det franska språket i det dagliga livet. Det kommer stå även lite om vad varje lärare har för tillgänglighet (om de kan lära ut på morgonen eller i eftermiddagen, hur många gånger i veckan, osv.), vad för undervisningsmetoder de har, och vad de tycker om att göra på sin fritid. Detta kan hjälpa dig att få en djupare känsla av vem du eventuellt väljer att ta hjälp av. 

 

Efter att du har tagit lite tid på dig och har valt en lärare som passar in i dina önskemål är det bara att skicka ut ett litet meddelande till dem så att ni kan komma i kontakt med varandra! 

 

Den första lektionen (som oftast erbjuds helt kostnadsfritt) är en bra möjlighet för dig tillsammans med din lärare att gå igenom lite detaljer om hur lektionerna ska läggas upp, vad det är som du är ute efter att lära dig, hur du lär dig bäst, och vem du själv är som person. Vad har du för mål med dina privatlektioner? Är det något specifikt du vill kunna efter er tid tillsammans? Har du en uppgift som du ska kunna klara galant efter det här? De här sakerna måste läraren veta om hen ska hjälpa dig på det bästa möjliga sättet. Eftersom alla lär sig på olika sätt så är det viktigt att din lärare vet så mycket som möjligt om dina studiemetoder, och vad för typ av undervisningsmaterial som kommer att bidra till din utbildning. Är du en visuell person? Mer av en praktiskt student som gillar att göra mer än att läsa om saker? Då ska din lärare göra sitt bästa för att anpassa lektionerna efter just dina styrkor. 

 

Genomsnittliga priset för en timmes lektion i Sverige för en online lektion ligger på runt 250 kr. Det finns dock vissa lärare som tar antingen mer eller mindre än så, beroende på olika faktorer såsom erfarenhet eller tillgänglighet till exempel. Dessutom finns det många 5-stjärniga recensioner på många lärare som har lämnats av tidigare elever som ville dela med sig av sina goda upplevelser! 

 

I Sverige i dagsläget finns det fler än 140 lärare på Superprof som erbjuder privatlektioner, vilket betyder att du har stor möjlighet till att hitta någon som passar dig bra. De flesta svarar dina meddelanden inom 3 timmar, vilket betyder att du kan komma direkt igång med din resa! Det finns många val inom hur ni kan göra med online lektionerna också, med några exempel såsom Skype, Teams, eller Google Hangouts. Det är viktigt att hitta något som passar just er! 

 

Det är inte svårare än så! Ta steget framåt idag och nå ut till en lärare som är här för dig. 

Vad vill du lära dig?