Utmärkt
recensioner på

Våra lärare som erbjuder matematik undervisning privat:

Se fler lärare

5.0 /5

Våra mattelärar har ett genomsnittsbetyg på 5.0 stjärnor baserat på fler än 381 omdömen.

221 kr/h

Bra priser: 100% av lärarna erbjuder första lektionen gratis och kostar i genomsnitt 221 kr/h.

3 h

Snabba svar! Våra lärare svarar vanligtvis på din kursförfrågan inom 3h.

Läxhjälp i matematik har
aldrig varit enklare

2. Planera din privatundervisning i matematik

Diskutera med din lärare för att komma överens om upplägg och tillgänglighet. Schemalägg dina mattelektioner och betala tryggt via vår plattform.

3. Få läxhjälp i fler ämnen

Vårt Elevpass ger dig obegränsad tillgång till alla privatlärare under en månad. Passa på att upptäcka ny kunskap med fantastiska människor.

Vanliga frågor och svar

💰 Vad är det genomsnittliga priset för en lärare i Matematik?

Genomsnittspriset för en kurs i Matematik är 221 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

  • Erfarenheten en lärare har inom ämnet
  • Var kursen är (online eller hemma) samt beroende på geografisk plats
  • kursernas längd och frekvens

97% av lärarna erbjuder första kursen gratis.

Upptäck priserna för lärare nära dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Matematik?

Matematik med en erfaren lärare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du väljer din lärare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrågan låter dig chatta direkt med läraren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor låter dig hitta den perfekta läraren för just dig. Sök bland miljontals lärare i hela världen eller hitta någon som bor nära. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

💻 Våra lärare ger undervisning online inom Matematik!

Majoriteten av våra lärare i matematik erbjuder kurser inom: Matematiklektioner online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gå igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptäcka kurserna i  Matematik  som finns tillgängliga via webbkamera. 

🎓 Hur många lärare är tillgängliga att ge kurs inom Matematik?

3406 lärare inom Matematik erbjuder kurser på Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och välj den som bäst passar dina förväntningar.

 

Spana in och välj din favoritlärare: Superprofs matematiklärare

✒️ Vilket genomsnittsbetyg har våra lärare i Matematikl mottagit?

Bland 381 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg på 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstå med undervisningen, är kundservice tillgänglig på vardagar för att hjälpa till att hitta en lösning.

För varje ämne kan du se recensionerna av eleverna.

Vill du lära dig matematik?

Höj dina resultat med en av våra talangfulla lärare!

Se fler lärare Nu kör vi!

Få bra hjälp med matte på plats eller online

Mattehjälp nära dig

Vissa elever har en naturlig talang för siffror medan andra sliter sitt hår. Tänk om det fanns ett sätt att underlätta inlärningen för elever som kämpar?

Privatlärare undervisar bara en elev åt gången. De kan därför anpassa undervisningen efter varje elevs unika behov. När man vet var skon klämmer är det lättare att åtgärda problemet, eller hur?

Superprof erbjuder privatundervisning i matematik för alla nivåer. Vissa av våra privatlärare har en lärarexamen medan andra är matematikstudenter. Gemensamt för alla våra mattelärare är att de älskar matematik och är pedagogiska.

Att ta privatlektioner med någon som förklarar begrepp och formler på ett sätt som du kan förstå gör stor skillnad för dina studieresultat. Privatlektioner kan dessutom hjälpa dig att sluta fred med matematiken. Känner du ångest inför mattelektioner och prov? Oroa dig inte, vi hjälper dig!

Matematikens betydelse

Vi kan inte förneka vikten av goda matematikkunskaper. Du kanske inte reflekterat över matematikens betydelse i samhället - eller för dig som individ? Oavsett om du gillar matematik eller inte, kan du aldrig undvika ämnet. Du kommer att använder matte dagligen, både privat och i jobbet.

Varför är matematik viktigt?

Du har säkert redan undrat vad matematik är bra för, och om du verkligen måste förstå det du lär dig i skolan. Om du tar ett steg tillbaka och tittar på matematiken ur ett helhetsperspektiv kommer du snabbt förstå varför vi studerar matematik i så många år. Matematik hjälper dig att förstå din omvärld. Samhället styrs av siffror och logik. Matematiken gör det möjligt för dig att utföra otaliga vardagssysslor, t.ex beräkna avstånd, förstå statistik, ta banklån, förhandla, budgetera och mycket mer.

Många ser bara abstrakta siffror och formler när de studerar matematik, men sanningen är att övningarna samtidigt utvecklar ditt logiska tänkande. När du löser ekvationer lär du dig alltså att tänka logiskt. Och vad vore vi utan logik? Det skulle bli svårt att ta genomtänkta beslut och samspela med andra människor utan logiskt tänkande, eller hur? Matematik utgör en stor del av många utbildningar och yrken inom många olika yrkesområden.

Skaffa läxhjälp i matte

Privatundervisning blir allt vanligare i Sverige. Kanske behöver du eller ditt barn hjälp med läxor? Även om du som förälder har tid att hjälpa till, kanske du inte är bäst lämpad? Om du inte är bra på matematik kan läxhjälpen bli ett enormt stressmoment - både för dig och ditt barn. Matematik är ett brett och komplicerat ämne som är svårt att lära ut.

Det är alltid bättre att be om hjälp (oavsett om man är förälder eller elev). Det kan vara svårt att komma ikapp utan professionell hjälp. Även ämnen som kemi och fysik riskerar att ta skada av bristande matematikkunskaper - så ta tag i problemen direkt. Om du vill ha valmöjligheter senare, som att bli antagen till särskilda universitetsprogram eller skapa den karriär du drömmer om, är det viktigt att få godkänt i matematik på gymnasiet. En privatlärare kan hjälpa dig innan det är försent. Att förbättra dina matematikkunskaper kommer öppna många dörrar för dig.

Ta privatlektioner i matematik

Att anlita en privat mattelärare är ett viktigt beslut. Du vill så klart ge dig själv (eller ditt barn ) de bästa förutsättningarna för att lyckas akademiskt. Men vad kostar privatundervisning egentligen? Hur vet man vilken lärare man ska välja? Det är viktigt att utforska olika alternativ i förväg. Så, vilka är fördelarna med privatundervisning i matematik, och vad exakt är det man kan få hjälp med?

Matematikundervisning för alla nivåer

Man kan ta privatlektioner i matematik av flera olika anledningar. Kanske hänger du inte riktigt med på lektionerna? Kanske saknar du motivationen som krävs för att utvecklas? Varför inte skaffa läxhjälp i matematik så att du kommer ikapp? Matematik är känt för att orsaka psykologiska blockeringar - matteångest. Om matte ger dig en känsla av uppgivenhet och panik kan det vara bra att diskutera saken med en pedagogisk privatlärare.

Om du tvärtom har höga ambitioner och trivs som fisken i vattnet på mattelektionerna kan en privatlärare i matematik hjälpa dig att nå din fulla potential. Sugen på mer avancerade uppgifter? Vill du diskutera olika karriärmöjligheter inom matematik? På Superprof har vi privatlärare för alla nivåer.

Hitta en privatlärare matte

På Superprof hittar du privatlärare i matematik nära dig. Du kan även få mattehjälp online!

Gör en sökning i din stad och läs igenom de olika profilerna där du hittar information om pris och kvalifikationer. Välj bland yrkesverksamma matematiker och ingenjörer, mattelärare och universitetsstudenter - låt dem hjälpa dig att utvecklas i din egen takt. Privatlärarna på Superprof skräddarsyr lektionerna efter dina önskemål. Tillsammans kan ni lägga upp en studieplan som passar ditt schema, din nivå och dina behov.

Vad vill du lära dig?