Hem
Ge undervisning

MattehjÀlp i hela Sverige

đŸ„‡ ExperthjĂ€lp
đŸ’» 2360 lĂ€rare
🔒 Verifierade recensioner
💾 Inga extra kostnader

Var nÄgonstans leter du efter matematik kurs?

Privatundervisning med Superprof

LÀr dig Matematik ! Kolla in vÄr selektion av lÀrare:

Se fler lÀrare

5.0 /5

VÄra fantastiska lÀrare med ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 stjÀrnor och med fler Àn 192 recensioner.

216 kr/h

De bÀsta priserna: 100% av lÀrarna erbjuder 1:a kursen gratis med ett genomsnittspris pÄ 216 kr/h

3 h

Snabba svar! VÄra lÀrare svarar vanligtvis pÄ din kursförfrÄgan inom 3h.

01

Hitta din
perfekta lÀrare

Kolla in lÀrarnas profiler helt gratis och kontakta din favoritlÀrare i matematik enligt dina kriterier (priser, erfarenhet, nivÄ, online/offline).

02

Organisera din Matematik

Diskutera med din lÀrare för att komma överens om upplÀgg och tillgÀnglighet. SchemalÀgg dina lektioner och förbered dig inför din första kurs!

03

LĂ€r dig nya saker om Skolvetenskap.

Det fina elevpasset ger dig obegrÀnsad tillgÄng till alla lÀrare, trÀnare och masterclasses under en mÄnad. En mÄnad att upptÀcka ny kunskap med fantastiska mÀnniskor.

VĂ„ra tidigare elever
utvÀrderar sina lÀrare inom Matematik

Se alla vÄra kurser inom Matematik

Hitta en matematiklÀrare

Vill du förbÀttra dina kunskaper i matematik? Bor du i Sverige? Undrar du om privatlektioner skulle kunna vara nÄgot för dig? 

 

Det korta svaret Àr ja. Det Àr aldrig en dÄlig idé att utveckla sin kunskap, det Àr aldrig försent att lÀra sig nÄgot nytt, eller fullt bemÀstra nÄgot gammalt. Med rÀtt lÀrare, motivering och plattform Àr möjligheterna grÀnslösa. Framförallt i en stad som Göteborg dÀr vetenskapliga Àmnen som matematik fÄr blomma i vÄra mÄnga skolor, företag och forskningsinstitut. 

 

Privatlektioner Àr nÄgonting som alla, oavsett nivÄ, ambitioner och mÄl kan ha nytta av. Dels för att det skrÀddarsys för att nÄ dina förvÀntningar och behov, dels för att det kan göras nÀr och var som helst och ger dig enorm flexibilitet. 

Har du redan hittat den hÀr sidan Àr du troligen pÄ jakt efter en privatlÀrare. Kanske Àr du fortfarande lite osÀker pÄ om du verkligen behöver en, kanske Àr du rÀdd att erkÀnna att du behöver lite extra stöd? I dessa moderna tider har det som tur Àr blivit trendigt att söka hjÀlp. Det Àr COOLT att försöka bli/vara den bÀsta versionen av sig sjÀlv som möjligt. 

Varför studera matematik?

Matematik. Ett av vÄra tre grundÀmnen i skolan, sprÄket som universum talar. Naturvetenskap i en av sina renaste former. Matematik kanske lÄter trÄkigt och komplicerat för mÄnga, bara massa siffror och krumelurer, men det Àr faktiskt ett verktyg för att vi ska lÀra oss logiskt tÀnkande och problemlösning. Oavsett vart du tÀnkt hamna i framtiden Àr matematik ett av vÄra viktigaste Àmnen att bemÀstra innan du kan ta dig ifrÄn studierna och ut i arbetslivet. Inte bara för att klara skolan med alla grundÀmnen i rockÀrmen utan ocksÄ för att det finns sÄ mÄnga nivÄer och inriktningar i matematikens vÀrld att möjligheterna Àr grÀnslösa.  

 

Vill du ha eget företag?

Företagsekonomi, budgetplanering och löner Àr definitivt inte möjligt att göra utan matematik. Du kommer behöva rÀkna ut skatter och fundera pÄ om du verkligen ska investera i den dÀr företagsbilen redan.

 

Vill du bli kock?

DÄ mÄste du förstÄ proportioner och mÄtt för att kunna skapa och följa dina recept. Du mÄste veta hur lÀnge du kan ha saker i en viss temperatur utan att brÀnna dem och hur mycket ingredienser du ska bestÀlla för att ni ska kunna klara att laga menyn till nÀsta leverans av ingredienser.

 

Siffror och utrĂ€kningar hjĂ€lper dig att rĂ€kna ut, mĂ€ta och hĂ„lla koll pĂ„ saker som distans, tid, pengar, mĂ„tt. FrĂ„gor som ”nĂ€r mĂ„ste vi Ă„ka för att hinna i tid?”, ”fĂ„r soffan plats i vĂ„rt nya vardagsrum?” och ”hur mycket mĂ„ste jag spara för att kunna Ă„ka pĂ„ semester i vinter?” Ă€r alla exempel pĂ„ frĂ„gor som matematiken ger oss svar pĂ„. 

 

SĂ„ kanske suckar du över att det kĂ€nns onödigt att lĂ€ra sig andragradsekvationer, för att du kommer ju ”aldrig behöva anvĂ€nda det igen efter skolan”, men tĂ€nk bara hur lĂ€tt allt annat kommer kĂ€nnas nĂ€r du Ă€ntligen förstĂ„tt nĂ„got sĂ„ komplicerat? Matematiken ger oss svar pĂ„ sĂ„ mĂ„nga av vĂ„ra vardagsfrĂ„gor och problem, och kanske Ă€r det tack vare det dĂ€r Ă€ltandet över andragradsekvationer som du klarar av att lösa sĂ„ mĂ„nga andra problem utan att det ens kĂ€nns jobbigt.  

Vem behöver privatundervisning i matematik?

Det Ă€r vĂ„r, nationella proven nĂ€rmar sig med stormsteg. Du sitter i klassrummet och fĂ„r inte till den dĂ€r utrĂ€kningen, igen. Du kĂ€nner drömutbildningen du tĂ€nkt söka till hösten glida ivĂ€g snabbare Ă€n du kan sĂ€ga Pytagoras sats. Du gĂ„r med tunga steg ut ur klassrummet, lĂ„ser in din mattebok och ditt rĂ€knehĂ€fte i ditt skĂ„p. Du suckar och sĂ€ger till din kompis med skĂ„pet bredvid att du Ă€r orolig för det kommande provet. Hen svarar; ”problemlösning Ă€r en stor del av matematik, och jag har en lösning pĂ„ problemet nĂ€r lĂ€raren i skolan inte rĂ€cker till. Privatlektioner!”

 

Kanske Àr texten ovan inte alls du, kanske vill du bara slipa upp matten för att hjÀlpa barnen med sina lÀxor, eller för att snabbare rÀkna ut hur mycket totalen i korgen pÄ ICA Àr innan du nÄr kassan. Men har du redan börjat fundera pÄ att skaffa dig en privatlÀrare sÄ har du definitivt en bra anledning att göra det. 

 

Dock Àr det definitivt mer effektivt att ta hjÀlp innan du stirrat dig blind pÄ matteboken och försökt lÀra dig sjÀlv nÄgot som du inte Àr kvalificerad att lÀra dig sjÀlv. Matematik kanske lÄter som ett trÄkigt Àmne men med rÀtt instÀllning och framförallt hjÀlp kan det vara ganska roligt ocksÄ.

 

Vad förvĂ€ntar DU dig? Vad Ă€r DINA ambitioner? Hur kan privatlektioner hjĂ€lpa DIG? NĂ€r du svarat pĂ„ dessa frĂ„gor Ă€r du redo att vĂ€ssa pennorna och blĂ€ddra igenom vĂ„r katalog av lĂ€rare och hitta din spark i baken för att kunna tackla det grundĂ€mne som gett flest studenter huvudvĂ€rk – Matematik. 

MÄnga fördelar med privatlektioner

Fördelarna med att ta privatlektioner Àr mÄnga fler Àn att de ger dig extra tid med matteboken. Nedan följer nÄgra exempel pÄ varför du borde vÀlja privatlektioner. 

 

 •  En lĂ€rare som passar dig

  För det första fÄr du vÀlja din lÀrare helt sjÀlv, dig. SÄ du kan hitta nÄgon som du verkligen klickar med och dÀrmed förstÄ exakt hur hen ska hjÀlpa dig för att greppa det du har svÄrt med. Du kan blÀddra igenom katalogen av vÄra lÀrare pÄ din telefon eller laptop var och nÀr du vill, och vÀlja nÄgon som har rÀtt erfarenhet, profil och pris just för dig. GÄ frÄn att kallsvettas i klassrummet till att lÀra dig över vad som kÀnns som en fika med en kompis. 

 

 • Flexibilitet

  Att ha en privatlĂ€rare ger dig ocksĂ„ möjlighet till ett otroligt flexibelt schema, i och med att du sjĂ€lv bokar dina lektioner. SĂ„ har du annat att göra efter skolan – inga problem! Din lĂ€rare Ă€r dĂ€r för dig nĂ€r du behöver det, utan att störa din redan existerande vardag. Boka dina lektioner utefter ditt behov och schema. Ditt klassrum kan vara var och nĂ€r du vill!

 

 • Maximerat lĂ€rande med din egen lĂ€rare

  Dessutom fÄr du ha din lÀrare helt ifred sÄ du kommer vÄga stÀlla den dÀr frÄgan, du kommer fÄ ta tiden att förstÄ vad hen förklarar och du jan göra det hÀr precis sÄ ofta du vill. Att ta privatlektioner Àr vÀldigt effektivt för att fÄ den tid och hjÀlp du behöver för att nÄ dina mÄl.

 

 • SkrĂ€ddarsydd utbildningsplan

  I och med att du sjÀlv valt bÄde syfte, lÀrare och tempo kommer din utbildning vara skrÀddarsydd just för dig. Du kommer kunna gÄ fram snabbt dÀr du kan och ta din tid dÀr du behöver den.

Varför Àr Sverige ett bra land för privatlektioner i Matematik?

Vetenskapens land, Nobelprisets hemland. Även om Sverige bara har 10 miljoner invĂ„nare och tvĂ„ tredjedelar av landet Ă€r tĂ€ckt av skog sĂ„ har vi nĂ„gra av vĂ€rldens bĂ€sta skolor och universitet. Det finns fĂ„ som inte gillar Sverige och genom att vĂ€lja det lilla landet lagom som din utbildningsbas fĂ„r du möjligheten att flytta och jobba vart som helst i vĂ€rlden nĂ€r du Ă€r redo. Speciellt om du studerar matematik som Ă€r samma i alla lĂ€nder.

Varför Àr Sverige ett sÄ bra land i övrigt dÄ?

Jo vi kanske förlorade stormakten vi en gÄng hade och vi Àr inte lÀngre vikingar, istÀllet gillar vi att sitta ensamma pÄ bussen och stÄ i kö. Sverige Àr ett av de mest jÀmnstÀllda landen i vÀrlden, allas lika vÀrde och möjligheter Àr högt pÄ Sveriges lista över prioriteringar och framförallt nÀr det gÀller studier. Inte bara Àr skolan gratis, vi fÄr ocksÄ bidrag för att vi ska kunna klara oss ekonomiskt och kunna fokusera pÄ att briljera i akademin. Kanske Àr det dÀrför vi har sÄ mÄnga lyckade företag, uppfinningar och mÀnniskor i det hÀr landet. Visste du till exempel att Stockholm startar flest miljonföretag per Är efter Silicon Valley? Ganska imponerande för ett skogigt land som tar sina fikaraster pÄ fullaste allvar.

 

I Sverige har vi inte bara ett imponerande landskap och en imponerande kaffekonsumtion, vi har ocksÄ mÄnga otroligt imponerande mÀnniskor. Med ett land fullt av intelligenta och ambitiösa mÀnniskor har du stora möjligheter att hitta nÄgon som kan hjÀlpa dig med dina studier. Vi har samlat mÄnga elever, lÀrare och akademiker som Àr redo att hÄlla dig i handen genom dina svÄrigheter i matematikens vÀrld. Tveka inte att sÀtta pÄ bryggkaffet, plocka fram kanelbullarna och ta för dig av vad vi som företag och Sverige som land har att erbjuda, 

 

Om du fortfarande Àr tveksam om privatlektioner Àr nÄgot för dig, ta ett par minuter och blÀddra genom vÄr katalog av lÀrare, sÄ fÄr du sjÀlv se alla dina möjligheter och alternativ. Kanske hittar du nÄgon dÀr som kan ta dig över mÄllinjen? Du har ju redan kommit sÄhÀr lÄngt, sÄ varför ge upp innan du nÄtt mÄlet? Vi tror pÄ dig, vi vet att du kan!FAQ

💰 Vad Ă€r det genomsnittliga priset för en lĂ€rare i Matematik ?

Genomsnittspriset för en kurs i Matematik Àr 216 kronor.

Priset skiljer sig pga flera olika faktorer: 

 • Erfarenheten en lĂ€rare har inom Ă€mnet
 • Var kursen Ă€r (online eller hemma) samt beroende pÄ geografisk plats
 • kursernas lĂ€ngd och frekvens

97% av lÀrarna erbjuder första kursen gratis.

UpptÀck priserna för lÀrare nÀra dig.

💡 Varför ska jag ta en kurs i Matematik ?

Matematik med en erfaren lÀrare ger dig möjligheten att utvecklas snabbare.

Du vÀljer din lÀrare och planerar dina kurser i online eller "offline". 

En kursförfrÄgan lÄter dig chatta direkt med lÀraren för att organisera lektioner med förtroende.

En sökmotor lÄter dig hitta den perfekta lÀraren för just dig. Sök bland miljontals lÀrare i hela vÀrlden eller hitta nÄgon som bor nÀra. 

Starta din sökning enkelt, med ett klick.

đŸ’» VĂ„ra lĂ€rare ger undervisning online inom Matematik !

Majoriteten av vÄra lÀrare i matematik erbjuder kurser inom: Matematik online.

Tveka inte att konsultera deras annonser eller gÄ igenom motorn ("webbkamera" -filtret) för att upptÀcka kurserna i  Matematik   som finns tillgÀngliga via webbkamera. 

🎓 Hur mĂ„nga lĂ€rare Ă€r tillgĂ€ngliga att ge kurs inom Matematik ?

2360 lÀrare inom Matematik erbjuder kurser pÄ Superprof. 

 

Kolla in deras profiler och vÀlj den som bÀst passar dina förvÀntningar.

 

Spana in och vÀlj din favoritlÀrare: Superprofs matematiklÀrare

✒ Vilket genomsnittsbetyg har vĂ„ra lĂ€rare i Matematik l mottagit?

Bland 192 olika recensioner, har eleverna gett ett genomsnittsbetyg pÄ 5.0 av 5.

Skulle ett problem uppstÄ med undervisningen, Àr kundservice tillgÀnglig pÄ vardagar för att hjÀlpa till att hitta en lösning.

För varje Àmne kan du se recensionerna av eleverna.